Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81..........4/08/2011

4. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ...............8/08/2011
  6. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. YIOUPI................8/08/2011
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  9. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα.............Αγόρι
  29. stellakoly........... 29/08/2011
  30. *tingerbell*.........31/08/2011.................................Αγόρι
  31. glam...................01/09/2011.................................Αγόρι
  32. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  33. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

oκ ευχαριστώ!Ούτε εγώ έχω κάνει, προληπτικά θέλω να αρχίσω να βάζω κάτι. Αυτό που λες με το δημόσιο με κάνει να γελάω!Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με μας! Με το που βλέπουν θετικό τεστ παίρνουν άδεια μέχρι να γεννήσουν! Ελεος!

Αφού αντέχουν να κάθονται όλη μέρα τι να πω...βέβαια αν είναι ριψοκίνδυνη η δουλειά το καταλαβαίνω.Η νύφη μου επειδή είναι ακτινολογός με το που καταλάβουν ότι είναι έγκυες δεν ξαναπάνε υποχρεωτικά λόγο ακτινοβολίας.

Κορίτσια δεν πιστεύω να κόψουν πάντως το εξάμηνο.Το έψαξα πολύ και εγώ στο ιντερνετ και δεν βρήκα τίποτα ούτε αναφορά.Πιστεύω ότι κάποιος καλοθελητής είπε να σπείρει τον τρόμο...

xanp μολις ειδα τη λιστα και για συμπληρωματικα στιχεια μου ειπαν μαλλον για κοριτσακι και θα γεννησω στο ριο !οσον αφορα τις ραγαδες το τζονσον κανει πολυ καλη δουλεια και καλα εκανες και το ανεφερες...αλλα ποιο πολυ πιστευω πως τον σημαντικοτερο ρολο παιζει η συχνη και τακτικη χρηση για τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Γειά σας κοριτσάκι μου τι κάνετε? Χάθηκα γιατί μας έκοψαν την πρόσβαση στο φόρουμ από το γραφείο και με το μικρό μου σίφουνα στο σπίτι ήταν λίγο δύσκολο να σας γράψω. Είχαμε και τις ετοιμασίες για την Τσικνοπέμπτη... Ντυθήκαμε οικογενειακώς και πήγαμε με φίλους σε ένα ταβερνάκι και περάσαμε πολύ ωραία!!!! Τώρα η Λένα έχει πάει βόλτα με το μπαμπά της κι εγώ κάθομαι στο μαγαζί του μπαμπά μου κι έχω ψοφήσει στο κρύο!!!!!!!!

Πώς πάτε? Εγώ ευτυχώς μπήκα αισίως στη 15η βδομάδα και είμαι πολύ καλά, μου σταμάτησαν και οι ζαλάδες και ανυπομονώ για την άλλη βδομάδα που θα πάω στο γιατρό:):):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια γεια σας........χτες εκανα τις τυπικες επαναληπτικες εξετασεις καλες μου ειπε η μικροβιολογος οτι βγηκαν και θα παω επιτελους αυριο στο γιατρο μου....κοριτσια αρχισατε ηδη να βαζετε κρεμα στην κοιλια και στο στηθος????εγω τωρα σκεφτομαι να παρω μια....

οσο για τις αδειες παιδια ευχομαι να μην κοπει το εξαμηνο ειναι οντως μεγαλη αδικια για τους ιδιωτικους υπαλληλους.....αν και δεν νομιζω ειναι αυτο που ειπε η χανθη βγαζουν φημες να φοβιζουν τον κοσμο...εγω ανηκω στον δημοσιο τομεα,δασκαλα ειμαι κι εγω...κι οταν σταματησα τη δουλεια ημουν σχεδον 2μιση μηνων...ο γιατρος μου μου ειχε προτεινει να κατσω απο την αρχη αλλα δεν ηθελα με τιποτα....κι αν δεν ειχα δυσκολο τμημα μπορει να καθομουν....αλλα ρε κοριτσια οσο πηγαινα δεν ξερετε ποσο κουραζομουν και ποσο πιεζομαυν...πολυ δυσκολα παιδια ολη την ωρα μεσα στους τσακωμους και ταραζομουν παρα πολυ....προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη και δεν μπορουσα.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τεμπελα και αγαπω πολυ τη δουλεια μου αλλα δεν ξερω θεωρησα πως επρεπε να κατσω...αν ημουν σε γραφειο δεν θα ειχα προβλημα κανενα....αλλα φυσικα και υπαρχει αδικια αναμεσα σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα...εχετε απολυτο δικιο...και θα επρεπε να ισχυουν τα ιδια πραγματα παντου...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας........χτες εκανα τις τυπικες επαναληπτικες εξετασεις καλες μου ειπε η μικροβιολογος οτι βγηκαν και θα παω επιτελους αυριο στο γιατρο μου....κοριτσια αρχισατε ηδη να βαζετε κρεμα στην κοιλια και στο στηθος????εγω τωρα σκεφτομαι να παρω μια....

