Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/8/2011
  7. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011

12. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  13. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  14. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  15. Dawn ................18/8/2011
  16. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  17. Οτίλια.................21/8/2011

18. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  19. rianna ...............23/8/2011
  20. foula moula........24/8/2011
  21. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  22. myrval...............25/8/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  23. Anastasia81 ......27/8/2011
  24. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  25. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  26. stellakoly..............29/8/2011
  27. *tingerbell*........31/8/2011
  28. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  29. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι καθε μερα και χειροτερα με τις αναγουλες καθε πρωι κανω εμετο και βγαζω χολη.το 1ο τριμηνο ημουν πολυ καλυτερα δεν καταλαβαινω τι γινεται ελπιζω να σταματησει αυτη η κατασταση γιατι δεν παλευεται.α το παπ α εδειξε πιθανοτητα 1/1800 για συνδρομο down ειναι καλο?εσεις ποσο ειχατε?απο βδομαδα θα παω στο γιατρο για να τις δει αλλα εχω αρκετο αγχος.

oNg0p3.png

Αννα εγω εβλεπα εφιαλτες απο τη μερα που εμαθα για την εγκυμοσυνη μέχρι και που εμαθα οτι όλα καλα όσο αφορά το θέμα της αναιμίας.

Και το ωραίο ειναι οτι βλέπει και ο μπαμπας μου ονειρα, και των δυο μας ειναι σημαδειακα (ετσι λεγεται?) και βγαινουν τα άτιμα!

Τωρα εχω καπως ηρεμήσει τα βραδια! Απλα δεν κοιμαμαι καλα γιατι δεν βολευομαι ... παντα μπρουμυτα κοιμόμουν και τωρα γιοκ! :(

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Εμένα τα όνειρα δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη. Χθες για παράδειγμα, έβλεπα ότι μπήκε στο σπίτι μου μία άγνωστη η οποία είχε βαλθεί να με σκοτώσει και 'γω κρυβόμουν και προσπαθούσα να της ξεφύγω... Όταν ξύπνησα ήθελα σαν τρελή να πάω στην τουαλέτα, αλλά από τον φόβο μου δεν σηκωνόμουν, με αποτέλεσμα να πάω μετά από μία ώρα, επειδή κόντεψε να σκάσει η φούσκα μου...:lol::lol::lol::lol:

Και μένα βγαίνουν πολλές φορές τα όνειρά μου!!

Στέλλα, καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!!:P

MfCtp2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Εγω προχθες το βραδυ ειδα ονειρο οτι εκανα υπέρηχο και βλεπαμε το προσωπακι του μωρού αλλα ηταν τοσο καλοσχηματισμενο σαν νεογεννητο και έλεγα "αχ, τι ομορφο που ειναι! ευτυχως απο το σόι μου πηρε και οχι του πατερα του!" μου γελουσε κιολας! :D:D:D :rolleyes:

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Καλος σας βρηκα!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα αυτο το site!!!!

Ειμαι κι εγω απο τις μανουλες του Αυγουστου...με πιθανη ημερομηνια στις 24...(αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το ευχαριστο θα γινει πολυυυυυ νωριτερα!!!...4ο παιδακι...αρα....) δεν εχω κανει ακομα αυχενικη...αλλα στο κεντρο που θα την κανω μου ειπαν οτι πλεον εχει ποσοστο 98% αρα ειναι περιτη η αμνιοπαρακεντιση....και χαρηκα τοοοοσο πολυ!!!!!! ουφ....μαλλον σας ζαλισα....χαχα...

καλως ηρθες φουλα μουλα!!!!!!!!με το καλο το 4ο!!!!!!!! παιδακι σου....χαρα στο κουραγιο σου!!!!
καλημερα κοριτσια!

ημουν εξαφανισμενη για λιγο μιας και τα καφε υγρα που ειχα συχεχιστηκαν και ο γιατρος ειπε να μεινω ξαπλα για μια βδομαδα.δεν εχω λογια για τις κοπελες που μενουν στο κρεββατι καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους!

