Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

sailor-moon επειδη εχουμε χημικο στην οικογενεια και το θεμα με τα εμφιαλωμενα νερα το εχουμε εξαντησει πια, θα σου συστησω να προτιμας εμφιαλωμενα νερα (και οχι επιτραπεζια) Κρήτης.

Καταρχήν, οφείλουμε να διαβάσουμε στην ετικέτα το είδος του εμφιαλωμένου νερού που πίνουμε, μιας και δεν είναι όλα ίδια.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες, αναγνωρισμένες από την Ευρωπαϊκή Ένωση:

• το επιτραπέζιο,
  • το φυσικό μεταλλικό νερό
  • το νερό πηγής.

Στην ετικέτα δεν επιτρέπεται να αναφέρεται οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός του νερού (π.χ. θεραπευτικό, ιαματικό, φυσικό νερό, μεταλλικό νερό ή φυσικό μεταλλικό νερό πηγής). Ποια είναι, όμως, σύμφωνα με τη νομοθεσία,τα χαρακτηριστικά του νερού των παραπάνω τριών κατηγοριών;

Επιτραπέζιο νερό. Επιτρέπεται να είναι οποιασδήποτε προέλευσης (π.χ. από γεώτρηση, από λίμνη, από ποτάμι, ακόμη και αφαλατωμένο νερό θάλασσας). Στο επιτραπέζιο νερό επιτρέπεται να γίνει οποιαδήποτε διαδικασία απολύμανσης κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου η σύστασή του να είναι σύμφωνη με την κοινοτική οδηγία (98/83) για το πόσιμο νερό. Και ποιο είναι το πόσιμο; Είναι αυτό που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση και πρέπει να είναι αβλαβές, άοσμο, άχρωμο, δροσερό, με ευχάριστη γεύση, ενώ τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά πρέπει να κυμαίνονται μεταξύ ορισμένων αποδεκτών ορίων που ορίζονται από τις αντίστοιχες κοινοτικές οδηγίες. Συνήθως τα επιτραπέζια νερά υφίστανται τη διαδικασία της μικροδιήθησης και του οζονισμού (απολύμανση με όζον). Πρακτικά, η σύσταση του επιτραπέζιου νερού και του νερού της βρύσης είναι ίδια. Με απλά λόγια, πρόκειται για νερά με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, με τη δια­φορά ότι το επιτραπέζιο νερό είναι εμφιαλωμένο, ενώ της βρύσης τρεχούμενο.

Φυσικό μεταλλικό νερό. Πρόκειται για το νερό που είναι μικροβιολογικά κατάλληλο προς πόση, έχει υποχρεωτικά υπόγεια προέλευση και αντλείται από μία ή περισσότερες φυσικές πηγές ή τεχνητές εξόδους μιας πηγής. Διακρίνεται από το κοινό πόσιμο νερό από:

α. τη φυσιολογική του σύσταση, αφού περιέχει περισσότερα ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία ή άλλα συστατικά (π.χ., είναι πλούσιο σε μαγνήσιο, φτωχό σε νάτριο, φθοριούχο), και

β. από την αρχική του κατάσταση που διατηρείται άθικτη λόγω της υπόγειας προέλευσής του. Στα φυσικά μεταλλικά νερά δεν επιτρέπεται καμία επεξεργασία απολύμανσης που έχει ως αποτέλεσμα τη μεταβολή του μικροβιακού φορτίου.

