Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Άσε κοπέλα μου... δεν την πιάνει τίποτα αυτή!!! Και ο καλός μου δεν έχει τολμήσει ποτέ να της κάνει παρατήρηση γιατί μόλις πάει να της πει κάτι εκείνη βάζει σε εφαρμογή το κόλπο με την πίεση και το ζάχαρο... Έχω φτάσει στο αμήν!!! Αν την είχα κοντά θα 'μουν φυλακή τώρα... Και να πει κανείς ότι της έχω κάνει κάτι ή ότι δεν βλέπομαι...

τελικα το πορισμα ειναι ενα........οι πεθερες δεν θα μας δουν ποτε μα ποτε σαν παιδια τους..........εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων βεβαια....γιατι υπαρχουν και καλες πεθερες...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

christy@, λες να υπάρχουν καλές πεθερές??? Αυτό που φοβάμαι είναι να μην γίνω και 'γω κάποτε αυτό που τώρα κοροϊδεύω!! Ξέχασα να σου πω ότι προσπαθώ να ανάβω όσο πιο συχνά το καντηλάκι, γιατί με τη γλωσσοφαγιά και το μάτι κάτι έχω πάθει τώρα τελευταία...

Κοριτσάκια να ρωτήσω? Η λίμπιντό σας πως πάει??? Η δική μου καλά κρατά, αλλά ο αντρούλης μου φοβάται πολύ. Με ακουμπά λες και είμαι φτιαγμένη από γυαλί με πάχος διαφανής μεμβράνης...:-(:confused::(

GB5Up2.png

lvslp2.png

Οτίλια είσαι δασκάλα στη Σουηδία σε ελληνικό σχολείο;Δηλαδή εννοώ πληρώνεσαι από Ελλάδα και είσαι σαν απόσπαση στο εξωτερικό;

Aκριβώς! 'Ημουν διορισμένη στην Ελλάδα, έκανα αίτηση για απόσπαση σε ελληνικό σχολείο της Σουηδίας διότι ήταν ο άντρας μου που ήθελε να κάνει εδώ ειδικότητα και ήρθα! Ήρθα πριν το γάμο εντωμεταξύ, με εξετάσεις κανονικά, στο μεταξύ παντρευτήκαμε και τώρα περιμένουμε και το πρώτο μας μωράκι!

VbTYp1.png

Περάσαμε μεγάλη τρομάρα χθες. Γαστρεντερίτιδα με ρουκέτες εμετού και πυρετό. Ο γιατρός να θέλει να κάνουμε εισαγωγή και εγώ να λέω ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Τελικά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Σταμάτησαν οι εμετοί και μπορώ να πίνω υγρά. Μακάρι να το γλυτώσουμε το νοσοκομείο γιατί εκτός από ταλαιπωρία φοβάμαι μήπως κολλήσω και τίποτα άλλο.

Για το σώμα χρησιμοποιώ το λαδάκι της Weleda. Αφήνει ωραία αίσθηση αν και ακόμη με ενοχλεί η μυρωδιά του.

Περαστικά σου!!!Να κάνεις ό,τι σου λέει ο γιατρός! Αυτά της weleda τα χρησιμοποιούν πολύ εδώ, κι εγώ εκεί θα καταλήξω!Είναι ακριβο; Γιατί όπως με ρώτησε πριν και η xanp από την Ελλάδα πληρώνομαι...

VbTYp1.png

Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Την άλλη εβδομάδα πάω και για υπέρηχο οπότε θα ηρεμίσω.

Τι τραβάτε βρε κορίτσια με τις πεθερές. Τι γυναίκες είναι αυτές;

Και η δικιά μου είναι περίεργη. Πολυ του θεαθήναι, και καθόλου ουσία. Στην αρχή της ήρθε πάρα πολύ βαρύ. Δε με χώνευε καθόλου και έκανε παρατηρήσεις για τα πάντα. Πως μαγειρεύω, πως σιδερώνω, πως αδυνάτησε ο γιος της, πως δεν του έβαλα φανελάκι (το 35 χρονών παιδί). Στεναχωριόμουν πάρα πολύ και έκλαψα πολλές φορές. Ο καλος μου ποτέ δεν καταλάβαινε το άδικο και πάντα την δικαιολογούσε. Αφού φτάσαμε στο σημείο κάθε φορά που πηγαίναμε μετά να είμαστε μαλωμένοι για ημέρες. Γι' αυτό άρχισα να γράφω. Έλεγε κάτι; Από το ένα αυτί έμπαινε από το άλλο έβγαινε. Κουβέντες ελάχιστες και ποτέ δεν της έλεγα κάτι σοβαρό. Έτσι άρχισε να απευθύνεται περισσότερο στον γιο της παρά σε εμένα. Και μάλωνε εκείνος μαζί της περισσότερο από μένα. Έτσι βρήκα την υγεία μου.