την τεταρτη εχω την αυχενικη διαφανεια και με εχει πιασει ενα μικρο αγχος αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.

εσεις πως ειστε?

κοριτσακι μου μην ανησυχεις ολα θα πανε περιφημα!!!!!!!θα δεις που θα το δεις να εχει μεγαλωσει και δεν θα το πιστευεις πως εχεις ενα μικρουλακι μωρο σχηματισμενο πλεον μεσα σου!!!εγω τρελαθηκα με την αυχενικη....ειδα μωρο!!!!!!!οχι φασολακι...
Καλημέρα Αυγουστομανούλες:) Καλωσήρθαν οι καινούριες στην παρέα και περαστικά στις συναχωμένες μας!!!!!!

Εμείς έχουμε αύριο αυχενική και μ' έχει πιάσει μια αγωνία και μια ανυπομονησία να ξαναδώ το σποράκι μας!!!!!

καλα αποτελεσματα μαριλου μου....να μας ενημερωσεις
ολες με το καλο οι αυχενικες!! τυχερες θα τα δειτε εγω σε δυο βδομαδες απο τωρα θα ξαναπαω γρρρρρρρρ:(
Υπάρχουν και χειρότερα εγώ θα ξαναπάω 14 Μαρτίου.....Σε 4,5 εβδομάδες...
κι εγω στις 28 εχω ραντεβου κοριτσια ανυπομονωωωω.....εσυ xanp γιατι θα πας τοσο αργα????πηγες προσφατα???

Την Τρίτη κάναμε και εμείς την αυχενική και για πρώτη φορά με πήραν τα ζουμιά. Ο καλός μου έβγαζε το κεφάλι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και φώναζε όλο χαρά διάφορα αστεία για το μωρό μας!

Οι μετρήσεις όλες καλές περιμένουμε και τα αποτελέσματα του Papp-A για να πάει η καρδιά στην θέση της. Φύλο δεν είδαμε αλλά δεν ρωτήσαμε και όλας. Είμασταν τόσο στον κόσμο μας, που το ξεχάσαμε εντελώς.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το κόστος του Papp-A. Πόσο πληρώσατε εσείς; Γιατί όχι απλώς βρέθηκα προ απροοπτου, δεν είχα καν τόσα λεφτά μαζί μου και έτρεχα για τράπεζα.

χαιρομαι παρα πολυ που πηγαν ολα καλα........εγω πληρωσα στο ιασω 150 ευρω μαζι με την papp-a
Πήγαμε σήμερα για την αυχενική. Όλα καλά, πολύ καλοί δείκτες, σε δύο μέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα του papp-a αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αγόρι μου είπε είναι με αρκετή σιγουριά ! Καλή συνέχεια σε όλες σας.:D
με το καλο κοριτσακι μου.....

εγω κοριτσια εχω λιγα πονακια παρ ολο που παιρνω μαγνησιο.....ειναι φυσιολογικο?????μαλιστα σημερα παρατηρησα οτι εχει αρχισει να πεταει η κοιλιτσα μου οχι παρα πολυ αλλα αρχισε να φαινεται και χαρηκα πολυ.....εσεις εχετε κοιλιτσα????απο χτες επισης αρχισα να εχω δυσκοιλιοτητα και σημερα πλακωθηκα στα ακτινιδια....τελος απο κιλα εχω παρει 2,5 ως τη 13η βδομαδα....δεν εχω ξαναμετρηθει...ελπιζω να μην εχω παρει αλλα....αλλα αφου τρωω αρκετα με την ορεξη που εχω τι θα κανω δεν θα παρω????θα προσπαθησω να συμμαζευτω.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Μήπως πάσχεις και 'συ από πεθερά????:lol::lol::lol:

Ο άντρας μου μπορώ να πω ότι είναι και ψηλός και κούκλος, αλλά είναι ο μόνος στο σόι του. Έτσι και δω στον ύπνο μου ότι το παιδί θα μοιάσει στο σόι του, δε νομίζω πως ξανακοιμηθώ ποτέ!!! Ο χειρότερος εφιάλτης μου!...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:χα! χα! χα!!!

