Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Τίγκερ έχε στο μυαλό σου το εξής.Αντέχεις να έχεις αγκαλιά τον μικρό η έχεις θέμα με πλάτη μέση ή οτιδήποτε.Αν αντέχεις τότε μπορείς να πάρεις σλινγκ είναι σαν να έχεις το μωρό αγκαλιά με συν ότι έχεις και ελεύθερα χέρια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ καλά που μπήκα. Είχε σταματήσει να μου στέλνει mail για τα νέα ποστ και νόμιζα οτι νέκρωσε τελείως το καφέ μας!!!!!! Ήρθα κι εγώ να γίνουμε 3 με την Ξανθή και την Τίνκερ :) Τι κάνετε? Εμείς μια χαρά, ο μπομπίκος μεγαλώνει αργά αλλά σταθερά (κυρίως σε μπόι γιατί από βάρος δε λέει να πάρει και την αγχώνει τη μανούλα) και έφτασε αισίως 5 μηνών, 62 πόντους, 39,5 κεφάλι και 5.100 κιλά. Μέσα στη βδομάδα θα ξαναπάμε παιδίατρο να τον ζυγίσει για να δει αν πήρε στο 15νθήμερο και να μας δώσει και οδηγίες για στερεές γιατί θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά για να πάρει λίγο βάρος. Κατά τα άλλα εξακολουθεί να πίνει μόνο γαλατάκι μαμάς, είναι πάρα πολύ γελαστός και τρυφερός (αγκαλίτσα τον φωνάζουμε) και κοιμάται ολόκληρο το βράδυ. Το γοργονίδιο ανεκδιήγητο όπως τα ξέρετε και αύριο που είναι Σάββατο έχουμε να φτιάξουμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας, μπισκότα και μελομακάρονα και στολιδάκια δηλαδή καθώς φέτος κανονικά δώρα θα πάρουν μόνο τα παιδιά και για τους υπόλοιπους θα φτιάξουμε καλαθάκια με χειροποίητα καλούδια :P:p:p:p Επίσης στα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας θα αποκαλυφθεί και το όνομα του μπόμπου αφού έχουμε υπογράψει ως Βασίλης, Μαριαλένα, Λένα και...... Προκόπης Γεώργιος Κιούσης του Βασιλείου ο Γ' :tongue::tongue::tongue: για να δώσουμε και ένα τόνο επισημότητας και να επισημάνουμε τη συνέχιση της γενιάς που ήθελε ο καλός μου (εξ' ού και το δεύτερο όνομα από τον μπαμπά του). Το Μπόμπο και επίσημα θα τον φωνάζουμε Προκόπη;);););););)

Χαίρομαι που είστε όλες καλά, όσες δεν τα λέμε και στο φατσοβιβλίο δηλαδή και άντε μπείτε γράφτε κι εδώ τίποτα είπαμε κρίμα είναι να το αφήνουμε το καφέ μας!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μια χαρά είναι ο μπόμπος..Αφού πίνει γαλατάκι της μαμάς,μη φοβάσαι τπτ!;)

Τέλεια η ιδέα σας για τα καλαθάκια Μαριλού! Έχεις και τέλεια βοηθό-το Λενάκι! Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε πολύ όμορφα και τα δωράκια σας θα είναι πρωτότυπα και γεμάτα αγάπη!

Ξανθή ποιό ύφασμα είναι καλύτερο από θέμα αντοχής για το sling?

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μαριλού το είχα απορία.Εσύ τον μικρό στην παιδίατρο τον πας με ημερομηνία γέννησης ή με διορθωμένη ηλικία;Δηλαδή τώρα σας αντιμετωπίζει σαν 5,5 μηνών ή σαν 4,5;;;Πάντως μην σκας είναι στο μωρό που δεν παίρνει θέλει να είναι κομψός ο κύριος.

