Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

μπραβο στον Προκοπικο! Για να δουμε και το δικο μου το σκασμενακι θα το φαει το κοτοπουλο σημερα?θα της βαλω και αστρακι μεσα.Παντως χθες παλι της εβρασα καροτο σε στικ και δυστυχως δεν το ανοιγει. Η μαλλον βαζει τα παντα στο στομα εκτος απο φαγητο? τι να την κανω την Νεφελιτα μου ειναι αφαγο νινι

B57sp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα νέα μας στα γρήγορα.Κόλλησε ο γιος μου την περίφημη ίωση που κυκλοφορεί και μας τέντωσε όλους..Είμαστε όλοι με πυρετό πόνους σε όλο το σώμα και φλέματα.Η μικρή την περνάει πιο ήπια από όλους μας αλλά έχει και αυτή φλέματα αλλά ευτυχώς όχι τόσα ώστε να κάνουμε μάσκες.Πολύ ορό αρκετά υγρά και ευχόμαστε να την γλυτώσει έτσι..Η μικρή από χθες απλά θηλάζει όλη μέρα λες και το ήξερε ότι χρειάζεται μόνο υγρά, την ζυγίσαμε κιόλας σε 1,5 μήνα πήρε μόνο 200 γρ πήγαμε 8 κιλά.Προσοχή πολύ είναι πολύ ύπουλη και έβλεπα το παιδί μου να είναι όλη μέρα τέζα και δεν μπορούσα να ηρεμήσω έκλαιγα με μαύρο δάκρυ να τον μεγαλώσω τόσα χρόνια και να μου πάθει κάτι τρελάθηκα.

Υ.Γ. πρώτη φορά μου αρρωσταίνει ο γιος με πυρετό τόσα χρόνια μόνο μύξες είχαμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι.?τα βασιλεια μου χαρίζω απο την χαρά μου!!!

το απογευμα της εκανα και ανθος βανιλια χωρις ζαχαρη και εφαγε αλλα 60γρ!!! μακαρι να φτιαξει η κατασταση.πως θα μεγαλωσει μωρε που τρωει σαν πουλακι.? κλεινουμε και τον 7 τελος του μηνα και μετα βίας ειναι 7350γρ.στεναχωριεμαι πολυ κλαψ!!!

B57sp2.png

Διαφημίσεις

το απογευμα της εκανα και ανθος βανιλια χωρις ζαχαρη και εφαγε αλλα 60γρ!!! μακαρι να φτιαξει η κατασταση.πως θα μεγαλωσει μωρε που τρωει σαν πουλακι.? κλεινουμε και τον 7 τελος του μηνα και μετα βίας ειναι 7350γρ.στεναχωριεμαι πολυ κλαψ!!!

αχαχαχαχα, μην αγχωνεσαι βρε!!!!!

εμεις πριν ενα μηνα δηλαδη οταν κλεισαμε τους 6 ζυγιζαμε 6.750, αυριο εχουμε παιδιατρο και θα σου πω το βαρος!

Αν θυμαμαι καλα ειναι στην 75η καμπυλη περιπου με αυτο το βαρος... γιατι η στενοχωρια??:PΠαρακολουθεις τις καμπυλες της, αν πεσει τότε σου επιτρεπουμε να στενοχωριεσαι...αν οχι... δεν σου επιτρεπουμε:P

Ξανθη αν ειναι η ιωση που περασαμε κ εμεις πριν 40 μερες περιπου... υπομονη...κραταει 8-9 μερες κ ειναι πολυ επιπονη...

Μανούλες που γεννησατε μεσα στον Αυγουστο του 2011, και τα μωρακια μας εχουν μερες διαφορα, θα ήθελα να μου απαντησετε σας παρακαλώ στην παρακάτω φλέγουσα ερώτηση: ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (και εσεις βεβαίως...:confused:) Δηλαδη συγνωμη αλλα που θα παει η βαλιτσα? να την παντρεψω για να κοιμηθω? μπορει να σηκωνομαι και 15 φορες να την νταντεψω. Ενω αποκοιμιεται ωραιότατα μονη της χωρις κλαματα και υστερίες.Δυστυχως όμως στην καλυτερη θα κοιμηθει ενα τρίωρο και μετα ξεκιναν τα όργανα. θελει αγκαλιες οπα οπα και νανι με τιποτα εαν δεν περασει τουλαχιστον ενα τρίωρο.Στην κουνια αδυνατον να κατσει..κλαιει και ξεσηκωνει την γειτονια,οποτε αναγκαστηκα την σηκωνω.τι να σας πω βρε μανουλες,αγανακτησα πια.περιμενω να διαβασω και τα δικά σας.:-P

