Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!! Πρόκειται να γίνω και γω μανούλα, με ΠΗΤ:28/8/2011 στο Μητέρα! Αύριο θα πάω για αυχενική και papp-Α και έχω τόσο άγχος που δεν περιγράφεται! Είναι το πρώτο μου παιδάκι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου!! :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. F D P...................2/8/2011
  2. MIDE....................4/8/2011...........Ρίο...............Αγόρι (μάλλον)
  3. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  4. xanthi. ...............8/8/2011
  5. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  6. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  7. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  8. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  9. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα....................Αγόρι
  10. asterina.............14/08/2011

11. nefeli18 ............15/8/2011......... Ιασώ......................Κορίτσι
  12. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  13. renakig..............15/8/2011..........Ιασώ......................Αγόρι
  14. Dawn ................18/8/2011
  15. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα..................Αγόρι
  16. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  17. rianna ...............23/8/2011
  18. nanny73.............25/8/2011...........Μητέρα
  19. myrval...............25/8/2011............Μητέρα
  20. Anastasia81 ......27/8/2011
  21. mamouna ..........28/8/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/8/2011...........Μητέρα
  23. *tingerbell*........31/8/2011
  24. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  25. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική μου.Καλά το τι αγωνία είχα να μη σας πω το ξέρετε ήδη.Ευτυχώς όλα καλά με τις μετρήσεις μας δόξα τον Θεό και το μπεμπέ μας έκανε την χάρη να ανοίξει διάπλατα τα πόδια...Μας είπε ότι κατά 90% έχουμε κοριτσάκι!!!Ευχομαι το ίδιο καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που περιμένετε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα όλοι είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κορίτσι πάλι :):):):) Πρακτικά όμως δε μας νοιάζει καθόλου..... Τα καταπληκτικά νέα δε σας τα είπα. Ο αδερφός τους άντρα μου έχουν ένα κοριτσάκι 3 μήνες πιο μικρό από τη Λένα μας και την Παρασκευή μάθαμε ότι περιμένουν κι εκείνοι το δεύτερο και τώρα θα έχουν μόνο 40 μέρες διαφορά τα μικράκια μας!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική μου.Καλά το τι αγωνία είχα να μη σας πω το ξέρετε ήδη.Ευτυχώς όλα καλά με τις μετρήσεις μας δόξα τον Θεό και το μπεμπέ μας έκανε την χάρη να ανοίξει διάπλατα τα πόδια...Μας είπε ότι κατά 90% έχουμε κοριτσάκι!!!Ευχομαι το ίδιο καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που περιμένετε...

Μπράβο Ξανθή!!!! Με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!

Καλημέρα Αυγουστομανούλες!! Πρόκειται να γίνω και γω μανούλα, με ΠΗΤ:28/8/2011 στο Μητέρα! Αύριο θα πάω για αυχενική και papp-Α και έχω τόσο άγχος που δεν περιγράφεται! Είναι το πρώτο μου παιδάκι και ανυπομονώ να περάσει ο καιρός να το κρατήσω στην αγκαλιά μου!! :P

Καλώς ήρθες Άννα και με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι? Με τη δυσκοιλιότητα πως τα πάτε γιατί εμένα με ταλαιπωρεί αφάνταστα από τότε που ξεκίνησα το σίδηρο! Τι χόρτα τρώω, τι δαμάσκηνα, αλλά τίποτα!!!!! Θα ήθελα τα φώτα σας!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Αυτό είναι πάρα πολύ καλό να έχουν παρέα κοντινή τα ξαδερφάκια....Τι καλά.

Με την δυσκοιλιότητα προς το παρόν είμαι μια χαρά αλλά μου είπε η γιατρός αν ζοριστώ πολύ να πάρω από το φαρμακείο φύλλα Αιγύπτου να βράσω και να πιω αλλά ένα φύλλο σε ένα κατσαρολάκι όχι πιο βαρύ.

Ευχαριστώ κοριτσάκια!!

Ξανθή με το καλό η κορούλα!!!!

Εγώ είδα προχθές στον ύπνο μου μια γυναίκα να μου λέει ότι θα κάνω κοριτσάκι! Λέτε αύριο που θα πάω στον γιατρό να μου το επιβεβαιώσει????:lol::lol::lol:

Ρενάκι, άσε... μέχρι που έμεινα έγκυος ούτε που ήξερα τι θα πει δυσκοιλιότητα και τώρα η τουαλέτα με βλέπει σπάνια. Η κοιλιά μου είναι συνέχεια πρησμένη και με πονάει πάρα πολύ όταν περπατάω, όταν σκύβω, όταν πάω να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι κτλ. Τελικά έφαγα δαμάσκηνα και ακτινίδια και κάπως έχω συνέλθει. Το φούσκωμα βέβαια και οι πόνοι παραμένουν. Να αποφεύγεις την ρίγανη!

Ο γιατρός μου είχε πει αν έχω σοβαρό πρόβλημα να πίνω έναν ελληνικό καφέ το πρωί γιατί βοηθάει πολύ. Ρώτα και συ τον γιατρό σου μήπως έχει να σου προτείνει κάποια λύση.

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω???

Η αυχενική είναι υπερηχογράφημα που γίνεται ενδοκολπικά? Πόση ώρα περίπου κρατάει? Θέλει ο σύζυγος μου να έρθει μαζί μου και πρέπει να ενημερώσει στην υπηρεσία του πόσες ώρες θα λείψει.

TickerTicker.aspx?&TT=exp&TT1=exp&CL=40&CT=W&CG=F&O=m_baby2&T=t_e23&D=20101121&M1=&D1=20110828&T2=&T1=&T3=&CC=0&CO=&CO2=&W=&TS=&R=&SC=green

Είναι υπέρηχος κοιλιάς και δεν κρατάει πολύ αλλά εγώ σήμερα είχα ραντεβού 10.00 για την papp-a και 10.30 για την αυχενική και μπήκα μέσα 11.10(στο ΛΗΤΩ την έκανα). Έφυγα και εγώ από την υπηρεσία μου για 1,30 ώρα σύνολο και ξαναγύρισα αλλά δουλεύω 1 χιλιόμετρο κάτω από το ΛΗΤΩ που σημαίνει ότι αν είναι μακριά από εκεί που θα πάτε να υπολογίσετε και ώρα μετακίνησης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...