Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ε ναι Ρενάκι για αυτό είπα να δούμε αν θα μας έχει φυτρώσει τίποτα μέχρι τότε...Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και να πάνε για όλες όλα καλά μέχρι το τέλος και ας είναι ότι θέλουνε...

Εμί εγώ ακόμα ταλαιπωρούμε και δεν βλέπω να ηρεμώ κιόλας.Απλά κάνω υπομονή και περιμένω μπας και μόλις πατήσω τις 18 εβδομάδες ηρεμήσω.Προχθές που με ζύγισε είμαι -6 κιλά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ -6!! εγω δεν ξερω που βρίσκομαι προσπαθώ να τρωω αλλά το στομάχι μου γυρίζει σαν πλυντήριο ρούχων:) δεν εχω πολλά περιθώρια να χασω κιλά ημουν 50 κιλά δεν παει πιο κατω.

αλλά οτι τρωω μου καθεται πολύ ασχημα και οταν δεν τρωω ειμαι παλι χαλια. εχω κουραστει λιγο .. προσπαθω να θυμηθω ποτε το ξεπέρασα στον μικρο και δεν θυμαμαι λες να φτασουμε τις 18 εβδομάδες?!?!

Υπομονή κοριτσάκια!!!!!

Σας δίνουν το παρόν τα σποράκια σας!!!!! :)

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πλεόν εμετούς, αλλά το αιματάκι καλά κρατεί!!!!! Διανύω αισίως την τέταρτη εβδομάδα με λίγο αίμα!!!!

Ευτυχώς έχω εσάς για παρεούλα, γιατί διαφορετικά θα είχα κόψει τις φλέβες μου!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Έμι νομίζω ότι και την προηγούμενη φορά κάπου εκεί ηρέμησα 18 με 20 εβδομάδες.

Έχω ακριβώς το ίδιο με σένα πάντως και έχω κουραστεί.Διάβαζα σήμερα τι συστήνουν για το έλκος στομάχου και θα το εφαρμόσω μπας και με βοηθήσει.

Ρένα πότε θα ξαναπάς γιατρό;

Αργώ ακόμα.... στις 21 έχω ραντεβού!

Κορίτσια έχω μια ιδέα... Για να γνωριστούμε όλες καλύτερα στη λίστα δε βάζουμε και τα ονόματά μας ώστε να μη χρειάζεται να μιλάμε με τα παρατσούκλια :)

Τι λέτε, συμφωνείτε?

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω για τις απαντησεις σας:) τωρα καταλαβα το ειδατε φατσα φορα γι αυτο ειπε, εμενα το σκατουλι μου ολο πλατη κ πλαγια καθοταν και μου ειπε οτι εχουν περιπου το ιδιο γεννητικο μοριο αυτη τη βδομαδα φαινεται σαν κοκαλο που προεξεχει απο το πλαι και μου λεει αν ειναι επιπεδο με τον κορμο του ειναι μαλλον κοριτσι (σαν το δικο μου) αν ειναι με μια μικρη κλιση προς τα πανω ειναι αγορι. γερο να ειναι εγω θελω και απο τα δυο ουτως η αλλως ο συζυγος θελει αγορι και τον πειραζω ολο του λεω η κορη σου κτλ χα χα

παντως χθες εβλεπα αυτο http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

γι αυτο λεω το κοβω κοριτσαρο το δικο μου!

και γενικα παντως σαν site μου αρεσε!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια κι από εμένα. Ελπίζω να είστε όλες καλά, όπως και τα σποράκια σας. Εγώ σε γενικές γραμμές καλά είμαι. Από ναυτίες και εμετούς τίποτα (ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τέτοια πράγματα). Απλά ό,τι τρώω κάνω ώρες να το χωνέψω και με εκνευρίζει. Αλλά δεν πειράζει. Καταλαβαίνω έτσι, ότι μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη βαίνει καλώς. Αύριο θα πάω στο γιατρό, να ξαναδώ το σκουληκάκι μου και να μας πει ο γιατρός πότε θα κάνουμε την αυχενική και τη λήψη τροφοβλάστης.

77N4p2.png

1e30b2a176.png

καλημερα αυγουστομανουλες!!!!!!!!!

