Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  7. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  8. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  9. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  10. asterina.............14/08/2011

11. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  12. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα..............Κορίτσι
  13. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  14. Dawn ................18/8/2011
  15. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  16. Οτίλια.................21/8/2011

17. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  18. rianna ...............23/8/2011
  19. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  20. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  21. Anastasia81 ......27/8/2011
  22. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  24. *tingerbell*........31/8/2011
  25. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  26. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Με το καλό η αυχενική σου αύριο!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

12. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  16. Οτίλια.................21/8/2011

17. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  18. rianna ...............23/8/2011
  19. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  20. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  21. Anastasia81 ......27/8/2011
  22. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  24. *tingerbell*........31/8/2011
  25. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  26. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Με το καλό η αυχενική σου αύριο!!!

Ευχαριστώ πολύ!!Να συμπληρώσω ότι μόλις σήμερα μπήκα στη 12η εβδομάδα! Λέτε να δω και φύλο;; Είδα ότι πολλές είδατε!

VbTYp1.png

Κορίτσια βλέπω ότι οι περισσότερες έχετε θεματάκια με μύκητες... Εγώ έχω φαγούρα την τελευταία βδομάδα έντονη χωρίς να έχω ιδιαίτερα πολλά υγρά, μόνο όταν περπατάω έχω λίγο άσπρο στο εσώρουχο (σχετικά πηχτό). Μπορεί αυτό να είναι μύκητες; Ξέρετε πώς αντιμετωπίζεται πέρα από φάρμακα; Νομίζω η ζάχαρη τα επιδεινώνει, έχετε ακούσει τίποτα; Ο άντρας μου που είναι γιατρός μου είπε να κόψω τα γλυκά και να κάνω μια καλλιέργεια και ίσως γλιτώσω τα φάρμακα και τις κρέμες... Δεν ξέρω...

VbTYp1.png

Κορίτσια, sos, θέλω τη γνώμη σας. Έκανα εξετάσεις ούρων και βρέθηκε μικρόβιο στην καλλιέργεια. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να πάρω αντιβίωση αλλά όχι ακόμα, να κλείσω πρώτα τον 3ο, δηλαδή σε καμιά εβδομάδα, μετά την αυχενική. Συγκεκριμένα μου είπε ότι θα πάρω το ceclor. Δε σας κρύβω ότι ανησυχώ, δεν ήθελα να πάρω φάρμακα, αλλά μου είπε ότι πρέπει και ότι μετά τον 3ο δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει καμιά από εσάς παρόμοια εμπειρία ???:cry:

γεια σου. και γω πηρα αντιβιωση γιατι ειχα ελαφρια αποκολληση στις 7 εβδομαδες και επειδη ειχα αιμα φοβηθηκε για μολυνση, 4 μερες την επαιρνα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα. Βλέπω πως μέσα σε λίγες ημέρες μεγάλωσε πολύ η παρέα μας, χαίρομαι πολύ γι' αυτό!!!!! Εμείς σήμερα είχαμε ραντεβού στον γιατρό. Όλα καλά απ' ότι είδαμε στον υπέρηχο, το ζουζούνι μας μεγαλώνει....

Την προηγούμενη εβδομάδα την βγάλαμε με ίωση οικογενειακός και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η πιο εύκολη. Και ξέρετε τι είναι χειρότερο από ένα παιδί με μπουκωμένη μύτη που ξυπνάει κάθε μία ώρα επειδή δεν μπορεί το καημένο να ανασάνει???

Ο άντρας μου με μπουκωμένη μύτη που δεν ξυπνάει ανά μία ώρα αλλά ροχαλίζει σαν τρένο και δεν αφήνει εμένα να κοιμηθώ... Τα νεύρα μου......

Όσο για την αντιβίωση, πέρασα κι εγώ ουρολοίμωξη στο πρώτο τρίμηνο και πήρα την 12 εβδομάδα αντιβίωση αμοξίλ για δέκα ημέρες. Ο γιατρός μου είπε οτι προέχει να είμαι εγώ καλά για να είναι και το μωρό και πως τα φάρμακα καλό είναι να αποφεύγονται κατά κανόνα, αλλά προκειμένου να πάθουμε κάτι χειρότερο είναι προτιμότερο να τα πάρουμε. Ουφ αυτά προς το παρόν. Για να δούμε θα καταφέρω να κοιμηθώ σήμερα το βράδυ ή κάποιος από τους δυό μας θα την βγάλει στον καναπέ??? :P

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

12. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  16. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  17. rianna ...............23/8/2011
  18. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  19. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  20. Anastasia81 ......27/8/2011
  21. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  23. *tingerbell*........31/8/2011
  24. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  25. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική μου.Καλά το τι αγωνία είχα να μη σας πω το ξέρετε ήδη.Ευτυχώς όλα καλά με τις μετρήσεις μας δόξα τον Θεό και το μπεμπέ μας έκανε την χάρη να ανοίξει διάπλατα τα πόδια...Μας είπε ότι κατά 90% έχουμε κοριτσάκι!!!Ευχομαι το ίδιο καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που περιμένετε...

Συγχαρητήρια!!! Τελικά το ροζ έφτασε και σ'εσένα!!! Πολύ χαίρομαι!!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Ξανθή!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!