B57sp2.png

Μανούλες που γεννησατε μεσα στον Αυγουστο του 2011, και τα μωρακια μας εχουν μερες διαφορα, θα ήθελα να μου απαντησετε σας παρακαλώ στην παρακάτω φλέγουσα ερώτηση: ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ (και εσεις βεβαίως...:confused:) Δηλαδη συγνωμη αλλα που θα παει η βαλιτσα? να την παντρεψω για να κοιμηθω? μπορει να σηκωνομαι και 15 φορες να την νταντεψω. Ενω αποκοιμιεται ωραιότατα μονη της χωρις κλαματα και υστερίες.Δυστυχως όμως στην καλυτερη θα κοιμηθει ενα τρίωρο και μετα ξεκιναν τα όργανα. θελει αγκαλιες οπα οπα και νανι με τιποτα εαν δεν περασει τουλαχιστον ενα τρίωρο.Στην κουνια αδυνατον να κατσει..κλαιει και ξεσηκωνει την γειτονια,οποτε αναγκαστηκα την σηκωνω.τι να σας πω βρε μανουλες,αγανακτησα πια.περιμενω να διαβασω και τα δικά σας.:-P

οχι δεν κοιμαται!!!!!!!!!

ουτε για αστειο να κοιμηθει πανω απο 3 ωρες!

πιστευα οτι φταιει το οτι θηλαζει ακομα και το οτι δεν θελει πιπιλα!!!

καθε 2,5 με 3 ωρες ξυπναει και χαμογελαστος μαλιστα ο κυριος, τρωει κανει μετα τα δικα του και υστερα απο ωρα κοιμαται!

βεβαια να πω πως εγω ακολουθω attachment parenting και κοιμαται μαζι μου!!!οποτε αυτο με βοηθαει καπως!!!

υπομονη συναγωνιστρια μανουλα!!που θα παει θα μεγαλωσουν και μετα θα κοιμηθουμε και εμεις!!!

χιχιχιχιχι

να σου πω την αληθεια ειχα προσπαθησει παλαιοτερα να την παρω στο κρεβατι μας μπας και....αλλα το βιολι βιολακι το σκασμενακι. Λες να ξαναδωκιμασω? Αχ Παναγια μου να ναι η λυση αυτη, και ας κατσει στο κρεβατι μας μεχρι να παει λυκειο. Δεν εχω και λεφτα για κονσιλερ.ο μαυρος κυκλος στην φτερνα εφτασε.Τουλαχιστον δεν ξενυχτω μονο εγω,με παρηγορισες

B57sp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα smara καλο αυτο με το κονσιλερ!! ολα τα παιδακια σχεδον το ιδιο αντιδρουν στον υπνο :P

οσο για τα κιλα!!!ημαστε μεγαλυτεροι απο εσας κ ζυγιζουμε 7.100!!!χαχαχαχαχα

Ο δικός μου κοιμάται όλη νύχτα...Από τις 10:30 εως τις 8 περίπου.Πολλές φορές μπορεί να ξυπνήσει και λίγο νωρίτερα...ανάλογα τα κέφια! Κ εγώ γέλασα πολύ με τους μαύρους κύκλους! Πως τα λες έτσι;;!!!:lol:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ο δικός μου κοιμάται όλη νύχτα...Από τις 10:30 εως τις 8 περίπου.Πολλές φορές μπορεί να ξυπνήσει και λίγο νωρίτερα...ανάλογα τα κέφια! Κ εγώ γέλασα πολύ με τους μαύρους κύκλους! Πως τα λες έτσι;;!!!:lol:

αχ!!!καλημερα , εισαι πολυ πολυ τυχερη :) :) :)

πες μας το μυστικο σου!!κοιμαται καθολου σε ολη τη διαρκεια της ημερας;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...