Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ε ναι Ρενάκι για αυτό είπα να δούμε αν θα μας έχει φυτρώσει τίποτα μέχρι τότε...Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και να πάνε για όλες όλα καλά μέχρι το τέλος και ας είναι ότι θέλουνε...

Εμί εγώ ακόμα ταλαιπωρούμε και δεν βλέπω να ηρεμώ κιόλας.Απλά κάνω υπομονή και περιμένω μπας και μόλις πατήσω τις 18 εβδομάδες ηρεμήσω.Προχθές που με ζύγισε είμαι -6 κιλά.

ωχ -6!! εγω δεν ξερω που βρίσκομαι προσπαθώ να τρωω αλλά το στομάχι μου γυρίζει σαν πλυντήριο ρούχων:) δεν εχω πολλά περιθώρια να χασω κιλά ημουν 50 κιλά δεν παει πιο κατω.

αλλά οτι τρωω μου καθεται πολύ ασχημα και οταν δεν τρωω ειμαι παλι χαλια. εχω κουραστει λιγο .. προσπαθω να θυμηθω ποτε το ξεπέρασα στον μικρο και δεν θυμαμαι λες να φτασουμε τις 18 εβδομάδες?!?!

Αχ χαίρομαι που δεν είμαι μόνη. Πόσα μείον κιλά δεν έχω ιδέα, βαρέθηκα πλέον να μετράω. Χθες τα έβγαλα μια πριν το φαγητό, μια μετά και μετά μάλλον με πείραξε και στο έντερο γιατί ετρεχα και γι' αυτό. Κάθαρση πλήρης. Τίποτα δεν έμεινε μέσα μου.

Υπομονή κοριτσάκια!!!!!

Σας δίνουν το παρόν τα σποράκια σας!!!!! :)

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πλεόν εμετούς, αλλά το αιματάκι καλά κρατεί!!!!! Διανύω αισίως την τέταρτη εβδομάδα με λίγο αίμα!!!!

Ευτυχώς έχω εσάς για παρεούλα, γιατί διαφορετικά θα είχα κόψει τις φλέβες μου!!!!

καλημερα κοριτσια!

ημουν εξαφανισμενη για λιγο μιας και τα καφε υγρα που ειχα συχεχιστηκαν και ο γιατρος ειπε να μεινω ξαπλα για μια βδομαδα.δεν εχω λογια για τις κοπελες που μενουν στο κρεββατι καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους!

την τεταρτη εχω την αυχενικη διαφανεια και με εχει πιασει ενα μικρο αγχος αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.

εσεις πως ειστε?

Αχ κοριτσάκια όλα σύντομα θα είναι απλώς κακή ανάμνηση. Σύντομα εύχομαι να σταματήσουν τα παλιο καφέ και η κοιλίτσα να μεγαλώνει ολοένα.

Να καλωσορίσω και τις νέες μέλλουσες μανούλες, χαίρομαι που γίναμε τόσες πολλές.

Την Τρίτη κάναμε και εμείς την αυχενική και για πρώτη φορά με πήραν τα ζουμιά. Ο καλός μου έβγαζε το κεφάλι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και φώναζε όλο χαρά διάφορα αστεία για το μωρό μας!

Οι μετρήσεις όλες καλές περιμένουμε και τα αποτελέσματα του Papp-A για να πάει η καρδιά στην θέση της. Φύλο δεν είδαμε αλλά δεν ρωτήσαμε και όλας. Είμασταν τόσο στον κόσμο μας, που το ξεχάσαμε εντελώς.

Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το κόστος του Papp-A. Πόσο πληρώσατε εσείς; Γιατί όχι απλώς βρέθηκα προ απροοπτου, δεν είχα καν τόσα λεφτά μαζί μου και έτρεχα για τράπεζα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ dawn για τις ευχές σου! Το μόνο παρήγορο είναι ότι μεγαλώνει η κοιλιά, οπότε από εκεί καταλαβαίνω ότι ο μικρούλης μεγαλώνει!!!!

Εμένα για την αυχενική και το pap-a μου πήραν 150?, αλλά χαλάλι! Γερό να βγει και όσο πάει :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Anna1985 απο το Ηράκλειο είμαι! :D Τελευταια περίοδος 21/11 και εγω .... :mrgreen:

Κορίτσια εμενα για την αυχενική και papp-A μου ειπαν 196?.

