Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά είναι οριακή δεν είναι ιδιαίτερα κακή, κάτσε να δεις και τις συνδυασμένες.... Ελπίζω να πάνε όλα τέλεια και να είναι η τελευταία αγωνία σου:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamouna ολα καλα θα πανε! και εγω περασα λιγο χαλια ην κυριακη,απο το πρωι ειχα καφε υγρα και το βραδυ κατα της 12 ειχα ροζ επαθα σοκ πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε ν αξεκινησω ουτροτζεσταν για μια βδομαδα.χθες δεν πηγα στην δουλεια ειμουν ολη μερα στο σπιτι ξαπλα και το απογευμα πηγαμε στον γιατρο,ολα καλα ευτυχως κουνουσε χερια ποδια ασταματητα.μια μικρη αποκολληση εχω παλι οχι ανησυχητικη μου ειπε και επισης ειδε και μια αμνιακη ταινια ειναι κατα σαν ινα αλλα και αυτη ειναι στην ακρη του σακου που δεν θα δημιουργησει προβλημα με το μωρο.

αντε να δουμε:roll:

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε παιδιά? Η αποκόλληση έγινε της μόδας μου φαίνεται! Κι εγώ ακόμα συνεχίζω με το λίγο καφέ και μου έχουν σπάσει "λίγο" τα νεύρα, αλλά κάνω υπομονή για τον μούργο (από την κοιλιά φαίνεται ότι θα με ταλαιπωρεί :) )

Μην ανησυχείς makon όλα θα περάσουν!!!! Θέλει υπομονή! Εγώ περιμένω πως και πως να πάω τη Δευτέρα στο γιατρό να δούμε πως πάμε και να μου πει αν τελικά θα γυρίσω σύντομα δουλειά ή όχι, αν και πλέον το να μην πάω στη δουλειά δε με χαλάει, αρκεί να μπορώ να ασχολούμαι με την Ηλιάνα μου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

makon και mamouna να μην αγχώνεστε!Να λέτε ότι όλα είναι καλά και θα είναι! Άλλωστε δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά αυτά που έχετε... όλα καλά είναι με τα μωρά σας!Εγώ απο χτες έχω συνάχι και λίγο βήχα, πυρετό ευτυχώς δεν έχω! Απλά σήμερα έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο και ζαλάδα και τάση για εμετό και νόμιζα ότι πέρασαν αυτά.. Ελπίζω να μην περνάω καμιά κωλοιωση (συγνώμη)! Θα κοιμάμαι σήμερα όλη μέρα, νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο και ελπίζω να περάσει.. Ρε κορίτσια εμένα μου έχουν κλείσει για Β' επιπέδου τη 18η εβδομάδα... Νωρίς ε;

VbTYp1.png

Καλημέρα κι από μένα (ή μάλλον καλησπέρα τέτοια ώρα που πήγε) :) Οτίλια νομίζω νωρίς είναι αλλά πάλι για να στο είπαν.....

Εμένα η καμπύλη δεν ήταν τελικά και τόσο καλή.... στη νηστεία ήταν τέλεια 73 με όριο το 91 αλλά 1 ώρα μετά τη γλυκόζη είχα 165 με ανώτατο όριο 141:(:(:(:(:( Τώρα περιμένω να μιλήσω με το γιατρό μου να δω τι θα μου πει ότι πρέπει να κάνω... Μάλλον δηλαδή διατροφή και να επαναλάβω την εξέταση απλά έχω αγχωθεί λίγο γιατί υπάρχει ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια και φοβάμαι μη μου μείνει.... Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα, τώρα δεν ξέρω γιατί.... Ευτυχώς τουλάχιστον είανι κάτι που αν το προσέξω και τρώω αυτά που πρέπει θα το ξεπεράσω:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

mamouna ολα καλα θα πανε! και εγω περασα λιγο χαλια ην κυριακη,απο το πρωι ειχα καφε υγρα και το βραδυ κατα της 12 ειχα ροζ επαθα σοκ πηρα τηλ τον γιατρο και μου ειπε ν αξεκινησω ουτροτζεσταν για μια βδομαδα.χθες δεν πηγα στην δουλεια ειμουν ολη μερα στο σπιτι ξαπλα και το απογευμα πηγαμε στον γιατρο,ολα καλα ευτυχως κουνουσε χερια ποδια ασταματητα.μια μικρη αποκολληση εχω παλι οχι ανησυχητικη μου ειπε και επισης ειδε και μια αμνιακη ταινια ειναι κατα σαν ινα αλλα και αυτη ειναι στην ακρη του σακου που δεν θα δημιουργησει προβλημα με το μωρο.

