Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια!!!

Μου έχει βάλει ο γιατρός εξέταση αίματος και ούρων από την προηγούμενη Δευτέρα και ακόμα δεν έχω πάει να τις κάνω. Μάλλον θα πάω αύριο το πρωί. Μακάρι να έχω τα αποτελέσματά σου makon, αλλά δεν νομίζω... 34 αιματοκρίτη είχα πριν δύο μήνες!

Ρενάκι καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νέα σου! Ο άντρας μου λέει πως θα ήθελε να βλέπει το παιδί στον υπέρηχο κάθε εβδομάδα, μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο! Όσο για τα υπαρξιακά, τους έχω ταράξει όλους! Όλο νεύρα, φωνές και κλάματα! Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου!!!

Από το Σάββατο παρατήρησα ότι τα ούλα μου ματώνουν συνέχεια, έχουν πρηστεί, με πονάνε φοβερά και από τη μέσα μεριά είναι κατακόκκινα. Με τα δόντια μου δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα και τα βουρτσίζω δυο τρεις φορές την ημέρα. Έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο??

iX9Bp2.png

EwPTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα...Άννα είναι φυσιολογικό στην εγκυμοσύνη λόγω της αυξημένης ροής του αίματος προς και από την καρδιά να ματώνουν ούλα ακόμα και ρινορραγίες μπορεί να κάνεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα!

νεφελη ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια για το μικρουλι σου!μην ανησυχεις και δωσε βαση σ αυτα που ειπαν τα κοριτσια πιο πανω!

οι υπολοιπες μανουλες ειστε καλα?

να ρωτησω κατι? εχει κανει καμια απο σας υπερηχο καρδιας εμβρυου?

Εγώ έκανα. Γιατί ρωτάς??

FDP μπορείς να μου δεώσεις κάποιες παραπάνω πληροφορίες για το σαϊτ που παίρνεις τα βελ΄΄εντα?

Μια γρήγορη ματιά που 'εριξα είδα πως είναι στα γερμανικά. Επίσης πες μου αν θες πώς πληρώνεις κ με τι κόστος έχουν τα μεταφορικά?? Ευχαριστώωωωωωωω

Εγώ έκανα. Γιατί ρωτάς??

καλησπερα.μου εχει συσταθει να κανω υπερηχο καρδιας εμβρυου πριν τη β επιπεδου. δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να αγχωθω αλλα μεχρι στιγμης εναν πανικο τον εχω.βγηκε αυξημενη η αυχενικη διαφανεια αλλα οι δεικτες για τρισωμιες ηταν πολυ καλοι οποτε μου ειπε και ο γιατρος και η εμβρυολογος να κανω ενα τετοιο υπερηχο.

αν μπορεις να με διαφωτισεις λιγο απο το τι ακριβως βλεπουμε σε αυτη την εξεταση και τι πιθανοτητες εχω να δω κατι ασχημο(αυτο βεβαια εσυ δεν μπορεις να το ξερεις...), μεχρι το κοστος του υπερηχου.ελπιζω ο δικος σου υπερηχος να εδειξε μια καταγερη καρδουλα που χτυπαει δυνατα χωρις προβληματα!

ειναι ισως λιγο ακυρα ολα οσα ρωταω αλλα θα ηθελα περα απο το γιατρο μου να ακουσω και καποια κοπελα που το εχει βιωσει.

ευχαριστω

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

tingerbell, και μενα ο γιατρός μου τότε μετα την αυχενική μου είχε πει οτι προτιμά να κάνω υπέρηχο καρδιάς εμβρύου παρά αμνιοπαρακεντηση.

Πόσο ήταν εσένα η αυχενική?

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

tingerbell, και μενα ο γιατρός μου τότε μετα την αυχενική μου είχε πει οτι προτιμά να κάνω υπέρηχο καρδιάς εμβρύου παρά αμνιοπαρακεντηση.

Πόσο ήταν εσένα η αυχενική?

mamouna καλησπερα! εσυ εκανες τελικα υπερηχο η αμνιο?

αμνιοπαρακεντηση μου την εβγαλε αυτοματα το συστημα του υπολογιστη,αλλα ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν θελω να κανω. η αυχενικη μου ηταν 2,4, απειροελαχιστα πανω απο την καμπυλη της 95ης εκατοστιαιας θεσης.προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα το γυρω περιβαλλον κοντευει να με τρελανει.αναρωτιεμαι διαρκως αν θα εχει προβλημα το παιδι και αν φταιω εγω σε κατι...ακουω απο αλλες κοπελες που ειχαν αυχενικη 1,3 και 1,5 να ρωτανε αν ειναι καλη και λεω μακαρι να ηταν και η δικια μας τοσο...

ουφ!πρεπει να βρω παιδοκαρδιολογο και οσο περναει ο καιρος τοσο αγχωνομαι.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Η δική μου τιμή ήταν 1,6. Επειδή έχω κλεισει τα 35 όμως οι πιθανότητες αυξάνονται.

Όταν μου πρότεινε να κάνω υπέρηχο τον ρώτησα το λόγο κ αν είναι απαραίτητο μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο και πως πλέον εντασσεται κ αυτη η εξέταση στον προγενητικό.

Την εξέταση την έκανα στο Ωνάσειο στη Λάσκαρη. Κόστισε 100 ευρώ. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά.