οσο για τις αδειες παιδια ευχομαι να μην κοπει το εξαμηνο ειναι οντως μεγαλη αδικια για τους ιδιωτικους υπαλληλους.....αν και δεν νομιζω ειναι αυτο που ειπε η χανθη βγαζουν φημες να φοβιζουν τον κοσμο...εγω ανηκω στον δημοσιο τομεα,δασκαλα ειμαι κι εγω...κι οταν σταματησα τη δουλεια ημουν σχεδον 2μιση μηνων...ο γιατρος μου μου ειχε προτεινει να κατσω απο την αρχη αλλα δεν ηθελα με τιποτα....κι αν δεν ειχα δυσκολο τμημα μπορει να καθομουν....αλλα ρε κοριτσια οσο πηγαινα δεν ξερετε ποσο κουραζομουν και ποσο πιεζομαυν...πολυ δυσκολα παιδια ολη την ωρα μεσα στους τσακωμους και ταραζομουν παρα πολυ....προσπαθουσα να ειμαι ηρεμη και δεν μπορουσα.σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τεμπελα και αγαπω πολυ τη δουλεια μου αλλα δεν ξερω θεωρησα πως επρεπε να κατσω...αν ημουν σε γραφειο δεν θα ειχα προβλημα κανενα....αλλα φυσικα και υπαρχει αδικια αναμεσα σε δημοσιο και ιδιωτικο τομεα...εχετε απολυτο δικιο...και θα επρεπε να ισχυουν τα ιδια πραγματα παντου...

μην νιώθεις τύψεις που σταμάτησες, αφού μπορείς γιατί να μην το κάνεις;; άλλωστε, η επαφές με τα παιδιά είναι επικίνδυνες επειδή υπάρχει φόβος για αρρώστιες και ιώσεις. Κι εγώ αν ήμουν διορισμένη το ίδιο θα έκανα και μετά θα καθόμουν όσο θα έπαιρνε γιατι είναι πολύ σπουδαίο να μπορεί η μαμά να κάτσει με το παιδί της όσο πιο πολύ γίνεται. Το ότι τα πράγματα στον ιδιωτικό τόμεα είναι άδικα, είναι γνωστό. Μια ξαδέρφη μου γέννησε τον Νοέμβρη και αν πήρε άδεια κοπέλα, ήταν ένα μήνα πριν, δούλευε δηλ. ως την τελευταία στιγμή κι όμως ... αφου γέννησε, μετά απο κανένα μήνα έμαθε ότι την απολύσαν!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Γίνεται αυτό Νεφέλη μου, να σε απολύσουν ένα μήνα αφού γεννήσεις? Θα πρέπει να τους τρέξει στα δικαστήρια γιατί από όσο ξέρω είναι παράνομο. Τώρα έχει γίνει 15 μήνες αφού γεννήσεις (έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει) κι αν δεν ισχύει το 15, σίγουρα ισχύει το 12 μήνες. Θα πρέπει να το κοιτάξει και να τους κυνηγήσει!

81332fc420.png

6e08565c49.png

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο........................Αγόρι (μάλλον)
  3. vassoula81..........4/08/2011...........Ρίο........................Κορίτσι

4. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  5. xanthi. ...............8/08/2011
  6. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  7. YIOUPI................8/08/2011
  8. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  9. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  10. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  11. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  12. asterina.............14/08/2011
  13. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  14. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  15. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  16. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  17. Dawn ................18/08/2011
  18. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  19. Οτίλια.................21/08/2011

20. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  21. rianna ...............23/08/2011
  22. foula moula........24/08/2011
  23. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  24. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  25. Anastasia81 ......27/08/2011
  26. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  27. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  28. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα.............Αγόρι
  29. stellakoly........... 29/08/2011
  30. *tingerbell*.........31/08/2011.................................Αγόρι
  31. glam...................01/09/2011.................................Αγόρι

Τι κάνετε;;Ελπίζω να είσαστε όλες καλά και μακον να ηρέμησες....Θα δεις όλα καλά θα πάνε και θα κάτσεις με το μωρό σου να το ευχαριστηθείς...

Νεφέλη και εγώ ξέρω ότι και ένα χρόνο μετά την γέννα δεν μπορεί να την απολύσει να κάνει καταγγελία.

