Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά το τουρσί θάνατος και εγώ πονάω πονάω αλλά δεν μπορώ να μην φάω τουρσί....Και ας υποφέρω μετά....Απλά προσπάθησε να μην τρως πολύ μην τρέχεις πιο μετά χωρίς λόγω.Δεν ξέρω ο γιατρός σου τι λέει;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! ήθελα να σας ρωτήσω: αντιμετωπίζει καμιά σας έντονες ημικρανίες όπως εγώ? ενώ παίρνω kelp, pregnacare, magnesium & salospir, έχω πολυ χαμηλή πίεση και αισθάνομαι σαν ζόμπι. :(

είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί... αν έχετε καμιά συμβουλή, καλοδεχούμενη!

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Laerta καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

Mamouna πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!! Και γω όταν το είχα δει το δικό μου ήταν πολύ ζωηρό!

m4ril0u το μικράκι σου είναι μάλλον πολύ ντροπαλό!!:oops: Όσο για τον πλακούντα, και μένα που δεν είναι χαμηλός ο άντρας μου δεν τολμά να με πλησιάσει... φοβάται! Ούτε την κοιλιά μου δεν τολμά να αγγίξει.:-(:sad: Αφού του λέω "Αχ!! το νιώθω... βάλε το χέρι σου να σε νιώσει..." ή " Ακούμπα την κοιλίτσα να νιώσεις τη μήτρα που έχει πεταχτεί έξω και είναι σκληρή...", αλλά αυτός τίποτα... δεν ακουμπάει γιατί φοβάται μήπως το τραυματήσει...:(:(:(

Βρε κορίτσια εγώ έχω κάνει κάτι σαν δύο κοιλιές. Δηλαδή στην κάτω μεριά φαίνεται καθαρά μέχρι που φτάνει η μήτρα και πάνω (λίγο κάτω απ' τον ομφαλό) έχουν αρχίσει να μαζεύονται τα εντεράκια. Στο ενδιάμεσο έχω ένα κενό λες και με έχει "κόψει" το λάστιχο από τις φόρμες... Γενικά πάντως ίσα ίσα που φαίνεται ότι είμαι έγκυος. Κιλά έχω πάρει 2 περίπου, αλλά και γώ στα αλμυρά έχω αδυναμία!

Lb96p2.png

tfzMp2.png

Διαφημίσεις

Εγω από κιλά ειμαι στα +2 συμφωνα με τη ζυγαριά μου και +3 σύμφωνα με του γιατρού.

Πάντως τα αλμυρά τα τσακίζω και εγω! Και η κοιλιά τούμπανο βεβαίως βεβαίως .... :D

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημερα κοριτσια.

εχει κανει καμια απο εσας καμπυλη ζαχαρου?

εγω την εκανα κ δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικες οι τιμες?

λοιπον γραφω τα αποτελεσματα αν ξερει καμια να μου πει.

με 75γρ γλυκοζη μετριση ανα μια ωρα εδειξε.

πρωτη χωρις γλυκοζη 91 μετα απομια ωρα με γλυκοζη 145 μετα απο μια ωρα 97 και μετα 57. και αυτο ειναι που με ανησυχη ...πολυ δεν επεσε????

αν ξερει καμια γιατι στον γιατρο θα παω απο εβδομαδα..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εγώ έκανα μόνο τη μικρή οπότε δεν ξέρω να σου πω για τις 2 τελευταίες λήψεις αλλά οι πρώτες μου φαίνονται μια χαρά:) Εμένα μου είπε σε 15 μέρες να κάνω τη μεγάλη οπότε θα σας πω τότε:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αστερίνα βρήκα αυτό

Φυσιολογικές τιμές καμπύλης σακχάρου :

Νηστείας: 60-110

Χορήγηση 75 gr. γλυκόζης

30 λεπτά μετά: 100-180

60 λεπτά μετά: 120-180

120 λεπτά μετά: 70-130

180 λεπτά μετά: 60-120

Εσύ έχεις κάνει υπογλυκαιμία για πολύ λίγο δεν νομίζω να είναι τίποτα αλλά πρόσεχε γιατί και αυτό νομίζω θεωρείται παθολογικό στην εγκυμοσύνη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαρηστω ξανθη. θα παρω κ το γιατρο το βραδακι οπως μου εχει πει, και θα δω!!

αλλα κ εμενα δεν μου φαινεται φυσιολογικο...ισως ομως που σε αφηνουν νυστικη τοσες ωρες. αφου οτν βγηκα απο το μικροβιολογικο μπηκα σε ενα φουρνο και με τραβουσαν να με βγαλουν πολυ πεινα λεμε...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Laerta καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!

Εγώ κορίτσια μέχρι στιγμής έχω πάρει 3 κιλά κι έχει πεταχτεί η κοιλιά αρκετά σε σύγκριση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη (βλέπετε είχα ήδη ξεχειλώσει :tongue:)!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Lαertα καλως ηρθες εγω ειμαι +5 κιλα εχω παρει πιο πολλα απο ολες σας χα χα εχω και αδυναμια στα γλυκα αλλα δεν κανει ο γιατρος μου ειπε να τα κοψω επειδη το ζαχαρο μου ειναι στα ορια ουφ εγω αισθανομαι συνεχεια οτι εχω υπογλυκαιμια.

oNg0p3.png

Laerta καλώς όρισες και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και εγώ κάπου στα +3 είμαι. Κάποιες λατρεύετε τα τουρσί εγώ πάλι τις ελιές τις πράσινες. Μισό βαζάκι στην καθισιά μου!!!! Η πίεση θα φτάσει στο Θεό. Όσες από εσάς παίρνετε σίδηρο εκτός απο δυσκοιλιότητα παρατηρήσατε και χρωματισμό της ..... "παραγωγής"; Νόμιζα ότι έπαθα γαστρορραγία αλλά μετά διάβασα το μαγικό χαρτάκι του φαρμάκου και ησύχασα αφού βεβαίως μίλησα και με τον γιατρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...