Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ρε κορίτσια,δεν σας δαγκώνουν στο θηλασμό με τα δόντια;;πως την παλεύετε;;;εγώ θέλω να αργήσει ο δικός μου γιατί ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!!!:rolleyes:

Γιατί να του πάρω δώρο,Ξανθή;;:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΟιός έιδε πρώτος το δόντι του Κ;;;εσύ ο άνδρας σου ;;;λένε ότι όποιος δει το πρώτο δόντι πρώτος παίρνει και ένα δώρο λευκό για καλοστέριωτα δόντια..Εμένα με δαγκώνει την μαλώνω φωνάζοντας έντονα και βγάζοντας την από το στήθος όταν το κάνει αλλά ακόμα και έτσι συνεχίζει και δαγκώνει όταν φαγουρίζεται...Αλλά ότι προσπάθεια και αν κάνω έχουμε πέσει στους 3 θηλασμούς την μέρα και με τίποτα δεν θηλάζει ότι και αν της κάνω την μέρα θέλει φαγητό δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για στήθος....Στεναχωριέμαι αλλά δεν ξέρω και τι να κάνω όσο και αν πεινάει με τίποτα δεν θηλάζει κοιτάει τι φαγητό θα βρει τριγύρω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τα μπιφτέκια τα έκανα με μοσχαρίσιο κιμά τα ζύμωσα με λίγο λάδι τριμμένο καρότο και 2 ροδέλες πράσο και έβαλα και λίγο βρώμη μέσα.Τα ψήνω στον φούρνο με τις πατάτες χωρίς αλάτι εννοείται και τα σερβίρω στην μικρή με λίγο λεμόνι.

Στα μπιφτέκια μπορείς να βάλεις και ότι άλλο λαχανικό θες μέσα.Προσωπικά τα βάζω στο μουλτι τα φέρνω 2 βόλτες και έτοιμα για ζύμωμα

Σημερα εκανα την πρωτη μου προσπάθεια να δωσω στη μικρη στικ πατατας για να φαει μονη της. Καροτακι ηθελα να της δωσω αλλα εχουμε 3 μερες απαγορευτικο και οπως καταλαβαινεται δεν εχουμε καραβια αρα και εμπορευματα αρα και καρότα. Τεσπα , εκανα πατατα σε στικ την εβαλα στο πιατακι της και δεν ηξερε τι να κανει η καημενουλα. φυσικα ξερετε πια ηταν η καταληξη του πιατου και της πατατας: TO ΠΑΤΩΜΑ. Δεν πηραζει και αυριο θα το ξανακανω αλλα με σεντονι απο κατω.Που θα παει. ;; του πο......τη καποια στιγμη θα φαει

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Ξανθουυυυυυυυυυυυλααααααααα..

πες μου πλιζζζζζζζζζζζζζ τι να επιλεξω εκει που λεει τυπος αποστολης αν το πάρω τελικα????

Ασπρο δώρο ε???? Χμ...εγω το είδα...ενα ασπρο φυσιολογικο βρακι θα ήταν μια χαρά αν σκεφτεις οτι ακομα φοράω πολλες φορες τις βράκες της εγκυμοσύνης...:P

Ωστε σου πέτυχε η συνταγή ε???

Εμενα πάλι... ηταν το μοναδικο που έχει φάει ως τωρα κ οταν καταπινε ψιλοπνιγόταν... δεν ξερω τι φταιει..εγώ τα έκανα βραστα...κ τα έπαιρνε κ τα δεγκωνε μονη της..αλλά κατι στην υφή την ενοχλουσε...

μηπως ψητα έχουν πιο συνεκτικη υφη κ τα διαχειριζονται καλυτερα????

Εγώ εβαλα κιμα κοτοπουλο, τριμενη πατατα, γλυκοπατατα, καρότο, λαδι κ κεχρι (γλουτενη θα δωσω οταν γινει 8 μηνων κ μετα).. τα έβρασα..αλλά το πειραμα απέτυχε....

