Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Να πω την αλήθεια δεν με νοιάζει που δεν πάω γρήγορα καλύτερα να μην αγχώνομαι...Απλά με πειράζει που ενώ είμαστε 15 και εβδομάδες το στομάχι μου με πονάει ακόμα τρελά.Δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ να κάνω τίποτα και ο μικρός με βλέπει συνέχεια ξάπλα στο κρεβάτι και δεν μπορώ να παίξουμε τίποτα.Πότε επιτέλους θα περάσει;;;;

Αχ πόσο σε νοιώθω!!!! :cry: Μου έχει λείψει να κάνω την Ηλιάνα μπάνιο, να παίζω μαζί της (όρθια, γιατί στο κρεβάτι είναι κάπως περιορισμένο το παιχνίδι), να την πηγαίνω βόλτες!!!

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή και όλα θα γίνουν όπως πριν (απλώς θα έχουμε άλλο ένα παιδάκι στην αγκαλιά μας :tongue::tongue::tongue:)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε Ρένα δεν αντέχεται.Ειδικά όταν έρχεται και μου λέει αύριο μπορεί να είσαι καλά και να παίξουμε λίγο;;;Η γιατί μαμά δεν με κάνεις εσύ μπάνιο εσένα θέλω.Γενικά αισθάνομαι ότι τον παραμελώ πολύ τον μικρό μου...Ελπίζω να ηρεμήσω να μπορώ να ασχοληθώ και πάλι μαζί του να μην αισθάνεται παραμελημένος από μένα...Καλά που έχω και τον άντρα μου και παίζουν όλη την ώρα και ξεχνιέται λίγο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας κοριτσια.. εγω δεν εκεισα για β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος ειναι νωρις..ουτε κ πηγα να κανω καμπυλη,ετσι κ αλλιως σε 3 εβδομαδες θα ξαναπαω στον γιατρο.

xanp γιατι ρε κοριτσακι συνεχιζουν οι μυρωδιες...εμενα μου σταματησαν πολυ καιρο!!

μπορει κατι να μου βρωμαει αλλα δεν με ανακατευει..σωθηκα..αλλα ρε ελεος με εσενα...λες για το μικρουλι σου κ στενεχωριεμαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα σας....Είμαι η μόνη μου φαίνεται που από την αυχενική θα ξαναπάω στις 14 Μαρτίου ε(5 εβδομάδες) ;;;;Τότε θα μου πει και πότε να κάνω β επιπέδου.Λογικά αρχές Απριλίου.

Είπαμε, είμαι κι εγώ τέτοια περίπτωση! Απλά δεν έχω γιατρό στην Ελλάδα, που είναι συνήθως πιο υπερβολικοί οπότε ναι μάλλον είσαι σπάνια περίπτωση... Εγώ θα πάω για β' επιπέδου 25/03 (1θη εβδομάδα, τότε την κάνουν εδώ). Και μάλλον δε θα κάνω άλλον υπέρηχο μέχρι να γεννήσω. Αυτό ήταν, μια αυχενική και μια β' επιπέδου (αν όλα πάνε καλά)!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο την συννεφιασμενη Θεσσαλονικη, τι κανετε? διαβαζα πριν στις μανουλες ιουνιου που γραφανε οτι μαλλον θα κοπει το 6μηνο του οαεδ :mad::mad: για μας που δουλευουμε στον ιδιωτικο τομεα,ξερει καμια σας τιποτα?

να το κοψουνε απο οσες μεινουν απο δω και περα οχι εμας που ειμαστε ηδη γκαστρωμενες επισης να κοψουνε και την αδεια στο δημοσιο αν το παμε ετσι, τι ηθελα και το διαβασα νευριασα πρωινιατικα.....

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό το πράγμα γιατί εκεί υπολογίζω κι εγώ!!!!! Αν το κόψουνε κι αυτό! Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν κάνουμε παιδιά! Αφού κύριοι δε μας αφήνετε να τα μεγαλώσουμε και λεφτά δεν υπάρχουν για να πληρώνουμε τους παιδικούς!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Είπαμε, είμαι κι εγώ τέτοια περίπτωση! Απλά δεν έχω γιατρό στην Ελλάδα, που είναι συνήθως πιο υπερβολικοί οπότε ναι μάλλον είσαι σπάνια περίπτωση... Εγώ θα πάω για β' επιπέδου 25/03 (1θη εβδομάδα, τότε την κάνουν εδώ). Και μάλλον δε θα κάνω άλλον υπέρηχο μέχρι να γεννήσω. Αυτό ήταν, μια αυχενική και μια β' επιπέδου (αν όλα πάνε καλά)!

