Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλησπεραααα, Dawn κατσε σπιτι να παρεις δυναμεις και περαστικα γρηγορα!

ΠΕΘΕΡΕΣ χα χα μακρια και αγαπημενες την βλεπω μια φορα αν ερθει βολτα σπιτι μου (για να ερθει μονη χρειαζεται 3 αστικα) και μετα εχω 2 μερες πονοκεφαλο, σε καταλαβαινω απολυτα8-)8-):cool: την γραφω πλεον ασε που τα πρωτα τρια χρονια δεν μιλουσα, τωρα αν πει καμια μα...... την αρπαζω απ τα μουτρα ας παρεξηγηθει καλυτερα χα χα χα

πιανει ομως γιατι το βουλωνει αμεσως και ηρεμει η κατασταση μαλλον καταλαβαινει οτι δεν την παιρνει. ατυχησε δεν ειμαι καθολου ηρεμη χα χα ευτυχως ο πεθερος μου ειναι τελειος και την κραζει κ αυτος

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια!

dawn περαστικα καλη μου και μακαρι να ειναι η τελευταια φορα που παιδευεσαι!

την πεμπτη πηγαμε και παλι εκτακτως στο γιατρο μιας και το ζητησε ο ιδιος. φαινοταν καθαρα μια αποκολληση του πλακουντα η οποια ομως ειχε επουλωθει ευτυχως.μου ειπε αν εχωβ καφε να μην ανησυχησω,οτι ειναι απλα υπολειμματα και μου σταματησε και τα utrogestan.το μπεμπε ηταν μια χαρα και κουνουσε τα χερια του, ωστοσο για το φυλο ηταν επιφυλακτικος λεγοντας πως σιγουροι θα ειμαστε τις επομενες βδομαδες και πως τωρα ειναι πολυ νωρις ακομα.

renakig ειπες τη λεξη που ποναει...πεθερικα! μεχρι τωρα με την πεθερα ειχαμε μια πολυ καλη εως φιλικη σχεση μπορω να πω και θεωρουσα πολυ οκ το να ειναι αυτη η γυναικα που εφερε στον κοσμο τον καλο μου.με τον πεθερο αντιθετως οι σχεσεις μας ηταν τραγικες μιας και μονιμως εβρισκε λογο για να με προσβαλει.επεισα τον εαυτο μου πως τοσο τον κοβει,τοσα κανει και προσπαθουσα να μην συγχυζομαι.

απο τη στιγμη που εμαθαν πως ειμαι εγκυος τα νευρα μου εγιναν τσαταλια,τον πεθερο τον αφηνω στην ακρη γιατι ειπαμε δεν ασχολουμαι με την περιπτωση του.η πεθερα λοιπον εγινε ακρως υπερπροστατευτικη σε βαθμο που θελω να ουρλιαξω και μου υπαγορευει διαρκως τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανω.μεχρι εκει καλα...το αποκορυφωμα ηταν ομως οταν ειπε ''εγω θελω το να ειναι αγορι για να βγαλουμε το ονομα του πεθερου σου''.τι να σας λεω ρε κοριτσια,ηξερε ποσο θα με ενοχλουσε μια τετοια κουβεντα κι ομως την ξεστομισε...και φυσικα απο τοτε που εμαθαν οτι μαλλον ειναι αγορι επαψε να ειναι το παιδι κι εγινε η συνεχεια του πεθερου μου.οκ ναι αυτον θα βγαλω για να μην ερθω σε ρηξη με τον αντρα μου αλλα γιατι πρεπει να το θεωρουν δεδομενο και κατα καποιο τροπο να το εκβιαζουν ολο αυτο?και φορτωνω φυσικα και με τον αντρα μου ο οποιος επισης το θεωρει δεδομενο....η δικια μου η γνωμη δε μετραει πουθενα?κι αν το ειχα ταξει το παιδι?θα αδιαφορουσαν για το ταμα μου?

αχ πολλα εγραψα παλι αλλα τα θυμηθηκα και φουντωσα!

ελπιζω ολες να ειστε πολυ πολυ καλα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

dawn περαστικά και απο εμένα, όλα να σου πάνε καλά!

