Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Οτίλια, δεν ξέρω που βρίσκεσαι αλλά η κουμπάρα μου πέταγε στον 8ο μήνα Ιαπωνία-Γαλλία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Πάντως καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου και ακολουθήσεις τη συμβουλή του, όποια κι είναι αυτή.

Tingerbell, ρώτησα τον γιατρό μου χτές για πισίνα και μου είπε κανένα πρόβλημα και έως ότου αντέχω. Οπότε σκέφτομαι μήπως αρχίσω και πηγαίνω μόλις λυθεί το θέμα που έχω με την πίεση.

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χαίρομαι που ακούω ότι όλες πηγαίνουμε πολύ καλύτερα και αρχίζουμε και φουσκώνουμε!!! :)

Περιμένω πως και πως να έρθει η Δευτέρα για να πάω να δω το νινάκι μου!

Στην κοιλιά εγώ βάζω jonson baby oil σε gel. Είναι λίγο "μπλιαχ" αλλά κάνει δουλειά. Και στην Ηλιάνα αυτό έβαζα και στην κοιλιά δεν έβγαλα ούτε μία ραγάδα. Ελπίζω να γίνει έτσι και τώρα!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα, να ρωτησω κατι τις πιο εμπειρες εχει εδω περιπου και δυο μερες δεν το αισθανομαι καθολου και χθες το απογευμα ενιωθα πολυ βαρος χαμηλα δεν βολευομουν σε καμια σταση και το βραδυ με πιασε ενα πονος απο δεξια χαμηλα ουτε πλευρο στο κρεβατι δεν μπορουσα να αλλαξω , ο οποιος συνεχιζεται μεχρι και τωρα.τι λετε?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Στην κοιλίτσα μου και σε όλο το σώμα γενικά εγώ βάζω το Bettina Barty Musk. Δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό και αν προστατεύει απ' τις ραγάδες, αλλά μυρίζει αρκετά ωραία.

Τώρα που άνοιξε ο καιρός ξεκίνησα περπάτημα. Το κολύμπι μ' αρέσει πολύ αλλά με τις πισίνες δεν έχω καλή σχέση, τις σιχαίνομαι λίγο.

Makon, εγώ δεν είμαι έμπειρη και δεν ξέρω κατά πόσον θα σε φωτίσει αυτό που θα σου πω, αλλά εγώ έχω πόνο αριστερά χαμηλά από τις 29/1/11 μέχρι και σήμερα. Έκανα διάφορες εξετάσεις και ο γιατρός δεν μου βρήκε τίποτα. Τελικά συμπέρανε πως έτσι όπως μεγαλώνει η μήτρα έχει πιαστεί κάποιο νεύρο και θα περάσει όταν μεγαλώσει αρκετά... Ελπίζω να μην έχεις το ίδιο, γιατί πηγαίνω σαν την πάπια και δεν μπορώ ούτε απ' το κρεβάτι να σηκωθώ εύκολα. Όσο για το μωράκι σου, μάλλον αυτό πιέζει λίγο την ουροδόχο κύστη και γι' αυτό έχεις το βάρος. Προχθές ο γιατρός μου είπε πως τώρα στην αρχή δεν θα το ακούω απαραίτητα κάθε μέρα. Πάντως για να μην αγχώνεσαι πάρε τηλ. τον γιατρό σου.

a3zZp2.png

eVVXp2.png

Θα συμφωνήσω με την Άννα! Σε κάθε περίπτωση ο μόνος που πραγματικά μπορεί να σε καθησυχάσει είναι ο γιατρός σου! Δε νομίζω πάντως να είναι κάτι, απλώς τα ζουζούνια μεγαλώνουν και πιέζουν τα πάντα!!!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γειά σας κοριτσάκια. Χαίρομαι που ακούω τόσο όμορφα νέα για όλες. Να σας πω κι εγώ τα δικά μου. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την λήψη τροφοβλάστη. Πήγαν όλα καλά, βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα φυσιολογικά και φυσικά μάθαμε και το φύλο. ΚΟΡΙΤΣΙ ξανά. Την ίδια μέρα δε, άρχισα να νιώθω και το βλαστάρι μου. Οχι βέβαια όλες τις ώρες της ημέρας αλλά συνήθως το βράδυ που ξαπλώνω. Κατά τα άλλα όλα καλά. Η κοιλίτσα μου φαίνεται αρκετά πια, αφού μια κυρία μου είπε ότι έχω περάσει τον 4ο. Από κιλά, θα στεναχωρήσω κάποιες κοπέλες. Μόνο 1,5 κιλό. Αυτά μέχρι στιγμής. Φιλάκια στις κοιλίτσες σας.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Laerta σε ευχαριστώ, πώπω Γαλλία-Ιαπωνία ακόμα πιο μακριά από Σουηδία-Ελλάδα! Στη Σουηδία είμαι απ' ότι κατάλαβες και βασικά έχω αποφασίσει να πάω, κοιτάζω τώρα εισιτήρια. Η μαία μου με συμβούλεψε να φοράω κάτι ειδικές κάλτσες από το φαρμακείο για την κυκλοφορία του αίματος (φοβάται για θρομβώσεις αν και δεν έχω καμία ένδειξη). Πίεση έχω πάντα χαμηλή και γενικά όλα πάνε καλά, από την άλλη μου είπε ότι ταξιδεύω με δική μου ευθύνη... Είναι 4 ώρες απευθείας πτήση και άλλες 3 ωρες με το τρένο γιατί μένω μακριά από αεροδρόμιο. Κορίτσια, νομίζω ότι σήμερα το ένιωσα!!!! Είμαι σχεδόν σίγουρη διότι ναι μεν ήταν οι γνώριμες κινήσεις στην κοιλίτσα που της μπερδεύω παντα με το έντερο αλλά μόλις κουνήθηκε χάιδεψα την κοιλιά μου και σταμάτησε (το έντερο δε σταματά μόλις το χαϊδεύεις...)!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας! Εχω κι εγώ νεα, και καλά και άσχημα. Τα καλά: απο την Παρασκευη νιωθω κι εγώ το μωράκι και δίνει το παρόν καθημερινά. Όταν το νιώθω βάζω το χέρι στην κοιλιά μου και την αισθάνομαι να πάλλεται!! Επίσης ο υπέρηχος έδειξε ότι το έμβρυο αναπτύσσεται κανονικά και φυσιολογικά και ζυγίζει 243γρ. Τα άσχημα: η εξέταση ούρων έδειξε οτι έχω πυοσφαίρια και ο γιατρός μου είπε να πίνω 2 λιτρα νερό την ημέρα και τη Δευτέρα να επαναλάβω την εξέταση. Αν βγουν τα ίδια αποτελεσματα θα πρέπει να κάνω θεραπεία. Το χειρότερο όμως είναι οτι στον υπέρηχο είδε οτι το μωρό έχει υπερηχογενές έντερο και μου είπε ότι αν αυτό εξακολουθεί να υπάρχει στην β' επιπέδου που είναι στις 6/4 θα πρέπει να κάνω άμνιο που την φοβάμαι πολύ. Επίσης στο ίντερνετ είδα οτι αυτό το υπερηχογενές έντερο σχετίζεται συχνα με συνδρομο down και με κυστική ίνωση. Έχω φοβηθεί πολύ και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Μέχρι την ημέρα της β' επιπέδου θα πεθάνω απο την αγωνία:-(

