Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι ρε αλλά με 41 αιματοκρίτη σου είπε να πάρεις σίδηρο;;;;Να σου πω αφού είδες τι έγινε αν έμενες σε αυτή δεν θα ήσουν ήρεμη.Καλύτερα που άλλαξες δεν μπορείς να γεννάς και να σκέφτεσαι αν θα πάθεις τα ίδια και εσύ με το μωρό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρε αλλά με 41 αιματοκρίτη σου είπε να πάρεις σίδηρο;;;;Να σου πω αφού είδες τι έγινε αν έμενες σε αυτή δεν θα ήσουν ήρεμη.Καλύτερα που άλλαξες δεν μπορείς να γεννάς και να σκέφτεσαι αν θα πάθεις τα ίδια και εσύ με το μωρό....

αυτο ειναι σιγουρο νοσοκομειο κ παλι νοσοκομειο.

ναι το geneki τους εχει ολους ενημερους χαχαχαχα αν κ αυτη τραβαει τα ζορια της πρεπει να σου εχει πει..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα σε όλες σας. Είμαι λίγο στα κάτω μου σήμερα γιατί αναγκάστηκα να ξεκινήσω αντιβίωση. Το μικρόβιο που είχε βρεθεί στα ούρα εδώ και 20 μέρες περίπου τελικά δεν έφυγε (όχι ότι περίμενα να φύγει από μόνο του) και τώρα που έκλεισα τις 12 εβδομάδες (13 για την ακρίβεια) μου είπε ο γιατρός μου ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση ceclor των 500 για 7 ημέρες πρωί - βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι με καθησύχασε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την εβδομάδα που είμαι και για το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά εγώ ανησυχώ, δεν ήθελα να φορτώσω το μωράκι μου με φάρμακα, αλλά δυστυχώς δε γινόταν αλλιώς.:(

μην ανησυχεις αν ηταν κατι επικινδυνο δεν θα στο εδινε ο γιατρος σου. και γω ειχα παρει αντιβιωση σε πιο μικρο μηνα...και γω δεν ηθελα αλλα αμα ειναι για το καλο τους???? υπομονη και ηρεμια.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημέρα!τι κάνετε? εγώ αν και γενικά είμαι καλύτερα από ότι τις προηγούμενες εβδομάδες ειδικά ως προς τις ναυτίες, από χτες έχω πάλι έντονα τραβήγματα και πονάκια.. φοβάμαι μήπως ξεθάρρεψα και παρακουράστηκα.. πονάκια έχετε εσείς ?? από μέση πως τα πάτε??

κοριτσια τα φωτα σας. αλλαξα γιατρο και μου ζητησε εννοειται ολο το ιστορικο με τις εξετασεις που εχω ως τωρα και με επιπληξε γιατι δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη ζαχαρου

εσεις την εχετε κανει?...

καμπύλη μου ζήτησε ο ενδοκρινολόγος που με παρακολουθεί λόγω του θυρεοειδή αλλά νομίζω ότι το έκανε τόσο νωρίς λόγω του ότι η αδελφή μου εμφάνισε διαβήτη κύησης και από ότι ξέρω αυτά είναι κληρονομικά. ίσως και να το ζήτησε και λόγω του ιστορικού των αποβολών ..

στην πρώτη εγκυμοσύνη μου την είχα κάνει νομίζω στον 6ο μήνα.

Καλημέρα!Με τη μέση έχω αρχίσει κι εγώ και έχω θεματάκια, ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω... Το ζάχαρο μου το έχουν μετρήσει 2 φορές από την αρχή της εγκυμοσύνης από τα ούρα, όχι με καμπύλη ζαχάρου παρ' όλο που έχω θυροειδή! Νόμιζα ότι καμπύλη κάνεις μόνο αν δουν στα ούρα παραπάνω κι όχι έτσι προληπτικά. Για παράδειγμα οι αδερφές μου δεν έκαναν καθόλου σε όλη την εγκυμοσύνη διότι προφανώς το μετρούσαν από τα ούρα κι έβλεπαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος... Εγώ είμαι μια βδομάδα με συνάχι κορίτσια...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

να διορθώσω την λάθος διατύπωση. δεν έκανα καμπύλη λόγω του θυρεοειδή απλά ήθελα να πω ότι μου την ζήτησε ο ενδοκρινολόγος και όχι ο γυναικολόγος.δεν νομίζω ότι σχετίζεται καθόλου με τον θυρεοειδή...

προληπτικά την ζητάνε συνήθως στον 6ο εκτός και αν υπάρχουν ενδείξεις πχ κληρονομικότητας κλπ..

