Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

elly μου σε έστειλα π.μ.

με το καλό σου έυχομαι...κι αν θες κάτι ακόμη εδώ είμαστε!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με ενα γερο μωρό. Σου απαντησα και εγω με π.μ.. Σε χαιρετώ

XEMUp2.png

xIp9p2.png

Ih5yp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χθες πήγαμε στο γιατρό! Όλα καλα, το ζουζούνι διπλασιάστηκε σε μήκος απο την τελευταία μέτρηση και πρώτη φορά το είδαμε τόσο ζωηρό! Κλωτσούσε τα πόδια συνεχώς! :D Χεσμένος ο μπαμπας απο τη χαρά του και εγώ βεβαια που όλα πάνε καλά μέχρι τώρα.

Πριν καν ξαπλώσω για τον υπέρηχο:

Συζηξ: Γιατρε, να σε ρωτήσω κάτι? Το φύλο μπορούμε να το δούμε? (Εγω μέχρι τωρα έλεγα οτι δεν ηθελα να μάθω)

Γιατρός: Ναι, ισως σήμερα μπορεσουμε να δουμε.

Εγώ: Οχι, γιατρε δεν θέλω να ξερω τι ειναι.

Γιατρός: Ααα, ε τοτε να μου το υπενθυμίζετε κάθε φορά που να μην το πω (και αρχίζει να ψαχνει να δει τι ειναι).

Συζηξ: Γιατρε, πες μου εμενα και μην πεις στη Ράνια τι ειναι ..... :tongue:

Εγω: Γιατι βρε καλέ μου δεν θέλεις να μπω να γεννησω και να αναψει απ'εξω η φωτεινη ενδειξη "ΑΓΟΡΙ ή ΚΟΡΙΤΣΙ"?

Γιατρος: Εχει πεθανει στο γέλιο .....

Συνεχιζει, συνεχιζει, να κοιταει το γυρναει απο εδω το γυρναει απο εκει, αμιλητος ο γιατρός.

Εγω: Γιατρέ, πες μου ειναι καλα, μεγαλώνει καλα? Και ασε το τι ειναι. (βεβαια εκεινος μετρουσε κεφαλι, μηκος, κλπ.)

Γιατρός: Ναι ναι μια χαρα ειναι. Πολύ καλό μωρό. Όμως δεν φαινεται ακόμα πολυ καλα, να ριψοκινδυνέψω να σας πώ? ή να το αφησουμε για σιγουρα?

Εγω: Να το αφησουμε

Συζηξ: Πες μας ....

Το γυρναει λοιπόν σε σταση ....

Εγω (η εμπειρη): Αγόρι ειναι, εεεε???

Γιατρος: Μπαααααα για κοριτσι το βλέπω!

Συζηξ ... εχει καταρευσει και συγχρόνως γελανε και τα αυτιά του. Περίμενε οτι θα κανει το γιο! Εχει δυο ανιψιες απο τα αδερφια του ...

Οπότε προς το παρόν ... λεμε κορίτσι με κάθε επιφύλαξη!

Η συνεχεια στο επόμενο επεισόδιο σε 3 εβδομαδες :rolleyes:

Υ.Γ.: Αρχισε να πέφτει ο αιματοκρίτης, σας το είπα και σε προηγουμενο μνμ, μου ειπε οτι τωρα θα πεφτει μεχρι τον 6ο και μετα παλι θα σταθεροποιηθεί ή θα ανεβει. Πεφτει και σε εσας?

Επίσης, του ειπα να κανω ενα υπερηχο μαστων γιατι ποναει πολυ το στήθος και εχω ουτως ή αλλως κατι ινοαδενωματα, οποτε ... φύλαγε τα ρούχα σου ...

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημερα!

mamouna με το καλο το μπεμπακι σου!να σας πω την αμαρτια μου και μη με βρισετε σας παρακαλω,εσας τις κοριτσομανες σας ζηλευω λιγακι!εννοειται βεβαια πως σημασια εχει ενα γερο μωρο αλλα με τιποτα δεν περιμενα να εχω αγορι...

οπως και να χει κι εγω ανυπομονω να παει 24 του μηνα για να παω να το δω...αναρωτιεμαι ποσο αλλαγμενο θα ειναι,ποσο θα εχει μεγαλωσει κι αλλα τετοια ευχαριστα και φυσικα εχω αυτη την ατελειωτη αγωνια να ειναι ολα καλα!