Για τα εμβολια μην επηρρεάζεστε... ε΄γω αυτο το κανω σε συνενοηση με την παιδιατρο που είναι όμως κ ομοιοπαθητικος.. ισως ο δικος σας παιδιατρος να φερει αντιρρησεις

Ρε κορίτσια,δεν σας δαγκώνουν στο θηλασμό με τα δόντια;;πως την παλεύετε;;;εγώ θέλω να αργήσει ο δικός μου γιατί ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι!!!:rolleyes:

Γιατί να του πάρω δώρο,Ξανθή;;:confused:

κ με τα ουλα δάγκωνε...τη βγαζω κ της λεω εντονα δεν δαγκωνουμε τη μαμα κ της προτεινω κατι άλλο.. τωρα τελευταια φαινεται να καταλαβαινει... η μεγάλη το καταλαβε κ από 8 μηνων κ μετα δεν δαγκωνε

όταν με το καλό κερδίσεις και πας να πληρώσεις θα σου πω τότε τι να κάνεις.Συνοπτικά στέλνεις εκείνη την στιγμή που πας να πληρώσεις ερώτημα στον πωλητή και σου ανοίγει τα μεταφορικά είτε με συμπληρωμένο από αυτόν το 20 λίρες είτε το συμπληρώνεις εσύ...Φτάσε εκεί και θα σου πω μη σκας ακόμα...

Ναι στον φούρνο είχα βάλει και λάδι μέσα και τα έκανα ψιλοαφράτα όχι στούμπους να μην μπορεί να δαγκώσει...Το έχουμε σας λέω με το ανάλεστο φαγητό..Κάθε μέρα μόλις τελειώνει ο γιος το φαγητό και μείνει το τρώει η μπουλούκω.

Του γιου δεν του βάζω ακόμα αλάτι στα φαγητά και πλέον προσπαθώ να δίνω στην μικρή φαγητά που τρώμε και εμείς ώστε να βγάζω την μερίδα της και να βάζω μετά αλάτι κτλ αν και εμείς με το αλάτι είμαστε ψιλο-τσακωμένοι οικογενειακώς....

με το που κερδίζεις πρέπει να περάσεις από το ταμείο...Ε εκεί δεν θα έχει μεταφορικά και θα σου λέει να ρωτήσεις τον πωλητή και έτσι θα γίνει η διαδικασία νομίζω αν δεν απατάμε ότι λέει request shipping total

Διαφημίσεις

Βρε Ξανθή δεν είπα τπτ για δόντι..δεν έχει βγάλει ακόμα!;)

Λοιπόν για όποια ενδιαφέρεται,μίλησα χθες με παραγωγό στη βιολ.λαϊκή κ μου είπε μακριά από τα αχλάδια..Στη λαϊκή τους δεν είχε,γι'αυτό τον ρώτησα.Μου είπε ότι όσα κυκλοφορούν είναι βουτηγμένα στο φυτοφάρμακο ή είναι κατεψυγμένα κανένα 6μηνο(τα Ιταλίας).Αν βρείτε μόνο τα Αργεντινής αυτό τον καιρό που είναι στο άλλο ημισφαίριο.

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

χαχαχα τα μπέρδεψα γράψε λάθος.Όποια λοιπόν είδε δόντι για αυτήν ισχύει...

Επίσης για τα βιολογικά και το τι ακριβώς σου λένε κράτα μια πισινή και για καλύτερα αν έχεις κάποιον της οικογένειας που ασχολείται με οποιαδήποτε καλλιέργεια και θα σε διαφωτίσει για όλα και περί βιολογικών.Πάντως ενώ ξέρω τι γίνεται εις γνώσην μου αγοράζω βιολογικά για να γλιτώσω έστω και αυτό το λίγο...και να τσεκάρεις πάντα την λίστα με το τι είναι εποχής....Έτσι κι αλλιώς τα αχλάδια και τα μήλα δεν είναι εποχής πλέον είναι ψυγείου

Αυτη την λιστα με τα λαχανικα εποχης που έβαλες φιλη XANP εχει ήδη εκτυπωθει και αναρτηθει στο ψυγειο μου. Ευχαριστω πολυ!!! Ασε που μου εδωσες και ιδεα για το αυριανο μενου. Θα φτιαξω αγγιναρες με πατατες. Καλο μαμ?

B57sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...