Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μετά από 4 χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε στις 30/10 και αδιαθέτησα μόνο μία φορά μετά τον γάμο στις 21/11.

Tingerbell, αφού σου είπε και ο γιατρός ότι οι πιθανότητες είναι μια χαρά, μην αγχώνεσαι! Το πάχος της αυχενικής από μόνο του δεν λέει τίποτα, συνδυαστηκά πάνε αυτά, όχι μεμονομένα! Η επόμενη εξέτασή σου είναι η Β' επιπέδου ή θα κάνεις τίποτα άλλο πριν?

J0hXp2.png

lg6Kp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΟΥ TINGERBELL ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ...

ΟΥΦ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

ετοιμος και ο κιμας..κοριτσια χαρηκα πολυ που με δεχτηκατε στο παρεακι σας,παω σιγα σιγα να καθαρισω την κουζινα μου γιατι θα ερθει και ο αγγελος(συζυγος)σε λιγο και θα φαμε και για νανακια.....

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

beba καλως ηρθες στην παρεα μας με το καλο και σενα η κουρουλα σου, ααααχχχχ με πεθανες ειμαι στην δουλεια κ μιλας για μακαρονια με κιμα και μου φευγουν τα σαλια :-(:sad::-( στειλε ενα πιατο τωωωωρααααα:shock::shock::shock:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

λοιπον γραφω αναλυτικα τις πιθανοτητες συνδυαστικα με το papp-a

τρισωμια 21: 1:7735

τρισωμια 18: 1:35163

τρισωμια 13: 1:69449

για την αμνιο κι εμενα ο γιατρος ηταν αρνητικος και ειπε πως δεν συντρεχει λογος παρα μονο αν δουμε κατι ανησυχητικο στη β' επιπεδου.

οσο για την αρνηση μου στην αμνιοπαρακεντηση,δεν θελω γιατι ετσι κι αλλιως αυτη την εγκυμοσυνη την πηρα απο φοβο.ταλαιπωρηθηκα ενα ολοκληρο μηνα με αιμορραγιες και αγχος, καθοτι το πρωτο μου παιδι και ενιωθα οτι με τη συγκεκριμενη εξεταση ηταν λιγο σα να προκαλω την τυχη της κυησης.μου ειπε και ο γιατρος μου οτι δεν ειναι αναγκη προς το παρον κι ετσι δεν την εκανα.

παιδοκαρδιολογο ψαχνω γιατι μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο υπερηχο τον κανει ειδικος εμβρυοπαιδοκαρδιολογος.νομιζα οτι στη β επιπεδου τα βλεπουν ολα αναλυτικα και μαζι και την καρδια...

εμένα οι τιμές μου είναι πολυυυυ χαμηλότερες : τρισωμια 21: 1:6031

τρισωμια 18: 1:14349

τρισωμία 13: 1:45116

η αυχενική μου βέβαια είναι 1,44 όμως οι τιμες αυτές δεν βγαίνουν σε συνδυασμό με την αυχενική; άρα αν ήταν κατι κακό, οι τιμές σου δεν θα ήταν πολύ χαμηλότερες; και δεν ισχυει οτι η αυχενική απο μόνη της δεν λέει τίποτα αλλά μονο σε συνδυασμο με την papp-a; Επομένως, κατά την ταπεινή μου γνώμη μην ανησυχείς. Είδες οτι και ο γιατρός σου δεν την θεωρεί απαραίτητη την αμνιο. Ευχομαι και στις 2 μας να έχουμε τέλεια αποτελέσματα β' επιπεδου και γλυτώσουμε την άμνιο γιατί ούτε κι εγω θέλω να την κάνω. Προς το πάρον, βγάλε απο το μυαλό σου κάθε αρνητικη σκέψη γιατί δεν βοηθάει.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες, δεν ξέρω πόσες από εσάς δουλεύετε αλλά εάν ναι, τότε κουράγιο μας!!! εγώ έχω και δουλειά με τρελλό στρες και μόλις ήρθε ένας ηλίθιος, ούρλιαζε σαν τρελλός και άρχισε να χτυπάει πολύ δυνατά η καρδιά μου και η κοιλιά μου. παίρνω τον γιατρό αλλά δεν τον βρίσκω...

