Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα!!!! Κι εμείς Σάββατο απόγευμα θα στολίσουμε, θα καλέσω και 3 πιτσιρίκια λίγο μεγαλύτερα από τη Λένα, φίλων μας να μας βοηθήσουν και να κάνουμε ατμόσφαιρα και νομίζω θα περάσουμε μια χαρά. Πρέπει σήμερα να πάρω και τη γιατρό να κλείσω το ραντεβού του μπόμπου για την άλλη βδομάδα :)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανθή,διαβάζω στο περιοδικό parents ένα αρθρο σχετικά με την απεργία θηλασμού.Αναφέρει λοιπον οτι σε περιπτωση που η αρνηση διαρκει περισσοτερες απο 3-4 ημερες και συνοδευετε απο πυρετο,πρεπει να πας στον παιδιατρο για να αποκλεισει κοινες παθολογικες αιτίες,οπως ωτιτιδα,άφθες ή ΓΟΠ.Αν δεν ισχύει τιποτα απο τα παραπανω,η οδοντοφυια προκαλεί ποο στα ουλα και ελλειψη ορεξης για φαγητό.Αυτο το καταλαβαινεις αν εστω και μια φορα (πριν την "απεργία")σου εχει δαγκωσει τη θηλη.Σ'αυτη την περιπτωση πριν καθε ταισμα του δινεις ενα μασητικό.Επίσης,αναφερει,οτι τα μεγαλυτερα μωρά χάνουν το ενδιαφέρον τους για θηλασμό γιατι τους απασχολεί περισσότερο η εξερευνηση του χωρου γυρω τους.Αν ισχυει αυτό,θηλάζεις σ'ενα υποφωτισμένο δωμάτιο που δε δινει πολλές αφορμές για περισπασμούς.

Σε περιπτωση που η απεργια συνεχίζεται πάνω απο μια εβδομάδα,ίσως μπαίνετε σε μεταβατική φάση οπου το μωρό είναι έτοιμο να απογαλακτιστεί.Τα περισσότερα μωρά πάντως,καταλήγει το άρθρο,αρχίζουν ξανά το θηλασμό μέσα σε μία εβδομάδα.

Ελπίζω να βοήθησα...

omTVp3.png

Ευχαριστώ Αναστασία αλλά ευτυχώς ότι και αν είχε της πέρασε.Ήδη από το μεσημέρι έφαγε κανονικά από μένα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι...Πάντως όντως όταν τρώει έχει τον νου της όλο τι γίνεται γύρω μας και όλο σταματάει για λίγο μόλις καταλάβει ότι δεν χόρτασε ξανά αρπάζει πάλι ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

τι κανετε μανουλες?

εγω ηρθα στη μαμα μου και δεν πολυμπαινω γιατι ο αδερφος εχει ενα high tech πληκτρολογιο με το οποιο κανω 10 ωρες να γραψω μια προταση. δεν ξερω τι γινεται αλλα κι εμενα το ψαρακι συμπεριφερεται περιεργα στο στηθος. δαγκωνει και παλι και εκει που παει να πιει τραβαει προς τα πισω και το παραταει.κι εχει γκρινια...πολλη γκρινια και πολλα σαλια.του πηρα ενα μασητικο πιο καλο απο το αλλο που ειχα και τον βολευει καλυτερα.εσεις βαζετε απο αυτα τα τζελ? ειναι φυτικα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Εμείς δεν βάζουμε τίποτα στα δόντια έχουμε πολλά σάλια και βάζουμε ότι βρούμε στο στόμα και δαγκώνει με μανία ο γιος μου την φωνάζει πυρανχάκια...Ούτε στο Σωτήρη είχα βάλει τότε αλλά εμένα δεν γκρινιάζουν απλά κάτι μασουλάνε και έχουν τρελά σάλια...

