Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Σας χαίρομαι που λαχταράτε να θηλάσετε...Εμένα δεν έχει σχέση με το πρώτο ή δεύτερο παιδί απλά δεν μου αρέσει.Αλλά επειδή είναι γνωστά τα υπέρ του θηλασμού δεν μου κάνει η καρδιά να μην τα θηλάσω ενώ μπορώ...Απλά μετράω όλη την μέρα με ταΐσματα και λέω άντε άλλα 3 και πέρασε και αυτή η μέρα...Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να νιώσω αυτή την λαχτάρα αυτή την χαρά την μαγεία....Παρόλαυτά νιώθω πολύ κοντά με τα παιδιά μου με χιλιάδες άλλα που κάνουμε το τάισμα το βλέπω καθαρά υποχρέωσή μου και όχι διασκέδαση....Και επειδή ο γιος μου αποθήλασε μόνος του 8 μηνών(νομίζω καταλάβαινε το ζόρι μου τώρα που το σκέφτομαι) ελπίζω μέχρι εκεί τουλάχιστον να φτάσει και η μικρή και βλέπουμε...

Μαριλού όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι αυτό είναι το μανίκι να το τακτοποιήσεις μετά.Όλο κάτι βγαίνει...Εγώ μέσα για συνάντηση απλά θα προτιμούσα να είναι μέρα που να την ξέρω από μέρες πριν για να είναι ο άντρας μου σπίτι να πάει να πάρει το παιδί από το νήπιο γιατί αλλιώς έχω περιορισμένο χρόνο τα πρωινά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας χαίρομαι που λαχταράτε να θηλάσετε...Εμένα δεν έχει σχέση με το πρώτο ή δεύτερο παιδί απλά δεν μου αρέσει.Αλλά επειδή είναι γνωστά τα υπέρ του θηλασμού δεν μου κάνει η καρδιά να μην τα θηλάσω ενώ μπορώ...Απλά μετράω όλη την μέρα με ταΐσματα και λέω άντε άλλα 3 και πέρασε και αυτή η μέρα...Δεν ξέρω γιατί δεν μπορώ να νιώσω αυτή την λαχτάρα αυτή την χαρά την μαγεία....Παρόλαυτά νιώθω πολύ κοντά με τα παιδιά μου με χιλιάδες άλλα που κάνουμε το τάισμα το βλέπω καθαρά υποχρέωσή μου και όχι διασκέδαση....Και επειδή ο γιος μου αποθήλασε μόνος του 8 μηνών ελπίζω μέχρι εκεί τουλάχιστον να φτάσει και η μικρή και βλέπουμε...

Μαριλού όταν κάνεις δουλειές στο σπίτι αυτό είναι το μανίκι να το τακτοποιήσεις μετά.Όλο κάτι βγαίνει...Εγώ μέσα για συνάντηση απλά θα προτιμούσα να είναι μέρα που να την ξέρω από μέρες πριν για να είναι ο άντρας μου σπίτι να πάει να πάρει το παιδί από το νήπιο γιατί αλλιώς έχω περιορισμένο χρόνο τα πρωινά.

Να σου πω κάτι μη σκας καθόλου, ο θηλασμός από μόνος του δεν είναι αυτός που δένει τη μάνα με το παιδί, απλά ενισχύει τη σχέση που χτίζεις με τόσα άλλα πράγματα. Και μόνο το ότι βάζεις την ανάγκη του παιδιού σου μπροστά από τη "βολή" σου σημαίνει ότι έχεις βάλει τα πιο γερά θεμέλια στη σχέση σας. :P:p:p:p:p

Για τη συνάντηση γι' αυτό λέω να την ανοίξουμε από τώρα για μέσα Δεκέμβρη ώστε να υπάρχει χρόνος να οριστικοποιήσουμε συμμετοχές και ημερομηνία:tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Ναι μαριλού αν δεν σου είναι κόπος άνοιξε.Κανένα mall είναι καλά νομίζω για τις περισσότερες αλλά αν θέλετε πείτε και αλλού απλά να έχει συγκοινωνία μετρό , προαστιακό έστω ηλεκτρικό...

Και εννοείται ότι οι ανάγκες των παιδιών μας πάνω από την βολή μας θα είναι πάντα για αυτό γίναμε μάνες άλλωστε....

Γεια σας κοριτσια!

