Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση!!! Ευτυχως διαβαζω και εσας και ελπίζω λιγάκι ...

Αννούλα, είδαμε ρινικό οστό. Μια χαρα ειμαστε απο εκεί.

Ουφ .......:rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπέροχα κοπέλα μου!!! Οπότε, αφού είδατε ρινικό οστό είναι όλα καλά!!:P Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!! Τι μήκος έχει φτάσει το μικράκι σου?? Εμένα έφτασε τα 5,4cm.

z6Cop2.png

ttd82c1.aspx

καλησπέρα!! χθες κάναμε κι εμείς την αυχενική μας.. ολα είναι μια χαρά.. έχουμε πάρει και ύψος, 7 εκατοστά είμαστε τώρα και έχουμε 166 παλμούς. το μικράκι έκανε τούμπες και κατάπινε υγρό! έβλεπα να κουνάει το στοματάκι του σαν να πιπιλάει!

οσο για το φύλο του μωρού???.. κορίτσι! χχααχαααχαααα. οτι ναναι.!!!! για να δούμε μέχρι πότε θα παραμείνει κορίτσι?!? ποτέ δεν μου έχουν βρει το φύλο σωστά. και στον γιο μου άλλα αντί άλλων .. βασικά στην β επίπεδου νομίζω θα ξέρουμε πιο σίγουρα..

καλημερα!!! τι κανετε κοριτσια εγω τις τελευταιες μερες το ταλαιπωρησα το ζουζουνακι μου... αλλα ολα καλα!!! β επιπεδου ποτε κανουμε? γιατι με πιεσαν απο το ιατριο να κλεισω απο τωρα αλλα επειδη αλλαζω γιατρο δεν ηθελα ,γιατι μπορει να θελει να με στειλει αλλου?

εγώ έχω ήδη κανονίσει ραντεβου για την β' επιπέδου στις 6 Απριλιου

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Έκανα την αυχενική το πρωί. Πάλι άγχος για μας ....:( ... βγήκε 2,3.

Αύριο το πρωί (αν οχι σημερα το απόγευμα) θα είναι έτοιμη και η papp-a, οπότε περιμένουμε.

Θα σκάσω ρε κορίτσια! :cry:

Επίσης, μου εκλεισαν ήδη ραντεβού για τη β' επιπεδου στις 27/4.

Μην ανησυχεις, νομίζω ότι απο μόνη της η αυχενική δεν λέει κάτι. Θα δεις που σε συνδυασμο με την papp-a όλα θα είναι καλά!:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα κι από μένα (ή μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα που πήγε) :) Οτίλια νομίζω νωρίς είναι αλλά πάλι για να στο είπαν.....

Εμένα η καμπύλη δεν ήταν τελικά και τόσο καλή.... στη νηστεία ήταν τέλεια 73 με όριο το 91 αλλά 1 ώρα μετά τη γλυκόζη είχα 165 με ανώτατο όριο 141:(:(:(:(:( Τώρα περιμένω να μιλήσω με το γιατρό μου να δω τι θα μου πει ότι πρέπει να κάνω... Μάλλον δηλαδή διατροφή και να επαναλάβω την εξέταση απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί υπάρχει ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια και φοβάμαι μη μου μείνει.... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα, τώρα δεν ξέρω γιατί.... Ευτυχώς τουλάχιστον είανι κάτι που αν το προσέξω και τρώω αυτά που πρέπει θα το ξεπεράσω:)

Έκανες των 50 γρ.; Εμένα στην νήστεια μου έβγαλε 104 αλλά βλέπω ότι δίνει σαν φυσιολογικές τιμές μεταξύ 70-120 και μετά 1 ώρα είχα 141,5 μρ ανώτατο το 165. Γιατί εσύ έχεις διαφορετικά όρια; Τελος πάντων, επειδή ήμουν κοντά στα όρια με έβαλε να μιλήσω με διαβητολόγο και να μετριέμαι καθημερινά. Κι ενώ μέχρι πρόσφατα όλα ήταν σχετικά υπό έλεγχο, σπάνια ξέφευγα απο τα όρια και αν αυτό γινόταν ήταν πολύ λίγο, έχω απο την Παρασκευή που ξέφυγα τελείως. Κι έγω δεν έχω θέμα κληρονομικότητας και να που με την εγκυμοσύνη ξεφύτρωσε απο το πουθενά! Κι εγώ φοβάμαι μη μου μείνει γιατί το θεωρώ μεγάλο βάσανο και βασικά είναι το μαύρο σύννεφο στην εγκυμοσύνη μου. Το κυρίως πρόβλημα μου είναι ότι δεν τρώω το κρέας και αυτά που τρώω δηλ. ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια είναι αυτα που το ανεβάζουν. Αν εσύ τρως απ'όλα, δεν θα παιδευτείς όπως εγώ γιατί θα έχεις επιλογές. Ευχομαι ωστόσο να το ξεπεράσεις και να μην χρειαστεί να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Όπως βλέπεις, δεν έχει τελικά σχέση με την κληρονομικότητα, είναι απλώς λαχείο.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημερα μανουλες!

mamouna μην ανησυχεις,ειμαι σιγουρη οτι τα αποτελεσματα της papp-A θα ειναι μια χαρα και το μικρακι σου θα ειναι σουπερ!εξαλλου κ η αυχενικη σου δεν ειναι καν στα ορια,μην στεναχωριεσαι και ανησυχεις και το μικρο σου...

marilou ακομα κι αν ειναι ανεβασμενο το ζαχαρο σου με μια διατροφη θα το φερεις στα ισα του και μετα την εγκυμοσυνη δεν θα εχεις κανενα θεμα!

