Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Τι όμορφο σκ ήταν αυτό με τέλειες μέρες;Τρελαθήκαμε στις βόλτες και η μικρή ούτε που παραπονέθηκε...Θηλάσαμε και πρώτη φορά δημόσια μιας και δεν γινόταν αλλιώς.Αλλά την σκέπασα με το σλινγκ...Ένιωθα λίγο άβολα αλλά ευτυχώς κάθισε ήσυχα και θήλασε και δεν μας πήραν είδηση...Την επόμενη φορά θα είμαι πιο άνετη...

Τινγκερ που χάθηκες;;;Ακόμα στη μαμά σου είσαστε;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φοβερό Σ/Κ!

Δεν καθίσαμε καθόλου σπίτι.Ηρθε και η ξαδερφουλα απ'το Κιλκις και δε σταματαμε να βολταρουμε και να ψωνιζουμε!

Χθες πήγαμε και στον "μυλο των ξωτικών"

ενα χριστουγεννιάτικο event εδω στα Τρίκαλα και η δική μου δε χορταινε να κοιταει τα φωτα και τα παιδάκια!

Σημερα θα φτιάξουμε μελομακαρονα και κουραμπιέδες με τη βοηθεια των κοριτσιών μας!Φιλάκια!

omTVp3.png

Πάλι εξαφανιστήκαμε!

Ρε κορίτσια παρατήρησα τις τελευταίες μέρες ότι ο Κωνσταντίνος θέλει να κοιμάται πιο πολύ στο δεξί πλευρό.Δε μπορώ με τπτ να γυρίσω το κεφαλι του από την άλλη..Είναι κακό αυτό;Τι να κάνω;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

μανουλες τι κανετε?

Ξανθη τα ειπαμε και στο φεις! εκει που αναρωτιεσαι σκαω μυτη,την επομενη φορα μελετα κατι καλυτερο!

Μρροζακι με κανεις να αναρωτιεμαι αν παει κατι στραβα με την περιπτωση μου που δεν προσεχω τετοια πραγματα.εσυ οταν κοιμασαι δεν εχεις αγαπημενη πλευρα? οταν τον φωναζεις απο την αλλη μερια το γυρναει το κεφαλακι του?αν ναι δε νομιζω να υπαρχει θεμα.βασικα δε νομιζω να υπαρχει θεμα ετσι κι αλλιως αλλα αν ανησυχεις για κατι ρωτα και το γιατρο.

και μιλωντας για γιατρους,καναμε χθες το 2ο εμβολιο μας...7300 το ψαρακι,69 εκατοστα και 42,2 περιμετρος κεφαλης.ο γιατρος ειπε οτι στρουμπουλεψε και εγινε πολυ καλος και οτι ειναι ενα εξυπνοπουλι και να συνεχισουμε τον αποκλειστικο θηλασμο.Ξαναφουσκωσα η κουκουβαγια και μετα ξεφουσκωσα και ειπε να συνελθω λιγακι,λες κι αλλος παιδι δεν εκανε μονο η Μαριω το Γιαννη!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα!!!

Μαροζ μου γιατί να ανησυχήσεις;;;Σίγουρα το βράδυ που κοιμάσαι και εσύ γυρίζει και από τις δύο πλευρές το κεφάλι του....Μην επηρεάζεσαι από ότι διαβάζεις άσε ήσυχο τον Κωνσταντίνο είναι μια χαρά ο γελαστούλης μας....Αλήθεια είδες πως μου γέλαγε ο γιος σου ε;;;Με συμπάθησε όσο μίλαγα είχε σκάσει στα γέλια....

Καλά Τίνγκερ ο γιος σου είναι τεράστιος φτου φτου το μωρό...Μου αρέσει που η παιδίατρος είπε ψηλή την δική μου που σας περνάμε και 2 εβδομάδες και είμαστε 6850 και 67 πόντους....Εσάς δηλαδή θα σας έβλεπε γίγαντες....Μπράβο μαμά το έκανες το παιδί ολόκληρο παλικάρι.....Και φυσικά να καμαρώνεις γιατί άλλη καμιά δεν έκανε...Η είμαστε κουκουβάγιες ή δεν είμαστε τι στο καλό;;;;

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εχω παρα πολυ καιρο να σας γραψω

ο μπεμπουλης μεγαλωνει και ομορφαινει

γεννηθηκε με γαλανα ματια και κανεις μας δεν εχει γαλανα οποτε οποτε ξυπναω λεω ουφ και σημερα ειναι γαλανα.οτι θα γινει κατι αν αλλαξουν.και ο αλλος μου ο γιος καστανα εχει αλλα εχει ματαρες αλλα θα ηταν ωραια να τα κραταγε.μεχρι ποτε λετε μπορει να αλλαξουν τα ματια?

να σας ρωτησω και κατι αλλο?