εμένα τα πεθερικά μου είναι μια περίεργη περίπτωση. Ο πεθερός είναι καλός άνθρωπος αν και μ'εχει κάνει να κλαίω. Τον Αυγουστο που γέννησε η συνυφάδα μου και είχαμε πάει στο μαιευτήριο εγω δεν ήθελα να κρατήσω το νεογέννητο- δεν τα κρατάω ποτέ, φοβάμαι και δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται,που τα κάνουν μπαλάκι ακόμα δεν γεννήθηκαν- κι αυτός το παρεξήγησε. Στον δρόμο για την επιστροφή μου είπε ότι δεν του άρεσε που δεν το κράτησα, εγώ του εξήγησα και αυτός είπε ότι δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Και αυτά τα λόγια τα είπε σε μια περίοδο που ήμουν σε μεγάλη ευαισθησία επειδη ήδη προσπαθούσα 1 χρόνο να μείνω έγκυος κ' χωρίς αποτέλεσμα. Και είμαι 34, δεν είμαι μικρή. Θύμωσα και του λέω οτι δίκιο έχει, θα είμαι στα 50 μου ή ποτέ! Το κατάλαβε οτι θύμωσα και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί. Δεν του κράτησα κακία, γιατί ξέρω οτι δεν το έκανε επιτηδες ουτε απο κακία, έτσι είναι ο τρόπος του. Α, και λίγο καιρό πριν γεννήσει η κοπέλα- η οποία έκανε τον εγγονό - πέταξε σε μια συζητηση στον άνδρα μου ' εσύ, θα έρθεις τελευταίος και καταιδρωμένος'. Αυτά με πλήγωσαν πάρα πολύ γιατί είχα ήδη τον καημό που δεν έπιανα παιδί. Η φάση είναι οτι τώρα που του έχουμε πει ότι έχω κορίτσι, δεν το δέχεται και λέει ότι έχω αγορι!:roll: Ωστόσο τον αγαπάω, είναι καλός, εξυπηρετικός απλά έχει τα παλία μυαλα! Αντιθετα, η πεθερά,αχ!, είναι όλο καλές κουβέντες, η' ειρηνοποιος' της οικογένειας,αλλά όλα τα κάνει υποκριτικά, πετάει τις σπόντες της με το γάντι και δεν μπορείς να τα βάλεις μαζί της! Δεν μου έχει πει ποτέ κατι ευθέως, είμαι σίγουρη όμως οτι θα λέει πίσω απο την πλάτη μου και αυτό το καταλαβαινω γιατί σ'εμένα έχει πει κακιούλες για την συνυφάδα αρα γιατί να μην κάνει και το αντίθετο; Όσο για το όνομα; έχει ήδη μια εγγονή με το όνομα της απο την κόρη της και ενω είχε πει στην μάνα μου, απο καιρο,πριν μείνω έγκυος, ότι αν κάνω κορίτσι της παραχωρεί το δικαίωμα του ονόματος μιας κι εγώ δεν έχω αδέρφια για να την πιάσουν απο αλλού με το που έμαθε ότι έχω κορίτσι δεν ξαναμίλησε. Ο σύζυγος μου, αποφάσισε να δώσει της μάνας του και όταν του το σύζητησα είπε ότι έτσι συνηθίζεται και δεν το διαπραγματεύεται. Αυτή , όμως δεν αντέδρασε,να πει όχι, το παραχωρώ, την βόλεψε και οι γενναιοδωρίες πήγαν περίπατο. Αυτό που με πείραξε, είναι ότι έταξε για να το παίξει καλή και τώρα κάνει την πάπια. Αυτή την διπροσωπία, δεν την μπορώ με τίποτα!:mad:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

nefeli μου μη στεναχωριεσαι να ξερεις πως εμεις σε καταλαβαινουμε κ αυτο το θεμα με το τι συνιθιζετε με τα ονοματα εγω το θεωρω αδικια σε καποιες περιπτωσεις οπως τη δικη σου που δεν εχεις αδερφια κσι ηδη εχει χαρει το ονοματης απο αλλο της εγγονι...και εφοσον στο ειχε ταξει θα επρεπε να το τιρησει...δεν πειραζει καντο για τον αντρα σου και οχι για την πεθερα σου....φτανει να ειστε καλα εσεις κ αυτηχισμενοι κ οι αδικημενοι καποια στιγμη δικαιωνονται γλυκια μ....εγω ειμαι σε μια παρομοια περιπτωση οπου η πεθερα μου εχει δωσει το οναμα της στο πρωτο της εγγονι απ το πρωτοτοκο γιο της και επισης δεν θα εδινα ποτε στο παιδι μου το ονομα μια γυναικας που απ την πρωτη μερα που με ειδε ολο προβλημα στη σχεση μου με τον αντρα μου δημιουργει κ ολο ασχημα λογια μου λεει γιατι ποτε μα ποτε δεν με δεχτηκε πραγματικα παρολο που ειμαι ενα ευγενικο και σεβαστικο παιδι ποσο μαλλον απεναντι στα πεθερικα μου...και το ευχαριστω ειναι καθε φορα να εισπρατω αχαριστια και χολη απ τη μερια τους....ισως να θελω και σελιδες πολλες για να σας διηγηθω το οτι εχω περασει μα και μονο που τα σκεφτομαι πληγωνομαι...εχω κανει απειρες προσπαθειες να την δω με καλο ματι αλλα καθε φορα με απογοητευει με ενα καινουριο της κατορθωμα...δεν θα μπορουσα λοιπον ποτε να δωσω στο παιδι μου το ονομα μια γυναικας που με εχει κανει να κλαψω ποιο πολυ στη ζωη μου κ μαλιστα χωρις να εχω κανει απολυτως τιποτα αλλα και μονο που υπαρχω γιαυτην ειμαι ενα τεραστιο προβλημα.κ τελος τα ονοματα δεν εχουνα καμια σημασια μπροστα στην υγεια του παιδιου μου...να ειναι γερο και τιποτα αλλο δεν με νοιαζει στη παρουσα φαση!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Την άλλη εβδομάδα πάω και για υπέρηχο οπότε θα ηρεμίσω.

