Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

αχ τι ωραια αστερινα εγω εχω ραντεβου στις 9 το πρωι στο ελενα και εγω πρωτομανουλα ειμαι και μου φαινονται ολα σουπερ ουαου:tongue::tongue::tongue:.ελπιζω να μου πεις λεπτομερειες απο το ραντεβου σου

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οτίλια, η άδεια που λες που παίρνουν όλες ειναι αναρρωτική. Βγάλε κι εσυ μια και να δεις αν θα μπορεί ο πρωθυπουργός ο ίδιος να σε κατεβάσει. έλεος! υπάρχουν και νόμοι ρε παιδια!

To ξέρω!Αναρρωτική πήρα κι εγώ και με απείλησε ότι θα με ανακαλέσει. Δυστυχώς, δε με υποστηρίζει το υπουργείο όσο παράνομο κι αν είναι κάτι τέτοιο, διότι είναι σαν να εμπλέκονται σε απόφασή της. Δε βγάζω άκρη! Έχω βρει δικηγόρο αλλά φοβάμαι μην κινηθώ στο τέλος ενάντια του υπουργείου...

VbTYp1.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση!Δεν έχω καν το κουράγιο να το ψάξω, και όλη αυτή η ιστορία με τους δικηγόρους και τη νομοθεσία με αγχώνει και με κουράζει περισσότερο... Από την άλλη νιώθω κορόιδο! Ευτυχώς πίεση, ζάχαρο όλα καλά! 29/03 πάω για τη Β΄επιπέδου!Ανυπομονώ!!!

VbTYp1.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε???εγω μολις εβγαλα την σιδερωστρα γιατι εχω 3πληντυρια για σιδερο.....Οτιλια εγω παντως θα σου ελεγα να το ψαξεις εχω μια φιλη δασκαλα που με το που εμεινε εγκυος χτυπησε αδεια και καλα επαπειλουμενης εγκυμοσυνης γεννησε και μετα μολις το μωρο εφτασα 5μηνων ξαναεμεινε εγκυος και παλι εχει αδεια επαπειλουμενης....βεβαια ειναι ελλαδα και δεν ξερω αν αλλαζει αυτο αλλα τα ιδια δικαιωματα δεν πρεπει να εχετε????Εγω δεν ξερω ποτε θα παω για β επιπεδου λογικα θα κλεισουμε σε 10μερες που θα με ξαναδει...Οσο για πραγματα ακομα δεν εχω κοιταξει τιποτα το μοναδικο που εχουμε ετοιμο ειναι το παιδικο μιας και το ειχαμε βαψει οταν το φτιαχναμε λαχανι με κιτρινο χιχιχιχι

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον! Παρ'όλο που θεωρητικά ισχύουν τα ίδια με την Ελλάδα διότι είμαι αποσπασμένη από Ελλάδα, επειδή εδώ παίρνουμε και ένα ειδικό επιμίσθιο πέρα από τον κανονικό μισθό, τα πράγματα είναι λίγο πιο αυστηρά. Ή μας το παίζουν πιο αυστηροί για να μας φοβερίσουν... Πάντως η δουλειά μου έχει να κάνει καθαρά με την Ελλάδα και με ελληνικούς νόμους και φυσικά αν ήμουν Ελλάδα θα είχα πάρει πολύ νωρίτερα την άδεια και δε θα είχα κανένα πρόβλημα...

Κορίτσια το λαδάκι για τις ραγάδες κάθε μέρα το βάζετε; Αχ πόσο το βαριέμαι, είναι και γλιστερό...

Επίσης, ενώ έχει λυθεί το θέμα της δυσκοιλιότητας μιας και με ταίζει κάθε μέρα ο άντρας μου σταφύλια και αυτά τα αηδιαστικά ακτινίδια, έχω βγάλει μια αιμορροίδα (απο πιο πριν που είχα πρόβλημα) και δεν περνάει... Η μαμή μου είπε να βάλω ένα τοπικό φάρμακο αλλά δε θέλω, νόμιζα ότι θα περάσει αφού πάω κανονικά τουαλέτα.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! beba καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!

Δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες, αλλά η μητέρα μου με είχε συγχίσει τόσο πολύ που ένιωθα ότι θα εκραγεί το κεφάλι μου! Φανταστείτε ότι μέχρι και ο σύζυγός μου άρχισε να μου λέει να μαζέψω τη μητέρα μου γιατί θα τον δει όπως δεν τον έχει δει ποτέ της αν συνεχίσει να με φέρνει στα όριά μου!!!

Τέλος πάντων, μην σας κουράζω με τα ενδοοικογενειακά μου. Ο μικρός είναι 235γρ. και όλα ήταν μια χαρά! Και με την αποκόλληση επίσης είμαστε εντάξει. Β' επιπέδου κλείσαμε για 10/04. Ο μικρός όταν είναι για υπέρηχο είναι "παναγίτσα"! Κοιμάται του καλού καιρού! Το βράδυ που ξαπλώνω αυτός ξεκινάει το πάρτυ! Από καούρες δόξα το Θεό έχω κάθε μέρα το βράδυ συνήθως!!