Εγώ μόλις πήρα άδεια (στον 5ο μήνα) γιατί δεν την πάλευα άλλο... Νεύρα τσατάλια, και δε μου φταίνε σε τίποτα τα παιδάκια, είμαι δασκάλα. Επίσης, είχα γλιστρήσει στο χιόνι και είπα να μην το ρισκάρω να τρέχω μες στα χιόνια.. Παρ' όλα αυτά θα ξαναγυρίσω στη δουλειά, έχω 1 μήνα άδεια, διότι η συντονίστρια μου με απείλησε ότι θα με ανακαλέσει (είμαι αποσπασμένη στη Σουηδία και μου είπε ότι θα με στείλει πάλι πίσω αν ξαναπάρω άδεια καθώς και αν πάρω του χρόνου την ανατροφής). Η αντιμετώπισή της με σύγχισε πάρα πολύ έχω εδώ και μια βδομάδα ταχυκαρδίες και συσπάσεις! Είναι άδικη και παράλογη! Προσπαθώ να σκέφτομαι το μικράκι μου και να είμαι ήρεμη, αλλά γενικά έχω φρίξει!Πάνω απ' όλα πρέπει να προστατεύουμε τα μωράκια μας!

VbTYp1.png

γεια σου beba!Mε το καλό το μωράκι σου! Έχουμε μια βδομάδα διαφορά! Αχ κι εμένα με πέθανες με τα μακαρόνια με κιμά και σχεδόν περιέγραφες και το μαγείρεμα... Εμένα πώς θα μου τα στείλεις που είμαι στη Σουηδία;; Απλά θα τρέξω να φτιάξω κι εγώ τώρα... Έχω πάρει 6 κιλά! Στο πρώτο τρίμηνο είχα πάρει 2μισι, τώρα μου έχει ανοίξει απίστευτα η όρεξη (εμφανώς αφού λιγουρεύομαι τα μακαρόνια σου) και μέσα σε 2 μήνες περίπου πήρα άλλα 3μισι...

VbTYp1.png

Οτίλια υπομονή κοπέλα μου, όπως λέει και ο άντρας μου "υπάρχει πολύς κόσμος @γ@μητος εκεί έξω"! Καλά, στη Σουηδία τι άδεια δικαιούται να πάρει μια έγκυος? Εσύ (εαν επιτρέπεται) σκοπεύεις να γυρίσεις κάποια στιγμή Ελλάδα? Πάντως, όπως και να 'χει το θέμα, προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη για το σποράκι σου! Αμαρτία είναι να πάθει κάτι εξαιτίας μιας βλαμμένης...

YGjyp2.png

pinnp2.png

xilia συγνωμη βρε κοριτσια ειμαστε και εγκυουλες δεν θα ξαναπω τι μαγειρευω το υποσχομαι..:PΣημερα δεν μου κολλαει καθολου υπνος και το βραδυ θα προσκυναω απο τις 8....Εγω νιωθω πολυ τυχερη με την δουλεια μου γιατι ετσι κι αλλιως δεν μπορω να δουλεψω αν ειμαι εγκυος λογο ακτινοβολιας για το μωρο οποτε καθομαι αλλα πληρωνομαι κανονικα...Οτιλια οντως τι αδειες δικαιουστα εκει στην σουηδια?

Διαφημίσεις

Άννα και beba είμαι διορισμένη στο ελληνικό δημόσιο, δικαιούμαι τις άδειες που θα έπαιρνα αν ήμουν Ελλάδα. Η Ελλάδα με έχει στείλει εδώ σε ελληνικό σχολείο. Οι περισσότερες του κλάδου μου παίρνουν άδεια από την 1η βδομάδα της κύησης μέχρι να γεννήσουν και άδεια ανατροφής για 1 χρόνο. Εγώ επειδή δεν είχα πρόβλημα και βαριόμουν και στο σπιτι δούλευα μέχρι τώρα και αντί να το εκτιμήσει η εκπρόσωπος του υπουργείου που μας συντονίζει εδώ με απείλησε ότι θα με γυρίσει πίσω αν πάρω κι αλλη άδεια αλλά και για την άδεια ανατροφής. Δηλαδή τι θέλει; Να αφήσω το νεογέννητο να παω για δουλεια;Ειναι τρελή η γυναικα!Επισης, ο αντρας μου εργαζεται εδω, οποτε δε θελουμε να φυγουμε αρον αρον για Ελλαδα, ήρθα για 3ετη αποσπαση κι αυτη με τιμωρει επειδη εμεινα εγκυος... Εχω αγχωθει και συγχιστει πάρα πολύ!!!