Μαροζ εγώ έχω αυτό http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1907%20b.JPG από την κατηγορία υφαντά βαμβακερά.Μας είναι οκ από άποψη θερμότητας αλλά έχε στο νου σου ότι γενικά με την άμεση επαφή εμ το μωρό ζεσταινόσαστε αμφότεροι...

Καλά όλο σας γράφω με τα πραγματικά σας ονόματα και όλο σας αλλάζω μετά....Χαχαχα το απόλυτο μπέρδεμα...

Μαριλού το είχα απορία.Εσύ τον μικρό στην παιδίατρο τον πας με ημερομηνία γέννησης ή με διορθωμένη ηλικία;Δηλαδή τώρα σας αντιμετωπίζει σαν 5,5 μηνών ή σαν 4,5;;;Πάντως μην σκας είναι στο μωρό που δεν παίρνει θέλει να είναι κομψός ο κύριος.

Μαροζ εγώ έχω αυτό http://www.babywearing.gr/Shopping/images/ringsling/1907%20b.JPG από την κατηγορία υφαντά βαμβακερά.Μας είναι οκ από άποψη θερμότητας αλλά έχε στο νου σου ότι γενικά με την άμεση επαφή εμ το μωρό ζεσταινόσαστε αμφότεροι...

Καλά όλο σας γράφω με τα πραγματικά σας ονόματα και όλο σας αλλάζω μετά....Χαχαχα το απόλυτο μπέρδεμα...

Ξανθή κανονικά σαν 5,5 όχι με διορθωμένη ηλικία γιατί ακόμη κι έτσι είναι μέσα στις καμπύλες (απλά στα χαμηλά)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Καλά ρώτησα από περιέργεια τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις όχι από άποψη καμπυλών.Ωραία οπότε κοντεύετε και εσείς για στερεές ο προκόπης μεγάλωσε.Να σου πω ο γιός σου θα γιορτάζει την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο δικός μου 8 Ιουλίου....Θα έχετε γιορτή και γενέθλια κοντά κοντά.

Μαροζ μη δώσεις παραπάνω αν δεις ότι σε βολέψει στο επόμενο παιδάκι ξεδίνεις και θα πάρεις ότι θες...

Να σας πω και την αλήθεια μου μου αρέσει περισσότερο από εδώ η επικοινωνία δίπλα είναι για κάτι πιο άμεσο σαν τσατ ας πούμε

τι κανετε κοριτσαρες?

μαριλου περισυ ειχα φτιαξει πουγκακια στολισμενα και μεσα ειχα κουραμπιεδακια δικα μου.επισης ειχα φτιαξει λικερ ροδι και το μοιρασα σε μπουκαλακια κι αυτο εδινα στους ενηλικες για δωρακι.εν τελει εκτιμηθηκε πολυ περισσοτερο απο κατι ετοιμο και αγοραστο. η επιτυχια λοιπον ειναι δεδομενη κι αφου θα εχεις και βοηθο το γοργονιδιο δεν σας πιανει κανεις! ο Προκοπακος μια χαρα τα παει,μην ανησυχεις! μακαρι να μπορουσα κι εγω να βαλω 2ο ονομα στο ψαρακι μου... μονο εμενα μου φαινεται οκ να εχει 2 ονοματα,τελοσπαντων γερο να ειναι το παιδακι μου και χαλαλι το ονομα.

με το σλινγκ μπορω να βαζω το παιδι στην πλατη? στην πλατη νομιζω θα με βολευε,μπροστα ειναι αδυνατον να τον κρατησω.παραβαρυνε κι εχω διαλυθει...

κι εμενα μ'αρεσει περισσοτερο εδω:)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ε για αυτό είμαστε 3 και ο κούκος επειδή μας αρέσει από εδώ...χαχαχα

Τινγκερ ναι μπορείς και πλάτη έχει οδηγίες αλλά προσωπικά δε το έχω βάλει ποτέ στην πλάτη προτιμώ την άμεση επαφή γιατί εκεί που περπατάμε τσουπ της δίνω και ένα φιλί βρε παιδί μου να εκτονωθώ η μάνα...Με τα κόκκινα ροδαλά μαγουλάκια ίσια που κρατιέμαι και δεν την δαγκώνω....και η μικρή σκάει χαμόγελα και με προκαλεί και όλα αυτά δεν γίνεται να τα χάσω...

