Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια σας ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνετε! Προσπαθώ να μην το σκεφτομαι και να ελπίζω οτι μέχρι την επόμενη φόρα δεν θα υπάρχει. Άλλωστε, ο σύζυγος μου είχε κάνει την εξέταση για την κυστική ίνωση και ήταν αρνητική άρα λογικά δεν υπάρχουν πιθανότητες να έχει το μωρό κτ τέτοιο. Απο την άλλη οι τιμές της αυχενικής ήταν πολύ καλές, αν υπήρχε κάποια προδιάθεση δεν θα το είχαν δείξει; Μαριλου, με παρηγορεί αυτό που μου έγραψες. Και ο γιατρός μου είπε ότι στην παρουσα φάση δεν είναι ανησυχητικό, το χαρακτήρισε μάλιστα φυσιολογικό. Αλλά τα υπόλοιπα που είπε με έβαλαν σε αναμμένα κάρβουνα. Και το ωραίο είναι ότι εγω τον ρώτησα. Δηλ. την ώρα του υπέρηχου έλεγε, αμνιακο υγρο τόσο,πολυ καλά- τάδε μέτρηση, ωραία κλπ έκανε δηλ. και κάποιο σχολιο. Στο τέλος λέει: παρατηρειται και υπερηχογενες έντερο. Χωρίς σχόλιο. Και αυτό κάπως που έκανε και τον ρώτησα τι είναι αυτό και τότε μου τα είπε όλα αυτά. Τι ήθελα και ρώταγα;:-( Καλύτερα να μην ήξερα τιποτα, αλλα οτι έγινε, έγινε- μόνο να ελπίζω μπορώ.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημερα κοριτσακια μολις διαβασα νεφαλη μου τις ανησυχιες σου.....ευχομαι να ναι ολα καλα που θα ειναι σιγουρα καλη μου.....ειδες τι σου ειπε η μαριλου..εγω νομιζω οτι ολα καλα θα πανε.......κανε θετικες σκεψεις και θα δεις που το μωρακι σου θα ειναι υγιεστατο......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Νεφέλη αν σε ανακουφίζει αυτό διάβαζα τώρα στο παρεντς στο θρεντ για το υπερηχογενές έντερο και όσες είχαν δει στη β επιπέδου γέννησαν υγιέστατα μωρά και ήταν λάθος διάγνωση...Και όλες είχαν κοριτσάκια...Ότι είπε και η Μαριλού εν ολίγοις....Όλα θα πάνε καλά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Εμ γι' αυτό δεν κάνω εγώ πολλούς υπερήχους... Νεφέλη δε θα είναι τίποτα, μην ανησυχείς! Έχεις δίκιο όσα λιγότερα ξέρουμε, τόσο καλύτερα είναι! Ειλικρινά πιστεύω ότι θα φανεί από τη Β' επιπέδου ή ότι έγινε λάθος διάγνωση ή ότι γενικώς είναι μια χαρά το μωράκι σου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  8. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  9. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  29. augusta..............28/08/2011
  30. stellakoly........... 29/08/2011
  31. *tingerbell*.........31/08/2011
  32. Laerta.................31/08/2011

33. glam...................01/09/2011

Nεφέλη,

εύχομαι να πάνε όλα καλά. Τις περισσότερες φορές είναι απλά πρωιμή διάγνωση και ειναι εσφαλμένη. βέβαια το αγχος σου φορτώνεται μέχρι την επόμενη εξέταση που όλα θα είναι καλά.

και εγώ θα κάνω αμνιο την δευτέρα με δική μου επιμονη στον γιατρό αν και αυτός θεωρεί ότι δεν χρήζει αλλά λόγο ηλικίας και γνωρίζοντας τον ευατό μου θα την κάνω γιατί το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης θα είμαι τρελλή από αγχος και ανησυχίες εαν δεν την κάνω.

κορίτσια δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα! Μάλιστα επείδη μοιράστηκα την ανησυχία μου με τον σύζυγο μου που και αυτός έχασε το χρώμα του παρ' ολο που συνήθως είναι ψύχραιμος, μπορεσα ΕΓΩ να τον καθησυχάσω - και το τονίζω το εγω γιατι συνήθως γίνεται το αντίθετο- χάρη σε αυτά που μου γράψατε. Εν τω μεταξυ, καθε βραδυ μεταξύ 10-11 η μπουμπου που απ' οτι φαινεται είναι νυχτοπούλι μου δίνει το παρόν με κλωτσιές. Απόψε μάλιστα μου έριξε μια τοσο δυνατή και απροοπτη που τιναχτηκα απο το ξαφνιασμα:-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη αν σε ανακουφίζει αυτό διάβαζα τώρα στο παρεντς στο θρεντ για το υπερηχογενές έντερο και όσες είχαν δει στη β επιπέδου γέννησαν υγιέστατα μωρά και ήταν λάθος διάγνωση...Και όλες είχαν κοριτσάκια...Ότι είπε και η Μαριλού εν ολίγοις....Όλα θα πάνε καλά...

