Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Χα εγώ κατεβάζω μισό κιλό ηλιόσπορο με αλάτι την ημέρα...!!!

Ρένα για τις απολύσεις τι να πω???? Ηρεμία, ψυχραιμία κ καλή τυχη σε όλους μας.....

εμένα ο αντρας μου ηταν 2 μηνες χωρις δουλεια κ μάλιστα συνέπεσε με τα νέα τις δευτερης εγυμοσύνης....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!!!!!πως ειστε σημερα????...εγω οχι και πολυ καλα...δεν κοιμηθικα το βραδυ γιατι πονουσε η μεση μου...φρικτοι πονοι και να φανταστειτε ειναι ακομα νωρις...τι θα γινει τους επομενουν μηνες?ανησυχω!!!!!!...εκτος απ αυτο το θεμα εχω και το θεμα στηθους....νιωθω πως εχω κατι γρουμπουλια και ο γιατρος μου παρολο που του ειπα την αγωνια μου γιαυτο το θεμα ουτε καν με ψιλαφησε λεγοντας μου πως αυτα ειναι λογω εγκυμοσυνης και δεν θα εχουμε καθαρες απαντησεις.... ακομα και υπερηχο να κανουμε....λογω της εγυμοσυνης και των ορμονων !να τονισω το ιστορικο μου...πριν μεινω εγκυος ειχα ινοκυστικη μαστοπαθεια μα ποτε δεν ενοιωθα οπως νιωθω τωρα...νιωθω κατι γρουμπουλια και καποια τσιμπηματα στο στηθος....φοβαμαι και περιμενω δικες σας γνωμες και εμπειριες για να δω πως θα κινηθω...(τον γιατρο μου τον αλλαξα και επελεξα δημοσιου νοσοκομειου ο οποιος με εχει δει μια φορα και ελπιζω να με βοηθησει στο θεμα στηθους ωστε να ξερω και εγω τι μου γινετε) περιμενω γνωμες σας και συγνωμη αν σας κουρασα.

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Δεν έχω ιδέα βασούλα... κ εμένα πάντως με πονάει πολύ το στηθος μου..

Α!Προχτες κατάλαβα σίγουρα το μωρό!!! Στις 16 κ 4 εβδομάδες. Την πρώτη την είχα καταλάβει 17 κ 6.

αχ ποσο χαιρομαι που ακουσες το ζουζουνακι σου!!!!!....και εγω στις 16 κ 5 εβδομαδες το ακουσα για πρωτη φορα και μαλιστα σε χωρο που ειχε δυνατη μουσικη....υπεροχο συναισθημα και συγκινητικο ;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μήπως να επιμένεις λίγο παραπάνω στο θέμα στήθος αφού είχες πρόβλημα;Και εμένα με πονάει πάντως το στήθος.

Και εγώ έχω τώρα 2 μέρες που καταλαβαίνω το μωρό αλλά όχι δυνατά ακόμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και εμας χθες το αφεντικο φωναζε εναν εναν και τους ελεγε το ποσοστο μειωσης του μισθου,δεν παμε καθολου καλα για να μπουν στην τσεπη τους και εμεις εχουμε πολυ δουλεια.....

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Γενικά οι εργοδότες έχουν βρει πρόσχημα την κρίση και εκβιάζουν τους εργαζόμενους εμμέσως πλην σαφώς. Φαντάσου έχει κέρδη όμως εσένα σου κόβουν.Σε μια φίλη μου που γέννησε τώρα τον Ιανουάριο δούλευε μέχρι τελευταία στιγμή πραγματικά για να κάτσει παραπάνω με το μικράκι και να πάρει και το εξάμηνο.Και της είπανε ότι άμα πάρει όλο το εξάμηνο δεν ξέρουν μετά αν θα μπορούν να την κρατήσουν και αν είναι να γυρίσει νωρίτερα και να έχει μειωμένο. Δεν μπορούν να την διώξουν βέβαια τώρα αλλά της έδωσαν να καταλάβει ότι θα την διώξουν μόλις μπορέσουν αν αρνηθεί.

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε!?!?!?