VbTYp1.png

Οτίλια, η άδεια που λες που παίρνουν όλες ειναι αναρρωτική. Βγάλε κι εσυ μια και να δεις αν θα μπορεί ο πρωθυπουργός ο ίδιος να σε κατεβάσει. έλεος! υπάρχουν και νόμοι ρε παιδια!

120247mcv711uxx1.gif

Άννα και beba είμαι διορισμένη στο ελληνικό δημόσιο, δικαιούμαι τις άδειες που θα έπαιρνα αν ήμουν Ελλάδα. Η Ελλάδα με έχει στείλει εδώ σε ελληνικό σχολείο. Οι περισσότερες του κλάδου μου παίρνουν άδεια από την 1η βδομάδα της κύησης μέχρι να γεννήσουν και άδεια ανατροφής για 1 χρόνο. Εγώ επειδή δεν είχα πρόβλημα και βαριόμουν και στο σπιτι δούλευα μέχρι τώρα και αντί να το εκτιμήσει η εκπρόσωπος του υπουργείου που μας συντονίζει εδώ με απείλησε ότι θα με γυρίσει πίσω αν πάρω κι αλλη άδεια αλλά και για την άδεια ανατροφής. Δηλαδή τι θέλει; Να αφήσω το νεογέννητο να παω για δουλεια;Ειναι τρελή η γυναικα!Επισης, ο αντρας μου εργαζεται εδω, οποτε δε θελουμε να φυγουμε αρον αρον για Ελλαδα, ήρθα για 3ετη αποσπαση κι αυτη με τιμωρει επειδη εμεινα εγκυος... Εχω αγχωθει και συγχιστει πάρα πολύ!!!

καλη μου εφοσον εισαι διοροσμενη στο ελληνικο δημοσιο,δικαιουσαι να παρεις αδεια επαπειλουμενης κυησης και αφου γεννησεις με το καλο να κατσεις αλλον εναν χρονο για να μεγαλωσεις το παιδακι σου!

δεν υπαρχει καποιος εποπτης εργασιας εκει να τον συμβουλευτεις?η επικοινωμησε με την επιθεωρηση εργασιας στην Ελλαδα για να σου πουν τα δικαιωματα σου.

μην αφηνεις μια γυναικα που δε στεκει καλα σε καμια περιπτωση να σου ταραζει την ηρεμια!εισαι προστατευμενη απο το νομο κ δεν μπορει να σε κουνησει ουτε για πλακα!

κοριτσια και παλι ευχαριστω για το θεμα της αυχενικης!με εχετε ηρεμησει αρκετα!

νεφελη μου και οι δικες σου τιμες μια χαρα ειναι!

β'επιπεδου εχω στις 02/05 και μου φαινεται πολυ μακρια ρε κοριτσια!δεν εχω ιδεα κ ποτε πρεπει να γινεται αλλα φανταζομαι οτι για να με βαλανε τοτε κατι παραπανω θα ξερουν!

καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες και σιγα σιγα τα αγχη μας ναμειωνονται!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  8. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  9. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  29. augusta..............28/08/2011
  30. stellakoly........... 29/08/2011
  31. beba...................30/08/2011...........Αττικό

32. *tingerbell*.........31/08/2011
  33. Laerta.................31/08/2011

34. glam...................01/09/2011

Καλημέρα σας.Οτίλια πιστεύω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον που ξέρει ακριβώς πως λειτουργούν τα πράγματα και να σε βοηθήσει με αυτή που έμπλεξες.

Μπέμπα καλώς ήρθες....Με το καλό η Ευτυχία σου. Είσαι συνάδερφος με την νύφη μου.Και αυτή δουλεύει στο Σωτηρία στο ακτινολογικό.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?bebα ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.να σας ρωτησω εχει καμια σας αναγουλες η μονο εγω?πλησιαζει και η β επιπεδου και οταν το στεφτομαι με πιανουν ταχυπαλμιες.σας ζαλισα πρωι πρωι απλα θελω σε καποιον να τα πω.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...