Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια:)Χαρούλα εγώ αναγούλες δεν έχω αλλά η πίεσή μου εξακολουθεί να χτυπάει καταπληκτικά νούμερα (8 μεγάλη με 5 μικρή ή 9 μεγάλη με 5 μικρή:)) και με το που μπήκα στον 5ο έχω φοβερές καούρες!!!!! Και στη Λένα όμως το ίδιο είχε γίνει. Κατά τα άλλα μια χαρά, έκλεισα και το ραντεβού μου για τη Β' επιπέδου στις 07/04 και τώρα ανυπομονώ!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ έχω και αναγούλες και χαμηλή πίεση που μου προκαλεί ημικρανίες και συχνές αδιαθεσίες. και δουλειά και πανεπιστήμιο! με λίγα λόγια - ζορίζομαι!! αλλά με παρηγορώ με τη σκέψη ότι αυτό εμπίπτει στην κατηγορία: βαράτε με κι ας κλαίω!!!! χεχε..

120247mcv711uxx1.gif

Και εμένα με ταλαιπωρεί πολύ το στομάχι μου ακόμα και μου μυρίζουν όλα έντονα πολύ ακόμα με αποτέλεσμα να αναγουλιάζω όλη την ώρα...Πολύ ζόρικη μας βγήκε η μικρή στον γιο πετούσα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάκια Καλημέρα!!!!

Σήμερα πήγα και μου ρούφηξαν αίμα.:D Το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα. Έχω άγχος για το πόσο χαμηλά μπορεί να 'χει πέσει ο αιματοκρίτης μου, καθώς και για το αν μου 'χει ανέβει κανένα ζάχαρο με όλα αυτά τα γλυκά που 'χω τσακίσει αυτές τις μέρες!:oops: (πάντως από κιλά ευτυχώς είμαι μια χαρά, τρώω-τρώω, αλλά μία που μπαίνουν μία που βγαίνουν!!!)

Σήμερα θα με επισκεφτεί η λατρεμένη μου θεία που είναι μαία (και θα με ξεγεννήσει) και έχω ετοιμασίες. Κάθε φορά που τη συναντώ ή μιλώ μαζί της την ταράζω (στην κυριολεξία) στις ερωτήσεις την καημένη!

Οτίλια, έτσι όπως μου τα λες, πρέπει να 'ναι για πολύ ξύλο η γυναίκα! Να την δέρνεις με το μεροκάματο!!! Να φανταστώ ότι η ίδια δεν έχει ούτε παιδιά, ούτε σκυλιά, ε???? Πάντως δε νομίζω ότι μπορεί να σου του κάνει αυτό, δεν έχει το δικαίωμα.

Χαρούλα μην σε αγχώνει η εξέταση. Σκέψου το σαν μια καλή ευκαιρία για να ξαναδείς το σποράκι σου!:tongue::tongue::tongue:

M4ril0u, μήπως πρέπει να φάς κάτι που να 'ναι λίγο αλμυρό? Ο γιατρός τι σου λέει?

Zf6Ep2.png

ybW6p2.png

Κοίτα έχω γενικά υπόταση απλά τώρα στην εγκυμοσύνη πέφτει λίιιγο παραπάνω..... Αλλά ο γιατρός είπε ότι αφού αιματοκρίτης, φεριτίνη και σίδηρος είναι μια χαρά, τότε δεν ανησυχούμε, τρώω όπως είπες κάτι αλμυρό και μου περνάει:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε???Εγω χτες μια ςκαι δεν κοιμηθηκα μεσημερι επεσα απο τις 10για υπνο...Μιλαμε πολυ κκουραση και χωρις να κανω τιποτα.....xanp πως την λενε την νυφη σου????Βεβαια δνε εχω πολυ καιρο εκει γιατι μολις διορηστικα εμεινα και εγκυος:-DΑν και λεμε να παμε θεσσαλονικη με τον καλο μου αν παρει αυτη την μεταθεση στρατιωτικος γαρ:mad:...Κοριτσια εγω αναγουλες ειχα απο την 5βδομαδα εως την 13η εχασα τοτε 3κιλα τα οποια τα πηρα διπλασια +6για οποια δεν καταλαβε:)

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Μπέμπα μέχρι να περάσει η διετία σου δεν μπορείς να φύγεις το ξέρεις ε; Στο λέω γιατί και ο αδερφός μου είναι στρατιωτικός και δεν μπορούσε η νύφη μου να φύγει μέχρι πέρυσι που πέρασε την δοκιμαστική περίοδο των 2 ετών. Την λένε Παρασκευή - Κατερίνα αλλά δεν ξέρω αν την πέτυχες τώρα που πήραν τους καινούριους είχε συνέχεια άδειες από το 2009 και 2010 που δεν της είχε πάρει και καθόταν πολύ καιρό.Στα κιλά μένω -6 και αν συνεχίσει έτσι το στομάχι μου δεν νομίζω να πάρω και τίποτα μέχρι το τέλος.Πρέπει να πάρω και σίδηρο και είμαι να σκάσω γιατί θα επιβαρύνω το στομάχι ακόμα περισσότερο...Θα αρχίσω από την αύριο το βράδυ και ο θεός βοηθός...