Κορίτσια έκανα σήμερα την αυχενική!!Το μωράκι μου ήταν πολύ ζωηρό και όμορφο, έχει ποδαράκια, χεράκια, δαχτυλάκια, χειλάκια, μυτούλα, όλα τα έχει!! Πήγε πάρα πολύ καλά, έχω πολύ χαμηλά ρίσκα για σύνδρομο ντάουν και τρισωμίες, μου φάνηκε απλά λίγο μικρό το μήκος του (σε σχέση με το ανιψάκι μου στην αντίστοιχη φάση). Είμαι 12 βδομάδων και το μωρό ήταν 54mm. Moυ είπε ότι μέτρησε από το κεφάλι μέχρι τους γλουτούς. Πώς σας φαίνεται σαν μήκος; Με άγχωσε η αδερφή μου ότι είναι μικρό, η γιατρός τα βρήκε όλα τέλεια! Επίσης, σήμερα έφαγα μια γερή τούμπα, γλίστρησα στο χιόνι διότι μένω στη Σουηδία, έβαλα αμέσως τα χέρια μου (το ένα έχει πρηστεί και πονάει) και πονάει και ο πισινός μου... Πηγαίνοντας για την αυχενική το έπαθα αυτό, οπότε είπα στη γιατρό να τσεκάρει και τον πλακούντα και γενικά να δει αν έπαθε τίποτα τπ μωρό. Μου είπε ότι είναι όλα καλά, δεν είδε κάτι κι ότι το μωρό είναι καλά προστατευμένο. Παρ' όλα αυτά αν δω αίμα ή νιώσω έντονο πόνο χαμηλα να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο... Με όλα αυτά, ξέχασα να ρωτήσω για τη φαγούρα που με πιάνει πότε πότε (μάλλον μύκητες..). Αχ σας ζάλισα, αλλά είχα τόσα πολλά να πω, καλά και άσχημα! Καληνύχτα !
καλε εσυ προσεχε λιγουλακι βρε με τις τουμπες......παντως η περιγραφη σου ειναι φοβερη....

αφου ειναι το μωρακι σου καλα μη σε ανησυχει τπτ.....

Καλημέρα!

Μαμά του Αυγούστου του 2011 κ εγώ.

Μακάρι να μας πάνε όλα καλά.

ΠΗΤ δεν ξέρω πότε έχω ακριβώς αφού μου την άλλαξαν 2 φορές. Πάντως είναι γύρω στις 8 Αυγούστου.

Αυχενική έχω κάνει αλλά δεν είδα φύλο.. ή μαλλον δεν το ρώτησα κ ο γιατρός δεν μου σχολίασε κάτι. Τα απότελέσματα μου είπαν πως είναι πολύ καλά αλλά σε σχέση με την προηγουμενη φορά είδα εγώ πως ήταν αρκετά πιο ανεβασμένα... Τελοσπάντων λογικό είναι αφού είμαι κ 2,5 χρόνια μεγαλύτερη....

καλως ηρθες κι εσυ στην παρεα μας....κοριτσια κι εγω χαιρομαι παρα πολυ που μεγαλωνει η παρεουλα μας.....
καλως ηρθες YIOUPI με το καλο το νινι σου!

Οτίλια εγω εκανα αυχενικη 12 εβδ και 1 ημερα και το υψος του μεχρι τους γλουτους 5,5cm και μου ειπε οτι ολα τελεια.φυλο και σας τιποτα εεε?? ρε κοριτσια σε σας τις υπολοιπες ειδαν τσουτσουνι η πιπι? τι ειδαν? η το ειπαν με πιθανοτητες? εσεις το ειδατε? δεν μπορω να καταλαβω

εμενα ρε κοριτσια μου ειπαν οτι ετσι οπως φαινεται πρεπει να ναι κοριτσακι....εγω δεν το εχω δεσει ακομα γιατι δεν ξερεις τι γινεται.....εγω στην αυχενικη ημουν 12εβδ και 4ημ και το μωρο μου ηταν 7 εκ.....τι παιδι θα βγαλω?????αρχιζω κι ανησυχω....
καλημέρα κορίτσια!!

πολύ χαίρομαι που μεγαλώνει η παρέα μας!! καλώς ήλθες ΥΙΟΥΡΙ!!

δεν μπορω να μπαίνω πολύ συχνά οι ναυτίες και οι εμετοί με ταλαιπωρούν πάρα πολύ.. εσεις πως τα πατε τα εχετε ξεπεράσει αυτά..?