Τι τραβάτε βρε κορίτσια με τις πεθερές. Τι γυναίκες είναι αυτές;

Και η δικιά μου είναι περίεργη. Πολυ του θεαθήναι, και καθόλου ουσία. Στην αρχή της ήρθε πάρα πολύ βαρύ. Δε με χώνευε καθόλου και έκανε παρατηρήσεις για τα πάντα. Πως μαγειρεύω, πως σιδερώνω, πως αδυνάτησε ο γιος της, πως δεν του έβαλα φανελάκι (το 35 χρονών παιδί). Στεναχωριόμουν πάρα πολύ και έκλαψα πολλές φορές. Ο καλος μου ποτέ δεν καταλάβαινε το άδικο και πάντα την δικαιολογούσε. Αφού φτάσαμε στο σημείο κάθε φορά που πηγαίναμε μετά να είμαστε μαλωμένοι για ημέρες. Γι' αυτό άρχισα να γράφω. Έλεγε κάτι; Από το ένα αυτί έμπαινε από το άλλο έβγαινε. Κουβέντες ελάχιστες και ποτέ δεν της έλεγα κάτι σοβαρό. Έτσι άρχισε να απευθύνεται περισσότερο στον γιο της παρά σε εμένα. Και μάλωνε εκείνος μαζί της περισσότερο από μένα. Έτσι βρήκα την υγεία μου.

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια τι γίνεται? Γιατί όλες οι μανάδες των αντρών είναι τα ίδια???? Δεν χαίρονται που ο κανακάρης τους έχει βρει μία γυναίκα να τον αγαπάει και να τον φροντίζει, γιατί είναι τόσο ..... "ανταγωνιστικές" να πω με τις νύφες τους! Δηλαδή έτσι θα γίνω κι εγώ με τον δικό μου γιο???? Ελπίζω κι εύχομαι να βρει μία γυναίκα να τον αγαπάει, να τον φροντίζει και να τον σέβεται! Άμα βρει μία τέτοια γυναίκα γιατί εγώ να της φέρομαι άσχημα????? Παναγίτσα μου, ελπίζω να μην γίνει ΠΟΤΕ έτσι!!!!

Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει από τα νεύρα μου με τη σημερινή αντιμετώπισή της!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα.

Εμένα είναι πιο απλά τα πράγματα.Η μάνα του άντρα μου είναι από τους ανθρώπους που γίνει δεν γίνει κάτι αυτή πρέπει να παρεξηγηθεί.Ανέχτηκα την πεθερά 4 χρόνια μέχρι που το καλοκαίρι της τα έχωσα μια και καλή(αυτή βέβαια είπε περισσότερα) και από τότε δεν ξαναμιλάμε ούτε και έχουμε συναντηθεί και πραγματικά βρήκαμε την υγειά μας.Αν θέλετε το πιστεύετε ότι ηρεμήσαμε και εγώ και ο άντρας μου.Με τον πεθερό όλα καλά άλλος άνθρωπος εντελώς.

Θέλω να δω με τι μούτρα θα έρθει όταν γεννήσω.Αλλά όπως το σκέφτηκα το μωρό το βλέπουν και εγώ θα είμαι στην ανάνηψη οπότε δεν θα συναντηθούμε καθόλου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Όλες βλέπω έχουμε υπέροχη σχέση με τα πεθερικά μας!!!!

Το θέμα είναι να το βλέπουν και οι σύζυγοι!!!!!

