Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα και καλο μηνα αντε να περνανε σιγα σιγα οι μερες!

λιμπιντο? δυστυχως το ξεχασαμε το σπορ γιατι μετα τις δυο αποκκολησεις εεε δεν το ρισκαρεις την αλλη βδομαδα που θα παμε στο γιατρο αν ειναι ολα καλα τοτε :wink::wink::wink:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλό μήνα σε όλες!!!!:P:p:p

Με την υπνηλία έχω και γω ένα θεματάκι. Δεν κοιμάμαι πλέον συνέχεια (το προσπαθώ), αλλά το βράδυ ότι ώρα και να 'ναι με το που θα ξαπλώσω στο λεπτό πάνω θα με πάρει ο ύπνος.

christy@ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με την προεκλαμψία. Είχα ακούσει ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά δεν ήξερα τι.

Δηλαδή από δω και στο εξής δεν θα μας λένε ύψος?? Κρίμα! Κάθε φορά που μάθαινα το ύψος του, το ζωγράφιζα στο ημερολόγιο, με σκοπό να το δείξω μετά από χρόνια στο μικράκι μου!

Ocufp2.png

NGFIp2.png

΄Καλημέρα κοριτσούδια!

Τρελό θέμα τα πεθερίδια ε??

Άραγε αυτά συμβαίνουν κ σε άλλες χώρες ή μόνο στο ελλαδιστάν κ σε άλλες υπανάπτυκτες χώρες??

Την Παρασκευή πήγα ξανά στο γιατρό κ όλα καλά με το μπεμπέ!! Ή τη μπουμπού να πω καλύτερα!!!!!!!Ναι περιμένω κ δεύτερη τσουπρίτσα!!! ΠΗΤ έχω 10 Αυγούστου κ γεννάω στο Αρεταίειο αν δεν έχει κλείσει ως τότε..... Αν θέλετε συμπληρώστε με οι προκομένες:D!

Α! Μου πρότεινε όμως επειδή έχω κλείσει τα 35 να κάνω υπέρηχο καρδιάς εμβρύου......Κλαψ...

Υπνηλία πολύ θα ήθελα να είχα αλλά με ένα δίχρονο στο σπίτι την καταπνίγω! (Βέβαια όταν είναι κάποιος στο σπίτι θα κοιμηθώ λίγο το μεσημεράκι μετά τη δουλειά). Ω! ναι! Δουλεύω σε δημόσιο κ πηγαίνω στη δουλειά όπως κ οι πλειοψηφία των γυναικών συναδέλφων που ήταν έγκυες πριν από εμένα! Δεν είναι τόσο συνηθισμένη η επαπειλούμενη στη δουλειά μου τουλάχιστον.

Βέβαια κάθε μέρα με αγχώνει πολύ η μετάβαση στη δουλειά αφού άλλαζω 50 μετρό κ λεωφορεία κ στην ουγκάντα που ζούμε οι έγκυες, μαμάδες με παιδια, αναπηροι κτλ δεν έχουν προτεραιότητα....

Αυτάααααααααααα.............

1. F D P....................2/08/2011...........Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο........................Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81...........4/08/2011...........Ρίο........................Κορίτσι

4. Wonderland .........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ................8/08/2011
  6. dim_angel............8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. YIOUPI................10/08/2011..........Αρεταίειο.................Κορίτσι
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ.......................Αγόρι
  9. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα......................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ........................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα................Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ........................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα...................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα...................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα...................Αγόρι
  29. stellakoly........... 29/08/2011
  30. *tingerbell*.........31/08/2011.......................................Αγόρι
  31. glam...................01/09/2011.......................................Αγόρι

F D P αν έμαθες τι μωράκι έχεις και που θα γεννήσεις πες μας να σε βάλουμε στην λίστα καλέ...

Καλό μήνα σε όλες μας....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

το ιδιο ρωτησα κι εγω ποσα εκ. δηλ εχει παει.....μου ειπε οτι πλεον θα μετραει τα κοκαλακια του και θα βγαινει αυτοματα το βαρος του κι οτι δεν ξαναμετραμε το υψος του....

οσο για την προεκλαμψια,για να ανησυχησεις πρεπει να εχεις ιστορικο...τωρα τι ειναι αυτο....ειναι πιεση στις αρτηριες της μητρας που ανεβαινει ειδικα προς το τελος εγκυμοσυνης και καθιστα αδυνατο στο μωρο να τραφει,οποτε αντι να παιρνει βαρος χανει......αυτο οπως καταλαβες ειναι πολυ επικινδυνο.......οποτε αν εχει καποια αυτο το ιστορικο συνηθως πινει σαλοσπιρη και μετα τον πεμπτο κανει ενεσεις ηπαρινης στην κοιλια.....εμενα μου ειπε οτι απλα θα μου δινει σαλοσπιρη μεχρι το τελος.......η αδερφη μου για παραδειγμα επειδη εχει αυτο το ιστορικο,στο δευτερο παιδακι της εκανε ενεσεις και ολα πηγαν καλα,ενω στο πρωτο που δεν το ηξερε της το πηραν με καισαρικη στον ογδοο γιατι ειχε χασει βαρος το μωρακι της....1700 βγηκε...

