Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!!!! Μόλις πλύναμε τα τελευταία ταψιά με τη νοικοκυρά την κόρη μου και τώρα τακτοποιεί τα μαχαιροπίρουνα, ο μικρός κοιμάται και είπα να σας γράψω μιας και το μεσημέρι φεύγουμε για Τζιά μέχρι τα Φώτα για χαλάρωση και ξεκούραση αφού κατάφερε κι ο μπαμπάς μας και πήρε άδεια:P:p:p:p:p

Περάσαμε ένα τέλειο τριήμερο Πρωτοχρονιάς, με αγαπημένο κόσμο στο σπίτι, παιδικά γέλια και φωνούλες, πολύ σέξ :oops::oops::oops::oops:, πολύ φαγητό και γενικά καλή διάθεση και θετική ενέργεια και πραγματικά ξεκινήσαμε την καινούρια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιστεύω!!!!!! Το φλουρί στην αλλαγή του χρόνου έπεσε στο Βασίλη και ανήμερα (στην πίτα από το μέλλον για όσες την καμάρωσαν στο φατσοβιβλίο) έπεσε ανάμεσα στον παππού Πάκη (μπαμπά μου) και το μικρό Προκόπη (μπομπίκο););););)

Ο μικρούλης μας την κρέμα την έχει μάθει μια χαρά και την τρώει όλη πια και πίνει μετά και το νεράκι του οπότε ένα γεύμα το αντικατέστησε πλήρως, με τα φρούτα όμως έχει ένα θεματάκι μιας και παρόλο που του πρόσθεσα και μπανάνα στο μήλο δεν τα τρώει με τίποτα και μετά τις 5 κουταλιές χτυπιέται για γάλα. Δεν τον πιέζω βέβαια, θα δοκιμάζω λίγο κάθε μέρα και βλέπουμε, άλλωστε δεν πάει χαμένος ο πουρές φρούτων όπως λέει και η Λένα γιατί τον τσακίζει εκείνη κανονικότατα!!!!!! Έχουν πολλή πλάκα ρε κορίτσια, κάθεται δίπλα μου κι εκείνη, παίρνει ένα κουταλάκι και του λέει "μια κουταλιά από τη μαμά, μια από μένα θα τρως εντάξει? Μπράβο το αγοράκι μας!!!!" και λιώνω η κουκουβάγια όπως καταλαβαίνετε!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια και από μένα.Από την πρωτοχρονιά είμαι με πυρετό και διάρροια έχω τελειώσει.Η μικρή στο στήθος όλη την ώρα δεν βρίσκει γάλα όπως πριν αφού έβγαλα με το θήλαστρο και με το ζόρι έβγαλα 60 από εκεί που βγάζω 200 αλλά δεν μπορώ ούτε νερό να πιω.Ελπίζω να ηρεμήσω γρήγορα...

Μπράβο στον μπομπίκο μας...Θα τα φάει και τα φρούτα.Δεν δοκιμάζεις να τα βράσεις λίγο να γλυκάνουν;

Αν συνεχίσω έτσι με την διάρροια θα την αρχίσω και εγώ από τι Σαββάτο γιατί όλο κλαίει ούτε νεογέννητο έτσι..

Λαέρτα πως πας με τα διδυμάκια;τρώτε εσείς η ακόμα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Τώρα βρήκα λίγο χρόνο!

Ξανθή περαστικά..Εγώ ήμουν άρρωστη την προηγούμενη εβδομάδα..είχα μόνο εμετούς,αλλά με έκανε χάλια η αρρώστια. Υπομονή κ αν είναι ξεκίνα λίγο νωρίτερα στερεές..Δεν χάθηκε ο κόσμος!

Μαριλού μια από τα ίδια κ εμείς...περάσαμε πολύ όμορφα την πρωτοχρονιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι! Νομίζω μας άξιζε μετά από όλα αυτά που έγιναν.Γύρισε ο μπαμπάς μας κ όλο βόλτες είμαστε...Χθες είχα τραπέζι στα αδέρφια του άντρα μου και αύριο θα πάμε εμείς σε σπίτι για bbq σε τζάκι! Σήμερα έχουμε home cinema και βάφλες από τα χεράκια του μπαμπά μας! Επίσης κανονίσαμε να φύγουμε κ εμείς για 1 3ήμερο, πρώτα ο Θεός εκεί που σας είχα πει...

