Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σας....FDP αύριο θα έχεις διανύσει ήδη την μισή εγκυμοσύνη σου....

καλημέρα...εχθές πήγα στην γιατρό...μπέμπα μας ειπε κατα 90%. κατα τ'αλλα είναι ακόμη πιο μικρό μωράκι,αν και εξακολουθεί να μεγαλώνει...θα δούμε...

hOszp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  8. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο
  9. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  29. augusta..............28/08/2011
  30. stellakoly........... 29/08/2011
  31. *tingerbell*.........31/08/2011
  32. Laerta.................31/08/2011

33. glam...................01/09/2011

Σε έκανα ροζ και σένα!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Laerta αυτό είναι το λαδάκι http://www.weleda.gr/catalogue/SCHWANGERSCHAFTS_PFLEGEEOL/307/4/183/166 και είναι 100% φυτικά.Επίσης τα προτιμώ και για τα βρεφικά καλλυντικά.Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις κανονικά και σαμπουάν και κρέμα σώματος και κρέμα συγκάματος για το μωρό τότε μπες και πάρε από εδώ είναι πολύ φθηνότερα από Ελλάδα http://www.apo-rot.de/ αλλά σε συμφέρει να πάρεις ποσότητα όχι για ένα λάδι μόνο. Αλλιώς δες εδώ αν θες μόνο λάδι βρίσκεις και σε φαρμακεία και σε μαγαζιά με βιολογικά.

Φοβερές τιμές, σε συνδυασμό με την έκπτωση των 5? (για την πρώτη αγορά) έχει το http://www.bce-europe.com/. Επειδή έχω ψωνίσει από εκεί, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Εξαιρετικό σέρβις, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, γρήγορη παράδοση με το ταχυδρομείο (5 εργάσιμες), καλή συσκευασία και αξιοπιστία. Την έκπτωση των 5? την παίρνει αυτόματα κατά την πληρωμή της παραγγελίας, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

xanp και FDP με το καλο οι κορακλες σας!

για ραγαδες λετε?

εγω σκεφτομαι να ξεκινησω αμυγδαλελαιο...λενε οτι ειναι το πιο αποτελεσματικο.αυτο και η βαζελινη αλλα η βαζελινη μου φαινεται πολυ λιγδα και αηδια οποτε θα την αποφυγω...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα xanp και FDP μπραβο με το καλο και εσεις τα κοριτσακια σας :tongue:!!! εγω στην κοιλια απο τον δευτερο μηνα βαζω την pregance απο μαγαζι με φυτικα ειναι με λαδι ελιας και το πηρα 18 ε βαζω στανταρ 2 φορες την βδομαδα και τις υπολοιπες μετα το ντουζ βαζω κρεμα σωματος vaseline μεχρι στιγμης ολα καλα με την τεραστια κοιλια μου αλλα πιστευω οτι ειναι και θεμα οργανισμου!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα!

Δεν είχα νετ κ σας έχασα. Ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς.

Εγώ σήμερα πήγα για ηπέρηχο καρδιάς εμβρύου κ όλα ήταν καλά. Εμένα Β επιπέδου μου είπε στις 20 εβδομάδες....δηλαδή γυρω στις 25 Μαρτίου, πολύ νωρίς δεν είναι???

Κατα τα άλλα κ εγώ πήρα ήδη 5 κιλά... ελπίζω να μην πάρω 20 όπως την προηγούμενη φορά.

Για τις ραγάδες κ εγώ weleda παίρνω όπως κ όλα τα βρεφικά που βάζω στη μικρή. Φυσικά δεν τα ακριβοπληρώνω αφού υπάρχει μια κοπέλα που της τα παραγγελνεις κ στα φερνει σε πολύ καλές τιμές (πχ την κρεμα για το συγκαμα 6 ευρώ... xanp εσύ τα βρίσκεις πιο φθηνά από το ιντερνετ??)

Λοιπόν τώρα κοιτάω στο πρώτο που σας έβαλα και την κρέμα συγκάματος με καλέντουλα την έχει 4,06.Αλλά όπως είπα δεν αξίζει να πάρεις μια κρέμα συγκάματος.Αξίζει αν κάνεις καλή παραγγελία.