Αν θες μπες στο φόρουμ κ ψάξε για υπέρηχο καρδιάς εμβρύου. Έχει τόπικ κ έχει κάποιες πληροφορίες. Γράφουν πολύ καλά λόγια για τη Λάσκαρη.

Εμένα τη Λάσκαρη μου την πρότεινε φίλη που είχε κάνει πέρυσι σε αυτήν υπέρηχο κ όντως ήταν πάρα πολύ καλή... εξαιρετική μάλλον!!!

Μην ανησυχείς, σκεψου πως τα αποτελέσματα της φίλης μου στην αυχενική είχαν βγει αν θυμάμαι καλά 1/40.

mamouna καλησπερα! εσυ εκανες τελικα υπερηχο η αμνιο?

αμνιοπαρακεντηση μου την εβγαλε αυτοματα το συστημα του υπολογιστη,αλλα ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι δεν θελω να κανω. η αυχενικη μου ηταν 2,4, απειροελαχιστα πανω απο την καμπυλη της 95ης εκατοστιαιας θεσης.προσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα το γυρω περιβαλλον κοντευει να με τρελανει.αναρωτιεμαι διαρκως αν θα εχει προβλημα το παιδι και αν φταιω εγω σε κατι...ακουω απο αλλες κοπελες που ειχαν αυχενικη 1,3 και 1,5 να ρωτανε αν ειναι καλη και λεω μακαρι να ηταν και η δικια μας τοσο...

ουφ!πρεπει να βρω παιδοκαρδιολογο και οσο περναει ο καιρος τοσο αγχωνομαι.

Ειχα αυχενική 2,3 και τα αποτελεσματα με την papp-a ειναι εδώ http://parentscafe.gr/showpost.php?p=864657&postcount=581

Ο γιατρός μου, μου είπε να μην κάνω άμνιο και προτιμά να κανω υπέρηχο καρδιας εμβρυου. Λογικά θα τον κανω κοντα στην β' επιπέδου.

Πόσο ηταν τα αποτελέσματά σου με την παππ-α? Μην αγχώνεσαι και ψάχνεσαι και για παιδοκαρδιολόγο. Κάνε τον υπέρηχο και βλεπεις.

Αμνιο γιατι δεν θέλεις να κανεις? Πλεον το θεωρούν ρουτίνα. Εγω την μέρα που έκανα την αυχενική είχα κανονίσει να κάνω λήψη τροφοβλάστη αλλα άλλαξαν τα δεδομένα μας και τελικα δεν χρειάστηκε.

lnUXp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον γραφω αναλυτικα τις πιθανοτητες συνδυαστικα με το papp-a

τρισωμια 21: 1:7735

τρισωμια 18: 1:35163

τρισωμια 13: 1:69449

για την αμνιο κι εμενα ο γιατρος ηταν αρνητικος και ειπε πως δεν συντρεχει λογος παρα μονο αν δουμε κατι ανησυχητικο στη β' επιπεδου.

οσο για την αρνηση μου στην αμνιοπαρακεντηση,δεν θελω γιατι ετσι κι αλλιως αυτη την εγκυμοσυνη την πηρα απο φοβο.ταλαιπωρηθηκα ενα ολοκληρο μηνα με αιμορραγιες και αγχος, καθοτι το πρωτο μου παιδι και ενιωθα οτι με τη συγκεκριμενη εξεταση ηταν λιγο σα να προκαλω την τυχη της κυησης.μου ειπε και ο γιατρος μου οτι δεν ειναι αναγκη προς το παρον κι ετσι δεν την εκανα.

παιδοκαρδιολογο ψαχνω γιατι μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο υπερηχο τον κανει ειδικος εμβρυοπαιδοκαρδιολογος.νομιζα οτι στη β επιπεδου τα βλεπουν ολα αναλυτικα και μαζι και την καρδια...

Kαλησπέρα! tingerbell οι πιθανότητες για τρισωμίες είναι εξαιρετικές! Μόνο για το πάχος της αυχενικής σου είπαν να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις ε; Εμένα οι πιθανότητες για τρισωμίες είχαν βγει πολύ μικρότερες, απλά είχα μικρή αυχενική οπότε δε μου σύστησαν να προχωρήσω σε άλλες εξετάσες. Κορίτσια εγώ έκανα πρόσφατα εξετάσεις αίματος-ούρων και μου βγήκαν όλα καλά! Βέβαια, ενώ ο αιματοκρίτης ήταν σούπερ, είχα χαμηλή φεριτίνη οπότε ίσως χρειαστεί να πάρω σίδηρο... Δεν κατάλαβα πώς γίνεται αυτό, νόμιζα ότι αυτά πάνε πακέτο (αν είναι ψηλά το ένα, είναι και το άλλο..).

VbTYp1.png

Καλημέρα!

tingerbell, μια χαρα ειναι οι τιμές σου! Οι δικές μου πολύ χειρότερες θα έλεγα!

Τον υπέρηχο δεν το ήξερα οτι τον κάνει ειδικός εμβρυοπαιδοκαρδιολογος, δεν μου ανεφερε τπτ σχετικό ο γιατρός μου. Βεβαια για να ειμαι ειλικρινής δεν το συζητησαμε και πολύ το θέμα, ποιος και τι. Μάλλον θέλει να κανω πρωτα τη β' επιπέδου και μετα βλέπουμε. Πότε κανεις β επιπέδου?

Κουράγιο μάνα!!! :-)

lnUXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...