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Γεια και από μένα.Από την πρωτοχρονιά είμαι με πυρετό και διάρροια έχω τελειώσει.Η μικρή στο στήθος όλη την ώρα δεν βρίσκει γάλα όπως πριν αφού έβγαλα με το θήλαστρο και με το ζόρι έβγαλα 60 από εκεί που βγάζω 200 αλλά δεν μπορώ ούτε νερό να πιω.Ελπίζω να ηρεμήσω γρήγορα...

Μπράβο στον μπομπίκο μας...Θα τα φάει και τα φρούτα.Δεν δοκιμάζεις να τα βράσεις λίγο να γλυκάνουν;

Αν συνεχίσω έτσι με την διάρροια θα την αρχίσω και εγώ από τι Σαββάτο γιατί όλο κλαίει ούτε νεογέννητο έτσι..

Λαέρτα πως πας με τα διδυμάκια;τρώτε εσείς η ακόμα;

Εμείς έχουμε τρεχάματα με αλλεργία στο αγελαδινό (ο μικρός) και έτσι θα καθυστερήσω την εισαγωγή στερεών μέχρι να κλείσουν τον 6ο. Είναι και άρρωστα εδώ και 23 μέρες και τα έχουν δει όλα.. Εγώ θα σου έλεγα να δίνεις συμπλήρωμα γάλα και να περιμένεις λιγάκι πριν ξεκινήσεις τις στερεές. Επειδή την πάτησα με τις αλλεργίες, διαβάζοντας βλέπω ότι πολλές φορές μπορεί να προκληθεί μόνο και μόνο λόγω πρώιμης εισαγωγής στερεών τροφών. εδώ βεβαια εμπιστεύεσαι τη γνώμη της παιδιάτρου αλλά ούτε κι αυτοί τα ξέρουν όλα. γιατί κι εμένα η παιδίατρος μου το είχε πει και τελικά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και ταλαιπωρείται το μωρό μου!!! περάστικα σου και αγύριστα, άντε να επανέλθεις γρήγορα στα φυσιολογικά σου.. Πάντως απο γκρίνια και κλάμα, εμείς έχουμε την πρωτιά σίγουρα!!!! :tongue:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Καλά ευτυχώς έχω αντλημένο στην κατάψυξη και αν δω ότι συνεχίζεται θα βγάλω να της δώσω...Πάντως σήμερα είμαι καλύτερα κατάφερα και ήπια και λίγο νερό και έφαγα και κάτι.

Αλλεργία από το γάλα έπαθε η έδωσες στερεές νωρίτερα; Εμένα μου είπε να δώσω αν θέλω από 5 μηνών γιατί στις εξετάσεις αίματος που κάναμε ο σίδηρος ήταν στα τάρταρα και για να μη πάρει χημικό σίδηρο να την ξεκινήσω στερεές ώστε να μπει και το κρέας στον 6 για να πάρει από εκεί σίδηρο.Θα δω όμως τι θα κάνω.Εκεί που λιγοψυχώ εκεί παίρνω και τα πάνω μου.

Περαστικά σας κιόλας.

Γίνανε διάφορα γιατί είχε ευαισθησία και πιο πριν ο μικρός αλλά μου είπε να του δώσω ένα ειδικό συμπλήρωμα υποτίθεται για να κοιμάται το βράδυ, του έδωσα 3 νύχτες σερί από μια κουταλιά στο γάλα του κι έπαθε σοκ το μωρό. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ήταν σύμπτωση γεγονότων που οδήγησε στο αποτέλεσμα αυτό αλλά πολύ το αμφιβάλλω. Το θέμα είναι ότι από τότε τρέχουμε και δεν φτάνουμε... Οπότε τώρα δεν θέλω να βιαστώ, και ούτως ή άλλως θα ψαχτώ να αποφύγω τις κρέμες εμπορίου... δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα προσπαθήσω.. Εσύ θα πρέπει να πίνεις νερό για να συνέλθεις και να φας σκέτο ρύζι να δέσει το έντερο. στη μικρή εγώ θα έλεγα να δώσεις απο το αποθηκευμένο σου ή να δώσεις και συμπλήρωμα.. Τις σταγόνες πολλές δίνουν, δεν είναι τίποτα πιστεύω, το πολύ πολύ να μη βοηθήσουν αλλά οι αλλεργίες είναι μεγάλο θέμα.. Βέβαια πολλά είναι και θέμα τύχης, όπως σου κάτσει δηλαδή.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

120247mcv711uxx1.gif

Τι έδωσες το κοιμάμαι μεγαλώνω κάπως έτσι με ρυζάλευρο;

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.Όσο για τις κρέμες δεν έδωσα ούτε στον γιο μου ούτε τώρα θα δώσω στην μικρή υπάρχουν τόσες εναλλακτικές οπότε γιατί κονσέρβες;Ενδεικτικά σου λέω γλυκοπατάτα πουρέ, κολοκύθα, αβοκάντο με λάδι και λεμόνι και αν σε ενδιαφέρει έχω και άλλες προτάσεις μιας και δευτερομανούλα και το έχω ψάξει.

