Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/08/2011
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  15. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  16. Dawn ................18/08/2011
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  18. Οτίλια.................21/08/2011

19. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  20. rianna ...............23/08/2011
  21. foula moula........24/08/2011
  22. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  23. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  24. Anastasia81 ......27/08/2011
  25. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  26. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  27. stellakoly........... 29/08/2011
  28. *tingerbell*.........31/08/2011.................................Αγόρι
  29. glam...................01/09/2011.................................Αγόρι

30. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  31. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Το φύλλο το βάζουμε κατά προσέγγιση έτσι κι αλλιώς είμαι σίγουρη πως θα αλλάξει σε πολλές....Στην Έμι ήδη άλλαξε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα!

καλωσορίσατε οι καινούριες στην παρέα και συγχαρητήρια για τις νέες καλές αυχενικές

εγω εδω και 2 ημέρες ειμαι πολυ καλύτερα απο τις ναυτίες δεν εχω κάνει καθόλου εμετό και αρχίζω να αισθάνομαι πάλι άνθρωπος ...ανοίγει και ο καιρος και ειμαι μες στην καλή χαρά.. απο οτι φαίνεται πέρασε η φουρτούνα του 1ου τριμήνου!!! :):)

Εγώ κορίτσια στεναχωρέθηκα λίγο σήμερα διότι μου ανέβασαν το χαπάκι του θυροειδή, απο τα 50μg πάω στα 75.. Δεν είναι καμιά τρομερή διαφορά αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί μετα να ανέβει κι άλλο.. Επίσης φοβάμαι ότι στο μεσοδιάστημα μέχρι να φανεί ότι ήθελα παραπάνω δόση όπου είχε περάσει ένας μήνας αν επηρεάστηκε η ανάπτυξη του μωρού μου... Έπαιρνα και πριν και στην αρχή της εγκυμοσύνης τα 50 διότι ήξερα ότι έχω θεματάκι με το θυροειδή και είχαμε πει να κάνω κάθε 2 μήνες εξετάσεις μήπως χρειαστεί να τα τροποποιήσω... Είναι καμιά άλλη με παρόμοιο πρόβλημα;

σχετικα με αυτό το θεμα επειδη έχω και εγω hasιmoto μου εχει πει ο γιατρος οτι σχεδον παντα ανεβαίνει η δόση στην εγκυμοσύνη , και εγω την αύξησα τον προηγούμενο μηνα. το θέμα ειναι η tsh να ειναι στο σωστο οριο αν θυμαμαι καλά οταν ειναι κοντα στο 2 ειναι καλή. εξετασεις κανω 1 φορά τον μηνα.

Ξανθή μου τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό για να δούμε πως πάει ο μπόμπιρας και μαζί με αυτόν και η αποκόλληση. Ελπίζω να είναι σε καλύτερο στάδιο καθώς 2 μέρες τώρα δεν έχω βγάλει ούτε καφέ (Δόξα το Θεό)...

Καλώς ορίσατε οι καινούριες και με το καλό τα παιδάκια σας!!!!

Εμένα wonderland το στρώμα θα κλείσει 3 χρόνια γι' αυτό το σκέφτομαι (όχι ότι έχει κάτι, μια χαρά είναι) αλλά μ' έχουν πιάσει οι ανασφάλειές μου...

Εύχομαι σε όλες να έχετε ένα υπέροχο απόγευμα!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γεια σας κ πάλι κοριτσια κ ευχαριστώ για το καλωσορισμα της προηγούμενης φορας!

Καφέ είχα κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη την 13η εβδομάδα και ξανά καφέ μαζί με πιο κόκκινο αίμα την 24η εβδομάδα. Κ τις δύο φορές ο γιατρός δεν είδε την αιτία... Τι να ΄πω... Οπότε κοριτσια κ εσεις μην αγχώνεστε, θα πάνε όλα καλά όπως είχαν πάει κ σε μένα.

Το στρώμα δεν θα το αλλάξω επειδή η μικρή έχει κοιμηθεί μόλις ένα χρόνο εκει αφού προτιμούσε το κρεβάτι μας.