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 1,5 μήνα!!!! Ελπίζω να συνεχίσω σε τέτοιους ρυθμούς, αλλά δεν το βλέπω!!!!

Καλημέρα σε όλες τις εγκυούλες

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Περάσαμε μεγάλη τρομάρα χθες. Γαστρεντερίτιδα με ρουκέτες εμετού και πυρετό. Ο γιατρός να θέλει να κάνουμε εισαγωγή και εγώ να λέω ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Τελικά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Σταμάτησαν οι εμετοί και μπορώ να πίνω υγρά. Μακάρι να το γλυτώσουμε το νοσοκομείο γιατί εκτός από ταλαιπωρία φοβάμαι μήπως κολλήσω και τίποτα άλλο.

Για το σώμα χρησιμοποιώ το λαδάκι της Weleda. Αφήνει ωραία αίσθηση αν και ακόμη με ενοχλεί η μυρωδιά του.

κοριτσακι μου ευτυχως που εισαι καλυτερα.......περασα κι εγω μια μερα με διαρροιες μονο αλλα μου περασε ευτυχως .....δεν αντεχεται και πολυ.....
Σας ευχαριστώ για τις ευχές. Την άλλη εβδομάδα πάω και για υπέρηχο οπότε θα ηρεμίσω.

Τι τραβάτε βρε κορίτσια με τις πεθερές. Τι γυναίκες είναι αυτές;

Και η δικιά μου είναι περίεργη. Πολυ του θεαθήναι, και καθόλου ουσία. Στην αρχή της ήρθε πάρα πολύ βαρύ. Δε με χώνευε καθόλου και έκανε παρατηρήσεις για τα πάντα. Πως μαγειρεύω, πως σιδερώνω, πως αδυνάτησε ο γιος της, πως δεν του έβαλα φανελάκι (το 35 χρονών παιδί). Στεναχωριόμουν πάρα πολύ και έκλαψα πολλές φορές. Ο καλος μου ποτέ δεν καταλάβαινε το άδικο και πάντα την δικαιολογούσε. Αφού φτάσαμε στο σημείο κάθε φορά που πηγαίναμε μετά να είμαστε μαλωμένοι για ημέρες. Γι' αυτό άρχισα να γράφω. Έλεγε κάτι; Από το ένα αυτί έμπαινε από το άλλο έβγαινε. Κουβέντες ελάχιστες και ποτέ δεν της έλεγα κάτι σοβαρό. Έτσι άρχισε να απευθύνεται περισσότερο στον γιο της παρά σε εμένα. Και μάλωνε εκείνος μαζί της περισσότερο από μένα. Έτσι βρήκα την υγεία μου.

ακριβως το ιδιο ηταν κι η πεθερα μου..με εβλεπε τοσο ανταγωνιστικα που οταν της ελεγαν ολοι ποσο καλη κοπελα ειμαι και ακουθγε γενικα καλα λογια για μενα εσκαγε και με κοιταζε με μισο ματι....στο γαμο δε....αστα...μονο ο γιος της ηταν κουκλος και μονο ο γιος της ηταν το θεμα ολου του γαμου....ψωναρα του κερ@τ@ εντωμεταξυ νομιζει οτι ειναι η σκλερανικοβα....και σε οποιο τζαμι η καθρεφτη πεσει θα κοιταχτει.....εγω την κοροιδευω τρελα γι αυτο στον αντρα μου....του τα λεω χυμα.....το τελευταιο που εκανε ηταν που του ειπε(μπροστα μου κι ολας) οτι τους αντρες τωρα τους βαζουν οι γυναικες στο βρ@κι τους.....μετα την επιασε ομως οκαλος μου(οταν η κατασταση εφτασε στο απροχωρητο ) και την εκανε του αλατιου.....και της ειπε οτι αν δεν αλλαξει σταση κοβει επαφες μαζι της......τωρα τελευταια εχει φτιαξει τοσο η σχεση μας που με αγκαλιαζει με φιλαει με παιρνει τηλ αλλα εγω δεν μπορω να την εμπιστευτω ξανα.......

κοριτσακι εκανα κοιλια σας το ειπα?????????φαινομαι εγκυος επιτελους.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε??? :P:p

Εγώ αρχίζω να είμαι κάπως καλύτερα...

Δύο βδομάδες τώρα είχα τις μαύρες μου με πολλά νεύρα... Μαντέψτε τον λόγο... η ΠΕΘΕΡΑ μου!!!

