Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα?tingerbell εκανες την αυχενικη?πες μας λεπτομερειες αν και ειμαι σιγουρη οτι θα μας πεις οτι ολα ειναι τελεια.τελικα εκλεισα για β επιπεδου 1/4 αχ πως θα περασει ο καιρος

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Εγώ τελικά έκλεισα για β' επιπέδου 25/03, και πάλι νωρίς θα μου πείτε (18 εβδομάδων θα είμαι), αλλά τότε την κάνουν εδώ που είμαι...

Εγώ κορίτσια στεναχωρέθηκα λίγο σήμερα διότι μου ανέβασαν το χαπάκι του θυροειδή, απο τα 50μg πάω στα 75.. Δεν είναι καμιά τρομερή διαφορά αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί μετα να ανέβει κι άλλο.. Επίσης φοβάμαι ότι στο μεσοδιάστημα μέχρι να φανεί ότι ήθελα παραπάνω δόση όπου είχε περάσει ένας μήνας αν επηρεάστηκε η ανάπτυξη του μωρού μου... Έπαιρνα και πριν και στην αρχή της εγκυμοσύνης τα 50 διότι ήξερα ότι έχω θεματάκι με το θυροειδή και είχαμε πει να κάνω κάθε 2 μήνες εξετάσεις μήπως χρειαστεί να τα τροποποιήσω... Είναι καμιά άλλη με παρόμοιο πρόβλημα;

VbTYp1.png

Και εμείς το στρώμα λιγότερο από χρόνο το χρησιμοποιήσαμε.Θα κάνω έναν καλό καθαρισμό και θα κρατήσω το ίδιο...Άσε που μπορεί και αυτό το μωρό να μην θέλει κούνια.

Οτίλια αφού το ξέρεις το πρόβλημα και το ελέγχετε λέω να μην ανησυχείς καθόλου...

Ρενάκι πήγες γιατρό εντάξει με την αποκόλληση;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια καλησπέρα κι απο μένα...

Tingerbell καλά αποτελέσματα μέσα απο την καρδιά μου...:lol:

Mamouna κι εμένα καλά μου φαίνονται τα νουμεράκια...πάντως αν εσυ αισθάνεσαι αμφιβολία με κάτι...ρώτα και άλλον γιατρό...

εμείς πήγαμε εχθές στη γιατρό - μας μέτρησε - μας είπε ότι όλα πάνε καλά, μεγαλώνουμε, είμαστε όμως 1 εβδομάδα πιο μικροί...ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ???:(

Η ίδια φυσικά μου είπε οτι δεν είναι κάτι, και πως απο την στιγμή που το μωρό αναπτύσετε κανονικά, όλα είναι μια χαρα και πως στη β' επιπέδου θα μου προσδιορίσουν την Ημερομηνία Τοκετού...

hOszp3.png

Κορίτσια, γεια σας και από εμένα. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Εγώ είμαι 13 εβδομάδες έκανα προχθές την αυχενική και βγήκε 2,1. την εξέταση αίματος δεν την πήρα ακόμα. είναι καλή άραγε; ο γιατρός δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο

Διαφημίσεις

Καλημέρα...Και εγώ σπίτι με άδεια είμαι αλλά έχω πάει ήδη 2 φορές αυτή την εβδομάδα δουλειά...Αλήθεια θα προτιμούσα να δουλεύω παρά αυτό που γίνεται που με τραβάνε συνέχεια εκεί και όλη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο....γκρρρ.

Δεν είμαστε γκρινιάρες έτσι;;;;χαχα

καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!

δοξα το Θεο και την Παναγια ολα πηγαν καλα με την αυχενικη!μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορι και για β'επιπεδου κλεισαμε στις 2 μαιου.μου φαινεται πολυυυυ μακρια αυτη η μερα.

εσεις τι κανετε,πως ειστε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Και για να μην ξεχνιόμαστε....