Διαφημίσεις

kalhmera koritsia.. μπραβο ξανθη με το καλο το κοριτσακι σου..

εγω δεν εχω παει ακομα στο γιατρο την παρασκευη.ελπιζω να μου πει κ εμενα..

θελω να παρω κ εγω κρεμα για ραγαδες,θα παω ομως στο φαρμακειο κ θα δω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

FDP με το καλο το κοριτσακι σου..

κοριτσια ειμαστε στη μεση...σε λιγους μηνες θα κραταμε τα μωρακια μας..

εγω ειμαι και πρωτομανουλα και ειμαι αρκετα ανυπομονη.. μετραω τις μερες και τις εβδομαδες....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Γεια σας, κορίτσια!

Είμαι κι εγώ στο κλαμπ σας με ΠΗΤ 31-08-2011.

Πέτυχα το σάιτ κατά τύχη σήμερα το πρωί και μου άρεσε που σας είδα να συζητάτε για θέματα που απασχολούν κι εμένα κι είπα να γίνω μέλος!

Καλημέρες!

καλως ηρθες λαερτα με το καλο το μωρακι σου....κοριτσακια μου εγω ειμαι πολυ χαρουμενη.....τωρα νιωθω κανονικοτατα τις κλοτσιτσες του μωρου μου και τις νιωθει κι ο αντρας μου επιτελους που μεχρι τωρα δεν ενιωθε τπτ.....καθε μερα ολα μερα το νιωθω..εχω αρχισει να μην εχω πια αγχος και ειμαι πολυ καλα.....ειναι κι ο καιρος που βοηθαει στην ψυχολογια.........αυτα απο εμενα......οσο για τα κιλα εχω βαλει ηδη 5 "(ζυγιστηκα 16η βδομαδα).....τωρα θα δειξει ποσα θα εχω παρει οταν ξαναζυγιστω....για τις ραγαδες πηγα στο φαρμακειο και πηρα μια κρεμα....η φαρμακοποιος μου την προτεινε γιατι ειναι κι αυτη εγκυος και τη βαζει κι αυτη....version λεγεται.....απο κοιλιτσα νορμαλ...δεν μπορω να πω οτι εχω μεγαλη....τις τελευταιες βδομαδες αρχισε να φαινεται......αυτα κοριτσια μου...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!!!

Πήγα χθες στον γιατρό εκτάκτως, γιατί είχα από το Σάββατο τσιμπηματάκια χαμηλά. Τελικά δεν μάθαμε από που προέρχονται, αλλά τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαρά!! Έχει φτάσει τα 10,3cm και ζυγίζει 147γρ.! Πήγαινε πέρα δώθε λες και χόρευε! Μας είπε ο γιατρός πως έχει πολύ μακριά ποδαράκια και μεγάλες πατουσίτσες (ο άντρας μου φοράει Νο 47-48)!! Μας έβγαλε φωτογραφία το τσουτσούνι του!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μου έβαλε να παίρνω σίδηρο και μου 'πε στο τέλος του μήνα να ξεκινήσω να παίρνω ασβέστιο.

7rcJp2.png

AqyLp2.png

Οτίλια που χάθηκες...Λοιπόν για τις ραγάδες που έλεγες μπορείς να πάρεις και το λαδάκι της weleda σίγουρα θα το βρεις και εκεί και οικονομικά.

Καλησπέρα! Πήρα ήδη ένα λαδάκι, βασικά σκέτο αμυγδαλέλαιο από το φαρμακείο, σ' ευχαριστώ! Ο μεγάλος υπέρηχος έχει κανονιστεί να γίνει 29/03, ανυπομονώ... έχω να το δω πολύ καιρό! Κατ' αλλα όλα πάνε καλά, έχω αυτά τα μόνιμα πονάκια χαμηλά αλλά δεν ανησυχώ. Επίσης, θέλω να παω Ελλάδα το Πασχα και είναι μεγάλο ταξίδι κι έχω αγχωθεί... Θα είμαι 5μισι μηνών τότε, μέχρι τον 8ο επιτρέπεται αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά και πάλι δεν είναι ό,τι καλύτερο να κάνω ένα τόσο μεγάλο ταξίδι και μόνη μου (ο άντρας μου θα δουλεύει).

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...