Νερό πηγής. Για να κατανοήσουμε τι σημαίνει «νερό πηγής», πρέπει να... βγάλουμε από το μυαλό μας την εικόνα της πηγής και να το σκεφτούμε ως μια ενδιάμεση κατηγορία ανάμεσα στο επιτραπέζιο και το φυσικό μεταλλικό νερό. Το νερό πηγής μοιάζει με το φυσικό μεταλλικό νερό ως προς το ότι έχει οπωσδήποτε υπόγεια προέλευση, σταθερή σύσταση, δεν υφίσταται καμιά διαδικασία απολύμανσης και εμφιαλώνεται πάντα στην πηγή προέλευσής του. Διαφέρει, όμως, από το φυσικό μεταλλικό νερό ως προς το ότι οι φυσικοχημικές παράμετροί του (η σύστασή του) δεν ακολουθούν αυτές του φυσικού μεταλλικού νερού, αλλά του επιτραπέζιου, δηλαδή του κοινού πόσιμου νερού. Με άλλα λόγια, το νερό πηγής δεν είναι πλούσιο σε κάποιο μεταλλικό στοιχείο (π.χ. μαγνήσιο, ασβέστιο) ούτως ώστε να χαρακτηριστεί μαγνησιούχο, ασβεστούχο κλπ. Πάντως, το πιθανότερο είναι να δούμε το χαρακτηρισμό «νερό πηγής» σε κάποιο εισαγόμενο νερό, δεδομένου ότι τα ελληνικά εμφιαλωμένα νερά ανήκουν είτε στα φυσικά μεταλλικά είτε στα επιτραπέζια.

B57sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας...Και εγώ στις τυχερές που η μικρή κοιμάται από τις 8 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί πλέον χωρίς ξύπνημα ενδιάμεσα.αν καμιά φορά πεινάσει θα θηλάσει κοιμισμένη και μόλις τελειώσει την ακουμπώ κάτω και συνεχίζει τον ύπνο της κανονικά.Την μέρα κοιμάται 2-3 φορές από μισή ωρίτσα ίσα για ξεκούραση.

Νερό της δίνω άβραστο πλέον από την βρύση κανονικά αλλά έχουμε φίλτρο.

Η μαρόζ γέννησε 5 Αυγούστου και εγώ 7 Αυγούστου.

Στη Κω που μένετε;Ήταν ο αδερφός εκεί 3 χρόνια και περάσαμε τέλεια τα καλοκαίρια που κατέβαινα.....Αχ ωραίες εποχές...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ουαου!!!ουτε που τα ηξερα αυτα ολα!!!!σε ευχαριστω παρα παλυ!!! τελικα ποσα πραγματα δε γνωριζουμε!

εδω και καιρο πινω κορπι αλλα μου τη δινει που ειναι ξενης επιχειρισης!!! να μου πεις και αυτη ελληνες απασχολει!εσυ προτιμας καποια συγκεκριμενη εταιρια;

xanp καλημερα!!!πιο φιλτρο εχεις;;το εχω ψαξει και αυτο μηπως βαλω!

8 το βραδυ με 8 το πρωι????? Παναγία μου τι του κανεις υπνοτισμό? Πάντως περα απο την πλάκα εγω δεν πρεπει να παραπονιεμαι για τον υπνο της Νεφέλης. Ο μεγάλος μου σε όλη την προσχολική ηλικία (μεχρι τα 6 δηλαδη) ηταν ολιγόυπνος για να μην πω άυπνος.

Επίσης και εγω απο παιδι θυμαμαι τον εαυτό μου να δυσκολευομαι να κοιμηθώ , και θυμαμαι ξυπνουσα πολυ πρωι ,πρωτη απο ολους.Οποτε εχει μια δικαιολογία απο βάθους ιστορίας!!!

B57sp2.png

Διαφημίσεις

http://www.center-giotis.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.pbv.v3.tpl&product_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1

έχουμε αυτό το οποίο μας το έφεραν δε το διαλέξαμε πήραμε όμως δείγμα νερού το πήγαμε στο χημείο του κράτους και όντως κόβει ότι λέει.τώρα καλό κακό αφού κόβει το πίνουμε.Στα λέω αυτά γιατί δεν το έχω ψάξει με λεπτομέρεια και δε πολυεμπιστεύομαι τέτοια αλλά όντως κόβει.