τώρα το έψαξα και τα διάβασα κι εγώ. Δεν ξέρω αν στην περιπτωση μου είναι λάθος διάγνωση γιατί το είδε σε τρισδιαστατο υπέρηχο που τα δείχνει όλα πιο καθαρά. Απλά εγώ δεν το έχω δει ακόμη στην β' επιπεδου και μπορεί μέχρι τοτε, μακαρι, να μην υπάρχει. Παρ' όλο που αποκλείω το ενδεχόμενο της κυστικής αφου η εξέταση του συζύγου βγήκε αρνητική και παρ'ολο που αντλώ τις ελπίδες μου απο τα αποτελέσματα της αυχενικής ως προς τις σχεδον ανυπαρκτες πιθανοτητες για κπ σύνδρομο, φοβάμαι μην μου πουν να κάνω αμνιο γιατι θα μπω σε τρομερό διλλημα. Απο την μια θα θέλω να την κάνω για να ηρεμήσω απο την άλλη, την τρέμω όσο δεν φαντάζεσαι. Την έχω πάρει πολυ στραβά και θελω πολυ να την αποφυγω.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

νεφελη ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι τελεια για το μικρουλι σου!μην ανησυχεις και δωσε βαση σ αυτα που ειπαν τα κοριτσια πιο πανω!

οι υπολοιπες μανουλες ειστε καλα?

να ρωτησω κατι? εχει κανει καμια απο σας υπερηχο καρδιας εμβρυου?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα :P (αν και ξεκίνησε με λίγο κρύο :mrgreen:)

Πως είναι τα κέφια σας! Για μένα έφτασε επιτέλους η μέρα που θα πάω να δω το μικρούλι μου!!!! Εχθές το βράδυ με έπιασαν τα υπαρξιακά μου, ύστερα από τις ζουζουνιές που μου έκανε η μικρή! Μ' έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε πως είμαι η ζωή της όλη κι ότι μ' αγαπάει :tongue::tongue::tongue: και μ' έκανε λιώμα η ζωούλα μου. Οπότε με αυτό αφορμή άρχισα να ρωτάω τον άντρα μου αν θα τα καταφέρουμε και με τα δύο (καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η μικρή μας βγάζει off) κι αν θα μπορούμε να τους δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, χωρίς να τους λείψει τίποτα! Η μόνη σωστή απάντηση βέβαια σε αυτό είναι να τους δώσουμε όλη μας την αγάπη!!!!!

Σας ζάλισα :eek: , αλλά φταίει λίγο η ψυχολογία μου που είναι λίγο κάτω κι ήθελα σε κάποιον να τα πω!

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά που μ' ακούσατε ή μάλλον διαβάσατε ;)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα :P (αν και ξεκίνησε με λίγο κρύο :mrgreen:)

Πως είναι τα κέφια σας! Για μένα έφτασε επιτέλους η μέρα που θα πάω να δω το μικρούλι μου!!!! Εχθές το βράδυ με έπιασαν τα υπαρξιακά μου, ύστερα από τις ζουζουνιές που μου έκανε η μικρή! Μ' έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε πως είμαι η ζωή της όλη κι ότι μ' αγαπάει :tongue::tongue::tongue: και μ' έκανε λιώμα η ζωούλα μου. Οπότε με αυτό αφορμή άρχισα να ρωτάω τον άντρα μου αν θα τα καταφέρουμε και με τα δύο (καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η μικρή μας βγάζει off) κι αν θα μπορούμε να τους δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, χωρίς να τους λείψει τίποτα! Η μόνη σωστή απάντηση βέβαια σε αυτό είναι να τους δώσουμε όλη μας την αγάπη!!!!!

Σας ζάλισα :eek: , αλλά φταίει λίγο η ψυχολογία μου που είναι λίγο κάτω κι ήθελα σε κάποιον να τα πω!

Σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά που μ' ακούσατε ή μάλλον διαβάσατε ;)

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ρενάκι φυσιολογικά είναι όλα αυτά κι εγώ κάποια στιγμή προχθές που με είχε πιάσει η μέση μου και δε μπορούσα να παίξω με τη Λένα κι ερχόταν και με αγκάλιαζε και μου έλεγε "μανούλα σ' αγαπάω", ένιωθα φοβερές τύψεις που δε μπορούσα να παίξω μαζί της και μετά σκεφτόμουν πώς θα είναι και μετά με το μωρό που δε θα μπορώ να της αφιερώνω όλο το χρόνο που θα θέλει και τέτοια...... Αλλά να σου πω κάτι, όπως είπες κι εσύ με όλη μας την αγάπη θα βρούμε και τις ισορροπίες για όλα τα υπόλοιπα:P:p:p Άντε με το καλό να το δείτε σήμερα να μας πεις και τι κάνει το ζουζουνάκι!

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα και καλη βδομαδα! renakig αντε αντε τυχερουλα θα δεις το νινακι σου:P:p:p περιμενουμε νεα!! τα υπαρξιακα μας πιανουν λογω ορμονων εγω με το παραμικρο ετοιμο το δακρυ και τα νευρα!

ααα σημερα πηρα τα αποτελεσματα αιμα και ουρα ολα καλα, ο αιματοκριτης ειναι 34 αλλα εεε στον 5ο ειμαστε τι να κανουμε και ζαχαρο 83

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...