Πείτε μου κατι όμως .... από το πρωι έχω έντονο πονόλαιμο κ πόνο στα κόκκαλα... Τι να κάνω για να ανακουφιστώ?Πέρα από τα ζεστά ροφήματα που τα απεχθάνομαι.... Νοιώθω χάλια κ ο λαιμος με πεθαίνει...Τη λιζοπαϊν αποκλείεται να την πάρω γιατί έχει αντιβίωση...Πείτε κανένα γιατροσόφι για γρήγορη αναρρωση:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες σας. Είμαι λίγο στα κάτω μου σήμερα γιατί αναγκάστηκα να ξεκινήσω αντιβίωση. Το μικρόβιο που είχε βρεθεί στα ούρα εδώ και 20 μέρες περίπου τελικά δεν έφυγε (όχι ότι περίμενα να φύγει από μόνο του) και τώρα που έκλεισα τις 12 εβδομάδες (13 για την ακρίβεια) μου είπε ο γιατρός μου ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση ceclor των 500 για 7 ημέρες πρωί - βράδυ. Η αλήθεια είναι ότι με καθησύχασε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την εβδομάδα που είμαι και για το συγκεκριμένο φάρμακο αλλά εγώ ανησυχώ, δεν ήθελα να φορτώσω το μωράκι μου με φάρμακα, αλλά δυστυχώς δε γινόταν αλλιώς.:(

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Γεια σας κ πάλι κοριτσια κ ευχαριστώ για το καλωσορισμα της προηγούμενης φορας!

Καφέ είχα κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη την 13η εβδομάδα και ξανά καφέ μαζί με πιο κόκκινο αίμα την 24η εβδομάδα. Κ τις δύο φορές ο γιατρός δεν είδε την αιτία... Τι να ΄πω... Οπότε κοριτσια κ εσεις μην αγχώνεστε, θα πάνε όλα καλά όπως είχαν πάει κ σε μένα.

Το στρώμα δεν θα το αλλάξω επειδή η μικρή έχει κοιμηθεί μόλις ένα χρόνο εκει αφού προτιμούσε το κρεβάτι μας.

Πείτε μου κατι όμως .... από το πρωι έχω έντονο πονόλαιμο κ πόνο στα κόκκαλα... Τι να κάνω για να ανακουφιστώ?Πέρα από τα ζεστά ροφήματα που τα απεχθάνομαι.... Νοιώθω χάλια κ ο λαιμος με πεθαίνει...Τη λιζοπαϊν αποκλείεται να την πάρω γιατί έχει αντιβίωση...Πείτε κανένα γιατροσόφι για γρήγορη αναρρωση:tongue:

Για να σου περάσει ο πονόλαιμος φάε μια λεπτή φετούλα λεμόνι μαζί με την φλούδα του και φρόντισε το εσωτερικό του λεμονιού να αγγίξει τον λαιμό σου. Καίει τα μικρόβια και περνάει. Το έχω δοκιμάσει 2 φορές κι έχει πιάσει. Την 2η φορά μάλιστα είχαν πρηστεί οι αμυγδαλές μου και είχα και πυρετό (στην αρχή της εγκυμοσύνης μου μάλιστα) και όταν το έκανα αυτό οι αμυγδαλές μου ξεπρήστηκαν και μου έφυγε ο πυρετός!!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα και από εμένα.

Είμαι και εγώ καινούρια στο forum. Είμαι 13 1/2 εβδομάδων με ΠΗΤ 28/8/2011. Η αυχενική μας ήταν καλή και μάλλον πάμε για αγόρι όπως είπε και ο γιατρός. Οπότε στο ΜΗΤΕΡΑ θα συναντηθούμε με αρκετές από εσάς. Οι μέρες μέχρι τον επόμενο υπέρηχο δεν περνάνε με τίποτα ειδικά όταν ταλαιπωρίεσαι με αποκόλληση. Είχα μια βαρβάτη στην 8η εβδομάδα και μια μικρή πριν από λίγες ημέρες η οποία ευτυχώς δεν επηρρέασε το μωράκι μας. Απλά η πολύ ξάπλα έχει αρχίσει να με ταλαιπωρεί... Αυτή η μέση με έχει πεθάνει. Καλύτερα έτσι βέβαια γιατί είμαι τέτοιο νευρικό άτομο που δεν θα ησύχαζα αλλίως.