Ε ναι Ρενάκι για αυτό είπα να δούμε αν θα μας έχει φυτρώσει τίποτα μέχρι τότε...Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και να πάνε για όλες όλα καλά μέχρι το τέλος και ας είναι ότι θέλουνε...

Εμί εγώ ακόμα ταλαιπωρούμε και δεν βλέπω να ηρεμώ κιόλας.Απλά κάνω υπομονή και περιμένω μπας και μόλις πατήσω τις 18 εβδομάδες ηρεμήσω.Προχθές που με ζύγισε είμαι -6 κιλά.

εμι και ξανθη μακαρι να ηρεμησετε γρηγορα ρε κοριτσια σας το ευχομαι......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!Σήμερα είμαι καλύτερα! Το τσέκαρα για το μήκος του παιδιού, είναι στα φυσιολογικά πλαίσια, αλλά εμπιστεύομαι φυσικά και τη γιατρό! Να σημειώσω ότι μου άλλαξαν ΠΗΤ, τελικά γεννάω 23/08 με συν-πλυν 2 βδομάδες απόκλιση (ελπίζω πέρα από υγιέστατο να προλάβει να βγει και λιονταράκι...)! Δε μου είπε κάτι για το φύλο, ίσως δεν ήθελε να το ρισκάρει.. Σε κάποια φάση είδα κάτι ανάμεσα από τα πόδια του και λέω "τι είναι αυτό;είναι αγοράκι;;;;" Και μου λέει "όχι αυτό είναι ο ομφάλιος λώρος"... Δεν είπε κάτι άλλο, λέτε αυτό να σημαίνει ότι είναι κορίτσι; Πιστεύω ότι δεν είπε τίποτα για να μην πέσει έξω. Θα δούμε σε κανα μήνα, υπομονή!

VbTYp1.png

Καλος σας βρηκα!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα αυτο το site!!!!

Ειμαι κι εγω απο τις μανουλες του Αυγουστου...με πιθανη ημερομηνια στις 24...(αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το ευχαριστο θα γινει πολυυυυυ νωριτερα!!!...4ο παιδακι...αρα....) δεν εχω κανει ακομα αυχενικη...αλλα στο κεντρο που θα την κανω μου ειπαν οτι πλεον εχει ποσοστο 98% αρα ειναι περιτη η αμνιοπαρακεντιση....και χαρηκα τοοοοσο πολυ!!!!!! ουφ....μαλλον σας ζαλισα....χαχα...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, βλεπω απογευμα δεν μπαινετε κ πολυ.εγω ολα καλα. οτιλια ανατριχιασα. αυτος ειναι ο φοβος μου κ γω μια φορα πηγα να πεσω απο την σκαλα.

μετραω τις μερες και ανυπομονω να περασει ο καιρος αλλα μαλλον βιαζομαι... 6 μηνες ειναι πολυς καιρος.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλος σας βρηκα!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη που βρηκα αυτο το site!!!!

Ειμαι κι εγω απο τις μανουλες του Αυγουστου...με πιθανη ημερομηνια στις 24...(αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι το ευχαριστο θα γινει πολυυυυυ νωριτερα!!!...4ο παιδακι...αρα....) δεν εχω κανει ακομα αυχενικη...αλλα στο κεντρο που θα την κανω μου ειπαν οτι πλεον εχει ποσοστο 98% αρα ειναι περιτη η αμνιοπαρακεντιση....και χαρηκα τοοοοσο πολυ!!!!!! ουφ....μαλλον σας ζαλισα....χαχα...

καλως ηρθες.. αν καταλαβα καλα εχεις 3 παιδια?

HouVp2.png

oVGVp2.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/8/2011
  7. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011

12. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  13. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  14. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  15. Dawn ................18/8/2011
  16. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  17. Οτίλια.................21/8/2011

18. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  19. rianna ...............23/8/2011
  20. foula moula........24/8/2011
  21. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  22. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  23. Anastasia81 ......27/8/2011
  24. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  25. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  26. *tingerbell*........31/8/2011
  27. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  28. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Καλημέρα σας.Οτίλια δεν σε αλλάζω ημερομηνία στο πινακάκι μας αφήνω την αρχική σου...Φούλα μούλα καλώς ήρθες και με το καλό και το τέταρτο παιδάκι σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...