Δύσκολα αυτά με τις απολύσεις ρε γαμώτο έχουν ζορίσει πολύ τα πράγματα....

Εγώ σε γενικές γραμμές καλά είμαι και από το ΣΚ ακούω κι εγώ το μωράκι μας:):):):):):):):) Στο πρώτο είχα αργήσει να το καταλάβω, αλλά τώρα το κατάλαβα αμέσως και εννοείται η χαρά μου δεν περιγράφεται!!!

Το μέσημέρι έχω ραντεβού στο ΙΚΑ για να γράψω εξετάσεις να πάω αύριο να τις κάνω και την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού στο γιατρό:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δεν έχω ιδέα βασούλα... κ εμένα πάντως με πονάει πολύ το στηθος μου..

Α!Προχτες κατάλαβα σίγουρα το μωρό!!! Στις 16 κ 4 εβδομάδες. Την πρώτη την είχα καταλάβει 17 κ 6.

κι εγω βασουλα δεν εχω ιδεα.....

ρε κοριτσια κι εγω εχω νιωσει κατι σαν κινησουλα οταν ξαπλωνω 4-5 μερες τωρα αλλα ο γιατρος μου χωρις να του το πω μου ειπε οτι θα το ακουσω γυρω στις 18 εβδομαδες....αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι το εχω νιωσει....δεν ξερω.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Μήπως να επιμένεις λίγο παραπάνω στο θέμα στήθος αφού είχες πρόβλημα;Και εμένα με πονάει πάντως το στήθος.

Και εγώ έχω τώρα 2 μέρες που καταλαβαίνω το μωρό αλλά όχι δυνατά ακόμα.

πρεπει να επιμεινω γιατι εκτος οτι νιωθω τσιμπηματα νιωθω και γρουμπουλια....οσον αφορα το ακουσμα του μωρου μη φανταστεις οτι ακους κατι το τρομερο και φυσικα οχι συνεχεια...εμενα ο γιατρος μ ειπε πως απ την 18 εβδομαδα και μετα θα ακουω λιγο ποιο καθαρα γιατι τοτε αρχιζουν τα ποδαρακια του να αποκτουν δυναμη και παλι ειναι νωρις να ακουσουμε κατι δυνατο και ουσιαστικο....πιστευω μετα την 20 εβδομαδα ακους ποιο καθαρα...σκεψου πως ειμαι στην 18 εβδομαδα και ακουω λιγα πραγματα και μαλιστα εν ωρα υπνου!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!Εγώ δεν έχω καταλάβει μωρό... Είναι και το πρώτο μου, άντε να δούμε πότε θα το νιώσω... Πέρασα κι εγώ μια δύσκολη νύχτα με τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας (μου είχε περάσει και ξανάρχισε). Δε φαντάζεστε τι πέρασα, εκλαιγα από τα νεύρα μου και φυσικά έβγαλα και μια αιμορροίδια και σήμερα πονάω...

vassoula81 αν ο γιατρός σου γνωρίζει το ιστορικό σου, δε νομίζω να μην ξερει τι κάνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον εμπιστεύεσαι!Νομίζω γενικά ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαλαρές διότι όλο και κάτι θα βρούμε να μας αγχώνει.. πού θα πάει αυτή η ιστορία; Κι εγώ όλο κάτι βρίσκω και λέω αμαν, όλα καλά είναι, όλα καλά μου τα λένε, ξέρουν αυτοί που μας παρακαλουθούν!Δεν μπορώ να τσιτώνομαι κάθε τρεις και λίγο, θέλω να είμαι ήρεμη για το μωράκι μου... Αυτή είναι η γνώμη μου, πάντως ξαναθέσε το θέμα στο γιατρό σου για να σιγουρευτείς ότι γνωρίζει καλά την περίπτωση σου.

VbTYp1.png

κι εγω βασουλα δεν εχω ιδεα.....

ρε κοριτσια κι εγω εχω νιωσει κατι σαν κινησουλα οταν ξαπλωνω 4-5 μερες τωρα αλλα ο γιατρος μου χωρις να του το πω μου ειπε οτι θα το ακουσω γυρω στις 18 εβδομαδες....αλλα εγω ειμαι σιγουρη οτι το εχω νιωσει....δεν ξερω.....