Με λαπά την έβγαλα σήμερα ήδη αισθάνομαι καλύτερα και δεν πάω τουαλέτα ελπίζω αύριο να συνέλθω.Ευτυχώς προς ώρας δεν χρειάστηκε να δώσω ούτε αντλημένο ήταν πιο ήρεμη κάπως.

Γενικά αν θέλετε να σας ανεβάσω συνταγές για τα μωρά ίσως κάποιες σας αρέσουν να τις κάνετε και τα οφέλη κάθε τροφής.

Τι έδωσες το κοιμάμαι μεγαλώνω κάπως έτσι με ρυζάλευρο;

Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.Όσο για τις κρέμες δεν έδωσα ούτε στον γιο μου ούτε τώρα θα δώσω στην μικρή υπάρχουν τόσες εναλλακτικές οπότε γιατί κονσέρβες;Ενδεικτικά σου λέω γλυκοπατάτα πουρέ, κολοκύθα, αβοκάντο με λάδι και λεμόνι και αν σε ενδιαφέρει έχω και άλλες προτάσεις μιας και δευτερομανούλα και το έχω ψάξει.

Με λαπά την έβγαλα σήμερα ήδη αισθάνομαι καλύτερα και δεν πάω τουαλέτα ελπίζω αύριο να συνέλθω.Ευτυχώς προς ώρας δεν χρειάστηκε να δώσω ούτε αντλημένο ήταν πιο ήρεμη κάπως.

Γενικά αν θέλετε να σας ανεβάσω συνταγές για τα μωρά ίσως κάποιες σας αρέσουν να τις κάνετε και τα οφέλη κάθε τροφής.

Πωπω, τέτοια ψάχνω!!! ανέβασε οπωσδήποτε όταν θα έχεις χρόνο!!!! Μακάρι να είναι καλές, θα τις κάνω όλες!!! γενικά μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω οπότε δεν το βλέπω και κόπο... Ειδικά για τα μωρά μου πιστεύω πως θα το ευχαριστιέμαι!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Το πόριτζ (βρώμη) του Αρχάριου

Για 1 μερίδα (ακατάλληλο για κατάψυξη αν χρησιμοποιείτε μπανάνα)

100ml από το συνηθισμένο γάλα του μωρού σας

15gr. νιφάδες βρώμης

2-4 κατεψυγμένα κυβάκια από τον αγαπημένο πουρέ φρούτου του μωρού σας ή ½ μικρή μπανάνα, πολτοποιημένη

Θερμαίνετε το γάλα του μωρού σας σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτετε τη βρώμη ανακατεύοντας καλά. Μόλις πάρει μια βράση, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία ανακατεύοντας μέχρι να πήξει και προσθέτετε τα κυβάκια του πουρέ φρούτου ή την πολτοποιημένη μπανάνα.Αν η υφή του πουρέ είναι υπερβολικά άγρια, τον περνάτε για πολύ λίγο από το μπλέντερ. Αφήνετε να κρυώσει και σερβίρετε.

Μούσλι χωρίς Γλουτένη

Για 1-3 μερίδες

15γρ. κουινόα

½ μήλο

4 ξερά βερίκοκα (προσέξτε να μην έχει γίνει η επεξεργασία τους με θείο) ή 50γρ. σταφίδες ξανθές

15γρ. νιφάδες κεχριού

Μια πρέζα κανέλα (προαιρετικά)

Καλύπτετε την κουινόα με νερό, την αφήνετε να πάρει μια βράση, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και την αφήνετε να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Κόβετε τα βερίκοκα και, στη συνέχεια καθαρίζετε το μήλο και το κόβετε σε κομματάκια. Προσθέτετε τα βερίκοκα και το μήλο στην κουινόα και σιγοβράζετε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι κόκκοι (θα γίνουν διαφανείς). Προσθέτετε όσο νερό χρειαστεί. Ρίχνετε το κεχρί και την κανέλα- αν χρησιμοποιείτε- και αφήνετε το μείγμα στη φωτιά για άλλα 3-5 λεπτά. Το περνάτε στο μπλέντερ για να διαλύσετε τους κόκκους, προσθέτοντας και άλλο βραστό νερό για να δώσετε στον πουρέ μια ελαφριά γυαλάδα. Μπορείτε είτε να το σερβίρετε σκέτο, είτε να το αναμείξετε με το συνηθισμένο γάλα του μωρού σας ή με πολτοποιημένη μπανάνα, είτε- αν προορίζεται για ένα μεγαλύτερο παιδί- με λίγο γιαούρτι. Καταψύχετε το υπόλοιπο, αλλά να θυμάστε ότι, όταν θα το αποψύξετε, ίσως χρειαστεί λίγο νερό ή λίγο από το συνηθισμένο γάλα του μωρού σας.