Έχω λιώσει η μανα.Πριν λιγο παιζαμε με τη μπεμπα μας και την ακουσαμε πρωτη φορά να ξεκαρδίζεται στο γέλιο.Ένιωσα πολύ όμορφα!Την πηρα αγκαλιτσα και τη ζουλούσα μέχρι να το σκάσω το πιτσιρίκι....

Σχετικά με τον θηλασμό,Ξανθή νιώθω ακριβώς το ίδιο.Ισως είναι επειδή αντλώ αποκλειστικά και δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα.Όλο λέω να σταματησω και ολο συνεχιζω.Καθε φορά βάζω στόχους,πχ να φτάσω το τρίμηνο.Τωρα λέω να φτάσω στο 4μηνο.Καλό κάνω στο παιδί μου.

Για τη συνάντηση που λέτε ενημερώθηκα απ'το φατσοβιβλίο αλλά είμαι λίγο μακρυά για να τα καταφέρω.Αν τυχει να είμαι Αθήνα θα έρθω.Όπως και να'χει,καλά να περάσετε!

omTVp3.png

Καλησπερα!

κοριτσια προσθεστε κι εμενα σ'αυτες που δεν νιωθουν καλα με το θηλασμο. ο μικρος δειχνει να το απολαμβανει αλλα εγω ψοφαω και αναρωτιεμαι καθε φορα ποσο γρηγορα περναει η ωρα απο το ενα γευμα στο αλλο. κι εγω επισης ο μονος λογος που θηλαζω ειναι γιατι γνωριζω τα ωφελη του θηλασμου.απ'την αλλη εχω και γαλα και λεω οσο παει. η μανα μου πριν μου ειπε ''αντε να φτασει 6 μηνων να του κοψεις το θηλασμο''.δεν σκοπευω να το κανω αυτο.πιστευω οτι μετα αφου θα μπουν και οι στερεες και θα μειωθουν οι θηλασμοι θα ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα.παιζει κατι τετοιο η ονειρευομαι?

νομιζω μια φορα μονο ενιωσα ομορφα θηλαζοντας.οταν ημουν αρρωστη με πυρετο και ο μικρος επιασε τοσο απαλα,χωρις να με πονεσει καθολου,εβαλε και τα χερακια του γυρω γυρω και εκανε κατι κινησουλες σαν χαδακια.παραλληλα με κοιτουσε με λατρεια μεχρι που γλαρωσε και κοιμηθηκε.λες και καταλαβαινε οτι δεν ημουν καλα και δεν ειχα καθολου κουραγιο. αν καθε γευμα ηταν ετσι ισως να το ευχαριστιομουν κι εγω...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Είμαστε αρκετές τελικά....Τινγκερ μετά είναι όντως καλύτερα γιατί τρώνε από εμάς λιγότερο μιας και σίγουρα καλύπτουν τις ανάγκες του με τις στερεές για αρκετό διάστημα.Και αν θέλουν ενδιάμεσα θα θέλουν για λίγο υποθέτω.Ο γιος μου με τις στερεές θήλαζε μόνο πρωί βράδυ τώρα η μικρή δεν ξέρω...

Αφού κρυφά μέσα μου παρακαλάω να μας αρχίσει στερεές από 5 μηνών.Καλά βέβαια αν φτάσω εκεί ίσως αντέξω άλλο λίγο δεν ξέρω τώρα πιέζομαι και μετράω μέρες μέχρι να πάμε 5 μηνών...46 μέρες ακόμα μείναν..Και αισθάνομαι και άσχημα ως προς το πλασματάκι μου που πραγματικά κάνει σαν τρελό όταν είναι να φάει....

Τίνγκερ και Ξανθή 1000 μπράβο σας που κρατάτε το θηλασμό για τα μωράκια σας και δε βάζετε την καλοπέρασή σας πάνω από αυτά! Μακάρι όλες οι μανούλες να το έκαναν!:rolleyes:

Κορίτσια πέρασαμε ένα τέλειο σκ...Χθες λειπαμε όοοολη μέρα από το σπίτι.Επειδή γιορτάζω, χθες κάναμε τραπέζι στο σπίτι της πεθεράς μου και περάσαμε πολύ όμορφα! Σήμερα θα κάνω γιορτούλα στο σπίτι μας με λίγους και καλούς φίλους! Το μεσημέρι θα στολίσουμε κ το δέντρο!:P

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα σας....