περαστικά με το συνάχι Οτιλια:)

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!

υπομονη ειναι εποχη τωρα για γριπες κ πρεπει να προσεχουμε.. και εγω εχω ενα θεμα με το λαιμο...ευτυχως δεν υπαρχει πυρετος..

ποτε ακουμε το μωρακι μας? θελω παρα πολυ να το ακουσω ανυπομονω....

HouVp2.png

oVGVp2.png

κοριτσια καλησπερα,πηγα νωριτερα στην τουαλετα και στο σκουπισμα ειδα λιγο ξεθωριασμενο αιμα...πορτοκαλωπο.

εχω πανικοβληθει,συχεχιζω τα χαπια και τωρα ειμαι και παλι ξαπλα.

απο τις πιο εμπειρες μανουλες ειχε καμια κατι αντιστοιχο ποτε και ηταν καλη η καταληξη?

φοβαμαι οτι θα το χασω...

χιλια συγγνωμη δε θελω να τρομαξω καμια απλα κι εγω πελαγωσα...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

tingerbell θα πρέπει να ηρεμήσεις και να μείνεις ψύχραιμη (μιλάει τώρα το τέρας ψυχραιμίας)...!

Κι εμένα που για 2 μέρες είχε σταματήσει, ξαναέβγαλα λίγο αίμα, αλλά ο γιατρός μου μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί πρέπει να βγει το αίμα που είχε μείνει μέσα στην κοιλιά από την αποκόλληση.

Να μείνεις ξαπλωμένη, να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις και θα πάνε όλα καλά, θα δεις.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι αυτο το άγχος δεν θα περάσει ποτέ. Και εγώ μια απο τα ίδια. Αλλα ο γιατρός καθησυχαστικός. Μια τα πονάκια, την άλλη το στήθος που δεν πονάει όσο πριν θα τρελλαθούμε. Άντε να περάσει ο καιρός να τα νιώθουμε τα μωράκια μας μήπως και ηρεμήσουμε. Ένα βήμα είμαι πριν πάρω το οικιακο μηχάνημα doppler.... :rolleyes

Ας προσπαθήσουμε να έχουμε μόνο θετικές σκέψεις.

Καλό βράδυ και αύριο θα είναι μια πιο Καλή μέρα!!!

κοριτσια καλησπερα,πηγα νωριτερα στην τουαλετα και στο σκουπισμα ειδα λιγο ξεθωριασμενο αιμα...πορτοκαλωπο.

απο τις πιο εμπειρες μανουλες ειχε καμια κατι αντιστοιχο ποτε και ηταν καλη η καταληξη?

γεια σου. θα σου πω κατι που μου ειχε πει η γιατρος μου. το λιγο αιμα να μην το

φοβασαι... αν ηταν για αποβολη θα ειχες πολυ και θα πονουσες παρα πολυ.σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.. αυριο κιολας να πας στον γιατρο σου.

το αγχος ειναι το χειροτερο που εχεις να κανεις

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλη μου ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.....υπομονη θελει μονο.....ξεκουρασου , παρε τα χαπακια σου και τηλ το γιατρο σου , κι αν θες να σιγουρευτεις κανε και μια επισκεψη στο ιατρειο του για υπερηχο....φιλια.......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Tingerbell υπομονή και ξεκούραση και όλα θα περάσουν και τον Αύγουστο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά:):):):)

Αχ, κορίτσια εγώ υποφέρω από ζαλάδες απίστευτες... Χάνω τον κόσμο, είναι σαν να αδειάζει όλο το αίμα από το κεφάλι μου, βουίζουν τα αυτιά μου και ξαφνικά μαυρίζουν όλα!!!!! Τι να πω, να έχω κάνει αναιμία μέσα σε 1,5 μήνα? Αρχές Γενάρη που έκανα τις εξετάσεις είχα αιματοκρίτη μια χαρά 43, να μου έπεσε τόσο απότομα? Θα ξανακάνω έτσι κι αλλιώς την άλλη βδομάδα και θα δούμε.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα και απο μενα

tingerbell ειναι καλα το νινακι σου θα το δεις, οπως σου ειπαν το λιγο αιμα δεν ειναι τιποτα και εγω επαθα πλακα την προηγουμενη βδομαδα ειδα λιγο ροζ-κοκκινο την αλλη μερα πηγα για υπερηχο γιατι φοβηθηκε και ολα καλα κουνιοταν μεγαλωσε και σενα ετσι θα ειναι.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...