Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα! Να σας ρωτήσως βρε κορίτσια, εσείς κάθε πότε το νιώθετε το μωρό σας; Εγώ το ένιωσα πρώτη φορά στη 17η εβδομάδα και από τότε πολύ λίγο και όχι κλωτσιές, μόνο χαϊδέματα, σαν να σαλεύει κάτι μέσα μου.. Και πάλι δεν είμαι τελείως σίγουρη ότι είναι το μωρό κάθε φορά. Και αυτά σπάνια τα νιώθω...

VbTYp1.png

Εγω το μωρακι μου το αισθανομαι πλεον πολλες φορες την ημερα οταν ξυπναω το πρωι , μετα το φαγητο,οταν καθομαι και οταν ξαπλωνω για υπνο.Αφου εχω τρομαξει ειναι φυσιολογικο να κινειται τοσο?Αισθανομαι μικρες κοτσιτσες καθε φορα απο αριστερα.Παντος καθε μερα που περναει το ακουω πιο εντονα.2011.pngMake a pregnancy ticker

oNg0p3.png

Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?

εμενα με ξυπνησε ο γιοκας μου πρωι πρωι με κατι κλωτσιες που πεταχτηκα:tongue::tongue::tongue:.μα ειναι τοσο μικρο ακομα που τη βρισκει τοση δυναμη:?::?::?: Επιτελους εβαλα και το τικερακι μου τελικα ηταν πολυ απλο.

oNg0p3.png

κι εγώ το νιωθω καθημερινά πλέον και μου δίνει κανονικές κλωτσιες! Σήμερα το πρωι π.χ που λίγο πριν σηκωθώ θέλησα να κάτσω λίγο ανάσκελα γιατί με τον ύπνο στο πλάι πιάνεται η μέση μου και ήθελα λίγο να την ξεκουράσω, μου έριξε 2 γερές στο κέντρο της κοιλιας. Μαλλον ενοχλήθηκε γιατι με το που ξαναγύρισα στο πλαί σταμάτησε. Πάντως δεν με χτυπάει πάντα στο ίδιο σημείο, πότε το νιώθω κεντρικά, πότε δεξιά και πότε αριστερά!:tongue:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμη τίποτα. μόνο κάποιες στιγμές έχω κάποια τραβήγματα -τεντώματα χαμηλά και πλάγια (πιθανων από την αυξηση της μήτρας) .Από αυτά που διαβάζω αισθάνεστε απαλή κίνηση φτερούγισμα...εγώ ακόμη ναντα.....ελπίζω σύντομα να αισθανθώ κάτι..

με ρούχα πως βόλεύεστε;σκέφτομαι ότι στα μέσα του επόμενου μήνα πρέπει να αγοράσω κα΄ποια για να βολευτώ για πάσχα και αργότερα μετά πιο μεγάλα.

καμία πρόταση κορίτσια τι ρούχα και που? επίσης με σουτιέν τι έχετε κάνει εμένα το μέγεθος έχει ξεφύγει λόγο προγεστερόνης από την αρχή αλλά τώρα χρειάζομαι ξανά νεό θα δω επίσης και σε καταστήματα εγκυμοσύνης για να δω τι παίζει....θα μου έρθει κόλπος πάλι με τα μοναδικής ομορφίας σχέδια... :-((((((

Κοριτσια εγω εχω παρει αθλητικα σουτιεν οσο για ρουχα δεν προκειται να αγορασω τιποτα τωρα που θα αρχισουν και οι ζεστες θα φοραω φορεματακια που ειναι και φαρδια.Τα ρουχα της εγκυμοσυνης ειναι (τα περισσοτερα)αθλια και πανακριβα.

oNg0p3.png

Καλησπερα κοριτσια τι ακνετε??εμεις μια χαρα φουσκωνουμε...σημερα λεμε με τον συζυγο να βγουμε για ενα ποτακι μια ςκαι εχει υπεροχο καιρο αλλα θα εχει ελπιζω και υπεροχη βραδυα...εγω απο κλωτσιες δεν καταλαβαινω πολλα παρα μονο γουργουρητα που μαλλον ειναι η μπεμπουλα μου.....Απο ρουχα εγω δεν εχω παρει τιποτα εγκυμοσυνης βολευομαι με κολαν φορεματα και μπλουζοφορεματα.....

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εκδρομή έχετε πάει σήμερα; Θα 'χει μια λιακάδα τώρα κάτω... Κι εδώ έχει καλό καιρό αλλά ο αντρούλης μου πήγε εφημερία και με παράτησε μόνη μου. Ρίξαμε κι έναν ωραίο καβγά χθες... Γενικά έχω άγχος, με τη δουλειά, με το σπίτι που θα μετακομίσουμε.. και με εκνευρίζει που είναι στον κόσμο του! Φώναζα χτες και μόλις σταμάτησα το μωράκι "χτυπιόταν" στην κοιλιά μου για καμιά ώρα.. Έτσι δηλαδή πρέπει να κάνω για να το ακούω; Χάρηκα πολύ μετά που το άκουσα τόσο έντονα και κοιμήθηκα ήρεμη... αλλά μάλλον το είχα αναστατώσει έτσι όπως τσίριζα σαν υστερική!

VbTYp1.png

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα έγινε πάλι το ίδιο πράγμα! Με το που τόλμησα να κάτσω ανάσκελα με κλώτσησε 3 φορες:tongue: Δεν πρόκειται να αγοράσω ειδικά ρουχα εγκυμοσύνης απο την στιγμη που κυκλοφορούν ένα σωρό όμορφα φορεματάκια τα όποια είναι φαρδιά και η γραμμή τους είναι λες και απευθύνονται σε εγκυους! Αυτο που έχω προμηθευτεί ειναί τα καλσόν εγκυμοσύνης που με βόλεψαν πολύ! Επειδή το στήθος μου ήταν μικρό και τώρα που μεγάλωσε έγινε κανονικό, βολευομαι και με σουτιέν που δεν είναι ειδικά για εγκυμοσύνη. Α! και τα 3 κιλά που είχα πάρει έγιναν 5:oops:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γειά σας κορίτσια! Καινούρια στην παρεούλα σας και εγώ, μάλλον θα ανοίξω τον χορό με ΠΗΤ 1 Αυγούστου! Αρχίσανε οι κλωτσιές απο τα μικρούλια σας; Εγω έχω δύο και με έχουν ταράξει :)

ixhPp3.png

1. Anthi29................1/8/2011
  2. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  3. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  4. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο
  5. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  6. xanthi. ................8/08/2011
  7. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  8. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  9. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  10. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  11. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  12. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  13. asterina.............14/08/2011
  14. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  15. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  16. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  17. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  18. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  19. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  20. Οτίλια.................21/08/2011

21. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  22. rianna ...............23/08/2011
  23. foula moula........24/08/2011
  24. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  25. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  26. Anastasia81 ......27/08/2011
  27. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  28. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  29. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  30. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  31. stellakoly........... 29/08/2011
  32. beba...................30/08/2011...........Αττικό

33. *tingerbell*.........31/08/2011
  34. Laerta.................31/08/2011

35. glam...................01/09/2011

Ανθή καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το παιδάκι σου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...