Κεχρί με Φρούτα

Για 1 μερίδα

40γρ. φρούτα εποχής ή 2-3 κατεψυγμένα

25γρ. νιφάδες κεχριού

4 κυβάκια πουρέ φρούτων

Πλένετε, ξεφλουδίζετε τα φρούτα (αυτή η συνταγή πετυχαίνει καλύτερα με μήλα, ροδάκινα, ακόμα και ξερά φρούτα). Σε ένα κατσαρολάκι, βάζετε λίγο νερό και μόλις πάρει μια βράση, προσθέτετε τα φρούτα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Ή απλά αποψύχετε τα κυβάκια του πουρέ φρούτων. Πασπαλίζετε με τις νιφάδες κεχριού, ανακατεύοντας συνεχώς καθώς το μείγμα θα πήξει πολύ γρήγορα. Αν ωστόσο γίνει υπερβολικά πηχτό, προσθέστε λίγο από το συνηθισμένο γάλα του μωρού σας για να το αραιώσετε.

Πουρές από Αβοκάντο

Για 1 μερίδα (ο πουρές από αβοκάντο δεν καταψύχεται καλά- είναι όμως εύκολος στην προετοιμασίας του, όπως ο πουρές μπανάνας)!

Ό - ½ αβοκάντο (αφήνετε το κουκούτσι στο φρούτο που σας περίσσεψε για να μην σκουρύνει πολύ το χρώμα της σάρκας του). Χαράζετε διασταυρούμενες γραμμές στη σάρκα του φρούτου και στη συνέχεια, με ένα κουτάλι, απομακρύνετε τα ήδη τεμαχισμένα κομμάτια του. Τα περνάτε από το μπλέντερ ώσπου να πάρετε μια λεία, ομοιόμορφη υφή. Σερβίρετε αμέσως με λίγο λάδι και λίγο λεμόνι, αλλιώς ο πουρές θα αρχίσει να παίρνει ένα σκούρο χρώμα.

Πουρές από μπανάνα

1 μικρή ώριμη μπανάνα

1-2 κουταλιές της σούπας ρυζάλευρο

2 κουταλιές της σούπας μητρικό γάλα ή παρασκευασμένου

Ανακατεύετε καλά τις μπανάνες έως ότου πήξουν. Αναμιγνύετε το ρυζάλευρο με το γάλα, και τα ρίχνετε στη μπανάνα. Προσθέστε γάλα ή ρυζάλευρο εάν θέλετε να κάνετε ένα πιο αραιό ή πιο πυκνό πουρέ αντίστοιχα.

Μίγμα γλυκοπατάτας

Ιδανικό και για χορτοφάγους, Καλή πηγή betacarotene

1 γλυκιά πατάτα

Βράζετε στον ατμό την γλυκιά πατάτα ή την βράζετε μέχρι να γίνει πιο τρυφερή. Στραγγίστε και ανακατέψτε το καλά, προσθέτοντας γάλα για να γίνει η κατάλληλη σύσταση.

Ρυζάλευρο

Αγοράζετε ένα πακέτο βιολογικό καστανό ρύζι. Αδειάζετε το περιεχόμενο σε ένα δυνατό μπλέντερ ή τρίφτη καφέ (όχι μουλτι). Κονιορτοποιείτε! Έτσι έχετε έτοιμη την πρώτη ύλη σε μορφή σκόνης.

Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε 200 μλ νερό και το βράζετε σε δυνατή φωτιά. Μόλις κοχλάσει χαμηλώνετε αρκετά την φωτιά και ρίχνετε μέσα 50 γρμ από το άλευρο που φτιάξατε. Ανακατεύετε με τον αυγοδάρτη συνεχόμενα για 8-10 λεπτά. Αποσύρετε από την φωτιά και αν θέλετε ρίχνετε 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο. Εναλλακτικά το ανακατεύετε με πουρέ φρούτων ή λαχανικών

Αντί ρυζάλευρου

Αγοράζετε ένα πακέτο βρώμη ή κριθάρι ή κεχρί (βιολογικά). Ετοιμάζετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως το ρυζάλευρο. Έτοιμο.

