Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε φουσκώσει καθόλου; Εγώ έχω μία μικρή κοιλίτσα. Ακόμη φοράω τα παλιά μου τζιν, εκτός από ένα που τώρα με στενεύει... Δεν νιώθω πολύ έγκυος. Ανυπομονώ να νιώσω το μωράκι. Το έχει νιώσει καμιά σας; Νωρίς είναι βέβαια ακόμη. Εγώ διανύω την 14η εβδομάδα και από αύριο μεθαύριο μπαίνω στη 15η...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουτε και εγω εχω φουσκωσει καθολου που εχω παρει και 2 κιλα το μονο που μου θυμιζει οτι ειμαι εγκυος ειναι οι αναγουλες.το μωρο περιμενω πως και πως να το νιωσω μεθαυριο μπαινω και εγω στην 15η εβδομαδα αλλα δεν εχω καταλαβει κατι ακομα

oNg0p3.png

καλησπερα κοριτσια!

πανω που νομιζα οτι τα καφε σταματησαν σημερα ειδα παλι...το βλεπω να ερχεται το εγκεφαλικο μεχρι το τελος!οκ ισως να μην ειναι κατι το σοβαρο αλλα μου προκαλει αγχος...

απο κιλα δεν εχω παρει καθολου μεχρι στιγμης αλλα ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 3-4 παραπανισια.δεν μπορω να τρωω εχω συνεχεια αναγουλες και καουρες οποτε οσο κι αν ονειρευομαι φαγητα,δεν καταληγω ποτε να τα τρωω!

οσο για την κοιλιτσα που λετε...στην αρχη ειχα κατι σαν τυμπανισμο το οποιο υποχωρησε μετα και εδω κ λιγο καιρο εχει πεταχτει ενα κοιλουμπακι το οποιο μου φαινεται λιγο πρωιμο αλλα εχει πλακα!

ελπιζω να περασατε καλα το σ/κ και να ειστε ολες πολυυυ καλα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Καλή εβδομάδα!!!:):):)

Μου είναι δύσκολο να το πιστέψω, αλλά νομίζω ότι προχθές για πρώτη φορά αισθάνθηκα το μωράκι μου!:tongue::tongue::tongue: Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού κι έβλεπα τηλεόραση, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι σαν γαργάλημα στην κοιλιά μου (χαμηλά) και έβαλα το χέρι μου και την αισθάνθηκα αρκετά σκληρή σ' ένα συγκεκριμένο σημείο προς τα αριστερά. Την κοιτάζω και τι να δω?? ένα μικρό καρουμπαλάκι το οποίο έμεινε εκεί λίγα δευτερόλεπτα, μετά πήγε στο κέντρο της κοιλιάς και ξανά στο πλάι μετά από λίγο και σταμάτησε. Και χθες το βράδυ ένοιωσα το μικράκι μου με τα χέρια, ήταν αρκετά πιο σκληρή η περιοχή κάτω από την οποία βρισκόταν και έπειτα από λίγο μαλάκωσε! Περιμένω πως και πως να πάω αύριο για την αυχενική!!!

4lCwp2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και με συγχωρείτε που σας κράτησα σε αγωνία, απλά μετά τις εξετάσεις την Παρασκευή φύγαμε κατευθείαν για Σαββατοκύριακο στη Τζιά όπου δεν έχω καθόλου internet κι έτσι δε μπόρεσα να μπω να σας πω τα νέα μας!!!! Λοιπόν η αυχενική μας πήγε πολύ καλά, έχουμε μυτούλα, η μέτρηση της αυχενικής ήταν 1,5 και όλα είναι πάρα πολύ καλά:):):):) Περιμένω και τις αιματολογικές σήμερα αλλά δε νομίζω πώς θα υπάρχει πρόβλημα, πιο πολύ άγχος έχω για την καμπύλη ζαχάρου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Φύλο δεν είδαμε γιατί μισοκοιμόταν το σποράκι μας, αλλά έχει φτάσει ήδη 6 εκατοστά και είναι μια χαρούλα!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπράβο m4ril0u, μια χαρά το σποράκι σου!!!