Αφού κατάφερα να ηρεμήσω και να σας γράψω, πάω τώρα να κοιμηθώ!

Εύχομαι σε όλες καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ απο πίεση καλά πάω ευτυχώς, με το ζάχαρο έχω θέμα και χτυπάω 3 ενέσεις ινσουλίνης την ημέρα, χθες μάλιστα έπαθα 2 υπογλυκαιμίες. Το παλεύω όμως. Καούρες, αναγούλες και τα σχετικά, ευτυχώς δεν έχω. Όμως η δυσκοιλιοτητα μου χτύπησε την πόρτα και μια μέρα ταλαιπωρήθηκα για 1 ώρα, άρχισα όμως τα vie και κάπως ρυθμίστηκε το πρόβλημα. Παίρνω σίδηρο 2 φορές την ημέρα, μάλιστα ο γυναικολόγος μου έχει συστήσει να παίρνω 3 φορές αλλά δεν μπορώ, δηλ. αν το παίρνω 3 φορές θα με πάνε στο νοσοκομείο την επομενη φορά που θα θέλω να πάω τουαλέτα. Εσείς τι δοσολογία παιρνετε; Υπάρχει καμια απο εσας που έχει ήδη ξεκινήσει το ασβεστιο; Ευτυχώς εμένα δεν μου έχει πει τίποτα ακόμα, έχω ήδη πήξει με τα μανγησια, τα σίδηρα, το φυλλικό οξύ και την Β12! Για τις ραγάδες βάζω το jonshon baby oil αλλά όποτε το θυμάμαι, δεν είμαι και πολύ τυπική σε αυτά. Κάπου διάβασα ότι καλό είναι και το ελαιόλαδο αλλά... θα λερώνει. Η μπέμπα μου δίνει το παρόν καθημερινά με κλωτσιές και αυτό είναι η μεγάλη μου παρηγοριά, η μεγαλύτερη μου ανακουφιση για όλες τις ανησυχιες και τους φόβους μου. Απο προίκα η μητέρα μου έχει ήδη αγοράσει σεντονακια, κουβερτούλες κλπ κι εγώ επειδή έχω σκοπό να διακοσμήσω το δωμάτιο με την kitty, παρηγγειλα στο e-bay ενα τέλειο λαμπαντερ. Θέλω ακόμη αυτοκόλλητα τοίχου, φωτιστικό κλπ αλλά θα ξεκινήσω μετά την β' επιπέδου. Αχ, να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό προσευχομαι

DVymp3.png

Gfjgp3.png

γεια σας κοριτσια.

nefeli και γω την ιδια κρεμουλα βαζω.. σιδηρο παιρνω 2 φορες το φυλλικο το εχω σταματησει,και ασβεστιο παιρνω ενα μηνα τωρα.αλλα πιστευω στον καθε οργανισμο ειναι διαφορετικα,εμενα ματωναν τα ουλα μου και απο τοτε που πηρα ασβεστιο σταματησε.οσο για το ζαχαρω θελει υπομονη .

χαρουλα εγω εχω στις 8 το βραδυ,αρα εσυ θα μας πεις πρωτα... εγω ειμαι απο πατρα και εχω κλεισει σε ενα κεντρο μου με εστειλε ο γιατρος μου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

οτιλια σε καταλαβαινω ειχε και η αδελφη μου αιμοραιδες στην εγκυμοσυνη και εγω ειχα μικρη...και ειναι πραγματικα προβλημα! λαδακι να βαζεις τουλαχιστον να μην ποναει..

εμενα ευτυχως δεν μου παρουσιαστικαν.

δυσκοιλιοτητα εχω και παιρνω γαλα μαγνησιας ,κανει δουλεια ! ρωτα τον γιατρο σου και αν σου επιτρεψει θα με θυμηθεις..απο την ημερα που θα το ξεκηνισεις την 2-3 θα δεις διαφορα και μετα να ελλατωσεις τις δωσεις γιατι φερνει διαρροια

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ χθες είχα τη θεία μου και πέρασα υπέροχα!!! Μου έδειξε σε ποια στάση να κοιμάμαι (μου απαγόρευσε εντελώς να είμαι ανάσκελα) και μου είπε σε ποιο σημείο πρέπει να ακουμπά το λάστιχο απ' το παντελόνι και το εσώρουχο προκειμένου να μην ενοχλεί ούτε εμένα ούτε το μωράκι μου (αν βρίσκεται σε λάθος σημείο μπορεί να παραμορφώσει το σχήμα της μήτρας και στο μέλλον να επιρρεάσει και τη σωστή ανάπτηξη του ίδιου του εμβρύου).