αντε να δουμε:roll:

καλημερα.. εγω ειχα αποκολληση απο τον πρωτο μεχρι τον δευτερο, μετα ειχα αιμοραγια το μονο που μπορουσα να κανω ηταν ξαπλα κ ξεκουρασει κιαν αυτο δεν ειναι εθικτο προσπαθησε να μην κουραζεσαι.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα αστερινα απ οτι ξερω τη β επιπεδου την κανουμε απο 20 εως 24 εβδομαδων. Ουτε και εγω εχω κλεισει ακόμα ραντεβου. Γιατι αλλαζεις γιατρο?

εχω καιρο τοτε.. η γιατρος μου ειναι σε κλινικη, κ δεν εχω εμπιστοσυνη.

γεννησε η αδελφη μου στην ιδια κλινικη και η ανευθυνοτητα σε ολο της το μεγαλειο.......

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

mamouna μην στεναχωριέσαι καθόλου. Συνάδελφος με αυχενική 2,9 έκανε αναγκαστικά άμνιο και τελικά τα αποτελέσματα ήταν μια χαρά. Εσύ με πολύ μικρότερη αυχενική, σίγουρα δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

makon σύντομα θα κολλήσει για τα καλά το παιδάκι σου και δεν θα ξεκολλήσει μέχρι να πάει πανεπιστήμιο.

m4ril0u συνήθως ο διαβήτης κύησης φεύγει μετά την γέννα. Μην το σκέφτεσαι. Τώρα σωστή διατροφή και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ πάλι πήρα δύο κιλά. Ξεκίνησα 45,5 με ύψος 1,64 και τώρα είμαι 47,5. Εδώ και δύο βδομάδες δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο και ανησυχώ. Σε δύο βδομάδες ξαναέχω ραντεβού με το γιατρό. Ελπίζω να έχω να του πω ότι πήρα κανένα κιλάκι ακόμη...

Το φύλο το έμαθε καμιά σας; Εμάς μας είπε ο γιατρός ότι θα προσπαθήσουμε να το δούμε στις 16 ή 17 εβδομάδες. Εξετάσεις ζακχάρου δεν έχω κάνει ακόμη. Κάτι μου λέει ότι θα βγει θετικό γιατί αν και αδύνατη τρώω πολλά γλυκά...

Με τα φαγητά έχω θεματάκι γιατί παθαίνω εύκολα τυμπανισμούς και πονάει η κοιλιά μου... Δεν ξέρω τι να κάνω. Πίνω π.χ. χυμό φρουτων και φουσκώνω...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Έκανα την αυχενική το πρωί. Πάλι άγχος για μας ....:( ... βγήκε 2,3.

μην ανησυχεις καθολου ολα καλα θα πανε και με την αιματος....κι εμενα 2,1 μου βγηκε κι ειπε ο γιατρος οτι ειναι μια χαρα.....δεν εισαι πολυ πανω απο το οριο.....

makon και σε σενα θα πανε ολα μια χαρα θα το δειτε....

Εγώ πάλι πήρα δύο κιλά. Ξεκίνησα 45,5 με ύψος 1,64 και τώρα είμαι 47,5. Εδώ και δύο βδομάδες δεν έχω πάρει ούτε γραμμάριο και ανησυχώ. Σε δύο βδομάδες ξαναέχω ραντεβού με το γιατρό. Ελπίζω να έχω να του πω ότι πήρα κανένα κιλάκι ακόμη...

καλα υπαρχουν αυτα τα κιλα?????????αισθανομαι χοντρη τωρα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!

Mamouna μου μη στεναχωριέσαι καθόλου!!! Δεν υπάρχει λόγος! Πήγα και γω σήμερα για αυχενική και ήταν 1,6mm. Ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση είπε ότι πάνω από 3mm αρχίζει να είναι ανησυχητικό! Ρινικό οστό είδατε??

M4ril0u μου, όταν ο διαβήτης δεν προϋπάρχει άλλά δημιουργείται κατά την περίοδο της κύησης, πάντα μετά την γέννα εξαφανίζεται.

Περαστικά σε όλες τις κοπελίτσες που έχουν προβληματάκια!

FiR5p2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...