Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Λαέρτα το είχες ψάξει;Είσαι ευχαριστημένη;

Αλήθεια πόσα κιλά είσαστε τώρα;

ναι, ευχαριστημένη είμαι. δεν το τσέκαρα με χημείο αλλά το βλέπω από τα άλατα που μαζεύει ο βραστήρας με ή χωρίς και υπάρχει αναμφισβήτητα διαφορά. ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται...

είμαστε γύρω στα 9,5-10, λίγο λιγότερο τώρα γιατί χάσαμε πολύ βάρος. ύψος 75 πριν από ένα μήνα. τώρα δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί τους λόγω βρογχιολίτιδας...

Σμάρα, κάποια στιγμή ετοιμάζομαι να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σου σχετικά με τον ύπνο και το φαί.. Ο μικρός δεν κοιμάται τα βράδια και η μικρή δεν τρώει. έχω πολλά να πώ!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαέρτα μου περιμενω να μοιραστουμε αυπνιες και αφαγίες!! ενα θα σου πω: εχω δει ολα τα after πικαντικα προγραμματα των καναλιων και καθε βραδυ δεν χανω κανενα τηλεμαρκετινκ. Επισης ξερω απέξω ολες τις ασκησεις γυμναστικης του alpha καθως και τα χαπια αδυνατισματος. το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι 3-5 εβλεπα και Μαιρη Μιραρακη με τα χαλια της αλλα την εκοψαν. ειμαι αυπνη 6 χρονια με τον Κωνσταντινο και 7 μηνες με την Νεφελη. ευχαριστω

B57sp2.png

καλημερα!!!!! μολις φαγαμε φρουτακια και την επεσε λιγο :)

smara νομιζα πως μονο εγω εβλεπα tekemarketing, χαχαχαχα!!τωρα ξερω οτι εχω παρεα :)

βρε κοριτσια τι φρουτακια ειναι εποχης τωρα;;;τα μηλα και τα αχλαδια ειναι ψυγειου!εσεις τι αλλο δινετε;

Εμεις φίλη Sailor λογω των αλλεργιων της μπεμπας εχουμε παει σε διατροφολογο-αλλεργιολογο. λοιπον αυτή η περιοδος η μεταβατικη απο χειμώνα σε καλοκαιρι(γιατι ανοιξη δεν υπάρχει) ειναι δυσκολη για την διατροφη των παιδιων γιατι τοσο τα φρουτα όσο και τα λαχανικα ειναι πολυ περιορισμενα. Το μηλο και το αχλαδι αυτη την εποχη μας το εχει απαγορευσει.Προτεινει λοιπόν περιορισμενη μπανανα και μονο Κρήτης, πορτοκαλι , μανταρινι.Και μάλιστα προτιμα σε αυτο το μεσοδιαστημα να της δινω τον χυμο απο το πορτοκαλομανταρινο το οποιο θα κανω κρεμοειδη με μπισκοτο.οσο για τα λαχανικα...ο καταλογος ειναι ο παρακατω αλλα πολυ λιγα μπορουμε να προσφερουμε

Λαχανικά σπαράγγια λευκά και πράσινα

αγκινάρες

αβοκάντο

άνηθος

αντίδια

αρακάς

καρότα

κουνουπίδια

λάχανα

λαχανάκια Βρυξελλών

μαϊντανός

μαρούλι

μπρόκολο

πατζάρι

πράσο

ραδίκια

ράπα

ραπανάκι

σέλινο

σέσκουλο

σπανάκι

φινόκιο

Φρούταλεμόνια

πορτοκάλια

μανταρίνια

Λαχανικά ,

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Λαέρτα μου περιμενω να μοιραστουμε αυπνιες και αφαγίες!! ενα θα σου πω: εχω δει ολα τα after πικαντικα προγραμματα των καναλιων και καθε βραδυ δεν χανω κανενα τηλεμαρκετινκ. Επισης ξερω απέξω ολες τις ασκησεις γυμναστικης του alpha καθως και τα χαπια αδυνατισματος. το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι 3-5 εβλεπα και Μαιρη Μιραρακη με τα χαλια της αλλα την εκοψαν. ειμαι αυπνη 6 χρονια με τον Κωνσταντινο και 7 μηνες με την Νεφελη. ευχαριστω