μπα δεν ξερω κι ολας αν μια κοπελα που ξερω ειναι η εφη που συνηθιζει να μας βαζουν μαζι στις βαρδιες.......αλλα σου λεω ειχα 1,5μηνα που διορηστικα και μετα εμεινα εγκυος και τωρα θα εχω αδεια μεχρι και ενα 6μηνο με 8μηνο οταν γεννησω...αυτο με τα 2χρονια το ειχα ακουσει αλλα δεν ηξερα αν υσχυει σιγουρα μιας και τωρα διοριστηκα κανονικα......ΑΑΑΑ τοτε να μην παρακαλαω να παρει μεταθεση γιατι θα μεινω μονη μου:-(

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Στο λέω στα σίγουρα πάντως εξακριβωμένο.Το ρώτησε με το που παντρευτήκαν.Κοίτα γενικά η νύφη μου κάνει απόγευμα και βραδινά πρωινά 2 χρόνια τώρα που την ξέρω ζήτημα να έχει κάνει 2-3.

σας ευχαριστω κοριτσια για τα λογια σας.μαριλου εχουμε ακριβως την ιδια πιεση για β επιπεδου εχω κλεισει 1/4.θα ειμαι μαλλον απο τις πρωτες που θα την κανει.το μονο πραγμα που μου διωχνει το αγχος ειναι οταν με κλοτσαει ο γιοκας μου καθομαι και γελαω σαν χαζη.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πάλι θα κάνουμε β επιπέδου 18/4..Έχω ακόμα καιρό...Χαρούλα καλό ποδαρικό στις β επιπέδου να μας κάνεις....ΑΠό πίεση και εγώ μια από τα ίδια 9 με 5 και στα χαι της πάει και 10 με 6...

Καλημερα, περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου, ειπε μπορει αυτο το σαββατο να κανουμε την β επιπεδου (θα ειμαι στην 21η βδομαδα), αν οχι την αλλη βδομαδα ανυπομονω να την δω την σκατιαρα μου:tongue:

εμενα το σαβ/ακο εδεινε το παρον απο δευτερα σχεδον τιποτα δεν της αρεσει που δουλευω μαλλον χα χα κλοτσια που λετε δεν εφαγα ακομα απλα την νιωθω να κουνιεται να γυρναει ή να με γαργαλαει!

ειμαι στα +11 κιλα και ειμα καλα:D!

επισης την κυριακη ηρθε η αγαπημενη μου ξαδερφουλα η κορη της ειναι στα 3 και ο γιος γεννηθηκε τον αυγουστο και μου εφερε 2 καλαθουνες, 2 σακουλε κορμακια φορμακια φορμα εξοδου τον αποστειρωτη της nuk;) εχω και απο την κουνιαδα της avent;), επισης μια πιπιλα και εξι καινουργια μπουκαλια της nuk μικρα μεγαλα,εχω το λικνο της κουνιαδας και εχουμε και συνεχεια:D:D:D τα χαζευω αντε να βγει η μικρη να την ζουλιξω

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Αχ τι καλά άντε να αρχίσετε αγορές οι πρωτομανούλες να χαιρόμαστε και εμείς μαζί σας που δεν θα πάρουμε σχεδόν τίποτα...Να αρχίζουμε να φτιάχνουμε και δωμάτια να ανταλλάσουμε ιδέες διακόσμησης....Μακον μια χαρά προίκα η μικρή σου....

καλημερα κοριτσια! πηγα στον γιατρο το ζαχαρο ειναι μια χαρα,δεν ειναι καλο μου ειπε μπυ ανεβαινει τοσο αλλα σημασια εχει να πεφτει.

τελικα εχω αγορακι τον πιεσα και μου ειπε! ξανθη ειδες το ειχαμε πει..εγω το αγορι εσυ το κοριτσι.

και εγω μαριλου εχω καουρες αλλα πινω γαλα μαγνησιας..

μου κοβει αμεσος την καουρα και με βοηθαει με την δυσκοιλιοτητα...αλλα ειναι πολυ μπιαξ. ομως δεν εχω ρωτησει τον γιατρο γιατι το ξεχναω.. η αδελφη μου το επαιρνε στην εγκυμοσυνη και ο φαρμακοποιος μου ειπε οτι δεν κανει κακο.

αναγουλες και ανακατοσουρες δεν εχω...

HouVp2.png

oVGVp2.png

σας ευχαριστω κοριτσια για τα λογια σας.μαριλου εχουμε ακριβως την ιδια πιεση για β επιπεδου εχω κλεισει 1/4.θα ειμαι μαλλον απο τις πρωτες που θα την κανει.το μονο πραγμα που μου διωχνει το αγχος ειναι οταν με κλοτσαει ο γιοκας μου καθομαι και γελαω σαν χαζη.

γεια σου χαρουλα! και εμενα στις 1/4 μου εκλεισε β απιπεδου...εισαι και εσυ πρωτομανουλα? γιατι και εγω τρελαινομαι με τις τουμπες του....

ειναι [πολυ τελειο!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...