Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι..πολύ καλά έκανες που τα έκλεισες όλα τα ραντεβού σου να είσαι έτοιμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο πιστεύω πως καλά έκανες και έκλεισες να δεις κι άλλους γιατρούς! Περνά όχι πιο χαλαρά και όμορφα θέλεις τις γιορτές σου γιατί οι μέρες δεν γυρνάνε πίσω και σίγουρα έχετε ανάγκη και οι δύο λίγο να διασκεδάσετε μετά από τόσο καιρό με φάρμακα και διαδικασίες! Όλα θα πάνε μια χαρά 😉

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οτίλια και εγώ από την αυχενική 5 εβδομάδες μετά μάλλον της ίδιας σχολής είναι οι γιατροί μας...Τώρα γιατί δεν πας να κάνεις μια εξέταση ούρων να ηρεμήσεις να μην σου μπαίνουν ιδέες;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπέρα κι απο μένα...τι κάνετε???βρε κορίτσια λίγο αργά δεν έχετε κλείσει ραντεβού ?:confused:

να ρωτήσω κάτι???απο συμπτώματα πως είσαστε???

εγώ στην αρχή είχα πόνους στην κοιλιά, υγρά , πρισμένο στήθος και ματωμα συνέχεια τα δόντια...(έχω βγάλει και 3 φουσκίτσες, πρισμένο ούλο) και μια ψιλοανακατωσουρα που και που..μέχρι την 12η εβδομάδα...

τώρα δεν έχω πονάκια - μόνο φαγούρα κοιλια + στήθος - πρισμένο στήθος και τα δόντια συνεχίζουν...

hOszp3.png

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι καθε μερα και χειροτερα με τις αναγουλες καθε πρωι κανω εμετο και βγαζω χολη.το 1ο τριμηνο ημουν πολυ καλυτερα δεν καταλαβαινω τι γινεται ελπιζω να σταματησει αυτη η κατασταση γιατι δεν παλευεται.α το παπ α εδειξε πιθανοτητα 1/1800 για συνδρομο down ειναι καλο?εσεις ποσο ειχατε?απο βδομαδα θα παω στο γιατρο για να τις δει αλλα εχω αρκετο αγχος.

Μόνο για το παπ α σου είπε πιθανότητα; Αυτά συνήθως πάνε με την αυχενική, από μόνο του νομίζω δε λέει τίποτα. Καλό είναι το ποσοστό σου, μικρές είναι οι πιθανότητες, θα σου πει και ο γιατρός σου όμως, μην αγχώνεσαι. Εμένα έδειξε 1/2636, ο συνδυασμός και των 2 ομως, παπ α και αυχενική.

VbTYp1.png

Οτίλια και εγώ από την αυχενική 5 εβδομάδες μετά μάλλον της ίδιας σχολής είναι οι γιατροί μας...Τώρα γιατί δεν πας να κάνεις μια εξέταση ούρων να ηρεμήσεις να μην σου μπαίνουν ιδέες;

και εγω πηγα 12+1 για αυχενικη και τωρα θα με ξαναδει στην 17η βδομαδα τελος του μηνα!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω, εσείς κάθε πότε κάνατε εξέταση ούρων; Για την ουρολοίμοξη που λέτε ότι περάσατε πολλές, είχατε συμπτώματα ή το είδατε απο την εξέταση ούρων; Δεν ξέρω αν η συχνοουρία είναι της εγκυμοσύνης ή ένδειξη για ουρολοίμωξη... Μόνο μια φορά έκανα εξέταση ούρων από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, από τότε δε μου ξαναζητήθηκε...Κι επειδή παλίοτερα είχα περάσει ουρολοιμώξεις φοβάμαι.. Βέβαια και τις 3 φορές είχα πολύ έντονα συμπτώματα!

Μην ανησυχείς, κι εγώ μία φόρα έκανα εξέταση ούρων. Η συχνοουρία είναι σίγουρα σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Κάθε τόσο είμαι στην τουαλέτα.

81332fc420.png

6e08565c49.png

ok δεν μου πιάσαν απλώς τον κ.. αλλά και κάτι παραπάνω. Έδωσα 120 για την αυχενική και 120 για το papp A. Σύνολο 240! Θα τα ακούσει γερά ο γιατρός μου, που μου σύστησε το συγκεκριμένο κέντρο.

Όνειρα άσχημα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι είναι τα άγχη μας για το παιδί. Αχ και που να γεννηθούν τι έχουμε να τραβήξουμε!

Επόμενο ραντεβού κλείσαμε για την 16η εβδομάδα. Άντε να αντέξεις μέχρι τότε.

ok δεν μου πιάσαν απλώς τον κ.. αλλά και κάτι παραπάνω. Έδωσα 120 για την αυχενική και 120 για το papp A. Σύνολο 240! Θα τα ακούσει γερά ο γιατρός μου, που μου σύστησε το συγκεκριμένο κέντρο.

Όνειρα άσχημα είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη. Νομίζω ότι είναι τα άγχη μας για το παιδί. Αχ και που να γεννηθούν τι έχουμε να τραβήξουμε!

Επόμενο ραντεβού κλείσαμε για την 16η εβδομάδα. Άντε να αντέξεις μέχρι τότε.

ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΑΚΕΝΤΡΟ? Ο ΠΡΑ..... ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Γειά σας κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ καλά είμαι. Πήγα χθες στο γιατρό, είδαμε το σκουληκάκι μας, μας είπε ο γιατρός ότι πάμε καλά, συνεχίζουμε τα utrogestan και τις innohep και θα ξαναπάω στις 2/3 για αυχενική και να δούμε αν θα κάνουμε τροφοβλάστη ή αμνιοπαρακέντηση. Αυτά τα νέα από το γιατρό. Από διάθεση πάσχω λιγάκι, χθες είχα και κάτι πονάκια χαμηλά και δεν πήγα δουλειά, αλλά ο γιατρός με καθησύχασε ότι δεν είναι τίποτα. Αλλά βρε κορίτσια, μεγάλη νύστα. Νυστάζω συνέχεια. Εσείς πως πάτε από νύστα;

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

καλησπέρααα!! τι κάνετε

εγω τις τελευταίες 2 μέρες κανω 2 εμετούς 1 πρωί, ενα βράδυ.. ουτε πρόγραμμα να τους είχα κανει! ξανθη μου και εγώ εχω κουραστεί παρα πολύ. .στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν ξαπλα με σχεδόν μηδενικές υποχρεώσεις, τωρα εχω λίγη δουλίτσα έχω και τον μικρο που θελει τα δικά του.. δυσκολα τα πραγματα

νομίζω πως άρχισε και εμενα να φαίνεται κοιλίτσα.. στον ύπνο δυσκολεύομαι αρκετά, ανάσκελα ανακατεύομαι, μπρούμυτα που κοιμάμαι πάντα δεν γίνεται πια και στο πλάι αισθάνομαι τραβήγματα..και ακόμα είμαστε στην αρχή..

εφιάλτες ειχα πάρα πολύ εντονους και καθε βραδυ τις πρωτες 2 εβδομάδες μέχρι να ακούσουμε καρδούλα.. έβλεπα οτι εχω αιμα και ξυπνουσα τρομαγμένη και χρειαζόντουσαν μερικα λεπτα για να καταλάβω αν ηταν αληθεια η οχι. αφου φοβομουν να παω στην τουαλέτα για να μη δω αιμα.. ή εβλεπα οτι μου κανουν αποξεση κλπ.. αλλά ειχα παρα πολύ αγχος λογω του ιστορικου μου. απο την στιγμη που ακουσαμε καρδια κοπήκαν μαχαίρι οι εφιάλτες

εμενα μου εχει πει ο γιατρός καθε μηνα να κανω γενικ αιματος -ουρων και την coombs λογω του ρεζους

τη δευτερα παω για αυχενικηηηη....!!!!!!!!

αυτα απο μενα

καλο σκ!!:)

Eγώ δεν έχω καν γιατρό, έχω μαμή γιατί έτσι κάνουν εδώ που είμαι (Στοκχόλμη). Γιατρό βλέπεις μόνο αν έχεις κάποιο πρόβλημα. Και έχω φυσικά και επικοινωνία με το γιατρό μου από Ελλάδα.

VbTYp1.png

Emi μου αν σε παρηγορεί και εγώ πλέον 2 εμετούς κάνω ένα μόλις φάω πρωινό και ένα μόλις φάω για μεσημέρι...Μετά δεν ξανατρώω οπότε δεν έχω κάτι να βγάλω και ηρεμώ....Ελπίζω να σταματήσει σύντομα...

Οτίλια στο εξωτερικό έτσι κάνουν γενικά και μια φίλη από Αγγλία ακριβώς το ίδιο με σένα έχει μαία.Επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη με την ίδια γιατρό από την αυχενική είχα πάει πάλι στην β επιπέδου....Δεν ήξερα τότε δεν το έψαχνα κιόλας και ίσως καλύτερα ήμουν πιο ήρεμη αλήθεια....

Και εμενα μου εχει πει ο γιατρός καθε μηνα να κανω γενικ αιματος -ουρων και την coombs λογω του ρέζους αρνητικού(για του λόγου το αληθές έκανα χθες για τον τέταρτο το πακετάκι).Είδες Έμι δεν κάναμε τζάμπα παρέα τόσο καιρό και δεν μείναμε τυχαία μαζί έγκυες τα ίδια κουσούρια έχουμε.

Ναννυ κάνε υπομονή θα περάσει ο καιρός για την αυχενική.Έχεις και εσύ αποκόλληση και παίρνεις χάπια;Αμνιο γιατί θα κάνεις και το ξέρεις σίγουρα δεν έκανες ακόμα αυχενική να δείτε καλέ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!! οσο περνανε οι μερες...αυτο το site μου αρεσει ολο και περισσοτερο!!!χαχα...λοιπον...για να ερθω στο σπορακι μου...εχουμε κλεισει για αυχενικη στις 22 του μηνα...καναμε μια προσπαθεια τη τριτη που μας περασε...αλλα το σπορακι ηταν πολυ μικρουλι...κι ετσι...μας αφησε στην αναμονη..:( ευτυχως ειμαι απο τις πολυ τυχερες με κανενα συμπτωμα σε ολη τη διαρκεια της εγκυμωσυνης(εμετους, ζαλαδες..κ.λ.π) σε καμοια δεν ειχα...η μονη διαφορα αυτη τη φορα ειναι η νυστα...νυσταζω τρελα ολη τη μερα...αλλα δυστυχως με αλλα δυο πιτσιρικια να με τρεχουν...δεν υπαρχει χρονος για υπνο...ετσι μενω μονο με τη νυστα...ουφ....μ'επιασε παλι πολυλογια....χαχα...φιλια σε ολες...και αντε με το καλο η συνεχεια!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια? Πως τα πάτε σήμερα?

Εμείς πήγαμε και παραγγείλαμε το κρεβάτι της μικρής, ώστε να μπορέσω να δώσω την κούνια για ένα φρεσκάρισμα! Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που βγήκα από το σπίτι (παρόλο που έχω ακόμα λίγο καφέ), αλλά ήθελα να δω λίγο πολιτισμό!

m4ril0u πως πήγε η αυχενική?

Εύχομαι σε όλες να έχουμε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...