Σμαρα εμένα και τα 2 παιδιά μου είναι του ύπνου αλλά η μικρή είναι 8 κιλά τώρα που έκοψε τα βραδυνά πιο πριν θήλαζε

http://www.nerakritis.gr/0000000000/index.html

Nερά Κρήτης ετσι λέγονται. Και μάλιστα εαν εισαι στην Αθηνα (εσυ εισαι) εχω την εντυπωση οτι στα φερνουν και στο σπιτι. Θα βρεις σχετικες πληροφοριες παραπάνω. Αλλίως σε μεγαλα μαρκετ.Εσεις στην Αθηνα θα τα βρισκεται πολυ ευκολα.

B57sp2.png

http://www.center-giotis.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&category_id=1&flypage=flypage.pbv.v3.tpl&product_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=1

έχουμε αυτό το οποίο μας το έφεραν δε το διαλέξαμε πήραμε όμως δείγμα νερού το πήγαμε στο χημείο του κράτους και όντως κόβει ότι λέει.τώρα καλό κακό αφού κόβει το πίνουμε.Στα λέω αυτά γιατί δεν το έχω ψάξει με λεπτομέρεια και δε πολυεμπιστεύομαι τέτοια αλλά όντως κόβει.

Σμαρα εμένα και τα 2 παιδιά μου είναι του ύπνου αλλά η μικρή είναι 8 κιλά τώρα που έκοψε τα βραδυνά πιο πριν θήλαζε

κι εγώ αυτό έχω...

120247mcv711uxx1.gif

xanp εμεις μενουμε εξω απο την πολη της Κω 8 χλμ περιπου.Η περιοχη λεγεται Τιγκάκι και ειναι παραθαλάσσια. ειναι πανέμορφο μερος και εχουμε κοντα μας απο ολα.Απο σχολεια μεχρι Μαρινόπουλο!!!

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Βέβαια το ξέρω το Τιγκάκι και τον Μαρινόπουλο χαχαχαχα.Μια χαρά είσαστε...Είσαστε ντόπιοι ή με μετάθεση;

Ο αδερφός έμενε στην αρχή μέσα στην πόλη προς την Μαρίνα και μετά πήγε στην αντιμάχεια έμεινε στην Κω 3 χρόνια

αχ!!!καλημερα , εισαι πολυ πολυ τυχερη :) :) :)

πες μας το μυστικο σου!!κοιμαται καθολου σε ολη τη διαρκεια της ημερας;

Kαλημέρα! Κοιμάται για μισή ώρα πριν το μεσημεριανό και ένα 2ωρο μετά από αυτό.

marroz εσενα το μπεμπακι σου ποτε ακριβως γεννηθηκε? εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει με το ticker μου...

Γέννησα 5 Αυγούστου.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

και οι δυο μας γεννηθηκαμε και μεγαλωσαμε εδω στο νησι. Ζησαμε και σε μεγάλες πόλης και στο εξωτερικο ως φοιτητες, αλλα παλι στο νησακι μας γυρίσαμε, και εδω στην επαρχια αποφασισαμε να μεγαλωσουμε και τα παιδακια μας!

B57sp2.png

Μια χαρά είσαστε.Οκ να πω την αλήθεια χειμώνα ήρθα μια φορά μόνο αλλά το καλοκαίρι είναι τέλεια ειδικά μετά που μας πήγαινε σε κάτι ωραία χωριά ο αδερφός μου για φαγητό και σε κάτι τέλειες μη διαδεδομένες παραλίες και ξεφύγαμε από τα φουλ τουριστικά μέρη....Μια χαρά είσαστε!!!!

εκτακτο δελτιο.Η Νεφελη εφαγε 95γρ φαγητο. εβρασα μια πατατα,ενα καροτο ενα κρεμμυδακι και ενα δαμασκηνο.τα περασα ελαφρα(ενα κλικ) απο το μουλτι και μαμ!!! το δαμασκηνο ηταν η γκουρμε παρεμβαση:idea:

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...