Να πω και κάτι άλλο αν έχετε πεζοδρόμια και μπορείτε να κυκλοφορείτε το καρότσι μη μπείτε στο έξοδο να πάρετε σλινγκ.Εμείς εδώ δεν έχουμε πεζοδρόμια κάτι δείγματα και όπου έχουμε παρκάρουν αμάξια και είναι πίκρα πρέπει αν είμαι μέσα στο δρόμο με το καρότσι πράγμα που με φοβίζει οπότε προτιμώ το σλινγκ.

Διαφημίσεις

Αυτό σκεφτόμουν πριν,για τα πεζοδρόμια..Μια χαρά είμαστε σε γενικές γραμμές εδώ. Αλλά για μια εκδρομή(πάμε συχνά Πάρνηθα για περπάτημα), στη λαϊκή, στο σούπερ μάρκετ δε βολεύει το καρότσι! Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα καταλήξω μέσα στις επόμενες μέρες!:rolleyes:

Πάρνηθα για περπάτημα;;;;έρχεστε στα μέρη μου;;;Σου έχω προτάσεις πολλές.Από δρόμους μες το δάσος κανονικούς μέχρι για ορειβασία.Και η απόλυτη βόλτα για μας το τελεφερίκ και πάνω στο βούνο με πολύ παιχνίδι στην αλάνα από πίσω ή πεζοδρομία στο μπάφι και το φλαμπούρι με τον Σωτήρη να είναι ιχνηλάτης και να ψάχνει ίχνη....Για να μη πω όταν χιονίζει τι πάρτι κάνουμε...

Για σούπερ πάμε στον σκλαβενίτη ο οποίος έχει καρότσια με παιδικό κάθισμα σαν του αυτοκινήτου και την βάζω εκεί και κάθεται.

Ξανθή ο άντρας μου έχει τρέλα με την Πάρνηθα!πηγαίναμε κάθε σκ τα προηγούμενα χρόνια...Από πολύ μικρός πάει με τα αδέρφια του και ξέρει όλο το βουνό! Μια φορά τα 2 του αδέρφια πήγαν να εξερευνήσουν τα ανεξερεύνητα και χάθηκαν σε μια πλαγιά..Τους έψαχνε η ΕΜΑΚ 2 μέρες....Μέχρι τα κανάλια είπαν για αυτούς! Τους τελείωσε το νερό κ έλιωναν χιόνι! Τα χαζά... Μετά το περπάτημα πάμε για φαϊ σε έναν γνωστό τους και τρώμε τέλεια κοψίδια!;)

Μόλις γυρίσει θα το καθιερώσουμε πάλι! Πάμε και μαζί σας...:D

Εννοείται εμείς μένουμε εδώ οπότε είναι η πιο κοντινή και ευχάριστη βόλτα που μπορούμε να κάνουμε.Έχουμε και μποτάκια οικογενειακώς και από όλα αμέ...Από κοψίδια τα τιμούμε μιας και γειτονιά να μην τα τιμήσουμε;;;;Το θυμάμαι το γεγονός που λες...Χαχαχα δεν πειράζει περιπέτεια...

Τώρα το λένε κ γελάνε...Η πεθερά μου έχασε 10 χρόνια απ'τη ζωή της!

Με το που θα έρθει ο άντρας μου θα ανέβουμε προς τα πάνω κ θα σου πω! Αφού από εκεί που είναι τώρα, όλο για αυτό μου λέει!:rolleyes:

Να σου πω, εγώ δεν τρελαίνομαι για πεζοπορία..Πιο πολύ για τα κοψίδια πάω! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...