Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

κι εγω σε σκεφτομαι καλη μου (δεν ερχεσαι κι εσυ κατα fb μερια που εχουμε κι εκει ομαδουλα?)! 3 μαζι το Νεφελακι?μπραβο σας,μας φαγατε λαχανο!

γιατι τοσο ζορι μωρε με τον υπνο της η μικρη?υστερα γκρινιαζω που ο δικος μου ξυπναει απο τις 6.απο το να μην κοιμοταν καθολου,κατι ειναι κι αυτο!

εχεις βοηθεια γενικα?εγω ειμαι τελειως μονη και τα 'χω παιξει!μ'αρεσει που τον πρωτο καιρο σκουπιζα και σφουγγαριζα καθε μερα το σπιτι,χαχαχα!εν τελει καταληγω στο οτι ειμαι ανοικοκυρευτη!αλλες δουλευουν,εχουν περισσοτερα παιδια και τα προλαβαινουν ολα!εγω...αργοκινητο καραβι!

που λες με την ιωση,απο τα δοντια ξεκινησε και κατεληξε σε εμετους και διαρροιες. μαλλον καποιας μορφης γαστρεντεριτιδα. κοψαμε το φαγητο και θηλαζει μονο.ειπα σημερα να του εδινα ρυζαλευρο για να αρχισουμε σιγα σιγα παλι αλλα κοιμαται απο το απογευμα!θα ξυπνησει κατα τις 12 και θα 'χει ορεξη για παιχνιδια κι εγω θα κουτουλαω απο τη νυστα:)

φιλακι κι αγκαλιτσα και στο Νεφελακι σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

YOUPI με εβαλες σε υποψιες τωρα..Λες να κανω κατι λαθος?Ακολουθω τις συμβουλες της.Λες να επεσα σε ασχετουρα γιατρο?

Τι να σου πω βρε παιδί μου...αφου δεν έχει κάποιο προβλημα το παιδι κ ανταποκρινεται καλα, συνεχιζεις αν δεις οτι κατι δεν παει καλά κανεις διορθωτικες ενεργειες..

Βασικά η εισαγωγη στερεων σε αλλεργικο παιδί είναι δοκιμη κ λάθος...δηλαδη δοκιμαζεις κάτι περιμενεις να δεις αντιδράσεις κ αν δεν έχει καποια αντιδραση το εντασεις κανονικα κ πας στο επόμενο...

Εγω τους βαρεθηκα ολους από την πρωτη μου..δεν βρηκα κανεναν με ουσιαστικες γνωσεις...ολοι να πουλησουν υποαλλεργικα θελαν, και το θηλασμο μου προτειναν πρωτα από ολα να κοψω...οπότε πως να τους εμπιστευθω???

Καληνυχτα

Εφαγα φλας...

Μπισκοτα σογιας ειπες... η αλλεργια στην πρωτεϊνη του αγελαδινου κ στην πρωτεϊνη της σογιας ειναι διασταυρούμενη...

Της δινεις μπισκοτα σόγιας κ δεν έχει αλλεργικες αντιδράσεις???

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω σκασει. το ραψαμε παλι. Τοση ηταν η χαρα μας που κρατησε 4 μερες.Τρωει το πρωι λιγη μπανανα με αβοκαντο περιπου 80-90 γρ, και την απογευματινη της κρεμα. Το μεσημεριανο αδυνατον να το ανοιξει παλι. Τι αλλο να δοκιμασω.? αυτα που εφαγε την εβδομαδα που περασε αυτα ξαναμαγειρεψα αλλα τιποτα. τι να κανω γμτ στεναχωριεμαι πολυ...:confused:

B57sp2.png

Διαφημίσεις

μπερδευω και α γραμματα....αιντεεεεεε!!! τι κανετε ηθελα να ρωτησω. εμεις δεν ειμαστε πολυ καλα. οπως διαβασες το χουμε ραψει παλι.αποκλειστικα γαλα θελει και τπτ αλλο. εγω βεβαια της δινω ολα τα γευματα κανονικα, αλλα τα πετω.

B57sp2.png

Καλος την .τι κανετα? το μπεμπακι πως ειναι?

καλημερα!!!! το μπεμπακι ειναι μια χαρα!!! ευτυχισμενο!!χαχαχαχα

εχει ανοιξει και ο καιρος και ολη τη μερα γυριζουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...