στα κοριτσια που παλευουν με τα απαισια καφε υγρα να ευχηθω καλη δυναμη και υπομονη.και τα δικα μου τα σιχαμενα συνεχιζουν αλλα προσπαθω πλεον να μενω ψυχραιμη.

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια να ευχηθω να συνεχισουν την ωραια τους εγκυμοσυνη χωρις δυσαρεστα συμπτωματα!

σημερα ειναι η μερα της αυχενικης...ουφ κι αλλο αγχος και η αγωνια φυσικα εχει χτυπησει κοκκινο!ευχομαι να ειναι ολα καλα,να εχετε μια υπεροχη μερα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια για πείτε γνώμες

Τρισωμία 21: 1:5435

Τρισωμία 18: 1:28772

Τρισωμία 13: 1:867

Ο γιατρός είπε οτι ειναι καλα και δεν συστήνει αμνιοπαρακέντηση αλλά μου είπε οτι ειναι θέμα των γονιών να αποφασίσουν. Τεσπα, στη συζήτηση πάνω μου ειπε οτι δεν το θεωρει απαραίτητο να την κάνω.

Αυτα τα νεότερα!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Κοριτσάκια Καλησπέρα!!!

Tingerbell καλά αποτελέσματα κοπέλα μου!!!

Mamouna μου, μια χαρούλα είναι τα νουμεράκια!! Μη φοβάσε! Αυτά που σου 'πε ο γιατρός για αμνιοπαρακέντηση είναι καθαρά για να πάρει ποσοστά από την εξέταση (όπως και όλοι οι γιατροι!!). Μην είσαι ψάρι..!!!;)

Εμένα ο γυναικολόγος μου ξέχασε να πάρει σήμερα τα αποτελέσματα του papp-a, οπότε είμαι στην αναμονή...

Αφήστε... σήμερα κόντεψα να λιποθυμήσω. Όλη μέρα είχα κλειστό το καλοριφέρ και κατά το μεσημεράκι είπα να το ανοίξω σε δυνατή θερμοκρασία για να ζεσταθεί πιο γρήγορα το σπίτι (είχε γίνει ψυγείο), με σκοπό να το μειώσω σε δέκα λεπτά, αλλά το ξέχασα! Πέρασε κανένα τρίωρο και εκεί που ήμουν όρθια στην κουζίνα και έκανα δουλίτσες, ξαφνικά ένιωσα να ζαλίζομαι, να θέλω να κάνω εμ... και να μην έχω δύναμη να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα... Τελικά, άνοιξα (με τα χίλια ζόρια) την μπαλκονόπορτα, βγήκα στο μπαλκόνι και συνήλθα!!

Η μ..λ..κ..α είναι ότι πριν από λίγο καιρό το ξανάπαθα!!! Είμαι ηλίθια το ξέρω!!! Δέχομαι συγχαρητήρια!!!:lol::lol:

3UYQp2.png

ttd82c1.aspx

tingerbell καλά αποτελέσματα να έχεις!!!!

Άννα το ίδιο έπαθα κι εγώ εχθές με τη μόνη διαφορά ότι εγώ έκανα εμετό.

Σήμερα όμως είμαι μια χαρά, πήγα να αγοράσω σεντόνια για το καινούριο κρεβατάκι της μικρής (είναι βέβαια ακόμα σε αναμονή)...

Ελπίζω να τη βολέψει και να μην έχω τίποτα παρατράγουδα...!

Να κάνω και μια ερώτηση κρίσεως (για όσες έχουν ήδη 1 παιδάκι)... το στρώμα που έχω στην κούνια της μικρής πιστεύετε ότι πρέπει να το αλλάξω ή να το αφήσω?

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλησπέρα σε όλες. Στις κοπέλες που έκαναν αυχενικές και ανησυχούν, να πω πως τα αποτελέσματά τους μου φαίνονται μια χαρά. Πολλές φορές αγχωνόμαστε μόνες μας χωρίς ουσιαστικό λόγο, αν ο γιατρός μας θεωρεί πως όλα βαίνουν καλώς, δε θα έπρεπε να ανησυχούμε περισσότερο. Το λέω κι εγώ για να το πιστέψω γιατί δε φημίζομαι για την ψυχραιμία μου.

Εγώ θα κρατήσω το ίδιο στρώμα που είχα και για τον μικρό μου, ούτε ένα χρόνο δεν το χρησιμοποίησε, είναι κρίμα να το πετάξω έτσι. Πάω για ύπνο τώρα γιατί αρκετά ξενύχτησα. Καλό βράδυ σε όλες

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...