Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

του έχετε πεί να φανταστώ ότι έρχετε η αδερφούλα του??? απο φίλους πάντως έχω δει οτι είναι στο παιδάκι...άλλα κάναν ζήλιες...άλλα παίζουν και προσέχουν πάρα πολύ το μικρό τους αδερφάκι...:P

hOszp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές και το καλωσόρισμα και εύχομαι για ολες μας μια χαρούμενη ανέμελη εγκυμοσύνη και εύκολο τοκετό.

και εγώ αγωνιώ μέχρι τις 21 που έχω ραντεβού για αμνιοπαρακέντηση λόγο ηλικίας (37) αν και οι εξετάσεις μου ήταν καλές.έχομαι να πάνε όλα καλά.

FDP προσωπικα λόγο βεβαρημένου ιστορικού κάθε φορά που έχω εξέταση καρδιοχτυπω. είναι απλώς το αγχος του παρελθόντος που πρέπει να αποβάλλουμε. το παλεύω κάθε μέρα και καλύτερα νομίζω. σου εύχομαι και εσένα όλα να πάνε καλά και οι φόβοι κάθε μέρα να απομακρύνονται όλο και πιο μακριά.

καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω ειχα παει για υπερηχο 3/3 και το αγορακι μου ηταν 171gr και 11.3cm απο το κεφαλι μεχρι το ποπο ημουν ακριβως 16w και 4d πως σας φαινετε?θα τον ξαναδω στη β επιπεδου 1/4 και εχω μεγαλη αγωνια.εχω παρει και 5 κιλα αυτα.καλη επιτυχια σε σας που πατε την δευτερα ευχομαι να ειναι ολα τελεια.

oNg0p3.png

καλημερα κοριτσια εχω να γραψω πολλες μερες επειδη ελειπα στο χωριο μου....χτες ηρθα......

Γειά σας ,

αυγουστομανούλες. και εγω είμαι μια από εσας με πητ 28-08-11.

φυλλο μωρου ακόμη δεν γνωρίζω δεν ήταν ορατο στην αυχενική διαφάνεια η δεν ήθελε ο γιατρος να ρισκάρει ακόμη πρόβλεψη. χάρηκα που εγινά μέλος σας και ευχομαι να τα λέμε συχνά.

καλως ηρθες βρε κοριτσι στην παρεα μας......με το καλο να πιασουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλιτσα.....
εσυ καλη μου εισαι σε καταναγκαστικη νηστεια...σε καταλαβαινω απολυτα και ευχομαι πολυ συντομα να ηρεμησει το στομαχι σου και να μην σε παιδευει αλλο!

νεφελη υπομονη και σε σενα με το ζαχαρο,τα περασε η ξαδερφη μου,ειναι λιγο ταλαιπωρια αλλα χαλαλι!

οσο για το μπεμπε κι εγω ανυπομονω να το ακουσω αλλα ο γιατρος με προσγειωσε λεγοντας μου να μην περιμενω κατι πριν την 20η εβδομαδα....πολυ δεν ειναι?

οσο για τη νηστεια, θα δω πως θα μου παει γιατι η αληθεια ειναι πως ενω δεν μ αρεσει το κρεας απο τοτε που εμεινα εγκυος ολο κρεας θελω να τρωω,αρκει βεβαια να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα μυρωδικα.ολο ψητα και σαλατες θελω και μου κανει τρομερη εντυπωση!

αφου θες να τρως ολο κρεας βρε tingerbell τοτε αυτο χρειαζεται ο οργανισμος σου....να μην νηστεψεις κι εγω αυτο λεω.....εντωμεταξυ στη νηστεια τρως λαχανικα αλλα και πολυ αμυλο που δεν ενδυκνειται για την κυηση.....δεν ξερω εγω προτεινω να συνεχισεις να τρως κρεας και τυρι ειναι βασικο....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

του έχετε πεί να φανταστώ ότι έρχετε η αδερφούλα του??? απο φίλους πάντως έχω δει οτι είναι στο παιδάκι...άλλα κάναν ζήλιες...άλλα παίζουν και προσέχουν πάρα πολύ το μικρό τους αδερφάκι...:P

Το λέμε συνέχεια και μάλιστα του έχω πει όλη την αλήθεια.Ότι στην αρχή θα είναι πολύ μικρή και δεν θα μπορεί να παίζει αλλά μόνο θα τρώει, θα κοιμάται και ίσως κλαίει γιατί θα την ενοχλεί κάτι.Όταν όμως μεγαλώσει θα μπορέσουν να παίζουν οπότε όλα οκ.Θα δείξει τώρα πως θα πάει...

Αυγούστα καλά αποτελέσματα να έχεις και όλα να πάνε καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα πάω και εγω στο γιατρό. Αντε πέρασαν οι μέρες και την αγωνία μου δεν την κρύβω!

