Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενα εβγαλε κατι σπυρακια μικρα σε ολη την πλατη :(

υπαρχει πιθανοτητα να τον πειραζει κατι που τρωω εγω;;

το λεω γιατι θηλαζει!

ευχαριστω για τα περαστικα :)

αυριο το πρωι παμε να κανουμε καλλιεργεια ουρων , κανουμε καθε μηνα προληπτικα λογω παλλινδρομησης!

έβαλα κρεμμύδι αλλά μόνο για τη μυρωδιά...πιάνεται για ξεχωριστό λαχανικό,αφού δεν το άλεσα με τα υπόλοιπα;;;Τεσπα..θα το αφαιρέσω για κανένα 3ημερο,να δω πως θα πάει...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Χαλο...

δεν πιστευω να φταιει το κρεμυδι, δεν πιστευω να φταιει το δαμασκηνο αν ήταν βιολογικο. αν δεν ήταν μαλλον τον πειραξε τα θειωδη που τα ψεκάζουν για να διατηρουν το χρώμα... από αποξηραμενα να βαζετε αυτα που δεν έχουν θειωδη.

Ξανθη τι ειναι το γκρουπ???

Α!Εστειλα μειλ αλλα δεν πήρα απάντηση... Το ι μπει μου έστειλε ένα μειλ για αυτη μου την ερώτηση... θα σου το στειλω να μου πεις... κ προσπαθησα να κάνω μια παραγελλια στο γερμανικο (δεν θα την ολοκληρωνα) κ μου έβγαλε ένα μηνυμα που δεν καταλαβα γρι... θα σου το δειξω αν δεν σε πρηζω... μαλλον οτι δεν έχει απόθεμα ήταν???Δεν καταλαβα....

iconAlert_32x32.gifDo not respond to the sender if this message requests that you complete the transaction outside of eBay. This type of offer is against eBay policy, may be fraudulent, and is not covered by buyer protection programs

Αυτο μου απάντησε το ε μπει... ο πωλητης δεν έχει επικοινωνήσει...

Διαφημίσεις

ναι ναι γιουπάκι στείλε ότι θες...θες να συννενοηθώ για τον μαρσιπό στο εμπει;

είναι γκρουπ στο φειςμπουκ αλλά ξέρω ότι δεν έχεις

το μήνυμα αυτό το βγάζει το εμπει κάθε φορά που επικοινωνούμε με πωλητή πριν πάρουμε κάτι ώστε να έιναι διασφαλισμένοι ότι αν η συναλλαγή γίνει εκτός εμπει δεν φέρνουν ελπίδα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι ναι γιουπάκι στείλε ότι θες...θες να συννενοηθώ για τον μαρσιπό στο εμπει;

είναι γκρουπ στο φειςμπουκ αλλά ξέρω ότι δεν έχεις

http://www.amazon.de/Ergobaby-Carrier-Babytrage-Feinwaschmittel-Wiki-Naturwaren/dp/B0062KI324/ref=sr_1_42?ie=UTF8&qid=1331737521&sr=8-42

Μου αρεσει κ αυτος....

Μπορεις να δεις αν ειναι οκ , αν στελνει ελλάδα κτλ..

Τι? για τον άλλο πιστευεις πως πρεπει να κανω κ κάτι ακόμη???

ευχαριστω πολύ ξανθη ε???

Χαλο...

δεν πιστευω να φταιει το κρεμυδι, δεν πιστευω να φταιει το δαμασκηνο αν ήταν βιολογικο. αν δεν ήταν μαλλον τον πειραξε τα θειωδη που τα ψεκάζουν για να διατηρουν το χρώμα... από αποξηραμενα να βαζετε αυτα που δεν έχουν θειωδη.

γεια σου!!

παντως και εγω που του δινω μονο βιολογικα παλι μου πεταξε σπυρακια στην πλατη του :(

Λοιπόν στέλνει ελλάδα με τα μεταφορικά πάει στα 89,40

για κάτσε μισό μέσα να δω τι άλλο θα βρω να είναι με πωλητή καλύτερα το αμαζον και σου λέω

εντιτ με πωλητή το άμαζον στο γερμανικό δεν έχει τίποτα.στο αγγλικό έχει αλλά ξεφεύγει η τιμή.οπότε ελεύθερα αυτό που μου έδειξες...

Λοιπόν στέλνει ελλάδα με τα μεταφορικά πάει στα 89,40

για κάτσε μισό μέσα να δω τι άλλο θα βρω να είναι με πωλητή καλύτερα το αμαζον και σου λέω

Τελεια!ευχαριστώ!!Επίσης στην καρτα έχω φορτώσει 85 ευρώ οπότε δεν με παιρνει... ριξε μια ματια να με ξεμπλέξεις!!!

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

γιούπι ποιο φθηνό προς το παρόν τίποτα...μπορείς να περιμένεις ή το θες άμεσα;;;βασικά δεν βλέπω και πολλές επιλογές ούτε στο εμπει...

Σειλορ από το θηλασμό αν ήταν βρε θα τα είχε βγάλει τα σπυράκια τόσους μήνες....Εμένα πάντως πλέον ότι βγάζει από τροφές που εισάγω αλλιώς με τον θηλασμό τίποτα...

γιούπι ποιο φθηνό προς το παρόν τίποτα...μπορείς να περιμένεις ή το θες άμεσα;;;βασικά δεν βλέπω και πολλές επιλογές ούτε στο εμπει...

Σειλορ από το θηλασμό αν ήταν βρε θα τα είχε βγάλει τα σπυράκια τόσους μήνες....Εμένα πάντως πλέον ότι βγάζει από τροφές που εισάγω αλλιώς με τον θηλασμό τίποτα...

Tο θέλω άμεσα με την έννοια οτι το παιδί είναι πλεον 7 μηνών.. εχω το μει ται αλλά θέλω κάτι για να μπορεί να μπαινοβγαινει χωρις πολλά δεσίματα τωρα που είναι πιο κινητικό...ενταξει μπορω βέβαια να περιμενω λίγο ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...