Δεν νομίζω ότι υπόφερει άλλη κοπέλα όπως εγώ... Η δικιά μου μένει επαρχία (ευτυχώς), αλλά ακόμα και από 'κει μας τα 'χει κάνει τσουρέκια... Λεφτά για τον γάμο δεν έδωσε ούτε για ένα κουφετάκι... για τον γιό της ήθελε κάποια ντόπια... έχει την απαίτηση να μιλάνε κάθε μέρα και να της δίνει αναφορά... για μένα χεσ..κε ποτέ δεν με ζητά στο τηλέφωνο και ποτέ δεν ρωτά τι κάνω, ούτε τώρα που είμαι έγκυος και θα της κάνω το πρώτο εγγόνι... τον δικό μου μόνο προβλήματα και μπελάδες τον φορτώνει... και σαν κερασάκι στην τούρτα είναι η προσωποποίηση της γκαντεμιάς!!! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαν με τον άντρα μου και του έλεγε διάφορα και κάποια στιγμή άρχισε τα παράπονα και έλεγε πως αυτός δεν έχει ανάγκες και πως ζει σε καινούργιο σπίτι χωρίς φθορές και άλλα. Την επόμενη μέρα έκαψα καταλάθος πάνω στην κεραμική (4 μήνες την είχα) ένα πλαστικό αντικείμενο και έσπασε... η ζημιά είναι 670€. Ευτυχώς τον φούρνο τον έχω αλλού αλλιώς θα πήγαινε πάνω από 1000€! Κι όχι τίποτα, αλλά κόντεψα να πάθω ασφυξία και να πεθάνω από τους καπνούς...

Το ξέρω σας κούρασα, αλλά τα 'πα (τα έγραψα δηλαδή) και ξαλάφρωσα!!!!

Dawn, περαστικά κοπέλα μου!!!

WUc6p2.png

QpcVp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε??? :P:p

Εγώ αρχίζω να είμαι κάπως καλύτερα...

Δύο βδομάδες τώρα είχα τις μαύρες μου με πολλά νεύρα... Μαντέψτε τον λόγο... η ΠΕΘΕΡΑ μου!!!

Δεν νομίζω ότι υπόφερει άλλη κοπέλα όπως εγώ... Η δικιά μου μένει επαρχία (ευτυχώς), αλλά ακόμα και από 'κει μας τα 'χει κάνει τσουρέκια... Λεφτά για τον γάμο δεν έδωσε ούτε για ένα κουφετάκι... για τον γιό της ήθελε κάποια ντόπια... έχει την απαίτηση να μιλάνε κάθε μέρα και να της δίνει αναφορά... για μένα χεσ..κε ποτέ δεν με ζητά στο τηλέφωνο και ποτέ δεν ρωτά τι κάνω, ούτε τώρα που είμαι έγκυος και θα της κάνω το πρώτο εγγόνι... τον δικό μου μόνο προβλήματα και μπελάδες τον φορτώνει... και σαν κερασάκι στην τούρτα είναι η προσωποποίηση της γκαντεμιάς!!! Την προηγούμενη εβδομάδα μιλούσαν με τον άντρα μου και του έλεγε διάφορα και κάποια στιγμή άρχισε τα παράπονα και έλεγε πως αυτός δεν έχει ανάγκες και πως ζει σε καινούργιο σπίτι χωρίς φθορές και άλλα. Την επόμενη μέρα έκαψα καταλάθος πάνω στην κεραμική (4 μήνες την είχα) ένα πλαστικό αντικείμενο και έσπασε... η ζημιά είναι 670?. Ευτυχώς τον φούρνο τον έχω αλλού αλλιώς θα πήγαινε πάνω από 1000?! Κι όχι τίποτα, αλλά κόντεψα να πάθω ασφυξία και να πεθάνω από τους καπνούς...

Το ξέρω σας κούρασα, αλλά τα 'πα (τα έγραψα δηλαδή) και ξαλάφρωσα!!!!

Dawn, περαστικά κοπέλα μου!!!

παναγια μου φαρμακογλωσση πρεπει να ναι....δεν κανεις κανενα ευχαιλεο καλου κακου????

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Άσε κοπέλα μου... δεν την πιάνει τίποτα αυτή!!! Και ο καλός μου δεν έχει τολμήσει ποτέ να της κάνει παρατήρηση γιατί μόλις πάει να της πει κάτι εκείνη βάζει σε εφαρμογή το κόλπο με την πίεση και το ζάχαρο... Έχω φτάσει στο αμήν!!! Αν την είχα κοντά θα 'μουν φυλακή τώρα... Και να πει κανείς ότι της έχω κάνει κάτι ή ότι δεν βλέπομαι...

ECC1p2.png

r3QSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...