Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

αχχ και εγω κοριτσια εχει κανα δυο μερες αν γελασω δυνατα αν φτερνιστω η αν φαω και μετα ξαπλωσω νιωθω κατι απαλα σαν να περναει μια γραμμη απο μεσα που με γαργαλαει ελαφρως ξερω οτι ειναι σιγουρα το νινακι μου το νιωθω, χθες το βραδυ η χαζη ειχα και το χερι μου εκει μηπως το νιωσω αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα.αντε ποτε θα γινουν πιο εντονες οι κινησεις.αντε την αλλη βδομαδα να ειναι γερο πρωτα ο θεος θα ξερω και το φυλο να του μιλαω αναλογως του παιδιου μου!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχχ και εγω κοριτσια εχει κανα δυο μερες αν γελασω δυνατα αν φτερνιστω η αν φαω και μετα ξαπλωσω νιωθω κατι απαλα σαν να περναει μια γραμμη απο μεσα που με γαργαλαει ελαφρως ξερω οτι ειναι σιγουρα το νινακι μου το νιωθω, χθες το βραδυ η χαζη ειχα και το χερι μου εκει μηπως το νιωσω αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα.αντε ποτε θα γινουν πιο εντονες οι κινησεις.αντε την αλλη βδομαδα να ειναι γερο πρωτα ο θεος θα ξερω και το φυλο να του μιλαω αναλογως του παιδιου μου!

αυτο ακριβως νιωθω κι εγω κατι πολυ απαλο,σαν να περναει απο μεσα μου μια γραμμουλα,απαλα απαλα........κι εγω εχω καταλαβει οτι ειναι το μωρο μου......κι εχω βαλει και το χερι στην κοιλια αλλα δεν νιωθω στο χερι μου την κινησουλα μονο μεσα μου.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

καλημερααααα christy@ εχουμε μια μερα διαφορα :P χαζοφερνω οταν το αισθανομαι προχθες οδηγουσα και το ενιωσα και του μιλουσα (παιδι μου παιδι μου σαν τον Φιλιππιδη στο 50-50 χα χα)

Θεσσαλονικη κοριτσια εχει πολυυυυυυυυ κρυο συννεφια βροχη γυρω γυρω χιονια.το πρωι που ξυπνησα χιονιζε γρρρρρρρρ και επρεπε να φυγω για δουλεια:mad::-x:-x

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Τι κάνετε??? Εγώ χθες ήμουν λίγο στις μαύρες μου, γιατί ήρθε ο μάστορας και μου αντικατέστησε την κεραμική εστία που χάλασα... μ' είχε πιάσει μελαγχολία γιατί με μια απροσεξία μου και με μπόλικη γρουσουζιά της πεθεράς μου, μου φύγανε 740€ μαζί με την εγκατάσταση...:(

Το μωράκι μου είναι μια χαρούλα... η μήτρα φαίνεται πολύ καθαρά και κάθε τόσο αλλάζει σχήμα και κάνει εξογκώματα! Το ίδιο το μωράκι με γαργαλάει...:-P:razz::-P

Να ρωτήσω? Όσες είναι σε ενδιαφέρουσα κάνει να μπουν σε αεροπλάνα ή είναι επικίδυνο???

QCsxp2.png

uMWGp2.png

Από τον 4ο και μέχρι να μπεις στον 8ο με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σου ταξιδεύεις κανονικότατα και μάλιστα είναι και ο πιο γρήγορος και άνετος τρόπος. Εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πετάξει μια φορά στον 4ο και μια στον 7ο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Έχω σε δύο μήνες να πάω σ' ένα γάμο σε νησί και βρε κορίτσια θέλω τόοοοοοσο πολύ να πάω... Θέλω να αλλάξω παραστάσεις, να βάλω τα καλά μου και τα αρώματά μου... Απ' τη στιγμή που μάθαμε ότι είμαι έγκυος δεν έχουμε πάει πουθενά. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα κάπου για ταξίδι του μέλιτος και τελικά το ακυρώσαμε...:-(:-(:-(

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

5EXxp2.png

uMWGp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! Απ'ότι φαινεται είμαι η μόνη που δεν έχω νιώσει ακόμη το μωρακι και ανησυχώ. :-( Χθες το βραδυ απο την αλλη ένιωθα ένα τέτοιο τράβηγμα σε όλη μου την κοιλια, όμοιο με αυτο που θα 'νιώθουν' τα μπαλόνια όταν τα φουσκώνεις, τα φουσκώνεις και είναι έτοιμα να σκάσουν! Σήμερα όμως όλα καλά! Αλλά εγώ πότε θα νιώσω το μωράκι μου;:confused:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημέρα κορίτσια! Απ'ότι φαινεται είμαι η μόνη που δεν έχω νιώσει ακόμη το μωρακι και ανησυχώ. :-( Χθες το βραδυ απο την αλλη ένιωθα ένα τέτοιο τράβηγμα σε όλη μου την κοιλια, όμοιο με αυτο που θα 'νιώθουν' τα μπαλόνια όταν τα φουσκώνεις, τα φουσκώνεις και είναι έτοιμα να σκάσουν! Σήμερα όμως όλα καλά! Αλλά εγώ πότε θα νιώσω το μωράκι μου;:confused:

Νεφέλη ούτε εγώ το έχω νιώσει!Δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα!Ούτε γραμμούλες, ούτε φτερουγίσματα, ούτε γκνουπ φυσικά! Αλλά αφού λένε ότι το πρώτο το νιώθεις περι τη 18η γιατί αγχώνεσαι;; Εγώ απλά κάνω υπομονή 2-3 εβδομάδες ακόμα...

VbTYp1.png

Ούτε και εγώ το έχω νιώσει. Τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει γιατί στην περιοχή έντερα στομάχι γίνεται χαμός και που να βρει τρόπο να το ακούσω.

Μόλις ήρθαμε από τον γιατρό μετά την έκτακτη επισκεψη μας. Το παιδάκι μας παρά την ταλαιπωρία μεγαλώνει κανονικά και είναι κοριτσάκι! Θα γεννήσω μάλλον Διαβαλκανικό, αν και δεν θέλω καθόλου εκεί.

Με προβληματίζει πολύ το θέμα της άμνιο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Κάποιοι μου λένε μην το ρισκάρεις κάνε την να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, κάποιοι μην το ρισκάρεις είναι πολλοί οι κίνδυνοι. Τι λέτε εσείς;

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο........................Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο........................Κορίτσι

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο.................Κορίτσι
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ.......................Αγόρι
  9. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα......................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ........................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα................Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ........................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό.............Κορίτσι
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα...................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα...................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  29. stellakoly........... 29/08/2011
  30. *tingerbell*.........31/08/2011.......................................Αγόρι
  31. glam...................01/09/2011.......................................Αγόρι

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...