Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και με συγχωρείτε που σας κράτησα σε αγωνία, απλά μετά τις εξετάσεις την Παρασκευή φύγαμε κατευθείαν για Σαββατοκύριακο στη Τζιά όπου δεν έχω καθόλου internet κι έτσι δε μπόρεσα να μπω να σας πω τα νέα μας!!!! Λοιπόν η αυχενική μας πήγε πολύ καλά, έχουμε μυτούλα, η μέτρηση της αυχενικής ήταν 1,5 και όλα είναι πάρα πολύ καλά:):):):) Περιμένω και τις αιματολογικές σήμερα αλλά δε νομίζω πώς θα υπάρχει πρόβλημα, πιο πολύ άγχος έχω για την καμπύλη ζαχάρου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φύλο δεν είδαμε γιατί μισοκοιμόταν το σποράκι μας, αλλά έχει φτάσει ήδη 6 εκατοστά και είναι μια χαρούλα!!!!!!!!

Συγχαρητήρια για την καλή αυχενική σου!! Σου εύχομαι και τα υπόλοιπα να σου είναι καλά, είναι τόσο δυσάρεστο το θέμα του ζαχάρου που δεν θέλω να υπάρξει κάποια απο εσάς να μου κάνει παρέα!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εγω δεν εχω πεταξει πολυ κοιλια απλα εχω πλατυνει κι εγω ειδικα τα πρωινα δεν δειχνει οσο το βραδυ.......μπα αυτο με τις κοιλιες μην τα πολυπιστευεις....ξερω κοπελα που φαρδυνε πολυ στο γιο της ενω τωρα που ειναι εγκυος σε κοριτσακι εχει μια μικρουλα κοιλιτσα κι ειναι πολυ στενη.......

εμενα ειναι 87 εκ. στη κοιλια και ξεκινησα με 83 οποτε πηρα 4 ποντους....απλα το βραδυ μπορει να φτανει και 89 σιγουρα.....

ε τοτε μπορει και να ναι το μωρακι αν εισαι πολυ αδυνατη πολυ πιθανο να ειναι....η πλειοψηφια των γυναικων ομως το νιωθει μετα τις 15 βδομαδες....ας ελπισουμε να το νιωσω κι εγω συντομα το μωρακι μου......

κι εμένα το βράδυ η κοιλιά είναι πιο πεταχτή αλλά έχω φαρδύνει κιόλας. Και χθες που ζυγίστηκα είμαι +1 απο τα αρχικά μου κιλά.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Ξανθή μου και 'γω νόμιζα στην αρχή ότι είναι το έντερο, αλλά εκτός από το ότι κάτι τέτοιο στο παρελθόν δεν είχε ξαναεμφανιστεί και εκτός από το ότι είχα πάει στην τουαλέτα μία ώρα περίπου πριν μου συμβεί αυτό, μου επιβεβαίωσε η θεία μου (που είναι μαία) ότι είναι το μωράκι!!! Ξέχασα να πω ότι η κοιλιά μου ακόμα είναι πλάκα και φαίνονται τα κοκκαλάκια μου, παρ' όλο που 'χω πάρει ένα κιλό!! Θα δω βέβαια τι θα μου πει και ό γιατρός αύριο και θα σου πω!!:)

Οτίλια, θέλω και 'γω να φαρδύνω λίγο και να μου φανεί ότι είμαι έγκυος, μάλλον όμως θα αργήσω, το ένα κιλό που έχω πάρει, έχει πάει στο στήθος και στα ψωμάκια μου...:cry::cry::cry:

1YIXp2.png

ttd82c1.aspx

Είναι υπέροχο που το άκουσες απο τώρα!! Νόμιζα οτι ακούγεται πολύ αργότερα. Αχ, δηλαδή απο μέρα σε μέρα μπορεί να το ακούσω κι εγώ; :P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Κοριτσάκια, να διευκρινίσω ότι όταν το κατάλαβα ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα και το δέρμα μου τεντωμένο, όχι όρθια ή καθιστή που το δέρμα είναι πιο μαζεμένο. Επίσης, αφού το χάιδεψα λίγο, αυτό εξαφανίστηκε (πήγε στο πίσω μέρος) και η κοιλιά έγινε πάλι λεία χωρίς καρούμπαλο και μαλακή. Το παρατήρησε και ο άντρας μου και κατουρήθηκε απ' τη χαρά του!!!:P

k0u2p2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Δεν είμαι και κόκκαλο..., 60 κιλά είμαι (έχω βαρύ σκελετό) και έχω ύψος 1,74m. Απλά στην κοιλιά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με παχάκια.