αννα μου αν δεν εχεις ιστορικο μην αγχωνεσαι......

η αδερφή σου όμως στο πρώτο της παιδάκι δεν είχε ιστορικό,έτσι δεν είναι; το απεκτήσε τότε,αφου πέρασε την εμπειρία. Οπότε, θα ξέρουμε στο 2ο αν υπάρχει ιστορικό,αλλά στο 1ο; δεν ύπαρχουν τίποτα εξετάσεις που να δείχνουν αν υπάρχει αυτή η προδιάθεση;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονους πονοκεφάλους, πρήξιμο στα πόδια, μειωμένη ποσότητα ούρων, έντονο καρδιακό παλμό, ίλιγγο, κοιλιακό πόνο, βουητό στα αφτιά, πυρετό, υπνηλία, διπλωπία ή θολή όραση ή ξαφνική τύφλωση ή απότομη αύξηση βάρους. Η ήπια προεκλαμψία διαγιγνώσκεται όταν η πίεση της γυναίκας αυξάνεται σε 140/90 mmHg, όταν παρουσιάζεται πρωτεΐνη στα ούρα και όταν εμφανίζεται ασυνήθιστα πολύ πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια.

καλημέρα και καλό μήνα κι απο μένα....είσαστε όλες καλά ακούω???:P

ακόμη δεν ξέρω το φύλο του μωρού, γιατί τόσο καιρό δίναμε βάση στο ότι όλα είναι οκ και ούτε που ρώτησα, κι όταν ρώτησα ήταν σταυροπόδι...:P

ούτε και το πού θα γεννήσω...πάντως η Ιπποκράτειο ή Παπαγεωργίου (όποιο εφημερεύει τότε...) και υπάρχει και μια περίπτωση στον Γαληνό...:P

πρίν απο 4-5 μέρες μου φάνηκε πως κατάλαβα το μωρό...

εχθές , έριξα έναν τρομερό καυγά με τον καλό μου και μετά αισθανόμουν ένα μούδιασμα-σφίξιμο στην κοιλιά...χ#στ%κ@ πάνω μου...άρχισα να σκέφτομαι πως μετά απο τόσα που έχω περάσει με το θέμα της εγκυμοσύνης, θα πάψω πια να ασχολούμε με τον κάθε ..........:(

hOszp3.png

Νεφέλη τα συμπτώματα περιλαμβάνουν έντονους πονοκεφάλους, πρήξιμο στα πόδια, μειωμένη ποσότητα ούρων, έντονο καρδιακό παλμό, ίλιγγο, κοιλιακό πόνο, βουητό στα αφτιά, πυρετό, υπνηλία, διπλωπία ή θολή όραση ή ξαφνική τύφλωση ή απότομη αύξηση βάρους. Η ήπια προεκλαμψία διαγιγνώσκεται όταν η πίεση της γυναίκας αυξάνεται σε 140/90 mmHg, όταν παρουσιάζεται πρωτεΐνη στα ούρα και όταν εμφανίζεται ασυνήθιστα πολύ πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια.

σ'ευχαριστώ για την απάντηση, ήταν πολύ κατατοπιστική!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

κι εμένα αυτό με νοιάζει,δεν το συζητώ, να έχω ένα γερό παιδάκι. Το όνομα είναι το λιγότερο. Βασικά, αυτό πείραξε την μητέρα μου πιο πολύ κι όχι έμενα. Εμένα μου την σπάει η δήθεν ανωτερότητα, το δήθεν ενδιαφέρον και η δήθεν καλοσύνη που τουσ πείθει όλους εκτός απο εμένα. Να φανταστείς με παίρνει που κ που τηλ. να μάθει τα νέα μου και ούτε προσέχει τι της λέω, γιατί ενω της έχω πει κατι με μετά μου ξανακάνει την ίδια ερώτηση! Μια μέρα δε, με ρώτησε πόσο πρέπει να είναι το ζάχαρο το πρωι. Της λέω 90 το ανωτερο. Και με ρωτάει: εσύ πόσο είχες; της λέω 95 η απάντηση; α, μια χαρα!!!:!: Απλά δεν πρόσεξε τι της είπα. Εμ, τότε τι με ρωτάει; Καλύτερα να μην δείχνει ενδιαφέρον αν δεν το νιώθει. Εγώ π.χ που αδιαφορώ, το δειχνω. Δεν παίρνω ποτέ τηλ. Αυτά τα τυπικά δεν τα συμπαθώ καθολου! Κατα τ'άλλα δεν μ'ενοχλεί, δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Οπότε οκ.

