Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Kοριτσάκια μου, τι κάνετε; Όλα καλά με τα αυγουστομωράκια μας;

Εμείς λιώσαμε στη βόλτα αυτό το σκ...Χθες πήγαμε στον Ωρωπό για ψαράκι και σήμερα όλο επισκέψεις..Πριν λίγο γυρίσαμε και είμαστε ψόφιοι! Δεν θα ξαναβγώ για τον υπόλοιπο μήνα! Χορτάσαμε βόλτες...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά και εμείς πήγαμε τις βόλτες μας στο χριστουγεννιάτικο χωριό στα αηδονάκια...

Τινγκερ στο λέω και από εδώ θέλω 2 σκουφάκια ένα για κάθε τέκνο μου....Και θα τα βρούμε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Σημερα καναμε τελεια βολτα!αλλα δεντρο παλι δεν αγορασαμε...ρε κοριτσια μου φανηκε εξωφρενικο το να δωσω 150 ευρω για ενα ψευτικο δεντρο.ενα αλλο που ειδα και μου αρεσε εκανε 370 ευρω!δεν πανε καλα,καθολου καλα!

σκεφτομαστε να παρουμε ενα φυσικο αλλα σε γλαστρα δε βρηκαμε μεγαλο,μονο κατι μικροσκοπικα.στο φυτωριο βεβαια μας εδειξαν και τις σφραγιδες απο τα κομμενα αλλα παλι νιωθω καπως. μια μου σκεψη ειναι να παρω το κομμενο να το στολισω κανονικα και μετα να μην το πεταξω αλλα να του τιναξω τις βελονες,να το αποξηρανω,να το βαψω λευκο και να το εχω για του χρονου.και τις προηγουμενες χρονιες εξαλλου κατι πελωρια κλαδια στολιζα.ε μετα, μαζι με το κομενο να παρω κι ενα κεδρο που τοσο πολυ θελει ο αντρας μου.εσεις τι λετε?

Ξανθη μου σου απαντησα στο φβ,μολις τελειωσω κατι αλλα που φτιαχνω θα αρχισω τα δικα σας!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Μιας και αύριο πρωί μετά την γιορτή στο σχολείο θα φύγουμε για διακοπές για τα Χριστούγεννα εύχομαι καλές γιορτές σε όλες μας να περάσουμε σούπερ τα πρώτα Χρτιστούγεννα με τα μωράκια μας και να μας μείνουν αξέχαστα!!!!φιλιά πολλά!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ειδαμε επιτελους ασπρη μέρα!

Ξυπνησαμε με χιόνι! Ειναι τελεια!Το πρωτο χιονι που ειδε το παιδακι μου!Αχ,να ηταν λιγο μεγαλυτερη να πηγαίναμε και για σκι!!!

omTVp3.png

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Καλες γιορτες Ξανθη!

Αναστασια εισαι βορεια Ελλαδα?τι ωραια!εδω που να χιονισει...μονο μια χαζη βροχη ριχνει και κανει ψοφοκρυο!κι ηθελα τοσο πολυ να δει ο μπεμπικος μου το χιονι... δε βλεπουμε που δεν βλεπουμε ασπρη μερα... τελοσπαντων, υγεια πανω απ'ολα και ολα τ'αλλα γινονται!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Τελικά τα καταφέραμε κ έγινε η συνάντηση παρ'όλες τις καρέκλες που έριχνε σήμερα! Περάσαμε όμορφα και χάρηκα πολύ! Την επόμενη φορά με περισσότερες παρουσίες,παρακαλώ!:tongue:

Δυστυχώς για κάποιους οι γιορτές δεν είναι τραλαλα και τραλαλο...

Εύχομαι τα αγγελουδάκια αυτά να φύγουν γρήγορα από εκεί και να πάνε σε οικογένειες που θα τα αγαπήσουν αληθινά...Όπου μπορώ το προωθώ, YOTOU! Eυχαριστούμε για την ενημέρωση!

ε δεν το πιστευω ρε παιδια... δεν ξερω αν φταινε οι μερες,που γινομαι λιγο πιο ευσυγκινητη αλλα εχω πλανταξει στο κλαμα. ειναι δυνατον?ειναι δυνατον να τα γενναννε και να τα εγκαταλειπουν? μακαρι να μπορουσα να τα παρω και τα 8 και να τα ζεστανω και να τα ταισω και να τα φροντισω!

η ιδεα και μονο οτι θα ηταν καπου ο γιος μου μονος του μακρυα απο την ασφαλεια της αγκαλιας μου με τρελαινει!

δυστυχως για καινουρια ρουχακια δεν υπαρχει δυνατοτητα,εχω ομως μεταχειρισμενα.θα καλεσω για να δω αν μπορω να τα στειλω ταχυδρομικως μιας και δε μενω αθηνα.

Τινγκερ μου,δεν ξέρεις σε τι συνθήκες και από τι οικογένειες ήρθαν στον κόσμο αυτά τα παιδάκια...Είναι θλιβερό όλο αυτό αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που οδήγησαν αυτές τις μάνες σε μια τόσο δύσκολη απόφαση!:( Δυστυχώς το κράτος που έχουμε μόνο πρόνοια δεν προσφέρει! Κ έτσι μένουν μέσα στο νοσοκομείο για τόσο καιρό,ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν οικογένειες που δε μπορούν να αποκτήσουν παιδάκι και θα πρόσφεραν θαλπωρή σε αυτά φιλοξενώντας τα....

Μαρροζακι μου εχεις δικιο.σκεφτομαι διαρκως τι ειναι καλυτερο,να τα γεννας και να τα παρατας η να μην τα γεννας καθολου?εξισου σκληρα και τα δυο. δεν μπορω να κρινω αλλα πιστευω πως αυτες οι μανες εξαρχης ειχαν αποφασισει να αφησουν τα παιδια τους. τοσα ζευγαρια στην χωρα μας παλευουν για ενα παιδακι με οποιον τροπο.δεν θα μπορουσαν να βρουν μια οικογενεια να τα υιοθετησει με το που θα γεννιοντουσαν(να ξεπερνουσαν και την απαραδεκτη γραφειοκρατια αυτης της ιδανικης για να ζεις χωρας)?

ο δικος μου ηταν μια βδομαδα στην θερμοκοιτιδα χωρις αγκαλια,χωρις γλυκολογα και χαδια και πνιγομαι μονο που τα ξαναθυμαμαι. αυτα τα παιδακια τοσο καιρο εκει μονα τους τι φταινε?δε λεω οι νοσοκομες σιγουρα θα κανουν οτι καλυτερο μπορουν αλλα και γι'αυτες ειναι μια δουλεια,λιγες το βλεπουν σαν λειτουργημα και το λεω αυτο γιατι το ειδα με τα ματια μου.ειναι πολυ αδικο ολο αυτο,παρα πολυ αδικο.απο ολες τις αποψεις ειναι αδικο, γιατι αυτες οι ψυχουλες δεν φταινε σε τιποτα κι ομως αυτες τα πληρωνουν ολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...