Χθες περάσαμε πολύ όμορφα πήγα με τον γιο μου στο the mall βόλτα μου ψώνισε 2 ζευγάρια μπότες και του πήρα και εγώ αμαξάκια hot wheels.Μετά φάγαμε και ένα παγωτάκι και επιστρέψαμε σπίτι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι και οι δυο μας.Σήμερα μόλις ξύπνησε το πρωί μου είπε μαμά πάμε mall;;;;

Αλλά το καλό μου σε όσα μαγαζιά μπήκαμε με παιδικά ρούχα έβλεπε τα κοριτσίστικα και μου έλεγε να πάρουμε αυτό για την αδερφή μου και αυτό και αυτό και για εκείνον δεν ήθελε τίποτα.Μάλιστα βρήκε κάτι μπαλαρίνες υπέροχες και μου λέει μαμά αν τις δει η μπέμπα μας θα τρελαθεί δεν θα το πιστέψει τι της βρήκα....

Διαφημίσεις

Μικρο μας Μαρροζακι χρονια σου πολλα,ευτυχισμενα και αγαπημενα! να εισαι γερη και δυνατη να δεις τον Κωνσταντινο σου παληκαρι!

Ξανθη πεθανα με το γιο σου!τι γλυκο πλασμα ειναι αυτο?μπραβο βρε μαμα που μεγαλωνεις εναν καλο και ευαισθητο ανθρωπο!

λοιπον το ψαρακι μεγαλωνει και μου κανει κολπα!το βραδυ κοιμομαστε μαζι,τον εχω διπλα μου σε αποσταση ασφαλειας και απλωνει συνηθως το χερακι του και ψαχνει το δικο μου. ε,λοιπον ο μπεμπης αρχισε να κουτρουβαλαει!κι αν δεν το βλεπα με τα ματακια μου θα νομιζα οτι τσουλησε απο το βαρος μου προς το μερος μου.τον βαζω στο πλαι,πλατη πχ σε μενα και γυριζει μεχρι που με φτανει.απο μπρουμητα δεν τον ειδα και δε νομιζω να γυρναει αλλα γυρναει απο το πλαι,ανασκελα και παλι πλαι!και με βολευε τοσο πολυ να τον βαζω στον καναπε!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Ευχαριστώ τινγκερ!:D

Καλέ το ψαράκι, θα γίνει καρχαριάκι σε λίγο..μη το αφήνεις μόνο του στον καναπέ! Τι γλυκό που είναι...Ψάχνει το χεράκι της μανούλας...Εσύ λιώνεις φαντάζομαι,ε;

Σε λίγο καιρό θα πρέπει να τα βάλουμε σε παρκάκι τα αυγουστομωράκια μας γιατί όλο ζωηρεύουν! Αλήθεια, πότε είναι καλό να μπουν σε πάρκο;περίπου 5 μηνών; Για πείτε οι έμπειρες!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ευχαριστώ τινγκερ!:D

Καλέ το ψαράκι, θα γίνει καρχαριάκι σε λίγο..μη το αφήνεις μόνο του στον καναπέ! Τι γλυκό που είναι...Ψάχνει το χεράκι της μανούλας...Εσύ λιώνεις φαντάζομαι,ε;

Σε λίγο καιρό θα πρέπει να τα βάλουμε σε παρκάκι τα αυγουστομωράκια μας γιατί όλο ζωηρεύουν! Αλήθεια, πότε είναι καλό να μπουν σε πάρκο;περίπου 5 μηνών; Για πείτε οι έμπειρες!

Καλημέρα! Το γοργονίδιο είχε μπει στο πάρκο 4 μηνών γιατί καθόταν σα μικρή κυρία από πολύ νωρίς. Ο μπομπίκος τώρα σιγά σιγά μπαίνει αλλά δεν κάθεται πάνω από 5 λεπτά ακόμη, βαριέται. Απλά δοκιμάζω κάθε μέρα κι από λίγο :)

Συγκεκριμένα τώρα είναι και οι 2 τους μέσα στο πάρκο του και του τραγουδάει και κάθεται και της γελάει!!!!! Λιώνω η μάνα όπως καταλαβαίνετε!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλού και εδώ άλλη μια λιωμένη μαμά από τα πιτσιρίκια της...Ο γιος όλο της τραγουδάει αν κλαίει τρέχει και της μιλάει να ηρεμήσει και την φωνάζει και κοτσιδου.Του λέω προχθές βρε η αδερφή σου δεν έχει μαλλιά τι κοτσιδού την λες;;;Ε μαμά θα βγάλει και θα τις κάνουμε κοτσίδες...Εννοείται ότι η μικρή είναι κολτσίδα στον αδερφό της μελετάει κάθε του κίνηση και δε σταματά να του μιλάει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...