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/08/2011
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  15. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  16. Dawn ................18/08/2011
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  18. Οτίλια.................21/08/2011

19. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  20. rianna ...............23/08/2011
  21. foula moula........24/08/2011
  22. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  23. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  24. Anastasia81 ......27/08/2011
  25. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  26. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  27. stellakoly........... 29/08/2011
  28. *tingerbell*.........31/08/2011.............................Αγόρι
  29. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  30. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Διαφημίσεις

Κορίτσια, γεια σας και από εμένα. Είμαι καινούρια στο φόρουμ. Εγώ είμαι 13 εβδομάδες έκανα προχθές την αυχενική και βγήκε 2,1. την εξέταση αίματος δεν την πήρα ακόμα. είναι καλή άραγε; ο γιατρός δεν μου είπε κάτι ιδιαίτερο
καλημερα κοριτσια κι εσυ λινακι καλως ηρθες στις αυγουστομανουλες.....κι εμενα 2,1 μου βγηκε η αυχενικη.....ο γιατρος που μου την εκανε μου ειπε οτι ειναι παρα πολυ καλη......
καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!

δοξα το Θεο και την Παναγια ολα πηγαν καλα με την αυχενικη!μας ειπε οτι μαλλον ειναι αγορι και για β'επιπεδου κλεισαμε στις 2 μαιου.μου φαινεται πολυυυυ μακρια αυτη η μερα.

εσεις τι κανετε,πως ειστε?

μπραβο tingerbell ολα καλα πηγαν λοιπον κοριτσι!!!!!!!!!!αντε με το καλο και η β΄ επιπεδου.

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Μπράβο κουκλίτσα...Άντε να ηρεμήσεις τώρα....Με την αποκόλληση εντάξει;;;Αγόραρο ε;;;;Με το καλό....

ευχαριστω καλη μου!ειπε μαλλον αγορι δε μας ειπε 100% οχι οτι εχει και σημασια...

τα καφε δυστυχως συνεχιζουν και μαζι τους συνεχιζουν και τα utrogestan και τα νευρα μου αλλα μας ειπε οτι το εμβρυο δεν επηρεαζεται σε κατι οποτε να μην ανησυχω.

christy@ μου να σαι καλα!με το καλο κοριτσια ολων μας τα μωρακια,γερα παιδια να ειναι πανω απ'ολα και χωρις προβληματα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ευχαριστω καλη μου!ειπε μαλλον αγορι δε μας ειπε 100% οχι οτι εχει και σημασια...

τα καφε δυστυχως συνεχιζουν και μαζι τους συνεχιζουν και τα utrogestan και τα νευρα μου αλλα μας ειπε οτι το εμβρυο δεν επηρεαζεται σε κατι οποτε να μην ανησυχω.

christy@ μου να σαι καλα!με το καλο κοριτσια ολων μας τα μωρακια,γερα παιδια να ειναι πανω απ'ολα και χωρις προβληματα!

αυτο ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.....................

εγω κοριτσια σε 10 μερες εχω παλι γιατρο.....μου φαινονται αιωνας.......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημερα και απο εμενα!!!

και εγω μανουλα Αυγουστου 2011.

βεβαια η π.η.τ. μου ειναι 1Σεπτεμβρη αλλα επειδη παω για δευτερη καισαρικη το πιο πιθανο ειναι να ειμαι μανουλα Αυγουστου και εγω.

εγω εχθες εκανα τον υπερηχο της αυχενικης και ολα ηταν πολυ καλα.

τωρα περιμενω την αλλη εβδομαδα να βγουν και τα αποτελεσματα απο το pap-a.

δε ξερουμε σιγουρα το φυλλο αλλα κατα πασα πιθανοτητα αγορακι!

μαλλον θα εχω και δευτερο γιοκα στο σπιτι.φιλακια

α ξεχασα να σας πω η αυχενικη μας βγηκε 1,3 και το σπορι μας 5,7εκ και ειμαι ακριβως στην εβδομαδα μου μου ειπε.

για οσες εχουν αιμα θα ηθελα να πω πως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα καφε 1,5 μηνα και την ειχα βγαλει με ουτροτζεσταν.δεν ειχα αποκολληση τιποτα δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε απο τι ηταν.φυσικα ειχα πολυ ανχος αλλα κοριτσια εγω τοτε δεν ειχα ξανακουσει καμια να εχει αιμα.εσεις τωρα που γνωριζεται πως ειναι κατι πολυ κοινο πια μην ανχωνεστε ολα καλα θα πανε.και εγω δεν χαρηκα την πρωτη μου εγκυμοσυνη για αυτο το θεμα και τελικα πηγαν ολα καλα και γεννησα ενα παιδαρο 4080.

εν τω μεταξυ να ενημερωσω οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη και ενω φοβομουν μην εχω παλι αιμα δοξα το θεω προς στιγμην και μακρια απο εδω παναγια μου δεν εχω τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...