Εμείς περιμένουμε να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και να πάμε στο γιατρό για να δούμε το φασολάκι μας ή μάλλον το αγοράκι μας (!!!) και βασικά θέλω να δω πως πάει και η αποκόλληση. Για να δούμε θα επιστρέψω στη δουλειά?????

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσακια μου!!!!μαριλου μπραβο για την αυχενικη ολα καλα πηγαν κοριτσι μου....

εγω σε λιγο μπαινω στην 15η βγομαδα,δεν εχω ακουσει το μωρακι μου, αλλα απο οτι εχω διαβασει λενε πως μεταξυ της 15ης και 22ης βδομαδας το ακουνε οι περισσοτερες......

απο κοιλια τις τελευταιες μερες εχω δει μια κοιλιτσα ιδιαιτερως τα βραδια που εχω φαει ολη μερα ,να ειναι μεγαλυτερη απο το πρωι.......δεν ειναι πολυ μεγαλη αλλα μου φαινεται οτι πλατυνα και λιγο..εσεις εχετε πλατυνει????δεν ξερω ποσα κιλα εχω παρει ως τωρα....3 βδομαδες πριν ειχα παρει 2,5...δεν θελω να παρω πολλα κιλα αλλα δεν το βλεπω γιατι τρωω συνεχεια......υγιεινα μεν αλλα τρωω....

tingerbell υπομονη ρε κοπελα μου να δεις που ολα θα πανε μια χαρα....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Αννούλα μου μπορεί να μην είναι το μωρό γιατί το μωρό στην εβδομάδα που είσαι είναι ακόμα πολύ χαμηλά και πίσω αν δεις φωτογραφία.Ίσως είναι το έντερο σου και σε μπέρδεψε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Anna1985 τι τυχερή είσαι που το ένιωσες!!!Εγώ τίποτα ακόμα... Αν και το είδα ότι χτυπιόταν στην αυχενική...

christy@, κι εγώ έχω πλατύνει... Βασικά έχει φαρδύνει η μέση μου, ενώ δεν έχω πάρει πολύ βάρος, είμαι +2μισι κιλά. Η κοιλιά μου δεν πετάει πάρα πολύ αλλά έχει φαρδύνει... Οι παλιές λέγανε ότι αυτή είναι η κοριτσοκοιλιά, ενώ η μυτερή είναι η αγοροκοιλιά.. Θα δείξει..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, εγω εχω πεταξει πολυ κοιλια!!! Απο τα τζιν μου μονο δυο φοράω και αυτα εχω να κουμπώσω το κουμπί κανενα μηνα τωρα!

Σημερα φοράω πρώτη μερα τζιν εγκυμοσύνης, δεν πηγαινε άλλο να κυκλοφορώ με ξεκούμπωτα παντελόνια!

Οταν φάω που φουσκώνει και το στομάχι δείχνω δεν ξέρω και εγώ ποσο μηνών. Και το φαινόμενο πιο έντονο τα βραδια!

Και επειδή φουσκώνω γρήγορα απο οτι βλέπω, την περασμένη εβδομάδα μετρήθηκα και η κοιλιά μου στο πιο φαρδύ της ηταν 91εκ. Για μετρηθείτε και εσεις να δούμε!

