Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαριλού και εδώ άλλη μια λιωμένη μαμά από τα πιτσιρίκια της...Ο γιος όλο της τραγουδάει αν κλαίει τρέχει και της μιλάει να ηρεμήσει και την φωνάζει και κοτσιδου.Του λέω προχθές βρε η αδερφή σου δεν έχει μαλλιά τι κοτσιδού την λες;;;Ε μαμά θα βγάλει και θα τις κάνουμε κοτσίδες...Εννοείται ότι η μικρή είναι κολτσίδα στον αδερφό της μελετάει κάθε του κίνηση και δε σταματά να του μιλάει....

Έτσι κι εμένα, το τι τα χαίρομαι δεν περιγράφεται!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια. Χαθηκαμε...η μαλλον εγω χαθηκα. Ο μικρος εχει αρχισει κ μου βαζει συνεχεια τη γροθια του στο στομα κι εχει γκρινια...λετε να αρχισαν τα ουλα απο τωρα να τον τρωνε? Μου φαινεται νωρις...η γιατρος θα μας δει σε 1 βδομαδα που θα κανουμε κ το 2ο εμβολιο.

Καλημέρα σας εξαφανισμένες μανούλες...Σήμερα είχε δουλειές από το πρωί με ένα διάλειμμα για θεατρικό παιχνίδι που πάω τον Σωτήρη...

Χτες μας έβαλε φωτιές η Μαρόζ με τα γλυκά....

Τι ωραία σε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα.Αλήθεια στολίσατε;;Πότε θα στολίσετε;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα μανούλες :) Μόλις τελείωσα τη συναρμολόγηση της κουζινούλας που έφερε η νονά της Λένας και είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να γυρίσει η Λένα που την έχω στείλει Λαγονήσι στη γιαγιά μου να παίξει και να τους δει:):):):)

Ξανθή θύμισέ μου εκτός από το gymboree το άλλο site που μας είχες πει για ρουχαλάκια

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Την κουζίνα της Ντόρας έχετε Μαριλού; Eπίσης για ιντερνετικες αγορές ωραία είναι κ τα next..εκτός από τα gymboree.

Ξανθή θέλαμε να στολίσουμε όσο ήταν εδώ κ ο σύζυγος, αλλά δεν προλάβαμε..Σήμερα θα στολίσουμε με τα αδέρφια του!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Λοιπόν τα next είναι ωραία και καλά αλλά θες personal shopper δεν στέλνουν ελλάδα απευθείας.Αλλιώς πάτε μια βόλτα στο river west και τα παίρνετε με τιμές Ελλάδας φυσικά(τις προάλλες είχε -50% middle season sales και πήρα ρούχα φθηνότερα και από το αγγλικό οπότε στις εκπτώσεις συμφέρει.)

http://www.crazy8.com επίσης αμερικάνικο θυγατρικό του gymboree κάνετε αγορές μέχρι 125 δολάρια για να μη μας τσιμπήσει το τελωνείο. Τώρα με το black Friday με 125 δολάρια και 27 μεταφορικά σύνολο 131 ευρώ τσίμπησα 33 κομμάτια ρούχα μαζί με κουπόνι εκπτωτικό 20% που πήρα από εμπει.

www.mandco.com αγγλικό που κάνει συχνά εκπτώσεις 20-30% στα μείον του ότι φέτος δεν έχει πολύ ποικιλία...

Δέντρο λέω να στολίσουμε την άλλη εβδομάδα μετά του Αγίου Νικολάου γιατί θα με πρήξει ο μικρός με τα δώρα του και ποιος τον κρατάει μετά...

Εμάς το βαφτιστήρι είναι 6 και του πήρα βιβλίο τώρα που ξέρει να διαβάζει για να το διαβάσει μόνος του και θα του πάρω και κάτι άλλο.Λέτε να με πει ξενέρωτη νονά;;;

εμένα στα 2,5 έπαιζε πολύ με παζλ και με lego...Αλλά τα περισσότερα παιδάκια με παζλ και βιβλία δεν έχουν την ίδια σχέση με εμάς που τα θεωρεί δεδομένα ο δικός μου μέσα στη μέρα μας οπότε δεν είμαστε αντιπροσωπευτικό παράδειγμα...