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη, είναι απολύτως λογικό να φοβάσαι ωστόσο η ψυχολογία είναι το παν και θα πρέπει να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να είσαι συγκρατημένη στους φόβους σου και να μη φρικάρεις. Ειδικά αυτή την περίοδο της αναμονής αυτό είναι αποφασιστικής σημασίας. Τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα είναι απλά υποψίες που θα διαλυθούν με την εξέταση. Ως τότε, να είσαι υπομονετική και προσπάθησε να απομονώσεις τον αρνητισμό από τις σκέψεις σου.

120247mcv711uxx1.gif

Κορίτσια γειά σας! Εχω κι εγώ νεα, και καλά και άσχημα. Τα καλά: απο την Παρασκευη νιωθω κι εγώ το μωράκι και δίνει το παρόν καθημερινά. Όταν το νιώθω βάζω το χέρι στην κοιλιά μου και την αισθάνομαι να πάλλεται!! Επίσης ο υπέρηχος έδειξε ότι το έμβρυο αναπτύσσεται κανονικά και φυσιολογικά και ζυγίζει 243γρ. Τα άσχημα: η εξέταση ούρων έδειξε οτι έχω πυοσφαίρια και ο γιατρός μου είπε να πίνω 2 λιτρα νερό την ημέρα και τη Δευτέρα να επαναλάβω την εξέταση. Αν βγουν τα ίδια αποτελεσματα θα πρέπει να κάνω θεραπεία. Το χειρότερο όμως είναι οτι στον υπέρηχο είδε οτι το μωρό έχει υπερηχογενές έντερο και μου είπε ότι αν αυτό εξακολουθεί να υπάρχει στην β' επιπέδου που είναι στις 6/4 θα πρέπει να κάνω άμνιο που την φοβάμαι πολύ. Επίσης στο ίντερνετ είδα οτι αυτό το υπερηχογενές έντερο σχετίζεται συχνα με συνδρομο down και με κυστική ίνωση. Έχω φοβηθεί πολύ και είμαι πολύ στεναχωρημένη. Μέχρι την ημέρα της β' επιπέδου θα πεθάνω απο την αγωνία:-(

Νεφέλη καλημέρα. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, στην ίδια περίοδο που είσαι εσύ τώρα στον υπέρηχο μου είπαν ότι μάλλον το μωρό έχει υπερηχογενές έντερο και όπως κι εσύ φρίκαρα και άρχισα να το ψάχνω. Όταν ρώτησα το γιατρό μου τι κάνουμε μου είπε "Μέχρι τη Β' επιπέδου τίποτα, 99% δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ο υπερηχογράφος σε αυτή τη φάση δεν έπρεπε να σου το αναφέρει καν γιατί πριν από κάποια χ βδομάδα δε μπορούμε να μιλάμε για υπερηχογενές έντερο".... Τελικά όντως δεν ήταν τίποτα απολύτως, οπότε προσπάθησε μέχρι τη Β' επιπέδου να μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά p:p:p:p:p Επικεντρώσου στο μωράκι σου και μόνο:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα.Νεφέλη μου εύχομαι να μην είναι τίποτα και το μωράκι σου να είναι υγιέστατο.Σκέψου θετικά και προσπάθησε όσο μπορείς να μείνεις ήρεμη. Όπως είπε και η Μαριλού ίσως ήταν πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και να περνάς άδικα την αγωνία αυτή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Νεφέλη μου μην ανησυχείς, προσπάθησε μέχρι την εξέταση να σκέφτεσαι μόνο θετικά, όλα καλά θα πάνε!

Nanny πολύ ωραία τα νέα σου! Με το καλό η κορούλα σου!!! Περιμένεις κι άλλα αποτελέσματα?

FDVQp2.png

3tv9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...