Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε?

Εγω απο χθες το μεσημέρι με πονόλαιμο ... :(

Ειχα και δυο μερες τον καλό μου στο σπίτι με πονολαιμους και πυρετούς και με κόλλησε μάλλον (παρόλο που το ειχα και κοιμοταν σε άλλο δωματιο). Ευτυχώς σήμερα πήγε δουλεια ... χειρότερος από μωρό παιδί άρρωστο εκανε ...

Κατά τα άλλα καλα! :D

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

ημουν εξαφανισμενη για λιγο μιας και τα καφε υγρα που ειχα συχεχιστηκαν και ο γιατρος ειπε να μεινω ξαπλα για μια βδομαδα.δεν εχω λογια για τις κοπελες που μενουν στο κρεββατι καθ'ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους!

την τεταρτη εχω την αυχενικη διαφανεια και με εχει πιασει ενα μικρο αγχος αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.

εσεις πως ειστε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!

Mamouna περαστικά σου!!! Και μένα με κόλλησε ο αντρούλης μου πριν από τρεις εβδομάδες και μου κράτησε περίπου δέκα μέρες με φτερνίσματα, καταρροές και μπούκωμα. Ελπίζω να σου περάσει σύντομα! Να πίνεις ζεστό γαλατάκι και να αποφεύγεις τα πολλά τσαγάκια!

Foula moula Καλώς μας ήρθες στην παρέα!!! Να φανταστώ ότι πας για την κορούλα??? Πάντως αν είναι κοριτσάκι θα την έχουν σαν πριγκίπισσα τέσσερις σωματοφύλακες! Αν πάλι είναι αγοράκι θα κάνετε μία ωραιότατη ομάδα μπάσκετ!!!!!:D:D:D

ttd82c1.aspx

Καλημέρα Αυγουστομανούλες:) Καλωσήρθαν οι καινούριες στην παρέα και περαστικά στις συναχωμένες μας!!!!!!

Εμείς έχουμε αύριο αυχενική και μ' έχει πιάσει μια αγωνία και μια ανυπομονησία να ξαναδώ το σποράκι μας!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σε όσες έχουν αυχενική να έχουν καλά αποτελέσματα!

Σε όσες είναι λίγο αρρωστούλες εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Tingerbell μην ανησυχείς, εγώ είμαι 4 εβδομάδες τώρα με το καφέ που λες και ξάπλα στο κρεβάτι. Θα δεις και στην αυχενική ότι όλα θα είναι μια χαρά!

81332fc420.png

6e08565c49.png

να σαι καλα renakig!θυμαμαι που ειχες τα καφε,ευχομαι να σταματησουν αμεσα...κι εμενα χαζοσυνεχιζουν αλλα τωρα τουλαχιστον δε μενω ολη μερα στο κρεββατι.συνεχιζω τα utrogestan και ελπιζω να πανε ολα καλα!μακαρι να ειναι κ η αυχενικη καλη και η δικια μου και ολων των κοριτσιων!

θα μας πει και φυλο τωρα η ειναι πολυ νωρις ακομα(οχι οτι εχει σημασια)?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Υπομονή κορίτσια, όλα θα περάσουν!

Πάντως Anna1985 μαζί μαζί πάμε! :)

Και εγω την Τρίτη το πρωι θα πάω για αυχενική ... άντε να δούμε! Και έχω μια αγωνία! :roll:

lnUXp3.png

Διαφημίσεις

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα ειναι αγόρι ή κορίτσι μονο να μου πουν οτι ειναι καλά και να το γεννήσω γερό και δυνατό. Από πριν καν μείνω έγκυος έλεγα οτι δεν θέλω να μάθω τι θα ειναι. Χρώματα ουδέτερα!

Ασχετα οτι η μαμα μου και ο αντρας μου τον φωνάζουν μπέμπη. Ομφάλιο λώρο βλέπουν στον υπέρηχο ... τσουτσούνι το λένε! :mrgreen:

Αν και μεταξύ μας και εγω για αγόρι το έχω ... :rolleyes:

lnUXp3.png

Mamouna όντως συμβαδίζουμε! Έχουμε και ακριβώς την ίδια ημερ. κύησης, ε? Και συ τελευταία περίοδο 21/11?? Αν επιτρέπεται, από ποιο μέρος της Κρήτης είσαι?? Ρωτάω γιατί και γω από Κρήτη είμαι (Χανιά), απλά μένω Αθήνα. Λες να 'χουμε κι αυτό κοινό?!?!:D:D:D

renakig & tingerbell υπομονή κοριτσάκια! Όλα καλά θα πάνε!!! Δεν είναι τίποτα σοβαρό. Η μητέρα της κολλητής μου όταν ήταν έγκυος είχε 9 μήνες αιμοραγία σοβαρή και ήταν και τους 9 στο κρεβάτι και τελικά έκανε μια κοπελάρα που τώρα είναι 1,80m με αναλογίες μοντέλου!! Πάντα υπάρχουν και χειρότερα...

m4ril0u καλά αποτελέσματα αύριο!! Περιμένουμε να μας ενημερώσεις!!!

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...