Εγώ από την άλλη δεν βλέπω ποτέ πλέον τηλεόραση και περιμένω να χρονίσουν να την ανοίγω που και που. Μ'αρέσει που φέτος βάλαμε και Νόβα... Λοιπόν, εγώ έχω να κοιμηθώ από την εγκυμοσύνη. Με τα 'εξτρα 26 κιλά και την κοιλιά τούμπανο στην Αθήνα δεν την πάλευα. Μετά πόνοι καισαρικής, κολικοί, μπλα μπλα και κοντεύουμε 8 μηνών κι ο μικρός μου ακόμα ξυπνάει στις 3 κάθε βράδυ και ξεκινάει τη μίρλα.. Τι κάνω εγώ: τον ταίζω κατά τις 12-1 (γιατι ξεκινάει να κλαίει από εκείνη την ώρα). ¨οντως πεινάει πολύ αλλά κι έτσι έχει συνηθίσει. Είχα σταματήσει να τον ταίζω επί 1,5 μήνα αλλά τσάμπα έκλαιγε και τσάμπα ξενύχτησα οπότε ξαναγυρίσαμε στα παλιά.. Στις 3 τον αλλάζω, δεν του μιλάω ποτέ το βράδυ, ούτε σσσ, ούτε μσσσσ, ούτε τίποτα, δεν ανάβω τα φώτα, απλά τον κουνάω είτε στο καρότσι είτε στα χέρια. Ηρεμεί για κάνα 15' και ξανά μανά. έτσι φτάνουμε στις 4 το πρωί. Τον ξαναταίζω ή δίνω νερό (σημαντικό αυτό μήπως διψάει), βάζω την κρέμα για τα δόντια και είτε τον ξαναβάζω στο καρότσι είτε σε στιγμές απελπισίας τον παίρνω στο κρεβάτι μαζί μας. Ομως σταμάτησα παραπονιέμαι από τότε που μου αρρώστησαν και τα δυο πολύ βαριά πριν από 3 εβδομάδες και κατάλαβα ότι τόσο καιρό έκανα διακοπές!!!!!!!! :-P:-P:-P:-P:-P:-P

120247mcv711uxx1.gif

Καλημέρα...

Καλά Λαέρτα με δίδυμα είσαι σε άλλη πίστα έτσι κι αλλιώς...Αλλά θα κουραστείς 1,5 χρόνο ακόμα και μετά θα απολαμβάνεις τους καρπούς σου μιας και θα ξεμπλέξεις οριστικά με το θέμα μωρά εκτός και αν έχεις βλέψεις για τρίτο τέταρτ κτλ.....

Εγώ δίνω πολύ αβοκάντο που είναι εποχής και μάνγκο συν πορτοκάλι και μανταρίνι και αν βρω και βιολογικά μήλα ψυγείου παίρνω και από αυτά.Αλλά το αβοκάντο είναι τώρα στο πικ του λόγω εποχής είναι θρεπτικό πλούσιο σε ω3 και ω6 λιπαρά και η μικρή το κάνει σκόνη.

Από λαχανικά έδωσα και αγκινάρα και πράσο και φασολάκια και αρακά και λίγο σπανάκι και μπρόκολο που είναι εποχής επίσης.Γιατί λες Σμάρα ότι λίγα μπορείς να προσφέρεις από τις αλλεργίες σας υποθέτω;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι απο την λιστα με τα λαχανικα εποχης μας εχει βγαλει πολλα εκτος εμας λογω των αλλεργιων. πχ το μπροκολο ειναι εκτός για μας,και το λαχανο εκτός. το σπανακι βεβαια που ειναι της εποχης και γινεται ωραιο φαγακι , η μπεμπα μου το εκανε μασκα προσωπου.φτου!!!!! και οποιον παρει....

B57sp2.png

Γουατ!!!

Σας πρότεινε να δωσετε του παιδιου πορτοκαλομανταρινα???? κ λεμονι???

Αφου σε ένα ερεθισμενο εντερο από αλλεργια δεν πρεπει να δινουμε!!

Δεν διαβασα καλα οποτε παιζει να παρεξηγησα....

Γεια σας...πάλι ξυπνησε......

Διαφημίσεις

αντι για φρουτα εκτος εποχης αλεθω μπισκοτα σογιας και στιβω μεσα μανταρινι η πορτοκαλι. Μαλλον δεν ο διατυπωσα σωστα.