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Κοριτσάκια, στο Μητέρα παίρνουν 142€. Μάλλον έχουν την μικρότερη ταρίφα, ε? :D Ευτυχώς, όταν είχα πάει για την εξέταση που τελικά δεν έκανα, μου γύρισαν τα χρήματα πίσω, τα οποία θα τους τα ξανασκάσω την Τρίτη!:mrgreen:

Mamouna, έχω πολλούς συγγενείς στο Ηράκλειο (είμαστε μεγάλο σόι)!!!!:D:D:D:D Βρε παιδί μου, Φαρμακείο η Κρήτη!!!

QDjLp2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Και' γω στο Μητερα θα την κάνω σε γιατρό που μου σύστησε ο γιατρός μου. Λες απλα να στεγαζεται εκεί? Δεν ξερω πως πανε αυτα.

Παντως εμεις σιγουρα δεν ειμαστε σοϊ!!!!! :mrgreen:

Αστερινα αντε να εχω βαλει κανενα κιλό εγω ... αλλα η ορεξη δεν κόπηκε ουτε στο ελάχιστο, μη σου πω αυξήθηκε κιόλας!

lnUXp3.png

Έχει η Κρήτη Μητέρα?? Πάντως αν είσαι στο Μητέρα που βρίσκεται στο Μαρούσι, οι τιμές δεν είναι τόσο αυξημένες.

Αστερίνα, στην αρχή δεν είχα πολλή όρεξη, την τελευταία εβδομάδα έχει αυξηθεί και όχι τίποτα, αλλά τρώω μ..λ..κ..ς!:oops: (πατατάκια, σοκολατάκια κ.α.). Αυτό που δεν μπορώ να φάω με τίποτα είναι κρέας, ενώ πριν μείνω έγκυος έτρωγα συνέχεια. Την βγάζω με αρκετά φρούτα, λαχανικά και τα άλλα που είπα πριν. Από κιλά έχω πάρει μόνο ένα προς το παρόν.

TF6Ep2.png

ttd82c1.aspx

Πήγαμε σήμερα για την αυχενική. Όλα καλά, πολύ καλοί δείκτες, σε δύο μέρες θα βγουν και τα αποτελέσματα του papp-a αλλά μου είπε ο γιατρός ότι είναι πολύ καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αγόρι μου είπε είναι με αρκετή σιγουριά ! Καλή συνέχεια σε όλες σας.:D

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/8/2011
  7. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011

12. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  13. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  14. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  15. Dawn ................18/8/2011
  16. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  17. Οτίλια.................21/8/2011

18. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  19. rianna ...............23/8/2011
  20. foula moula........24/8/2011
  21. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  22. myrval...............25/8/2011............Μητέρα.................Αγόρι
  23. Anastasia81 ......27/8/2011
  24. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  25. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  26. *tingerbell*........31/8/2011
  27. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  28. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Καλημέρα σας.Εγώ για αυχενική και papp-a πλήρωσα 120 ευρώ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι μας πέρασες? Φτωχούς να μην εχουμε ενα Μητέρα? Στο Ηράκλειο φυσικά! :tongue:

Καλημερα κορίτσια!

Αστερινα τρως σοκολατες? Εμενα μου ειπε οχι γλυκα, οχι αναψυκτικα .... Την τελευταια εβδομαδα εχω φαει κανα δυο σοκοφρετες με σοκολατα υγειας ομως! :rolleyes:

lnUXp3.png

καλημερααααα, εγω στην αυχενικη πληρωσα 130ε.

myrval μπραβο κοριτσακι μου ετσι μια μια να το περναμε αυτο το σταδιο:D

asterina εγω ειμαι στα 7+ ευτυχως εδω και καιρο εχω παραμεινει εδω πηρα φορα στην αρχη κ τρομαξα

m4ril0u περιμενουμε τα νεα σου...............

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Κοριτσάκια Καλημέρα!!!!:P

Myrval, με καλό να γεννήσεις τον γιόκα σου!!!

Από τότε σχεδόν που έμεινα έγκυος βλέπω αρκετούς εφιάλτες, οι οποίοι μοιάζουν τόσο ζωντανοί ώστε να πετάγομαι στα μισά της νύχτας και για μερικά λεπτά να νομίζω ότι το όνειρο θα συνεχιστεί, με απότέλεσμα να περνάνε μερικές ώρες για να ξανακοιμηθώ. Έμαθα ότι είναι ένα από τα "συμπτώματα" της εγκυμοσύνης. Έχει καμία σας το ίδιο πρόβλημα?:confused:

3C3np2.png

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...