Οτίλια την πρώτη φορά έκανα 4 υπερήχους σε όλη την εγκυμοσύνη.Έναν για να δούμε αν είμαι έγκυος, έναν στην αυχενική έναν στη β επιπέδου και ένα στο ντόπλερ που κάνουμε εδώ.Είναι το στυλ της γιατρού μου αυτό το ξέρω.Και τώρα κανονικά είπε να πάω μόλις κάνω β επιπέδου αλλά επειδή μου γράφει εξετάσεις που πρέπει να κάνω κάθε μήνα είπε θα με δει και στις 18 για να μου γράψει για το ρέζους και θα δει αν θα κάνουμε υπέρηχο....Δεν με πειράζει καθόλου αν δεν ανησυχεί αυτή δεν με πειράζει ούτε εμένα....

σαφως και να μην το κοψει σε καμια αλλα φαντασου να κοπει η αδεια τωρα που ειμαστε εγκυες ηδη!!! εχουμε βγαλει ενα προγραμμα σε οτι αφρα τα οικονομικα μας, ξαφνικα απο 2 - 3 μηνων να το βαλω σε παιδικο εεε και βεβαιως δεν θελω να το αφησω τοσο μικρο. δωσανε κατι και τωρα σε δυο χρονια θα το παρουν πισω???

οπως λεγαμε παλια που δεν υπηρχε το 6μηνο, στο δημοσιο τα γεννανε και εμεις στον ιδιωτικο τα βγαζουμε απο τον κ.... sorry κιολας

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα δεν νομίζω να πάρουν αυτό τουλάχιστον το μέτρο πίσω έτσι κι αλλιώς οι εργοδότες δεν πληρώνουν για 6 μήνες ούτε καν τα ένσημα, ο οαεδ που δίνει το επίδομα το έχει ήδη πάρει οπότε δεν έχει νόημα.Να είναι ράδιο αρβύλα εύχομαι γιατί είναι άδικο για τα μωρά μας....

Γενικά όμως είμαι της άποψης να ισχύει το καλύτερο για όλους και όχι αφού κάηκε το σπίτι μας να καεί και του γείτονα.

δεν καταλαβες μαλλον, το ζορι μου ειναι να μην γινει τωρα που ειμαι εγκυος μετα ας το κανουν οταν δεν θα ειμαι, εξαλλου βλεπεις ειναι το πρωτο μου οποτε στο δευτερο θα εχω κανονισει την πορεια μου γνωριζοντας οτι θα κατσω ΜΟΝΟ 4 μηνες!

και ηταν μεγαλη αδικια η διαφορα δημοσιου - ιδιωτικου στο δημοσιο σε οτι αφορα την μητροτητα!!! τωρα που το εκαναν 10μηνο στο συνολο δεν πρεπει να το κοψουν μονο απο τον ιδιωτικο τομεα. (αν ειναι να κοψουν)

αυτο λεω. αλλα Ελλαδα στο μεγαλειο σου! μακαρι να καθομασταν ολες οι γυναικες το ΙΔΙΟ και οσο περισσοτερο γινοταν.αλλα......

τελος παντων μακαρι να εχεις δικιο και να ειναι ραδιο αρβυλα!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Βρε το κατάλαβα ότι ανησυχείς τι θα γίνει με σένα.Αλίμονο.

Και λέω μακάρι να μην το πάρουν πίσω ούτε τώρα ούτε ποτέ.Είναι ότι πιο σωστό έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τις μητέρες.Και θα δεις που και στο δεύτερο με το καλό θα κάτσεις να χαρείς το μωράκι σου.

Μια ματιά πάντως που έριξα στα νέα στο internet δεν είδα πουθενά να αναφέρεται ότι θα κοπεί! Άντε να δούμε... πόσο γελοίοι μπορούν ακόμα να γίνουν!!!!

Πρώτα αρχίζουν τις μειώσεις στον ιδιωτικό τομέα (πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω πως θα συμβάλλει στην οικονομία), κόβουν τις συντάξεις από τους συνταξιούχους (οι οποίοι δεν έχουν), κόβουν από τις χήρες διάφορα... Από τους δικούς τους μισθούς έχετε ακούσει να κόβουν κάτι, γιατί το δικό μου αυτί δεν έχει πάρει απολύτως τίποτα!!!!! Αυτούς τους γελοίους πάμε και ψηφίζουμε!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Σιγά μη τους πάρει η λύπη και κόψουν από τα δικά τους.Πρώτα πρώτα από εκεί έπρεπε να ξεκινήσουν για να απαιτούν μετά και να μην αντιδρούμε έντονα.Αλλά που;;;;Αυτοί είναι όσα περισσότερα μπορούμε να φάμε θα τα φάμε!!!Εγώ και εσύ δεν έχουμε 15 ακίνητα βλέπεις ενώ αυτοί......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...