Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

κοριτσάρες, δεν ξέρω πόσες από εσάς δουλεύετε αλλά εάν ναι, τότε κουράγιο μας!!! εγώ έχω και δουλειά με τρελλό στρες και μόλις ήρθε ένας ηλίθιος, ούρλιαζε σαν τρελλός και άρχισε να χτυπάει πολύ δυνατά η καρδιά μου και η κοιλιά μου. παίρνω τον γιατρό αλλά δεν τον βρίσκω...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα,με λενε Μαρια και ειμαι 28ετων.....Ειμαι και εγω μανουλα αυγουστου με πητ 30/8 ειχα τελευταια περιοδο στις 23/11/2010 και σημερα ειμαι 17εβδομαδων και ειναι το πρωτο μου παιδακι...Μενω στους αγ.αναργυρους,και εργαζομαι στο ακτινολογικο του σωτηρια(βεβαια τωρα σταματησα λογω εγκυμοσυνης),και θα γεννησω με το καλο στο αττικο,θα χαρω πολυ να τα λεμε:D

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Καλά αποτελέσματα σ' όσες έχετε να κάνετε εξετάσεις! Ψυχραιμία και θετικές σκέψεις!!! Όλα όσα μας αγχώνουν και μας στεναχωρούν τώρα, θα δείτε που θα τα σκεφτόμαστε τον Σεπτέμβριο και θα γελάμε!

Laerta, δεν είναι τίποτα αυτό που έπαθες, δεν επηρεάζει το μωράκι σου. Την Κυριακή πήρα το αυτοκίνητο και πήγα μια βόλτα μόνη μου για να ξεσκάσω. Και μου έτυχε ένας αλβανός μεθυσμένος σ' ένα φανάρι με τον οποίο παρολίγο να τρακάρω, χωρίς να φταίω. Έγω είχα βγάλει φλας να πάω αριστερά και εκείνος ήθελε να συνεχίσει ευθεία. Ξαφνικά τον βλέπω από τον μεσαίο καθρέπτη να με ακολουθεί και να μου κορνάρει αντί να συνεχίσει στην ευθεία του και το κάνει η κακιά η ώρα να έχει δεύτερο κόκκινο φανάρι. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει, έτρεμα ολόκληρη και το αποκορύφωμα είναι ότι κατέβηκε από το αμάξι του και ήρθε στο δικό μου και γκάριζε στην κυριολέξία! Κόντεψα να λυποθημήσω, είχα παγώσει εντελώς... Ευτυχώς δεν άργησε να ανάψει πράσινο και έβαλα μια γκαζιά... εξαφανίστηκα! Γύρισα σπίτι και έκανα τρεις ώρες να συνέλθω.

M1Llp2.png

tuWQp2.png

Διαφημίσεις

Πωπω, Άννα, χοντρό αυτό που έπαθες! Να έχουμε όλες το νου μας. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον όλα μια χαρά αλλά αν θέλω να πάω να κάνω υπέρηχο. Δεν ξέρω, αν δεν ξεφρικάρω αργότερα, παίζει και να πάω.

120247mcv711uxx1.gif

λαερτα εγω πριν 2βδομαδες γλυστριση και επεσα απο τα 2τελευταια σκαλια της εισοδου μπρουμυτα κι ολας,αλλα πηγα κατευθειαν για υπερηχο ολα καλα ευτυχως....κοριτσια τα μωρακια σας τα νιωθετε καθολου???εγω μονο γουργουρητα νιωθω ακομα...

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Ναι, τον Παναγιωτάκη μου!!! Εσύ έχεις μάθει το φύλο? Σχετικά μ' αυτό που ρώτησες πριν, κάνε κλικ πάνω σε κάποια απ' τις εικόνες που έχουν τα μηνύματά μας για να μπεις στην ιστοσελίδα που τα διαθέτει και φτιάξε το δικό σου, ακολουθείς κάποια βήματα και έπειτα σου λέει τι και πως να το επισυνάψεις στα μηνύματά σου. Υπάρχουν πολλές ηλεκτρ. διευθ. που έχουν τέτοια τικεράκια.

XKq8p2.png

Z1jwp2.png

ναι κοριτσακι ειναι....το μαθαμε στην 14η βδομαδα......Θα την βγαλουμε ευτυχια εμεις με το καλο....για το τικερ το βρηκα στην αρχικη σελιδα του καφε,πανευκολο ηταν,...με 2μερες διαφορα γενναμε.....εσυ που θα γεννησεις?

Διαφημίσεις

Αν πάνε καλά όλα, θα γεννήσω στο Μητέρα. Είδα ότι είσαι και συ φρεσκοπαντρεμένη! Ωραία είναι να μένεις έγκυος μόλις παντρευτείς, ε? Σου φεύγει ένα βάρος! Εγώ προσωπικά φοβόμουν και ήμουν αγχωμένη για το αν θα μείνω, σε αντίθεση με τον άντρα μου που είχε προαίσθημα πως μόλις σταματήσουμε τις προφυλάξεις θα συλλάβω.

XKq8p2.png

lg6Kp2.png

κοριτσακια καλημερα κι ευχαριστω για τις ευχες!μακαρι να πανε ολα καλα! και ο γιατρος μου ειπε οτι οι πιαθανοτητες ειναι πολυ καλες αλλα το παχος της αυχενικης μας οδηγει σε παριατερω αναζητησεις οι οποιες ευχομαι να μην μας δειξουν τιποτα κακο!

κοριτσια προσοχη και με τα αυτοκινητα και με τη δουλεια σας,αν νοιωθετε ζορισμα να κανετε διαλειμα(απο τη δουλεια τουλαχιστον γιατι απο την οδηγηση και τους βλακες οδηγους μαλλον δυσκολο ειναι)!

μπεμπα καλωσηρθες κι με το καλο να ερθει και η μπεμπουλα σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...