και κατι ακομα...ειναι φυσιολογικο που δεν εχω βαλει ουτε ενα κιλο?καποια στιγμη ημουν +3 αλλα ειχα πολυ εντονη δυσκοιλιοτητα και τωρα ειμαι παλι οσο ημουν πριν...δεν επρεπε να εχω παρει εστω 1 κιλο?τρωω κανονικα χωρις να στερουμαι...εσεις βαλατε καθολου(αν και οι περισσοτερες ειστε λιγο πιο προχωρημενες σε εβδομαδες απο εμενα)?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αυγουστομανούλες! Μόλις ήρθα γραφείο από ΙΑΣΩ...... Το σποράκι μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει κανονικότατα:):):):):) Δε θα μας κάνει τη χάρη να μας πει τι είναι μέχρι να γεννήσω μου φαίνεται, ήταν μπρούμητα και με μαζεμένα τα πόδια:tongue::tongue::tongue::tongue: Βέβαια ο γιατρός είπε ότι το μπούτι του φαίνεται κοριτσίστικο αλλά πέραν τούτου ΟΥΔΕΝ. Δε μας λέει τι είναι με τίποτα!!!! Α, επίσης μου είπε ότι όλα πάνε μια χαρά, η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ καλή απλά επειδή είναι λίγο χαμηλά ο πλακούντας, μας είπε να αποφύγουμε τις επαφές:(:(:(:(:(:( Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να ξαναπάει στη θέση του!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

μπραβο κοριτσακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου ετσι ετσι να συνεχισετε να το απολαμβανετε.πολυ χαιρομαι μακαρι να ακουμε μονο ευχαριστα απο ολα τα κοριτσια.

oNg0p3.png

Καλημέρα.Τινκερ μη σκας εγώ είμαι - 6 από την αρχή και παραμένω σταθερή εκεί.Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω ακόμα από το στομάχι μου.Πάντως η κοιλιά μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα m4ril0u αντε μπραβο με το μωρακι σας και μενα μου ειπε επισης οχι επαφες λογω του πλακουντα.

*tingerbell* εχω αδερφη, το πατρικο μου ειναι σε ιδιοκτητη οικοδομη θειες κτλ και γυναικοκρατειται.... 3 οροφοι κορες οπατε μου αρεσουν πααααρα πολυ τα αγορακια αλλα αφου μας ηρθε κοριτσι την λατρευω ηδη:tongue: τι να κανουμε. η χαρα μου ειναι οτι ειναι γερο και ολα καλα μεχρι στιγμης

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, κορίτσια!

Είμαι κι εγώ στο κλαμπ σας με ΠΗΤ 31-08-2011.

Πέτυχα το σάιτ κατά τύχη σήμερα το πρωί και μου άρεσε που σας είδα να συζητάτε για θέματα που απασχολούν κι εμένα κι είπα να γίνω μέλος!

Καλημέρες!

120247mcv711uxx1.gif

ααααα και απο κιλα μα τι λετε? ειμαι τερας πλεον κοιλαρα πολυ μεγαλη για το μηνα μου 6 με 7 με κανουν ολοι, και κιλα καθεστε???? +10!! ωω ναι φουλ κατακρατηση με νορμαλ φαγητο, τρωω πρωινο που ποτε δεν ετρωγα και καποια βραδια που ξεφυγα αλλα τα κιλα εκει (γλυκα κοθολου δεν μου αρεσουν αλλα με τραβαει οτιδηποτε αλμυρο κ ΚΑΥΤΕΡΟ αφου μου λενε θα το καψεις το παιδι χα χα, ξεκινησα 55 κιλα και τωρα ειμαι 65 και εχουμε μελλον.........αλλα δεν με νοιζει καθολου παντα ειμουν αδυνατη πολυ και ξερω οτι κ μετα θα φυγουν ευκολα λογω του οτι θα γυμναζομαι.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο........................Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο........................Κορίτσι

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ..............Κορίτσι
  8. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο.................Κορίτσι
  9. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ.......................Αγόρι
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα......................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ........................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα................Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ........................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό.............Κορίτσι
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα...................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα...................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης.........Κορίτσι
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  29. augusta..............28/08/2011
  30. stellakoly........... 29/08/2011
  31. *tingerbell*.........31/08/2011.......................................Αγόρι
  32. Laerta.................31/08/2011

33. glam...................01/09/2011.......................................Αγόρι

Καλως ήρθες με το καλό.Της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι λένε στο χωριό μου πάντως να ξέρετε....

Μακον δεν κάνει να τρως πολύ αλάτι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...