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία - δόξα τω Θεώ - είναι μια χαρά, εκτός από τον αιματοκρίτη και τη φερριτίνη που έχουν πιάσει πάτο! 33 ο αιματοκρίτης και 13,5 η φερριτίνη...:( Το ζάχαρό μου είναι 82:rolleyes:.

Ενημέρωσα τον γιατρό ο οποίος μου είπε μέχρι την επόμενη εξέταση αίματος να αυξήσω τον σίδηρο σε δύο χαπάκια την ημέρα.

5PQPp2.png

wBRCp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:) Άννα μια χαρά οι εξετάσεις σου μπράβο!!! Αλήθεια σου είπε γιατί δεν κάνει να κοιμάσαι ανάσκελα?

Εγώ παίρνω μόνο pregnacare και osteocare ένα τη μια μέρα και ένα την άλλη όπως έπαιρνα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη. Με το ζάχαρο θα έχουμε τελική εικόνα μετά την άλλη Παρασκευή που θα κάνω τη μεγάλη καμπύλη με τις 4 λήψεις. Μέχρι τώρα πάντως είναι στα ανώτατα μεν φυσιολογικά δε οπότε δεν ανησυχούμε:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα κοριτσια...σημερα ειναι μεγαλη μερα....εκανα τη β επιπεδου και ολα πηγαν καλα....η κορουλα μου ηταν ζωηρη κ με τα χεριακια στο προσωπακι της συνεχως...ειχα πολυ αγχος αλλα τελικα ολα πηγαν καλα...ειναι 400 γραμμαρια κ μια χαρα ζουζουνα!εγινε κ κολπικη εξεταση για εκτιμιση τραχηλου για πιθανοτητες προωρου τοκετου....ολα πηγαν καλα κ ειμαι ικανοποιημενη κ με το εγχρωμο υπερηχογραφημα καμαρι ...ευχομαι κ σε εσας καλα αποτελεσματα στα μωρακια σας!!!!!!!φιλακια σε ολες

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλησπερα κοριτσια...σημερα ειναι μεγαλη μερα....εκανα τη β επιπεδου και ολα πηγαν καλα....η κορουλα μου ηταν ζωηρη κ με τα χεριακια στο προσωπακι της συνεχως...ειχα πολυ αγχος αλλα τελικα ολα πηγαν καλα...ειναι 400 γραμμαρια κ μια χαρα ζουζουνα!εγινε κ κολπικη εξεταση για εκτιμιση τραχηλου για πιθανοτητες προωρου τοκετου....ολα πηγαν καλα κ ειμαι ικανοποιημενη κ με το εγχρωμο υπερηχογραφημα καμαρι ...ευχομαι κ σε εσας καλα αποτελεσματα στα μωρακια σας!!!!!!!φιλακια σε ολες

Μπράβο!!! Χαίρομαι πολύ για τα νέα σου, είναι υπέροχα!!! Μας έκανες καλό ποδαρικό!:-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε???

Εγώ χθες είχα τη θεία μου και πέρασα υπέροχα!!! Μου έδειξε σε ποια στάση να κοιμάμαι (μου απαγόρευσε εντελώς να είμαι ανάσκελα) και μου είπε σε ποιο σημείο πρέπει να ακουμπά το λάστιχο απ' το παντελόνι και το εσώρουχο προκειμένου να μην ενοχλεί ούτε εμένα ούτε το μωράκι μου (αν βρίσκεται σε λάθος σημείο μπορεί να παραμορφώσει το σχήμα της μήτρας και στο μέλλον να επιρρεάσει και τη σωστή ανάπτηξη του ίδιου του εμβρύου).

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων, τα οποία - δόξα τω Θεώ - είναι μια χαρά, εκτός από τον αιματοκρίτη και τη φερριτίνη που έχουν πιάσει πάτο! 33 ο αιματοκρίτης και 13,5 η φερριτίνη...:( Το ζάχαρό μου είναι 82:rolleyes:.

Ενημέρωσα τον γιατρό ο οποίος μου είπε μέχρι την επόμενη εξέταση αίματος να αυξήσω τον σίδηρο σε δύο χαπάκια την ημέρα.

5PQPp2.png

wBRCp2.png

Μπράβο για τις εξετάσεις σου, είναι πολύ καλές! Όσο για τον σίδηρο, μες το πρόγραμμα είναι. Εχω κι εγω την απορία: γιατί όχι ανασκελά;;; κι επίσης που πρέπει να είναι το λάστιχο του εσώρουχου για μην υπάρχει θέμα;:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπερα vassoula81 μπραβο τελειααααα με την κορακλα σου!!

εμενα με πηρε ο γιατρος τηλ το σαββατο πρωι παω για β' επιπεδου ανχοςςςςςςς

Anna1985 πες μας τι ειπε η θεια να ξερουμε και εμεις!

καλο τριημερο να εχουμε ολες!!! σε 1 ωρα σχολαωωωωωωωωωωω

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...