Αντε να ξημερώσει η αυριανή μέρα ... :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Ξανθή μου και 'γω νόμιζα στην αρχή ότι είναι το έντερο, αλλά εκτός από το ότι κάτι τέτοιο στο παρελθόν δεν είχε ξαναεμφανιστεί και εκτός από το ότι είχα πάει στην τουαλέτα μία ώρα περίπου πριν μου συμβεί αυτό, μου επιβεβαίωσε η θεία μου (που είναι μαία) ότι είναι το μωράκι!!! Ξέχασα να πω ότι η κοιλιά μου ακόμα είναι πλάκα και φαίνονται τα κοκκαλάκια μου, παρ' όλο που 'χω πάρει ένα κιλό!! Θα δω βέβαια τι θα μου πει και ό γιατρός αύριο και θα σου πω!!:)

Οτίλια, θέλω και 'γω να φαρδύνω λίγο και να μου φανεί ότι είμαι έγκυος, μάλλον όμως θα αργήσω, το ένα κιλό που έχω πάρει, έχει πάει στο στήθος και στα ψωμάκια μου...:cry::cry::cry:

1YIXp2.png

ttd82c1.aspx

Anna1985 τι τυχερή είσαι που το ένιωσες!!!Εγώ τίποτα ακόμα... Αν και το είδα ότι χτυπιόταν στην αυχενική...

christy@, κι εγώ έχω πλατύνει... Βασικά έχει φαρδύνει η μέση μου, ενώ δεν έχω πάρει πολύ βάρος, είμαι +2μισι κιλά. Η κοιλιά μου δεν πετάει πάρα πολύ αλλά έχει φαρδύνει... Οι παλιές λέγανε ότι αυτή είναι η κοριτσοκοιλιά, ενώ η μυτερή είναι η αγοροκοιλιά.. Θα δείξει..

κι εγω δεν εχω πεταξει πολυ κοιλια απλα εχω πλατυνει κι εγω ειδικα τα πρωινα δεν δειχνει οσο το βραδυ.......μπα αυτο με τις κοιλιες μην τα πολυπιστευεις....ξερω κοπελα που φαρδυνε πολυ στο γιο της ενω τωρα που ειναι εγκυος σε κοριτσακι εχει μια μικρουλα κοιλιτσα κι ειναι πολυ στενη.......

Και επειδή φουσκώνω γρήγορα απο οτι βλέπω, την περασμένη εβδομάδα μετρήθηκα και η κοιλιά μου στο πιο φαρδύ της ηταν 91εκ. Για μετρηθείτε και εσεις να δούμε!

Αντε να ξημερώσει η αυριανή μέρα ... :rolleyes:

εμενα ειναι 87 εκ. στη κοιλια και ξεκινησα με 83 οποτε πηρα 4 ποντους....απλα το βραδυ μπορει να φτανει και 89 σιγουρα.....
Ξανθή μου και 'γω νόμιζα στην αρχή ότι είναι το έντερο, αλλά εκτός από το ότι κάτι τέτοιο στο παρελθόν δεν είχε ξαναεμφανιστεί και εκτός από το ότι είχα πάει στην τουαλέτα μία ώρα περίπου πριν μου συμβεί αυτό, μου επιβεβαίωσε η θεία μου (που είναι μαία) ότι είναι το μωράκι!!! Ξέχασα να πω ότι η κοιλιά μου ακόμα είναι πλάκα και φαίνονται τα κοκκαλάκια μου, παρ' όλο που 'χω πάρει ένα κιλό!! Θα δω βέβαια τι θα μου πει και ό γιατρός αύριο και θα σου πω!!:)

Οτίλια, θέλω και 'γω να φαρδύνω λίγο και να μου φανεί ότι είμαι έγκυος, μάλλον όμως θα αργήσω, το ένα κιλό που έχω πάρει, έχει πάει στο στήθος και στα ψωμάκια μου...:cry::cry::cry:

1YIXp2.png

ttd82c1.aspx

ε τοτε μπορει και να ναι το μωρακι αν εισαι πολυ αδυνατη πολυ πιθανο να ειναι....η πλειοψηφια των γυναικων ομως το νιωθει μετα τις 15 βδομαδες....ας ελπισουμε να το νιωσω κι εγω συντομα το μωρακι μου......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...