Εμένα πάλι γύρισε στο στήθος αλλά γενικά την βλέπω ότι ξεμυαλίζεται με το παραμικρό και παρατάει το φαγητό ειδικά αν είναι εδώ ο Σωτήρης έχει μια ακατάληπτη περιέργεια και θέλει να βλέπει ότι κάνει.Εν τω μεταξύ βρήκε και κόλπο και όπως την βάζω στο καρότσι πιάνεται από το μπράτσο και σηκώνεται πάνω.Έχει αρχίσει και κάθεται καλά και από μόνη της πλέον...

Ευτυχώς είναι τόσο καλή και ήρεμη κάθεται όπου την βάλω χωρίς να γκρινιάζει απλά θέλει να με παρακολουθεί.Έτσι βρήκα την λύση του καροτσιού τώρα και την έχω παντού μαζί και κάνουμε όλες τις δουλειές μας και απλά της λέω τι κάνω μου γελάει μου κάνει νάζια, την ζουπάω,την φιλάω καλά μιλάμε πολύ ξεζούμισμα αλλά μόνο 8 με 12 μετά αν έρθει ο Σωτήρης και δει τέτοια αρχίζει κλάματα κτλ.

Προχθές μου ξέφυγε και της έλεγα κοπέλα μου όμορφη κτλ και έβαλε ένα κλάμα αυτό το μωρό είναι πανάσχημο μου λέει εγώ μόνο είμαι όμορφος...Ε ζηλεύουμε και λίγο...Βέβαια όταν πάμε να τον πάρουμε από το νήπιο καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι και λέει συνέχεια σε όλους κοιτάξτε τι όμορφη αδερφή έχω....Βγάλε άκρη τώρα...

Αχ μεγαλώνουν τα μικράκια μας...

Διαφημίσεις

Ξανθή μια χαρά είναι ο Σωτηράκης..Έχω ακούσει άλλα μεγάλα αδερφάκια που δέρνουν τα μικρά αδερφάκια τους....Κ εγώ του μιλάω συνέχεια και του έχει μείνει και μιλάει κ αυτός όπου βρεθεί κ όπου σταθεί!:lol:

Σήμερα πήγαμε εκκλησία και καθίσαμε 1μισι ώρα κ ούτε κιχ δεν έβγαλε ο μπέμπης μου! Τον χάρηκα που κοινώνησε σαν μεγάλος άνθρωπος και μετά χαμογελούσε συνέχεια!:D Καμάρωνα κ εγώ η ψωνισμένη μάνα...:lol:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Περήφανη μαμά με τον ήσυχο μικρό....

Ευτυχώς δεν βαράει δεν θα το άντεχα αυτό...Αλλά ρε παιδιά εμείς αν την ζορίσουμε λίγο την μικρή με φιλιά κτλ γκρινιάζει ε στον αδερφό της άχνα μιλάμε όλο του γελάει.Τελικά ισχύει ότι το παιδί θέλει παιδί...Μαρόζ και τρίτο θέλεις βλέπω ε;;;Και έχεις και νονούς έτοιμους μπράβο!!!!

Μακάρι να φτιάξουν τα οικονομικά μας λιγάκι...και θα κάνω πολλά παιδάκια αν θέλει ο Θεός! Προς το παρόν λέμε σίγουρα για 3.

Ξανθή, τα παιδάκια συνεννοούνται μεταξύ τους με δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Η μπέμπα χαίρεται με τον Σωτήρη γιατί καταλαβαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλο!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Γεια σας μανουλες. Προχτες κλεισαμε τους 3 κ σημερα καναμε το εμβολιο για τον πνευμονιοκοκο κι εχουμε λιγο γκρινια. Προλαβαμε κ στολισαμε χτες για να χαρουμε κ λιγο. Σαλια εχουμε κι εμεις πολλα, κ βαζουμε κ το χερακι στο στομα. Παρατηρησα οτι το γαλα μου τελειωσε. Η αληθεια ειναι οτι ενιωσα καπως λες κ το παιδι αποκοπηκε μια κ καλη απο μενα, τι παραξενο πραγμα ε? Σημερα τον ζυγισε η γιατρος 7130. Μου ειπε οτι το βαρος του ειναι για παιδι 6 μηνων. Ενιωσα οτι το παιδι μου ειναι υπερβαρο...Εσεις τι βαρος εχετε?

