Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!! Πρόκειται να γίνω και γω μανούλα, με ΠΗΤ:28/8/2011 στο Μητέρα! Αύριο θα πάω για αυχενική και papp-Α και έχω τόσο άγχος που δεν περιγράφεται! Είναι το πρώτο μου παιδάκι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου!! :P
καλως ηρθες στην παρεα μας !!!δεν πειραζει για την αυχενικη που δεν εκανες σε μια βδομαδουλα θα το δεις το μικρακι σου...
Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική μου.Καλά το τι αγωνία είχα να μη σας πω το ξέρετε ήδη.Ευτυχώς όλα καλά με τις μετρήσεις μας δόξα τον Θεό και το μπεμπέ μας έκανε την χάρη να ανοίξει διάπλατα τα πόδια...Μας είπε ότι κατά 90% έχουμε κοριτσάκι!!!Ευχομαι το ίδιο καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που περιμένετε...
αντε μπραβο καλη μου....με το καλο το κοριτσακι σου!!!
Καλησπέρα κι από μενα!Επιτέλους ήρθα και στο καφέ. Γεννάω 21/08 το μπεμπάκι μου, αύριο πάω για αυχενική!Φιλιά σε όλες!

καλως ηρθες και καλα αποτελεσματα και σε σενα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κοριτσάκια, το άγχος μου παίρνει παράταση και όχι τίποτα, αλλά, αγχόνομαι τόσο πολύ που χθες το βράδυ δύο φορές "τάισα" την τουαλέτα.:oops:

Και να φανταστήτε ότι την προηγούμενη Τετάρτη πήγα στον γιατρό μου γιατί είχα πονάκια στη βουβωνική περιοχή και μου 'πε να πάω σήμερα για αυχενική... τι να πω???? ίσως δεν γνώριζε τι μέγεθος πρέπει να 'χει???!!! Τσάμπα η άδεια που πήρε ο αντρούλης μου. Βέβαια πρώτη φορά τον είδα να κοιτά τόσο χαζά την οθόνη που δείχνε τον απόγονο του!!!! Πλάκα έχουν οι άντρες, μέχρι που μπήκαμε στο αυτοκίνητο έκανε "κρα" το βλέμα του ότι θα γίνει (χαζό)μπαμπάς, είχε αυτό το γνωστό ψιλοηλίθιο χαμόγελο:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!

ttd82c1.aspx

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!! Πρόκειται να γίνω και γω μανούλα, με ΠΗΤ:28/8/2011 στο Μητέρα! Αύριο θα πάω για αυχενική και papp-Α και έχω τόσο άγχος που δεν περιγράφεται! Είναι το πρώτο μου παιδάκι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου!! :P

geia soy τι κανεις? την εκανες την αυχενικη?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έκανα σήμερα την αυχενική!!Το μωράκι μου ήταν πολύ ζωηρό και όμορφο, έχει ποδαράκια, χεράκια, δαχτυλάκια, χειλάκια, μυτούλα, όλα τα έχει!! Πήγε πάρα πολύ καλά, έχω πολύ χαμηλά ρίσκα για σύνδρομο ντάουν και τρισωμίες, μου φάνηκε απλά λίγο μικρό το μήκος του (σε σχέση με το ανιψάκι μου στην αντίστοιχη φάση). Είμαι 12 βδομάδων και το μωρό ήταν 54mm. Moυ είπε ότι μέτρησε από το κεφάλι μέχρι τους γλουτούς. Πώς σας φαίνεται σαν μήκος; Με άγχωσε η αδερφή μου ότι είναι μικρό, η γιατρός τα βρήκε όλα τέλεια! Επίσης, σήμερα έφαγα μια γερή τούμπα, γλίστρησα στο χιόνι διότι μένω στη Σουηδία, έβαλα αμέσως τα χέρια μου (το ένα έχει πρηστεί και πονάει) και πονάει και ο πισινός μου... Πηγαίνοντας για την αυχενική το έπαθα αυτό, οπότε είπα στη γιατρό να τσεκάρει και τον πλακούντα και γενικά να δει αν έπαθε τίποτα τπ μωρό. Μου είπε ότι είναι όλα καλά, δεν είδε κάτι κι ότι το μωρό είναι καλά προστατευμένο. Παρ' όλα αυτά αν δω αίμα ή νιώσω έντονο πόνο χαμηλα να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο... Με όλα αυτά, ξέχασα να ρωτήσω για τη φαγούρα που με πιάνει πότε πότε (μάλλον μύκητες..). Αχ σας ζάλισα, αλλά είχα τόσα πολλά να πω, καλά και άσχημα! Καληνύχτα !

VbTYp1.png

καλημέρα...Οτίλια, περαστικούλια για το πέσιμο..χμ..προσοχή βρε!!!:D:D:D

Εγώ πάντος νομίζω πως το μωρό σου είναι μια χαρά σε μέγεθος...για να καταλάβεις όταν πήγα για αυχενική στις 11+4 εβδ. ο γιατρός το είδε 4,05cm και μου ζήτησε να πάω μετά απο 10 ημέρες...μου είπε φυσικά ότι είναι 4-5 ημέρες πιο μικρούλι...όταν πήγα την 13η εβδομάδα είχε μήκος 5,8cm και στα αποτελέσματα της αυχενικής έγραφε-διορθωμένη εβδομάδα 12+2...πάντος και οι 2 γιατροι (ιδιώτης+νοσοκομείο) είπαν ολα καλά...συμβαίνει...

hOszp3.png

Καλημέρα!