Σωστή!!!!Την καλύτερη δουλειά κάνεις! Κι εγώ αποστασιοποιημένη είμαι, τους βαριέμαι θανάσιμα, είναι και πολύ μεγάλοι οι δικοί μου σε αντίθεση με τους γονείς μου που είναι νέοι και δεν είμαι μαθημένη στα γερόντια και στις παλιομοδίτικες νοοτροπίες... Πάντως όταν με εκνευρίζουν που γίνεται πολύ συχνά, δε βγάζω άχνα, βάζω τον άντρα μου να αντιμετωπίσει την κατάσταση διότι είναι πάντα αντικειμενικός και κρίνει. Όχι ότι μιλάει πολύ, αλλά τουλάχιστον διακρίνει το άδικο από το δίκαιο, οπότε ξεκαθαρίζει αυτός μαζί τους κι όχι εγώ. Έτσι έχουμε αποφύγει τους τσακωμούς,εγώ απλά αδιαφορώ!Τόσο που η πεθερά μου έχει καταλάβει ότι βαριέμαι να της μιλήσω στο τηλ και με ζητάει και πάω με το ζόρι γιατί δεν μπορεί ο άντρας μου να βρίσκει συνεχεια δικαιολογίες! Εμεις έχουμε και το ΧΟΝΤΡΟ θεμα, όταν γυρισουμε Ελλαδα να μένουμε αποπ πανω τους... Καλα δεν παιζε, αυτο θα αλλαξει! Απλα εχτισαν σπιτι απο πανω για το γιο τους, πηραμε εμεις τα επιπλα (το ποσο τα εκλαψα αυτα τα λεφτα δε λεγεται, διοτι ηξερα οτι δεν προκειται να μεινω εκει) και οποτε παμε μενουμε εκει... Τραγικο!!!!!Οσο τελεια και να ειναι τα πεθερικα αμα τα εχεις απο κατω σου, χολαινει η σχεση! Να μη σχολιασω οτι ανακατευονται στη διακοσμηση και στη διαρρυθμιση του σπιτιου ολη την ωρα, το 'χουν κανει οπως θελουν αυτοι! Να πανε να μεινουν αυτοι, εγω δεν παταω το ποδι μου εκει ξανα, το εχω ξεκαθαρισει στον αντρα μου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Όπως είχε πει και ο Ηλιόπουλος: "Λοιπόν, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά σήμερα είμαστε... μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε"... (με τις πεθερές)!!!!:lol::lol::lol::lol:

bjoQp2.png

lvslp2.png

nefeli μου μη στεναχωριεσαι να ξερεις πως εμεις σε καταλαβαινουμε κ αυτο το θεμα με το τι συνιθιζετε με τα ονοματα εγω το θεωρω αδικια σε καποιες περιπτωσεις οπως τη δικη σου που δεν εχεις αδερφια κσι ηδη εχει χαρει το ονοματης απο αλλο της εγγονι...και εφοσον στο ειχε ταξει θα επρεπε να το τιρησει...δεν πειραζει καντο για τον αντρα σου και οχι για την πεθερα σου....φτανει να ειστε καλα εσεις κ αυτηχισμενοι κ οι αδικημενοι καποια στιγμη δικαιωνονται γλυκια μ....εγω ειμαι σε μια παρομοια περιπτωση οπου η πεθερα μου εχει δωσει το οναμα της στο πρωτο της εγγονι απ το πρωτοτοκο γιο της και επισης δεν θα εδινα ποτε στο παιδι μου το ονομα μια γυναικας που απ την πρωτη μερα που με ειδε ολο προβλημα στη σχεση μου με τον αντρα μου δημιουργει κ ολο ασχημα λογια μου λεει γιατι ποτε μα ποτε δεν με δεχτηκε πραγματικα παρολο που ειμαι ενα ευγενικο και σεβαστικο παιδι ποσο μαλλον απεναντι στα πεθερικα μου...και το ευχαριστω ειναι καθε φορα να εισπρατω αχαριστια και χολη απ τη μερια τους....ισως να θελω και σελιδες πολλες για να σας διηγηθω το οτι εχω περασει μα και μονο που τα σκεφτομαι πληγωνομαι...εχω κανει απειρες προσπαθειες να την δω με καλο ματι αλλα καθε φορα με απογοητευει με ενα καινουριο της κατορθωμα...δεν θα μπορουσα λοιπον ποτε να δωσω στο παιδι μου το ονομα μια γυναικας που με εχει κανει να κλαψω ποιο πολυ στη ζωη μου κ μαλιστα χωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα αλλα και μονο που υπαρχω γιαυτην ειμαι ενα τεραστιο προβλημα.κ τελος τα ονοματα δεν εχουνα καμια σημασια μπροστα στην υγεια του παιδιου μου...να ειναι γερο και τιποτα αλλο δεν με νοιαζει στη παρουσα φαση!