εσας κοριτσαι ολα τα μωρακια κοιμουντε κανονικα το βραδυ?εμενα ξυπναει ακομη για γαλα.πως θα του το κοψω αυτο το πραγμα τα εχω παιξει 4μηνες

φιλακια και α μου φιλησετε και ρουφηχτα τα μαγουλακια απο τα μπεμπακια σας!!!

Καλέ Ξανθή,δε συμπάθησε εσένα...Σου γέλαγε γιατί σε κοιτάει για πεθερά! Θέλει να σε καλοπιάσει!:tongue::tongue::tongue:

glam ο δικός μου τρώει 6 γεύματα μέσα στη μέρα..Αν δεν τα φάει κ τα 6,ξυπνάει μια φορά κατά τις 5 το πρωί..Αλλά αν τα φάει(αυτό συμβαίνει τις πιο πολλές φορές),κοιμάται από τις 11 ως τις 9 το πρωί περίπου!

Τίνγκερ καλά έκανες και φούσκωσες σαν καλή και γνήσια κουκουβάγια! Έχεις έναν κούκλο γιο που μεγαλώνει τέλεια με το σούπερ ντούπερ γαλατάκι της μαμάς! Εδώ εγώ χαίρομαι που ο δικός μου είναι πιο αδύνατος..;)

Ρε κορίτσια κάπου άκουσα ότι δεν είναι καλό, να κοιμάται από τη μια μεριά μόνο..γενικά πιστεύω πως όλοι μας έχουμε μια αγαπημένη πλευρά..Αλλά αυτός νομίζω πως παραέχει την αγαπημένη του πλευρά...Τεσπα...Θα ψάξω λίγο στο νετ και θα ρωτήσω και την παιδίατρο.

Να μην ψάξεις τίποτα αν είχε πρόβλημα θα έκλαιγε όταν γύριζε το κεφάλι από την άλλη.Εγώ μια χαρά τον είδα τις προάλλες με κεφάλι περισκόπιο που πήγαινε γύρω γύρω και γελαστό γελαστό τον μικρό...Πεθερά ε;;;;Ευπρόσδεκτος γιατί όχι αν είναι να μου γελάει έτσι χαλάλι του....

Γκλαμ και εμένα η μικρή ξυπνάει μια φορά μέσα στη νύχτα τρώει για βράδυ 8.30 με 9 και πέφτει για ύπνο και μετά ξυπνάει κατά τις 6 με 6.30 τρώει κοιμισμένη και ξανακοιμάται μέχρι τις 9 περίπου.Αλλά μέσα στην μέρα τρώει ανά 2,5 3 ή 3,5 ώρες ανάλογα.Σύνολο κάνει 6 γεύματα την ημέρα.

Μακάρι να μην είναι τπτ..και να λέω βλακείες!:rolleyes:

Ρε κορίτσια πρέπει να μαζέψουμε και τις υπόλοιπες εδώ..Δεν είναι πράγμα αυτό! 3 κ ο κούκος είμαστε! Εγώ είμαι ο κούκος...:tongue:

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια τι υπνους ριχνουν τα μωρα σας?φτου φτου! ο δικος μου κοιμαται για βραδυ κατα τις 9.30, ξυπναει στανταρ για φαι μεχρι τις 2 το πολυ και μετα θα ξαναξυπνησει γυρω στις 6-7.βεβαια ξυπναει και κοιμαται στο καπακι,τρωει μεσα στον υπνο του.και μεσα στην ημερα τρωει ανα 3ωρο.κανει απο 6-8 γευματα κι αν εχει εκνευρισμο απο κατι, πχ ουλα τρωει συχνοτερα.μηπως κανω κατι λαθος εγω?η μηπως επειδη ειναι καπως μεγαλος εχει αναγκη για μεγαλυτερα και συχνοτερα γευματα?

οντως το παρατησαμε εδω..για να μαζευομαστε σιγα σιγα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Τινγκερ πιστεύω είναι στο παιδί...Αλλά πάλι όσο και να φάμε δεν βλέπω να σας φτάνουμε χαχα...Μαροζ σε παίρνω τηλ από του αντρός μου να συνεννοηθούμε για το σλινγκ...

βρε κοριτσια για πειτε για το σλινγκ...ποναει η μεση? τα εχω τα θεματακια μου και αναρωτιεμαι αν ειναι βολικο.το βαρος μοιραζεται η πεφτει μονο στη μια πλευρα? ποναει η πλατη μου(ισως να φταει κ το στηθος γι'αυτο)και το ενα μου το χερι εχει κουλαθει,τα 'χω φτυσει η φουκαριαρα η μανα.στο μαρσιπο δε με βολευει,ο μικρος ομως βολευεται μια χαρα.ψαχνω λοιπον κατι να μας βολευει κ τους δυο.

ο κουκος που ειναι?

Τώρα το είδα Ξανθή για το τηλ.Είδα την κληση κ ευτυχώς που μου έκοψε κ δεν πήρα τηλ.τον άντρα σου! Μη γίνω ρόμπα στον άνθρωπο..Καλύτερα στο σταθερό!Το κιν.το παρατάω κ το βλέπω μια στις 3 μέρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...