Εσύ αν είσαι μόνο 49 θα πρέπει να 'σαι κυριολεκτικά κόκκαλο!!:) Τι ύψος έχεις??

k0u2p2.png

ttd82c1.aspx

ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΑΚΕΝΤΡΟ? Ο ΠΡΑ..... ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ?

Όχι, σου στέλνω πμ

Χαίρομαι που κοιλίτσες ξεπετάγονται και οι αυχενικούλες είναι τέλειες. Νομίζω πως το μωράκι σε πρώτη εγκυμοσύνη το νιώθουν μετά την 18 εβδομάδα. Και φυσικά παίζει ρόλο η θέση του πλακούντα. Αν είναι πρόσθιος (αν θυμάμαι καλά) πάει πολύ αργότερα.

Γεια σας κοριτσάκια. Χαίρομαι που ακούω καλά νέα από τις αυχενικές σας. Εγώ έχω μέλλον ακόμα.

Ναννυ κάνε υπομονή θα περάσει ο καιρός για την αυχενική.Έχεις και εσύ αποκόλληση και παίρνεις χάπια;Αμνιο γιατί θα κάνεις και το ξέρεις σίγουρα δεν έκανες ακόμα αυχενική να δείτε καλέ.

Αποκόλληση δεν έχω, απλά δεν έχει κολλήσει ακόμα καλά ο αμνιακός σάκος με το χώριο και για αυτό. Οσο για την εξέταση θα την κάνω ούτως ή άλλως λόγω ηλικίας. Και τα utrogestan, βασικά για αυτό το λόγο τα παίρνω, λόγο ηλικίας.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Καλημέρα κορίτσια και με συγχωρείτε που σας κράτησα σε αγωνία, απλά μετά τις εξετάσεις την Παρασκευή φύγαμε κατευθείαν για Σαββατοκύριακο στη Τζιά όπου δεν έχω καθόλου internet κι έτσι δε μπόρεσα να μπω να σας πω τα νέα μας!!!! Λοιπόν η αυχενική μας πήγε πολύ καλά, έχουμε μυτούλα, η μέτρηση της αυχενικής ήταν 1,5 και όλα είναι πάρα πολύ καλά:):):):) Περιμένω και τις αιματολογικές σήμερα αλλά δε νομίζω πώς θα υπάρχει πρόβλημα, πιο πολύ άγχος έχω για την καμπύλη ζαχάρου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φύλο δεν είδαμε γιατί μισοκοιμόταν το σποράκι μας, αλλά έχει φτάσει ήδη 6 εκατοστά και είναι μια χαρούλα!!!!!!!!

μπράβο κορίτσακι...μια χαρά...δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα....με το καλό!:-D

άντε καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες....

κι εγώ έχω κοιλίτσα...χιχι..άντε να έρθει η Τετάρτη να δω το μωράκι μου λίγο!:D

hOszp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! τι κανετε κοριτσια εγω τις τελευταιες μερες το ταλαιπωρησα το ζουζουνακι μου... αλλα ολα καλα!!! β επιπεδου ποτε κανουμε? γιατι με πιεσαν απο το ιατριο να κλεισω απο τωρα αλλα επειδη αλλαζω γιατρο δεν ηθελα ,γιατι μπορει να θελει να με στειλει αλλου?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Έκανα την αυχενική το πρωί. Πάλι άγχος για μας ....:( ... βγήκε 2,3.

Αύριο το πρωί (αν οχι σημερα το απόγευμα) θα είναι έτοιμη και η papp-a, οπότε περιμένουμε.

Θα σκάσω ρε κορίτσια! :cry:

Επίσης, μου εκλεισαν ήδη ραντεβού για τη β' επιπεδου στις 27/4.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...