Εκανα και τις καθιερωμένες μηνιαίες εξετασεις μου και ευτυχως το σακχαρο ειναι οκ παρα το χαλβα που εφαγα αυτες τις μερες! Έπεσε ομως ο αιματοκριτης μου ... απο τωρα αρχισε να πέφτει? Σωθήκαμε .... :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημερα:D, μολις ηρθα γραφειο ειμουν ΔΕΗ για δουλειες και ψωφισα ορθια, αν στεκομαι πολυ ωρα ορθια κουραζομαι και νιωθω βαρος χαμηλα στην κοιλια. ευχαριστω για τις ευχες σας, ολες μας να γεννησουμε γερα μωρα και ευκολα...!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο........................Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο........................Κορίτσι

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. makon...................9/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ..............Κορίτσι
  8. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο.................Κορίτσι
  9. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ.......................Αγόρι
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα......................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ........................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα................Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ........................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό.............Κορίτσι
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα...................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα...................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  29. augusta..............28/08.2011
  30. stellakoly........... 29/08/2011
  31. *tingerbell*.........31/08/2011.......................................Αγόρι
  32. glam...................01/09/2011.......................................Αγόρι

IEJ0p3.png lqkDp3.png

μου εδωσε αλλη ΠΗΤ γιατι ειναι μεγαλυτερη η μικρη μου 3 μερες, απο 12/8 με πηγε 9/8 ααα και κατι αλλο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι ειδε λιγο χαμηλα τον πλακουντα αλλα λεει ακομη ειναι νωρις μπορει να ανεβει, απλα αν μεινει χαμηλα μου ειπε τρωμε ηττα και παμε για καισαρικη (δεν με πειραζει καθολου) ο γιατρος μου ειναι υπερ του φυσιολογικου καθετος μη πω και οταν εγω τον πειραζα και του ελεγα κανα δυο τρεις ωρες θα το παλεψουμε μετα μου κανεις καισαρικη, ελεγε αν ολα ειναι καλα ξεχασε το τα μαχαιρια μου σκουριασαν χα χα χα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα θα το δείτε πως θα πάει.Σημασία έχει να πάρεις αγκαλιά ένα γερό μωρό και να είσαι και εσύ καλά στο τέλος.Τώρα μακάρι να μπορέσεις να γεννήσεις φυσιολογικά αλλά αν χρειαστεί να κάνεις και καισαρική αυτό δεν κάνει λιγότερο σημαντικό το γεγονός.Πάνω από όλα να πάνε όλα καλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια:) Έχω το μεσημέρι ραντεβού στο ΙΚΑ να πάρω τις εξετάσεις μου και αύριο το πρωί πάμε ΙΑΣΩ να δούμε το σποράκι:) Ο γιατρός ήθελε να τα πούμε στο ιατρείο του χωρίς υπέρηχο και να περιμένουμε τη Β' επιπέδου αλλά του είπα ότι δεν αντέχω τόσο καιρό και συμφωνήσαμε να κάνουμε το ραντεβού στο ΙΑΣΩ για να κάνουμε κι έναν υπέρηχο να το δούμε....

dWXVp3.png

YqUap3.png

FDP προσωπικα λόγο βεβαρημένου ιστορικού κάθε φορά που έχω εξέταση καρδιοχτυπω. είναι απλώς το αγχος του παρελθόντος που πρέπει να αποβάλλουμε. το παλεύω κάθε μέρα και καλύτερα νομίζω. σου εύχομαι και εσένα όλα να πάνε καλά και οι φόβοι κάθε μέρα να απομακρύνονται όλο και πιο μακριά.

μμμ..κάπως έτσι κι εγώ....όλα καλά να μας πάνε λοιπόν...:D

m4ril0u & mamouna άντε θα τα δείτε τα λουκουμάκια σας....:P:p:p

makon συμφωνώ με την xanp...γερά μωρά να πάρουμε..και αν γίνεται και τελειόμηνα....:)

hOszp3.png

FDP, διαβάζοντας τις καταχωρήσεις του cafe σας, σαν να καταλαβα οτι έχεις κάνει περίδεση, σωστά; Αν ναι σε παρακαλώ πες μου σε ποια εβδομάδα την έκανες, αν πονεσες ιδιαιτερα, αν ξαπλωσες μετα και ποσο και αν ήπιεςς αντιβιωση. Εγω είμαι έγκυος στο τριτο μου μωρο, και υπεστη κωνοειδη εκτομη τραχήλου το 2007. Σιγουρα θα κανω περιδεση λογω ανεπαρκειας τραχηλου. Στα αλλα μου δυο παιδακια δεν ειχα τετοιο θεμα, καθοσον τα ειχα κανει πολυ πριν το 2007. Γραψε μου σε παρακαλω αν εχεις διαθεση

XEMUp2.png

xIp9p2.png

Ih5yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...