Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Δυστυχώς έτσι γίνεται σε κάθε οικογένεια που δεν είναι προετοιμασμένη για διάφορους λόγους να δεχτεί ένα μωράκι! Τα μωράκια την πληρώνουν πάντα... Επίσης οι μανάδες αυτές μπορεί να πιέστηκαν ή να μην είχαν την ψυχοσωματική ή οικονομική δυνατότητα να τα μεγαλώσουν! Δυστυχώς δεν είναι όλοι ικανοί να γίνουν γονείς..:rolleyes: Το θέμα,όμως, είναι να μην τα σκεφτόμαστε μόνο κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα! Όλο το χρόνο έχουν ανάγκη από ρούχα... περισσότερο, όμως, από μια αγκαλιά και ένα χαμόγελο!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάτι οι γιορτινές μέρες,κάτι που η ηλικία των παιδιών αυτών είναι πολύ κοντά στης δικής μου,κάτι που η ξαδέρφη μου παλευει εδώ και 5 χρόνια με εξωσωματικές χωρίς αποτέλεσμα,συγκινήθηκα και θύμωσα με τις μητερες που άφησαν τα παιδάκια τους.Δεν μπορώ να σκεφτώ το παιδάκι μου σ'αυτη τη θέση και θα προσπαθήσω να βοηθήσω οσο μπορώ γιατί δε μένω Αθήνα.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα έρημο καφέ....Τι κάνετε;;;Μαρόζ γύρισε ο μπαμπάς σας;;;

Εμείς γυρίσαμε σπίτι μας αλλά η μικρή έπαθε σοκ με την αλλαγή και δεν μου τρώει.Τώρα έτυχε δεν ξέρω αλλά έχω φρικάρει αρκετά...Εν τω μεταξύ όταν τρώμε κάνει σαν τρελή μόλις πάω να της δώσω ξεκινάει με όρεξη και μετά το φτύνει και το πετάει σαν να μη θέλει γάλα;;;δεν ξέρω θα δείξει πως θα πάει.Άρχισε και στέκεται και όρθια και τσιρίζει από την χαρά της που τα καταφέρνει αλλά έχω και τον Σωτήρη που της λέει έλα να πηδήξουμε στον καναπέ έχει πλάκα....Εδώ καλά καλά δεν στάθηκε ακόμα θέλει και να πηδάει το βλαστάρι μου.Εμείς γελάμε κλασικά αλλά πλέον πρέπει να είμαι από πίσω μην πέσει από τον καναπέ όπως στέκεται και έχω άλλα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Δεν ξέρω βρε αναστασία μου περιμένω να δω...Έτσι κι αλλιώς σε 7 μέρες που θα γίνει 5 μηνών έχω το ελεύθερο από την παιδίατρο να ξεκινήσω.Θα δω πως θα πάει μέχρι τότε γιατί την ζύγισα κιόλας και είδα ότι έχει πάρει μόνο 50 γραμμάρια αυτό τον μήνα.

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!Να χαιρόμαστε όλες μας τα μωράκια μας και να χαρούμε τα παιδάκια μας στα νέα τους κατορθώματα για φέτος....Πρώτα γενέθλια, πρώτα βήματα, πρώτα λογάκια...Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά....

Καλή χρονιά μανούλες!Το 2011 μας έφερε τα παιδάκια μας!

Το 2012 να μας φέρει φώτιση να τα μεγαλώσουμε σωστά και υγεία να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν και να τα χαιρόμαστε!

omTVp3.png

Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!Να χαιρόμαστε όλες μας τα μωράκια μας και να χαρούμε τα παιδάκια μας στα νέα τους κατορθώματα για φέτος....Πρώτα γενέθλια, πρώτα βήματα, πρώτα λογάκια...Να έχουμε μια υπέροχη χρονιά....

Τέλειες οι ευχές σου και στις ανταποδίδω μέσα από την καρδιά μου!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...