Me2bp2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!!

Σε ότι αφορά τα όνειρα, βλέπω πολλά και ποικίλα αλλά δεν είναι ούτε εφιάλτες ούτε και ωραία. Παλαβά θα τα χαραχτήριζα. Ένα που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι ότι βρισκόμουν με την μητέρα μου και μια άλλη κυρία σε ένα μικρό σκάφος το οποίο το οδηγούσε ένας παπάς που ξέρω. Οτι κοίταζα απο το παράθυρο και έβλεπα τεράστια κύματα τα όποια σχεδόν τούμπαραν τα καράβια αλλά εμας δεν μας επηρέαζαν,δεν μας κουνούσαν. Στο τέλος αράξαμε σ΄ένα λιμάνι και ένω όλοι για βγουν βράχηκαν,εγώ βγήκα χωρίς να με αγγίξει σταγόνα. Επίσης βλέπω πολύ συχνα τον πατέρα μου που έχει πεθάνει, αλλά τον βλέπω σαν να ζει. Σχετικά με τα κιλά, στην αρχή είχα χάσει αλλά την Κυριακή που ζυγίστηκα είδα οτι ξαναγύρισα στα αρχικά μου + μισό. Θα ξαναζυγιστώ αυτήν την Κυριακή και θα σας πω. Το δικό μου επόμενο ραντεβού είναι στις 23/2. Κανονίσαμε με τον γιατρό να με βλέπει ανα 3 εβδομάδες. Η κοιλιά μου έχει φουσκώσει αισθητά αλλά έχω παρατηρήσει ότι το βράδυ φουσκώνει ακόμη περισσότερο ένω τα πρωινά λιγότερο. Συμβαίνει και σ'εσάς;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

1. F D P...................2/08/2011
  2. MIDE...................4/08/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/08/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/08/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/08/2011
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/08/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/08/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011
  12. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  13. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  15. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  16. Dawn ................18/08/2011
  17. emi ...................21/08/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  18. Οτίλια.................21/08/2011

19. m4ril0u .............23/08/2011...........Ιασώ
  20. rianna ...............23/08/2011
  21. foula moula........24/08/2011
  22. nanny73.............25/08/2011...........Μητέρα
  23. myrval...............25/08/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  24. Anastasia81 ......27/08/2011
  25. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  26. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  27. stellakoly........... 29/08/2011
  28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  30. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Καλώς ήρθες με το καλό και εσύ το μωράκι σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Να ρωτήσω, εσείς κάθε πότε κάνατε εξέταση ούρων; Για την ουρολοίμοξη που λέτε ότι περάσατε πολλές, είχατε συμπτώματα ή το είδατε απο την εξέταση ούρων; Δεν ξέρω αν η συχνοουρία είναι της εγκυμοσύνης ή ένδειξη για ουρολοίμωξη... Μόνο μια φορά έκανα εξέταση ούρων από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, από τότε δε μου ξαναζητήθηκε...Κι επειδή παλίοτερα είχα περάσει ουρολοιμώξεις φοβάμαι.. Βέβαια και τις 3 φορές είχα πολύ έντονα συμπτώματα!

VbTYp1.png

μονο εγω εχω παρει τεσσερα?????

εχω δυσκοιλιοτητα... αστα σαν βουβαλακι νιωθω... αλλα απο τωρα [προσεχω τουλαχιστον να παρω αλλα περιτα.

Αστερίνα εγώ έχω πάρει 2μισι αλλά το θεματάκι με τη δυσκοιλιότητα ακόμα δεν το έχω λύσει... Νομίζω ότι αν πηγαίναμε συχνότερα τουαλέτα δε θα μαζεύονταν τόσο εύκολα τα κιλά. Μισώ τα ακτινίδια, τρώω δαμάσκηνα!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...