κι εμένα αυτό με νοιάζει,δεν το συζητώ, να έχω ένα γερό παιδάκι. Το όνομα είναι το λιγότερο. Βασικά, αυτό πείραξε την μητέρα μου πιο πολύ κι όχι έμενα. Εμένα μου την σπάει η δήθεν ανωτερότητα, το δήθεν ενδιαφέρον και η δήθεν καλοσύνη που τουσ πείθει όλους εκτός απο εμένα. Να φανταστείς με παίρνει που κ που τηλ. να μάθει τα νέα μου και ούτε προσέχει τι της λέω, γιατί ενω της έχω πει κατι με μετά μου ξανακάνει την ίδια ερώτηση! Μια μέρα δε, με ρώτησε πόσο πρέπει να είναι το ζάχαρο το πρωι. Της λέω 90 το ανωτερο. Και με ρωτάει: εσύ πόσο είχες; της λέω 95 η απάντηση; α, μια χαρα!!!:!: Απλά δεν πρόσεξε τι της είπα. Εμ, τότε τι με ρωτάει; Καλύτερα να μην δείχνει ενδιαφέρον αν δεν το νιώθει. Εγώ π.χ που αδιαφορώ, το δειχνω. Δεν παίρνω ποτέ τηλ. Αυτά τα τυπικά δεν τα συμπαθώ καθολου! Κατα τ'άλλα δεν μ'ενοχλεί, δεν μου έχει πει ποτέ τίποτα. Οπότε οκ.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Σίγουρα υπάρχουν και καλές πεθερές αλλά είναι είδος προς εξαφάνιση!!! Πάντως πιστεύω ότι το καλύτερο είναι αυτό που λένε "μακριά και αγαπημένοι"! Βρε κορίτσια, εμείς που ετοιμαζόμαστε για αγόρι, λέτε να γίνουμε έτσι με τις μελλοντικές νύφες μας ? Ελπίζω πως όχι!

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Μακριά κι αγαπημένοι myrval, συμφωνώ απόλυτα! Ρε κορίτσια, νυστάζω συνέχεια.. τι είναι αυτό το πράγμα;; Εγώ πάντως ένα καφέ φίλτρου τη μέρα τον πίνω! Δεν αντέχω με αυτή τη νύστα!Έχω και δουλειές, δεν μπορώ να κοιμάμαι όλη μερα!Παίζει ρόλο η ώρα που τον πιω πρωι ή απόγευμα; Γιατί συνήθως τον πίνω απόγευμα για να μην κοιμηθώ από τις 7 για βράδυ...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! βλεπω εχετε θεμα με τις πεθερες...ευτυχως εγω εχω καλα πεθερικα.

οτιλια εχω και γω προβλημα με τον υπνο και παρολου που μου ελεγαν οτι στο δευτερο τρινηνο θα σταματουσαν οι υπνηλιες εγω ολη μερα κοιμαμαι..οχι τιποτε αλλο αλλα θελω να αρχισω περπατημα,και φοβαμαι μην κοιμηθω στο δρομο..

HouVp2.png

oVGVp2.png

christy@, λες να υπάρχουν καλές πεθερές??? Αυτό που φοβάμαι είναι να μην γίνω και 'γω κάποτε αυτό που τώρα κοροϊδεύω!! Ξέχασα να σου πω ότι προσπαθώ να ανάβω όσο πιο συχνά το καντηλάκι, γιατί με τη γλωσσοφαγιά και το μάτι κάτι έχω πάθει τώρα τελευταία...