Η παραπάνω αναλογία βγάζει ένα μπολ κρέμα 200γρμ. Μειώνετε ή αυξάνετε κατά προτίμηση. Σε γενικές γραμμές η αναλογία είναι 4 μέρη νερό,1 μέρος σκόνη. Μπορείτε όταν το μωρό έχει μπει πλέον στο κρεατάκι να καταψύχετε ζωμό (κουνέλι, κοτόπουλο, λαχανικά κτλ) και αντί για νερό να χρησιμοποιείτε αυτόν.

Στην βρώμη αντικαθιστάτε όλο το νερό με γάλα. Στην κρεμούλα βρώμης μπορείτε να βάλετε και φρουτάκι.

Μπορείτε να φτιάξετε και μίγμα δημητριακών απλά ανακατεύοντας διάφορα είδη δημητριακών σε μπολ.

Δεδομένου ότι αλέθετε μεγάλες ποσότητες κάθε φορά, καλό είναι να τα διατηρείτε στο ψυγείο.

Φαγόπυρο

Το ξεπλένετε όπως το ρύζι και η αναλογία είναι 1 φλιτζάνι φαγόπυρο σε 2 ποτήρια νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνετε την ένταση της φωτιάς και αφήνετε να πιει όλο το νεράκι. Το βάζετε στο μούλτι, προσθέτετε γάλα (δοκιμάζοντας την υφή, αν μόλις αρχίσατε τις στερεές πιο νερουλό) και το κάνετε κρεμούλα.

και ένα σαιτ με συνταγές

http://wholesomebabyfood.momtastic.com/stage1_homemade_baby_food_recipes.htm

θα έχει και συνέχεια μόλις βρω χρόνο όμως.Τις συνταγές τις έχω βρει από το βιβλίο "ταισέ με" και "πλήρες πρόγραμμα γευμάτων για βρέφη και για νήπια"

Συνεχίζω

Για το πρώτο στάδιο απογαλακτισμού το βασικό είναι οι μεμομονωμένοι πουρέδες από μήλο,αχλάδι,μπανάνα, καρότο, πατάτα, κολοκύθι, γλυκοπατάτα, κολοκύθα.

Τα φρούτα αν δεν τα τρώνε ωμά μπορείτε να τα βάλετε στο ατμομάγειρα για 10 λεπτά και να τα κάνετε μετά πουρέ η σε κατσαρολάκι με πολύ λίγο νερό να μην χάσουν τις βιταμίνες τους.Επίσης όλου τους πουρέδες μπορείτε να τους κάνετε είτε με νερό είτε με το γάλα που πίνει το μωρό.ΠΡΟΣΟΧΗ το μητρικό το ζεσταίνετε σε μπεν μαρί δεν το βράζεται.

Συνδυασμοί

δεκατιανό

μήλο,αχλάδι,μπανάνα,πορτοκάλι(σε όσες δεν έχουν θέμα αλλεργίας)

μήλο,σταφίδες

μήλο,αχλάδι,μάνγκο

αχλάδι,ακτινίδιο,μάνγκο(φάρμακο για την δυσκοιλιότητα μαζί με αποξηραμένο δαμάσκηνο για απογευματινό) --- νέα καταχώρηση

Επίσης πειραματιστείτε με ότι φρούτο θέλετε ακόμα και προτιμήστε τα εποχής καλύτερα.

μεσημεριανό

Μπρόκολο με κουνουπίδι

πατάτα κολοκύθι καρότο

πατάτα, κολοκύθι, μπρόκολο

μπρόκολο,κουνουπίδι,γλυκοπατάτα

καρότο, κουνουπίδι

καρότο,αρακάς

πράσο,(γλυκό)πατάτα,αρακάς

ποικιλία γλυκών λαχανικών(καρότα, γογγύλι,πατάτα ή κολοκύθα,καλαμπόκι)

σπανάκι,(γλυκο)πατάτα

σπανάκι,κολοκύθα

αρακάς,(γλυκό)πατάτα,καρότο

φασολάκια,καρότο,γλυκοπατάτα

καλαμπόκι,κουνουπίδι,κόκκινη πιπεριά

απογευματινό

γλυκοπατάτα βρασμένη με ένα ξυλάκι κανέλας το οποίο μετά αφαιρείτε

αβοκάντο με λάδι και λεμόνι

αβοκάντο με μπανάνα ή παπάγια

κολοκύθα κίτρινη με αχλάδι

αποξηραμένα φρούτα(δαμάσκηνο,βερίκοκο,ροδάκινο με μπανάνα,ρυζάλευρο και γάλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...