Εύχομαι σε όλες να πάνε τέλεια τα πράγματα χωρίς ταλαιπωρίες και χωρίς άγχος:lol::lol::lol:

καλημέρα!

Το έκανα το κόλπο Νεφέλη.Με ποναει ακόμα ο λαιμός αλλά μπορεί κ να ήταν χειρότερα αν δεν το είχα δοκιμάσει... Ουφ πολύ μιζέρια ρε παιδάκι μου αυτές οι ιώσεις.....

Καλωσήρθες Γωγώ κ υπομονή:P

καλημέρα!

Το έκανα το κόλπο Νεφέλη.Με ποναει ακόμα ο λαιμός αλλά μπορεί κ να ήταν χειρότερα αν δεν το είχα δοκιμάσει... Ουφ πολύ μιζέρια ρε παιδάκι μου αυτές οι ιώσεις.....

Καλωσήρθες Γωγώ κ υπομονή:P

γεια σου.. σε καταλαβαινω γιατι τα ιδια περναω..ο λαιμος με ειχε γονατιση,και εμενα αυτο μου ειπαν να κανω με το λεμονι,αλλα κ πορτοκαλι κ ειμαι καλυτερα

εφαγα ενα σωρο πορτοκαλια...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/08/2011
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  15. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  16. Dawn ................18/08/2011
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  18. Οτίλια.................21/08/2011

19. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  20. rianna ...............23/08/2011
  21. foula moula........24/08/2011
  22. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  23. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  24. Anastasia81 ......27/08/2011
  25. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  26. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  27. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα.............Αγόρι
  28. stellakoly........... 29/08/2011
  29. *tingerbell*.........31/08/2011.................................Αγόρι
  30. glam...................01/09/2011.................................Αγόρι

31. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  32. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

κοριτσια τα φωτα σας. αλλαξα γιατρο και μου ζητησε εννοειται ολο το ιστορικο με τις εξετασεις που εχω ως τωρα και με επιπληξε γιατι δεν εχω κανει ακομα την καμπυλη ζαχαρου

εσεις την εχετε κανει? και ακομα ποτε ξεκινησατε ασβεστιο κ σιδηρο..γιατι εμενα τωρα μου εγραψε ο γιατρος και μου ειπε κακος δεν εχω παρει ως τωρα...

θελω να δω η προηγουμενη γιατρος που ειχα ηταν τοσο ανευθυνη η ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αστερίνα ασβέστιο και σίδηρο ούτε εγώ έχω ξεκινήσει αλλά έκανα εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα και είμαι ακόμα σούπερ οπότε δεν πρόκειται να πάρω κάτι εκτός από το φιλισιν που παίρνω από την αρχή.

Σίδηρο μου είχε πει θα ξεκινήσω μόλις κλείσω τον τέταρτο αλλά αν ηρεμήσει πρώτα το στομάχι μου από τους πόνους.

Καμπύλη ζαχάρου θα κάνω μετά την β επιπέδου.Εδώ έτσι το έχουν εκτός από τον γιατρό της Νεφέλης νομίζω(μπορεί να είναι και άλλη κοπέλα) που την έστειλε και έκανε καμπύλη μαζί με τον προγεννητικό.

Έχεις ιστορικό με ζάχαρο;Οι εξετάσεις σου έδειξαν χαμηλό ασβέστιο και σίδηρο;

Πάντως να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι το ίδιο πρόγραμμα.Και εδώ άλλες κάνουν την παπ-α την 10 εβδομάδα και την 12 την αυχενική, οι περισσότερες τα κάναμε μαζί άλλες κάνουν και μια άλφα τεστ την 18 άλλες όχι αλλά πάνε κατευθείαν για β επιπέδου.Αυτά στα λέω για να δεις ότι ο καθένας γιατρός έχει το πρόγραμμά του.

Καλά είμαι σε έχασα αλλά μαθαίνω νέα σας από την Τζένη...

ουφ.. ηρθα στην θεση μου ... με τρομαξε εχθες ο γιατρος αλλα εχεις δικιο ο καθενας εχει δικο προγραμμα.δεν εχω ιστορικο με ζαχαρο. το filicine μου το εκοψε γιατι εχω αιματοκριτη 41 κ λεει δεν ειναι καλο να το παιρνω. τι να πω ρε ξανθη καλο ειναι να μην αλλαζεις γιατρο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...