Γίνεται αυτό Νεφέλη μου, να σε απολύσουν ένα μήνα αφού γεννήσεις? Θα πρέπει να τους τρέξει στα δικαστήρια γιατί από όσο ξέρω είναι παράνομο. Τώρα έχει γίνει 15 μήνες αφού γεννήσεις (έτσι τουλάχιστον έχω διαβάσει) κι αν δεν ισχύει το 15, σίγουρα ισχύει το 12 μήνες. Θα πρέπει να το κοιτάξει και να τους κυνηγήσει!

Αυτο έχει σκοπο να κάνει.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ να δεις πώς σφίγγομαι όταν μου σπάνε τα νεύρα... Πλέον απλά τα κοιτάω αδιάφορα, δεν αντέχω.. και πάνω απ'όλα με νοιάζει το μωρό μου! Εννοείται ότι είναι τρομέρα κουραστική η δουλειά μας και δεν ενδείκνυται για έγκυες, απλά μου κάνει εντύπωση η αντίδραση των συναδέλφων μου :"μα καλά γιατί δουλεύεις;; με το που είδαμε θετικό τεστ σταματήσαμε, χαζή είσαι;;". Aπό κάτι τέτοια μας κατηγορούν τεμπέληδες και υπαίτιους για την οικονομική αιμορραγία του ελληνικού δημοσίου. Όταν κρίνω ότι δεν αντέχω κι έχω πραγματικά πρόβλημα εννοείται ότι θα σταματήσω! Η αλήθεια είναι ότι καλώς ή κακώς είναι μέσα στα δικαιώματά μας να σταματήσουμε όποτε θέλουμε εμείς οι δασκάλες και όχι άδικα!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Περάσαμε μεγάλη τρομάρα χθες. Γαστρεντερίτιδα με ρουκέτες εμετού και πυρετό. Ο γιατρός να θέλει να κάνουμε εισαγωγή και εγώ να λέω ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Τελικά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Σταμάτησαν οι εμετοί και μπορώ να πίνω υγρά. Μακάρι να το γλυτώσουμε το νοσοκομείο γιατί εκτός από ταλαιπωρία φοβάμαι μήπως κολλήσω και τίποτα άλλο.

Για το σώμα χρησιμοποιώ το λαδάκι της Weleda. Αφήνει ωραία αίσθηση αν και ακόμη με ενοχλεί η μυρωδιά του.

dawn περασες ταλαιπωρια μεγαλη σιγουρα... η γαστρεντεριτιδα δεν αντεχεται και ποσο μαλλον ο φοβος για το ποσο θα κρατησει αλλα ευτηχως ολα πηγαν καλα και ευχομαι να ειναι κ η τελευταια ταλαιπωρια σου...περαστικουλια σου μεσα απ τη καρδια μου!...προσοχη οτι κ να κανεις πλενεις συχνα χερακια...για να προστατευουμε τα μωρακια μας απο τους εξωτερικους κυνδινους!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Περαστικά dawn μου!!!! Κι εύχομαι να είναι η τελευταία ταλαιπωρία που περνάς!!!!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω... με τις πεθερές σας πως τα πηγαίνετε? Εγώ διατηρώ μία τυπική σχέση κι αυτό για χάρη του άντρα μου! Από τη μέρα που παντρευτήκαμε (για να μην πω για πιο πριν) κρατούν μία απόμακρη στάση απέναντί μου κι εγώ από την πλευρά μου σταμάτησα να προσπαθώ να τους φέρω πιο κοντά μου. Εδώ αδιαφορούν για τον γιο τους!!!! Τέλος πάντων, σήμερα ήθελα να την σκοτώσω! Ήμασταν στο σπίτι της κι ενώ μαλώναμε την Ηλιάνα αυτή ερχόταν την αγκάλιαζε και την φίλαγε!! Ωραία εικόνα, οι γονείς να την μαλώνουνε και η γιαγιά της ταυτόχρονα να την φιλάει... Αυτό που μ' εκνεύρισε πιο πολύ ήταν που ο άντρας μου ούτε που μίλησε! Εγώ δεν μπορούσα να την βρίσω... Ευτυχώς που ήταν η κόρη της εκεί και της την είπε κι αυτή απλώς απάντησε ότι δεν την μαλώνει αυτή!!! Εκείνη τη στιγμή ήθελα να την πιάσω από τα μαλλιά... αρκέστηκα όμως στο να της απαντήσω ότι η κόρη της είχε δίκιο, και ότι δεν είναι σωστό να φιλάει τη μικρή την ώρα που την μαλώνουμε! Ο άντρας μου κουβέντα δεν τόλμησε να πει κι έχω την εντύπωση ότι μπορεί να τον πείραξε όταν του είπα ότι έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με την μάνα του καθώς και με τον ίδιο που δεν της είπε απολύτως τίποτα!!!! Μην σας ζαλίζω άλλο, απλώς ήθελα κάπου να πω το παράπονό μου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...