Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Εχθές πήγαμε στο γιατρό. Ο μικρός είναι μια χαρά (ξαναείδαμε το τσουτσουνάκι), αλλά κοιμότανε του καλού καιρού! Τι τον κούναγε από εδώ, τι τον κούναγε από εκεί, αυτός χαμπάρι! Ύπνο του καλού καιρού! Μεγαλώνει, είναι ολόκληρα 135 γρ., κι αν συνεχίσω να προσέχω θα πάνε όλα καλά! Ευτυχώς τώρα 3 μέρες δεν έχω δει καθόλου καφέ, οπότε και ο γιατρός μου είπε να κάτσω κι αυτή την εβδομάδα στο σπίτι κι αν όλα πάνε καλά τη Δευτέρα μπορεί και να πάω δουλειά :)

Γι' αυτό tingerbell μην ανησυχείς για τίποτα... Είμαι έτσι σχεδόν 1,5 μήνα και τώρα αρχίζω και παίρνω τα πάνω μου!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Κοριτσάκια!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πετάω στα σύννεφα από χθες το βράδυ! Πήγαμε στον γυναικολόγο για να πάρουμε τις εξετάσεις PAPP-A (οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές!) και κάναμε και υπέρηχο γιατί εδώ και 4 εβδομάδες έχω έντονα πονάκια στην αριστερή μεριά όταν κινούμαι. Τελικά, με το μεγάλωμα της μήτρας έχει πιαστεί κάποιο νεύρο και επηρεάζει όλες μου τις κινήσεις. Όσον αφορά το μωράκι μας, μεγαλώνει!! Το είδαμε να κινείται, να κάνει τούμπες, να κλωτσάει τα ποδαράκια και να βυζαίνει το χεράκι... ήταν τέλεια!!! Και εκεί που το καμαρώναμε, ξαφνικά μας λέει ο γιατρός... "Βλέπω το φύλο του!!.... Μαντέψτε... ποιό από τα δύο φύλα κατουράει όρθιο??" Είναι ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D Είδαμε το τσουτσουνάκι του πεντακάθαρα!!!

Tingerbell, το λίγο αιματάκι μη σε φοβίζει, κάθε οργανισμός, σε κάθε εγκυμοσύνη, λειτουργεί διαφορετικά. Πες ότι είναι ένα από τα σημάδια που επιβεβαιώνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

m4ril0u, κι εγώ έχω ζαλάδες, αλλά με το ακριβώς αντίθετο σύμπτωμα!!:-D Δηλαδή, νιώθω στα καλά καθούμενα σα να γεμίζει το κεφάλι μου με αίμαι (όπως όταν μας πιάνουν τα νεύρα μας:mrgreen:) και ταυτόχρονα νιώθω σα να κλείνουν τα αυτιά μου... Πρέπει να είναι απ' ότι κατάλαβα συμπτώματα ημικρανίας.

RrY4p2.png

Bx1zp2.png

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/08/2011
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  15. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  16. Dawn ................18/08/2011
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  18. Οτίλια.................21/08/2011

19. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  20. rianna ...............23/08/2011
  21. foula moula........24/08/2011
  22. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  23. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  24. Anastasia81 ......27/08/2011
  25. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  26. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  27. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα.............Αγόρι
  28. stellakoly........... 29/08/2011
  29. *tingerbell*.........31/08/2011.................................Αγόρι
  30. glam...................01/09/2011.................................Αγόρι
  31. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  32. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια,ευχαριστω πολυ για τα καθησυχαστικα σας λογια,ηδη σημερα ειμαι πολυ καλυτερα μιας και εχω επιστερεψει στα γνωριμα καφε υγρα!ο γιατρος ειπε να να ξαναπαρω 3 utrog. την ημερα και ξεκουραση φουλ.τελευταια επειδη συνηλθα λιγακι ασχοληθηκα με τις δουλειες του σπιτιου η βλαμμενη και μαλλον ζοριστηκα περισσοτερο απ οσο επρεπε...τωρα θα καθομαι στ αυγα μου κι ας βρωμισει το σπιτι τι κανουμε!

renakig μιας και εισαι στα ιδια με μενα μου δινεις απιστευτο κουραγιο!πολυ χαρηκα που το μικρακι σου ηταν τοσο καλα και τοσο ζωηρο!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Νεραιδούλα μην ανησυχείς απλά το μωρό σου θέλει να σε έχει στην τσίτα...Και που είσαι άσε τις δουλειές για κανέναν άλλο.Να κάτσεις ήσυχη και να μην κάνεις τίποτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας....Είμαι η μόνη μου φαίνεται που από την αυχενική θα ξαναπάω στις 14 Μαρτίου ε(5 εβδομάδες) ;;;;Τότε θα μου πει και πότε να κάνω β επιπέδου.Λογικά αρχές Απριλίου.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες εγω εκλεισα για β επιπεδου 1/4 δεν ξερω πως θα περασουν οι μερες μεχρι τοτε.θα παω ομως να δω ποσο μεγαλωσε το αγορακι μου την δευτερα.εχω μεγαλη αγωνια αλλα λαχταρα να το δω να χτυπιεται χα χα

oNg0p3.png

Να πω την αλήθεια δεν με νοιάζει που δεν πάω γρήγορα καλύτερα να μην αγχώνομαι...Απλά με πειράζει που ενώ είμαστε 15 και εβδομάδες το στομάχι μου με πονάει ακόμα τρελά.Δεν αντέχω άλλο δεν μπορώ να κάνω τίποτα και ο μικρός με βλέπει συνέχεια ξάπλα στο κρεβάτι και δεν μπορώ να παίξουμε τίποτα.Πότε επιτέλους θα περάσει;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...