Διαφημίσεις

Kalhspera koritsia. Ti kanete? Ante na mpainoume siga siga sto pneuma ton xristougennon. Vevaia etsi opos einai fetos ta pragmata den xero ti xristougenna tha kanoume...alla kali thelisi na uparxei ola ginontai. Xairomai idiaiteros giati einai ta prota xristougenna me to paidaki mou. Na sas rotiso...otan ginate proti fora manoules apoxorizosastan eukola to mikro sas? Fovamai oti eimai upervolikh alla den thelo na ton afino se kanena. Vevaia kapoia stigmh tha to kano giati prepei na epistrepso sti douleia.

Εμεις στολίσαμε την Τεταρτη που περασε το δέντρο μας και η μικρη λουλου εβαλε το αστερι ψηλά ψηλα (με τη βοηθεια του μπαμπα παντα!).

Και του χρονου να'μαστε καλα!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

καλημερα!

τι θεμα ανοιξατε ρε κοριτσια! για να δουμε φετος θα μπορεσω να φτιαξω τις κουραμπιεδομπουκιτσες μου?με το ψαρακι στο μαρσιπο λιγο δυσκολο μου φαινεται...

για τα βαφτιστηρια δεν εχω ιδεα τι να παρω.ο μικρος ειναι στα 4 και μεσα στα Χριστουγεννα περιμενουμε και την αδερφουλα του οποτε παει διπλο δωρο,η βαφτιστηρα μου ειναι 3.πολυ προβληματιζομαι και πιο πολυ προβληματιζομαι που δεν μπορω να διαθεσω το ποσο που θα ηθελα.με το ζορι μεχρι 50 ευρω για το καθενα,χωρια τα γλυκα και τα αλλα τζιτζιριμιτζιρι που πανε πακετο με το δωρο...ουφ!

επιης φετος πρεπει να αγορασουμε δεντρο γιατι τις προηγουμενες χρονιες στολιζαμε ενα που ειχα φτιαξει εγω απο ενα μεγαλο κλαδι,το οποιο ατυχως κατεληξε στο τζακι αφου αρχισε να το τρωει ο σκορος.ευτυχως εχω πολλα και ωραια στολιδια,σιγουρα βεβαια και φετος κατι θα τσιμπησω κι απ'αυτα.μ'αρεσουν πολυ τα ξυλινα και τα μεταλλικα.

lelenart εχω το ιδιο θεμα κι εγω.μου ειναι πολυ δυσκολο να αφησω το μωρο.η πεθερα μου συνεχεια μου ζηταει να της τον αφησω αλλα αδυνατω να το κανω.της λεω οτι θηλαζει και μου λεει να βαλω το γαλα σε μπουκαλι.δεν μπορω,αργοτερα σιγουρα θα τον αφησω θελω δεν θελω αλλα τωρα δεν μπορω.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα κοριτσια! εχθες στολισαμε και εμεις το δεντρο μας και μπηκαμε για τα καλα στο πνευμα των χριστουγεννων.

σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο την καλλειεργια και ειανι πεντακαθαρες και χαρηκα παρα πολυ...αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που στην εγκυμοσυνη εγω ειχα μικροβιο και χωρις θεραπεια δεν υπαρχει...να εφυγε με την γεννα? η μηπως με τις τοσες αντιβιοσεις που πηρα οταν εκανα την παεμβαση χολης?

παντω ςτελος καλο ολα καλα! καλα χριστουγεννα να εχουμε.....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Κορίτσια και σήμερα η μικρή κάνει απεργία πείνας...Γιατί ξαφνικά δε με θέλει και δεν πίνει από το στήθος οεοοοοο;;;

Για εμφανιστείτε πάλι παρακαλώ είπαμε να μη το αφήσουμε το καφέ μας....

Εμείς δέντρο το Σάββατο θα στολίσουμε με την αντίστοιχη εισαγωγή στο κλίμα με τραγούδια και θα φτιάξουμε και γλυκά με τον Σωτήρη μου η μικρή θα παρακολουθεί σαφώς να μαθαίνει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...