Καλώς ήρθες Άννα και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Με τη δυσκοιλιότητα πως τα πάτε γιατί εμένα με ταλαιπωρεί αφάνταστα από τότε που ξεκίνησα το σίδηρο! Τι χόρτα τρώω, τι δαμάσκηνα, αλλά τίποτα!!!!! Θα ήθελα τα φώτα σας!

Ο ελληνικός καφές είναι πράγματι αποτελεσματικός. Όποτε έπινα μετά απο λίγο πήγαινα τουαλέτα. Αν όμως δεν πίνεις - εγώ με την εγκυμοσύνη τους έκοψα τελείως- υπάρχουν σε μικρα μπουκαλάκια κάτι χυμοι φρούτων και λαχανικών, λέγονται vie και κάποια απο αυτά γράφουν απάνω ότι είναι για τη σωστή λειτουργεία του εντέρου. Εγώ τα δοκίμασα και είχα αμέσως αποτέλεσμα και στην συχνότητα των επισκέψεων στην τουαλέτα αλλά και στην ευκολία.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ...Τι κάνετε???εμείς καλά..αν εξαιρεσεις οτι εχθές απο το μεσσημέρι και μετά είχα κάτι τσιμπήματα,πονάκια χαμηλά...ίσως να είναι και η περίδεση δεν ξέρω...πάντως σήμερα όλα καλά:D

Όσον αφορά την "τουαλέτα":oops: εγώ κάνω το εξής... αφου φάω πρωϊνό κατα της 10πμ στις 12πμ τρώω ένα φρούτο πχ..αχλάδι (έχω κολήσει τελευταία) ΠΑΝΤΑ μαζί με ακτινίδιο...το βράδυ πρίν κοιμηθώ...και αφού έχει περάσει τολάχιστον 2ωρο απο το τελευταίο μου γεύμα τρώω και πάλι ένα ακτινίδιο...το ραντεβού μου είναι στάνταρ κάθε πρωϊ...και να φανταστείτε οτι έχω πρόβλημα γενικά...

κοριτσάκια με το καλό οι αυχενικούλες και τα αποτελέσματα...όχι άγχος είπαμε...όλα όλα θα πάνε καλά...

αχ ..κι εγώ ραντεβού στις 16 περίπου θα έχω και βιάζομαι...:-P

hOszp3.png

Κορίτσια sos!!! Είχα όλη τη βδομάδα φαγούρα κάτω χαμηλά και κάποιες λευκές εκκρίσεις και πήρα την απόφαση από μόνη μου (χωρίς να ρωτήσω το γιατρό μου) να κάνω χτες το βράδυ πλύση με χαμομήλι. Η αλήθεια είναι ότι διάβασα κάπου εδώ ότι σε ανακουφίζει, μετά ο ξαναέψαξα και είδα ότι δε συστήνονται οι κολπικές πλύσεις στην εγκυμοσύνη διότι μπορεί να μπει κάποιο μικρόβιο στον κόλπο. Έχετε ακούσει τίποτα; Υπάρχει καμία που να έκανε πλύσεις με χαμομήλι; Ελπίζω να μην έβαλα κανένα μικρόβιο από τη μια και μοναδική φορά που το έκανα (εννοείται το είχα βράσει και το είχα αφήσει να κρυώσει αρκετή ώρα). Σήμερα πάω για αυχενική και θα ρωτήσω, ελπίζω να μη με βρίσει...

VbTYp1.png

Βασικά ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου τι να κάνεις.Μπορεί να είναι και μύκητες που ευνοούνται στην ανάπτυξη τους τώρα στην εγκυμοσύνη.Σίγουρα θα σου πει ο γιατρός τι να κάνεις.Δεν μου έχει τύχει ποτέ πάντως να έχω λευκές εκκρίσεις και φαγούρα και δεν ξέρω τι να κάνεις.Ίσως αν έπαιρνες τα αφρόλουτρα που είναι για την ευαίσθητη περιοχή;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάκια Καλημέρα!!!

Πήγα για την εξέταση σήμερα της αυχενικής, αλλά, τελικά δεν την έκανα.

Το μωράκι μου το είδα και άκουσα και την καρδούλα του, όμως μου 'πε ο γιατρός να ξαναπάω την επόμενη Τρίτη διότι το μικράκι μου είναι 4,2cm και για να γίνει η εξέταση αυτή πρέπει να είναι από 4,5cm και πάνω.

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία ωορηξία (την οποία καταλαβαίνω πάντα) άργησε λίγο (19η μέρα), λόγω του άγχους που είχα για τον γάμο μου, οπότε είναι λογικό που είναι πιο μικρό το καμάρι μου!!!:-):smile::-)

Εσείς απ' ότι βλέπω όλα καλά σε γενικές γραμμές, ε???

Οτίλια μου, το χαμομήλι είναι αντισηπτικό και βοηθάει σε πολλές περιπτώσεις, όμως για την ευαίσθητη περιοχή ίσως να μην είναι ότι καλύτερο καθώς μπορεί να αλλάξει το ph της και να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που περιμένεις. Καλύτερα ρώτα τον γιατρούλη σου!!!

ttd82c1.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...