Κοριτσάκια να ρωτήσω? Η λίμπιντό σας πως πάει??? Η δική μου καλά κρατά, αλλά ο αντρούλης μου φοβάται πολύ. Με ακουμπά λες και είμαι φτιαγμένη από γυαλί με πάχος διαφανής μεμβράνης...:-(:confused::(

γιατι να μην υπαρχουν αννα μου????εχω συναντησει φιλες μου που οι δικες τους ειναι σουπερ....βεβαια οπως τις μαθεις ειναι...αν οι γιοι τους τους δινουν αερα θα παρουν οχι μονο αυτον που τους δινουν οι γιοι τους αλλα και τον δικο μας......γι αυτο αν ο αντρας τη βαζει στη θεση της τη μανουλα του τοτε μπορει να γινει μια χαρα πεθερα....αν δεν την βαλει τοτε εχουμε προ

βλημα.........οσο για τη λιμπιντο τωρα δεν εχω και πολυ τρελα....στην αρχη που μας το ειχε απαγορευσει ομως τρελαινομουν.....ηθελα σαν τρελη να εχουμε επαφες.....

να σας πω τα νεα απο το γιατρο τωρα μολις γυρισα......ολα καλα ειναι.το μωρακι μου ειναι 236 γραμμαρια...πολυ ησυχο ελαχιστα κουνιοταν μονο λιγο τα χερακια......ειδαμε και κατι σαν τσουτσουνακι τελικα κοριτσια........μαλλον ειναι αγορακι μας ειπε αλλα θα το σιγουρεψουμε 28 μαρτιου που εχω ξανα ραντεβου......ειμαι πολυ χαρουμενη....περα απο ενα ιστορικο της αδερφης μου,που του ανεφερα(προεκλαμψιας),και μου ειπε οτι ειναι κληρονομικο και θα μου δινει τη σαλοσπιρη τελικα ως το τελος,ενω σε αλλη περιπτωση θα μου την εκοβε τωρα......η πιεση μου καλη ολα καλα....σε αυτη την επισκεψη δεν με πηραν τα ζουμια ευτυχως......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

christy@ μου, πολύ χαίρομαι για το μπεμπέκι σου!!!!:tongue: Πόσα εκατοστά έχει πάει???

Είναι ευκολο να μου πεις τι είναι η προεκλαμψία και πότε πρέπει μία κοπέλα να ανησυχεί???

k3szp2.png

zj56p2.png

το ιδιο ρωτησα κι εγω ποσα εκ. δηλ εχει παει.....μου ειπε οτι πλεον θα μετραει τα κοκαλακια του και θα βγαινει αυτοματα το βαρος του κι οτι δεν ξαναμετραμε το υψος του....

οσο για την προεκλαμψια,για να ανησυχησεις πρεπει να εχεις ιστορικο...τωρα τι ειναι αυτο....ειναι πιεση στις αρτηριες της μητρας που ανεβαινει ειδικα προς το τελος εγκυμοσυνης και καθιστα αδυνατο στο μωρο να τραφει,οποτε αντι να παιρνει βαρος χανει......αυτο οπως καταλαβες ειναι πολυ επικινδυνο.......οποτε αν εχει καποια αυτο το ιστορικο συνηθως πινει σαλοσπιρη και μετα τον πεμπτο κανει ενεσεις ηπαρινης στην κοιλια.....εμενα μου ειπε οτι απλα θα μου δινει σαλοσπιρη μεχρι το τελος.......η αδερφη μου για παραδειγμα επειδη εχει αυτο το ιστορικο,στο δευτερο παιδακι της εκανε ενεσεις και ολα πηγαν καλα,ενω στο πρωτο που δεν το ηξερε της το πηραν με καισαρικη στον ογδοο γιατι ειχε χασει βαρος το μωρακι της....1700 βγηκε...

αννα μου αν δεν εχεις ιστορικο μην αγχωνεσαι......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Υπνηλία ιδιαίτερη δεν μπορώ να πω πως έχω αλλά μόλις πάει 8 το βράδυ πέφτω ξερή.Ξυπνάω και 6 παρά κάθε πρωί και δεν αντέχω.

Στον μικρό είχα τρελή υπνηλία τόσο που κοιμόμουν 20 ώρες το 24ωρο χωρίς υπερβολές.Ακόμα και την μέρα που γέννησα κοιμόμουν από το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ σερί και μετά πήγα σε κάτι γενέθλια και καπάκι στο μαιευτήριο και γέννησα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...