Μαμά του Αυγούστου του 2011 κ εγώ.

Μακάρι να μας πάνε όλα καλά.

ΠΗΤ δεν ξέρω πότε έχω ακριβώς αφού μου την άλλαξαν 2 φορές. Πάντως είναι γύρω στις 8 Αυγούστου.

Αυχενική έχω κάνει αλλά δεν είδα φύλο.. ή μαλλον δεν το ρώτησα κ ο γιατρός δεν μου σχολίασε κάτι. Τα απότελέσματα μου είπαν πως είναι πολύ καλά αλλά σε σχέση με την προηγουμενη φορά είδα εγώ πως ήταν αρκετά πιο ανεβασμένα... Τελοσπάντων λογικό είναι αφού είμαι κ 2,5 χρόνια μεγαλύτερη....

Κοριτσάκια Καλημερούδια μας!!!

YIOUPI, καλώς ήρθες στην παρεούλα μας!!!

Οτίλια ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΜΠΕΣ!!! :wink: Το μωράκι σου έχει μια χαρά μέγεθος. Έχουμε ακριβώς μία εδβομάδα διαφορά και υπολογίζω ότι και το δικό μου θα έχει περίπου το μέγεθος που έχει το δικό σου τώρα! Για το φύλο του δεν έμαθες???

Αστερίνα μου, αν κατάλαβα καλά, έκανες αυχενική? Πως τα πήγες, όλα καλά???

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

καλως ηρθες YIOUPI με το καλο το νινι σου!

Οτίλια εγω εκανα αυχενικη 12 εβδ και 1 ημερα και το υψος του μεχρι τους γλουτους 5,5cm και μου ειπε οτι ολα τελεια.φυλο και σας τιποτα εεε?? ρε κοριτσια σε σας τις υπολοιπες ειδαν τσουτσουνι η πιπι? τι ειδαν? η το ειπαν με πιθανοτητες? εσεις το ειδατε? δεν μπορω να καταλαβω

IEJ0p3.png lqkDp3.png

YIOUPI καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωράκι σου!!!

Οτίλια να προσέχεις εκεί στα χιόνια γιατί είναι ύπουλα! Περαστικά για την τουμπίτσα σου:) και θα σου πω αυτό που λέω και σε μία συνάδελφό μου που είναι να γεννήσει κι αυτή τον Αύγουστο, αλλά ανησυχεί υπερβολικά! Αφού ο γιατρός της της λέει ότι το μωρό είναι μια χαρά και πάνε όλα καλά, αυτόν μόνο να ακούει, ο οποίος ξέρει, κι όχι όλους τους άλλους που κρίνουν από τις δικές τους εμπειρίες!

Makon όταν μου κάνανε την αυχενική ρωτήσαμε αν φαίνεται κάτι κι ο γιατρός μου (ήταν μαζί μου στην αυχενική) με ρώτησε όλο έκπληξη "Καλά δεν το βλέπεις? Αγόρι είναι" Και το επιβεβαίωσε και ο τύπος που μου έκανε την αυχενική. Και οι δύο δείξανε σίγουροι, αλλά εγώ τους ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να "πέσει" το τσουτσουνάκι. Και οι δύο απάντησαν με σιγουριά ΟΧΙ. Τώρα αν στην πορεία αλλάξει... Στην Ηλιάνα πάντως την πρώτη φορά που μου είπε το φύλο είχε τις επιφυλάξεις του!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. YIOUPI................8/8/2011
  7. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  8. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  9. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  10. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  11. asterina.............14/08/2011

12. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  13. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  14. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  15. Dawn ................18/8/2011
  16. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  17. Οτίλια.................21/8/2011

18. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  19. rianna ...............23/8/2011
  20. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  21. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  22. Anastasia81 ......27/8/2011
  23. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  24. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  25. *tingerbell*........31/8/2011
  26. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  27. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Καλώς ήρθες σε έβαλα και στο πινακάκι μας...

Λοιπόν και εμένα την πρώτη φορά μου είχε πει έχετε και προσόντα και του λέω τόση σιγουριά ποιά γιατρέ δεν είναι πολύ μικρό ακόμα;Είχε απαντήσει ε καλά μια στο δισεκατομμύριο κάνω και λάθος...Τελικά ήταν όντως αγόρι.

Αυτή την φορά ενώ το είδαμε με ανοιχτά πόδια εμείς δεν καταλάβαμε τίποτα εννοείται αλλά και αυτός είπε κατά 90% κορίτσι γιατί δεν έβλεπε κάτι λέει.

Ίσως όταν είναι αγόρια να βλέπουν κάτι και για αυτό το λένε με σιγουριά, ενώ στα κορίτσια είναι πιο δύσκολο από την άποψη ότι ίσως να έχει τσουτσούνι και να μην φαίνεται;Πάντως και εγώ κρατάω επιφύλαξη μη μας φυτρώσει τίποτα μέχρι την β επιπέδου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημέρα κορίτσια!!

πολύ χαίρομαι που μεγαλώνει η παρέα μας!! καλώς ήλθες ΥΙΟΥΡΙ!!

δεν μπορω να μπαίνω πολύ συχνά οι ναυτίες και οι εμετοί με ταλαιπωρούν πάρα πολύ.. εσεις πως τα πατε τα εχετε ξεπεράσει αυτά..?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...