αν εισαι σιγουρη πως το εχεις ακουσει ...τοτε σιγουρα το εχεις ακουσει....εγω οταν το ακουσα 16 εβδομαδων που ημουν ηταν κατι σαν φτερουγισμα και μαλιστα ημουν σιγουρη!δεν μπηκα ουτε για ενα λεπτο σε αμφιβολια....

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Είναι το πρώτο σου Βάσω ίσως για αυτό.Εγώ το καταλαβαίνω συνέχεια τώρα όταν κινείται αλλά απαλά όπως είπα.Αλλά θυμάμαι τον γιο στις 18 τον πρωτοκατάλαβα με σιγουριά όμως.

Καλημέρα σε όλες!Εγώ δεν έχω καταλάβει μωρό... Είναι και το πρώτο μου, άντε να δούμε πότε θα το νιώσω... Πέρασα κι εγώ μια δύσκολη νύχτα με τρομερό πρόβλημα δυσκοιλιότητας (μου είχε περάσει και ξανάρχισε). Δε φαντάζεστε τι πέρασα, εκλαιγα από τα νεύρα μου και φυσικά έβγαλα και μια αιμορροίδια και σήμερα πονάω...

vassoula81 αν ο γιατρός σου γνωρίζει το ιστορικό σου, δε νομίζω να μην ξερει τι κάνει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον εμπιστεύεσαι!Νομίζω γενικά ότι το πιο σημαντικό είναι να είμαστε χαλαρές διότι όλο και κάτι θα βρούμε να μας αγχώνει.. πού θα πάει αυτή η ιστορία; Κι εγώ όλο κάτι βρίσκω και λέω αμαν, όλα καλά είναι, όλα καλά μου τα λένε, ξέρουν αυτοί που μας παρακαλουθούν!Δεν μπορώ να τσιτώνομαι κάθε τρεις και λίγο, θέλω να είμαι ήρεμη για το μωράκι μου... Αυτή είναι η γνώμη μου, πάντως ξαναθέσε το θέμα στο γιατρό σου για να σιγουρευτείς ότι γνωρίζει καλά την περίπτωση σου.

οτιλια θα το ακουσεις και εσυ το μωρακι σου που θα παει ...μη σου πω πως μπορει να το ακουσες και να νομιζες πως ειναι κατι αλλο ...ετσι την παταμε στην αρχη!!!οσον αφορα το θεμα μου εχεις δικιο ...ισως πρεπει να τον εμπιστευτω αλλα με αυτα τα ορμονικα της εγκυμοσυνης που ελεγε οτι δηλαδη δεν θα βρω ακρη λογω ορμονων δεν μπορω να το πιστεψω γιατι εχω ακουσει περιπτωσεις με προβλημα σοβαρο στο στηθος κατα τη διαρκεια εγυμοσυνης...δεν ξερω τι να πω...πλεον αλλαξα γιατρο και περιμενω τη γνωμη του νεου μου γιατρου που δεν νομιζω να το αφησει ετσι εαν του πω το ιστορικο μου!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Είναι το πρώτο σου Βάσω ίσως για αυτό.Εγώ το καταλαβαίνω συνέχεια τώρα όταν κινείται αλλά απαλά όπως είπα.Αλλά θυμάμαι τον γιο στις 18 τον πρωτοκατάλαβα με σιγουριά όμως.

κοιτα απαλα το ακουω και εγω και κυριωσ οταν ειμαι ηρεμη και κοιμαμαι ...το θεμα ειναι πως λαχταρω να νιωσω να με κλοτσαει δυνατα να το χαρω!!!!!!!!ο γιατρος οπςσ προειπα ειπε πωσ σε αυτη τη ωδομαδα που ειμαι τωρα δυναμωνουν τα ποδαρακια του κ δεν θα το ακουω απαλα αλλα ισως ποιο καθαρα...περιμενω με ανηπομονησια....ισως παιζει ρολο που ειναι το πρωτο μα καθε αγγιγμα του το νιωθω μαλακα...ανηπομονω να το ακουσω ποιο καθαρα!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...