Φρούτα

Όσον αφορά τα φρούτα, ποτέ δεν συνδυάζουμε όξινα φρούτα (πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, ρόδι, φράουλα, ανανά, μανταρίνι, λεμόνι, ακτινίδιο) με γλυκά φρούτα (μπανάνα, σταφίδες, σύκα, σταφύλια κ.α.) καθώς δεν μπορούν να χωνευθούν μαζί και εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να παρουσιασουμε αλλεργιες. (συμβουλη γιατρου)

οσο για το μπροκολο δεν δινουμε προληπτικα μεχρι τον 10 μηνα.Παντως εχω δει μεγαλες αποκλισεις απο γιατρο σε γιατρο. Αλλοι μου ειπαν οχι οξινα φρουτα σε παιδια με αλλεργιες, ενω η αλλεργιολογος δεν ηταν απαγορευτικη. τι να πω μας καταμπερδεψαν

B57sp2.png

επισης δεν ξερω εαν ειπα η μπεμπα δεν εχει συνδρομο ευερεθιστου εντερου,δεν επειρεαζετε η γαστροεντερική οδός με τις τροφες αλλα η δερματικη. Αν της δωσω γαλα αγελαδος θα το πιει με μεγαλη ευχαριστιση.Δεν της προκαλει εμετο η κοιλιακους πονους παρα μονο 24-36 ωρες μετα ξεκιναει ο κνισμος και η ξηροδερμια.

B57sp2.png

Μανουλες καλησπερα! τι κανετε?καιρο εχω να μπω...

για το φαγακι των μικρων λετε απ'οτι βλεπω ε?ο δικος μου εδω και 3-4 μερες θηλαζει μονο μιας και βγαζουμε το πρωτο μας δοντι και μαζι περναει και ιωση.γκρινια ατελειωτη μερα νυχτα... τι τραβανε τα καημενουλια μωρε(και μαζι τι τραβαμε κι εμεις). τωρα κανουμε εισαγωγη στις στερεες απο την αρχη μην του ερθει αποτομα παλι η αλλαγη.και τι καλα,ειχε αρχισει να τρωει σχεδον τα παντα,καθολου δε με ζορισε με το φαι του το πουλακι μου...

βλεπω κατι ειπατε και για υπνο.εχω να κοιμηθω και να ξεκουραστω απο την εγκυμοσυνη. ο μικρος κοιμαται μαζι μας στο κρεββατι.με βολευει γιατι με το που ξυπναει ανταποκρινομαι αμεσα και μου αρεσει κιολας.τωρα ειδικα που εγινε πιο παιδακι μεσα στον υπνο του κυλαει προς το μερος μου και με χαιδευει και λιωνω. βεβαια οσοι ακουνε οτι κοιμομαστε ολοι μαζι με κοιτανε με φρικη και μου λενε οτι κανω τραγικο λαθος αλλα δε με νοιαζει γιατι μ'αυτο τον τροπο και ο μικρος και εγω ειμαστε πολυ καλυτερα!

το μονο μου ζορι-κι εδω θελω τα φωτα σας παρακαλω-ειναι οτι δεν καθεται καθολου μονος του.θελει ολη την ωρα να ειμαστε μαζι και να τον εχω αγκαλια.τον ειχα συνηθισει να καθεται στο κρεβατι/καναπε/πατωμα και να τον απασχολω και να τον χαιδευω αλλα ηρθε η γιαγια του και τον ειχε για μια ολοκληρη μερα συνεχεια αγκαλια και εκ τοτε δεν καθεται μονος του καθολου.ειναι δυνατον να συνηθισε τοσο γρηγορα?τι να κανω ρε κοριτσια?δε με πειραζει αν τον εχω αγκαλια αλλα ειλικρινα ποναω.η μεση μου και η πλατη μου με πεθαινουν,ουτε να αναπνευσω δεν μπορω καλα καλα.και το ενα χερι πρεπει να ειναι στα προθυρα τενοντιτιδας...οιμε ραμολι απο τα λιγα εκατηντησα...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλος την tingerbell!!! Σε σκεφτομαι συχνα .μεγαλωσε και το ψαρακι μας και βγαζει δοντι ε? Η Νεφελιτα εχει 3 μανι μανι! Αχ !μακαρι να κοιμοταν και η δικια μας στο κρεβατι μαζι μας και τι στον κοσμο.Δυστυχως ουτε μαζι μας κοιμαται.Σκουλικιαζει ολη νυχτα. Επισης να σου πω οτι την ημερα την κραταμε με βαρδιες.Αδυνατον να κατσει λεπτο σε καροτσι-παρκο-κουνια-πατωμα. Εχουμε ξεχεριαστει οικογενειακος.Με το ενα χερι τα κανω ολα .τεσπα! τι επαθε το ψαρακι ιωσουλα και αναστατωθηκε το καημενο? να του δωσεις φιλια και μια αγκαλια!!!περαστικουλια της ψυχουλας

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...