αχ αυτα τα δηθεν νεφελη μου και μενα μου την δινουν και οπως ειπες ολους τους πειθει μα εμενα οχι!αρκει που καταλαβαινεις την υποκρισια οπως και εγω αλλωστε...οποτε ξερω και με ποιους εχω να κανω....πιστεψεμε στο θεμα πεθερικων εχω καει...οποτε καταλαβαινω ολες οσες εχουν προβλημα με τα πεθερικα τους!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς δεν είμαστε και στα πολύ κέφια μας γιατί άρχισαν και σ' εμάς οι απολύσεις και εχθές τους φωνάζανε έναν έναν στο γραφείο και τους διώχνανε! Και φανταστείτε ότι η εταιρία είναι κερδοφόρα!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλό μήνα σε όλες!!!!:P:p:p

Με την υπνηλία έχω και γω ένα θεματάκι. Δεν κοιμάμαι πλέον συνέχεια (το προσπαθώ), αλλά το βράδυ ότι ώρα και να 'ναι με το που θα ξαπλώσω στο λεπτό πάνω θα με πάρει ο ύπνος.

christy@ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σχετικά με την προεκλαμψία. Είχα ακούσει ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά δεν ήξερα τι.

Δηλαδή από δω και στο εξής δεν θα μας λένε ύψος?? Κρίμα! Κάθε φορά που μάθαινα το ύψος του, το ζωγράφιζα στο ημερολόγιο, με σκοπό να το δείξω μετά από χρόνια στο μικράκι μου!

_____

δεν ξερω ρε κοριτσι αν εσενα σου μετρησει και το υψος αλλα και να μην στο μετρησει υπαρχουν καποια λινκ που σου εξηγουν ακριβως ποσο ειναι το μωρακι σε καθε βδομαδα....τωρα δεν θυμαμαι να σου γραψω παντως αν γκουγκλαρεις"βαρος εμβρυου ανα εβδομαδα κυησης " η κατι τετοιο κατι θα βρεις......
με καλυψες απολυτα.....συνηθως απο την πιεση το βλεπουν παντως εχω ακουσει.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα.Ναι Κρίστυ για αυτό και κάθε φορά που πάμε γιατρό μας μετράει και την πίεση.Αν η πίεση είναι μόνιμα ανεβασμένη τότε προχωράνε και στην εξέταση ούρων.Τα ξέρω γιατί την πρώτη φορά ήμουν 24 εβδομάδες και την ημέρα του Πάσχα είχα φάει τόσα τυριά και γενικά αλμυρά που ούτε εγώ ξέρω πόσο αλάτι είχα κατεβάσει.Άρχισα να μην αισθάνομαι καλά κι πήγα να μετρήσω πίεση και είχα 14 με 9.Πήρα την γιατρό έντρομη με έβαλα και την μέτραγα συνέχεια για 2 ώρες και στο τέλος πήγα νοσοκομείο έμεινα μέσα 3 μέρες για να διαπιστώσουμε ότι 5 ώρες μετά που απέβαλλα το αλάτι που είχα φάει είχα πίεση το πολύ μέχρι 10 και αυτό επειδή είχα πιεσόμετρο επί 48 ώρες στο χέρι και μου μέτραγε συνέχεια την πίεση....Μου είχαν κάνει και συλλογή ούρων για να δουν για πρωτεΐνη και τίποτα και με έστειλε σπίτι μου.Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω την είχα πεθάνει τότε την γιατρό μου.Μαζί και εμένα βέβαια γιατί ήμουν σίγουρη ότι είχα προεκλαμψία!!!

Καλημέρα.Ναι Κρίστυ για αυτό και κάθε φορά που πάμε γιατρό μας μετράει και την πίεση.Αν η πίεση είναι μόνιμα ανεβασμένη τότε προχωράνε και στην εξέταση ούρων.Τα ξέρω γιατί την πρώτη φορά ήμουν 24 εβδομάδες και την ημέρα του Πάσχα είχα φάει τόσα τυριά και γενικά αλμυρά που ούτε εγώ ξέρω πόσο αλάτι είχα κατεβάσει.Άρχισα να μην αισθάνομαι καλά κι πήγα να μετρήσω πίεση και είχα 14 με 9.Πήρα την γιατρό έντρομη με έβαλα και την μέτραγα συνέχεια για 2 ώρες και στο τέλος πήγα νοσοκομείο έμεινα μέσα 3 μέρες για να διαπιστώσουμε ότι 5 ώρες μετά που απέβαλλα το αλάτι που είχα φάει είχα πίεση το πολύ μέχρι 10 και αυτό επειδή είχα πιεσόμετρο επί 48 ώρες στο χέρι και μου μέτραγε συνέχεια την πίεση....Μου είχαν κάνει και συλλογή ούρων για να δουν για πρωτεΐνη και τίποτα και με έστειλε σπίτι μου.Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω την είχα πεθάνει τότε την γιατρό μου.Μαζί και εμένα βέβαια γιατί ήμουν σίγουρη ότι είχα προεκλαμψία!!!
πωπωωωωωωωωωωω.......αγχος που περασες.....αρα κι εγω πρεπει να προσεχω τα αλατια μην δωσω και κανενα ψευδες αποτελεσμα στις εξετασεις....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...