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

του πηρα ενα τζελ τελικα φυτικο,μια φορα του εβαλα και εδειξε να ανακουφιστηκε. ηρεμησε αμεσως το καλο μου.

δεν εχω ιδεα ποσο εχει φτασει σε βαρος. στους δυο μηνες και κατι μερες ηταν 6500.τωρα θα αργησουμε λιγο να παμε γιατρο γιατι ειμαστε στη γιαγια μας.φανταζομαι οτι εχει φτασει τα 7 κιλα λογικα,με αποκλειστικο θηλασμο επισης.

Ξανθη ο Σωτηρακης σου ειναι παιδι διαμαντι!μακαρι ολα τα μεγαλα αδερφακια να εκδηλωναν ετσι τη ζηλια τους!εγω αν και φοβαμαι για 2ο (παρολο που ηθελα και τριτο),ειπα οτι καποια στιγμη θα το κανω για το ψαρακι,να εχει την παρεουλα του!να μην ειναι μοναχοπαιδι.

ρε κοριτσια να σας ρωτησω,εκει που ειναι ξαπλωμενος σηκωνει το κεφαλι του και το στηθος του σα να κανει κοιλιακους,τσαντιζεται και ηρεμει μονο αν τον βαλω καθιστο.πειραζει αν τον ανασηκωνω λιγακι?δε φανταζομαι να εχουμε θεμα με τη μεση,ε?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Εμένα Τίνγκερ από την ηλικία σας η μικρή απαιτούσε να κάτσει και την έβαζα αλλά για κανένα λεπτό ίσα ίσα να ξεχαστεί.Της άρεσε τόσο που μόλις την ξάπλωνα φώναζε αλλά την απασχολούσα και ηρεμούσε.Τώρα πλέον κάθεται πολύ καλά και την βλέπω ότι σε λίγο θα μπορεί και μόνη της...Πλέον μέσα στη μέρα μόνο καθιστή κάθεται δεν θέλει ξάπλα.Την βάζω στο καρότσι ένα κλικ πιο πάνω από ξάπλα καμιά φορά και 2 κλικ πιο πάνω.

κοριτσια καλησπερα! σας παρακαλω, εχω πανικοβληθει!, η μπεμπα μου ειναι 4 μήνων και εως τωρα θηλαζει αποκλειστικα, σήμερα ομως αδιαθετησα! Θα μου κοπει το γάλα;; ο γυναικολογος μου ουτε μ'εδεσε ουτε μ'ελυσε, είπε οτι αυτο σημαινει οτι μπορει να επεσαν τα επιπεδα τησ προλακτινης και να μειωθεί το γαλα, μπορει και να κοπει, μπορει και οχι και οτι δεν υπαρχει κατι που να μπορω να κάνω. Δηλαδη αυτο που λενε για ζητηση και προσφορα δεν ισχυει;; αφου το μωρο ζηταει, γιατι μου σταματησει;; εχω καταστεναχωρηθει!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Νεφέλη μου πολλές από εμάς αδιαθέτησαν και ακόμα θηλάζουν μαι χαρά.Απλά τις μέρες που θα είσαι αδιάθετη θα τρώει περισσότερες φορές η μικρή γιατί μειώνεται λίγο η παραγωγή.Μην ακούς τίποτα και συνέχισε να θηλάζεις όπως ξέρεις όλα καλά θα πάνε...

σ'ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου, με καθησυχασες! δεν θέλω με τιποτα να σταματήσω να θηλάζω και φοβήθηκα πολύ! Ας τρωει οσο συχνα θέλει,αρκει να υπάρχει γάλα. Η αλήθεια πάντως είναι οτι ρνω συνήθως χορταινε τρώγοντας μονο απο το ενα στηθος, σημερα χρειαστηκε να φαει και απο τα 2 σένα μονο γευμα

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...