Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Sofia82 σε καταλαβαίνω απόλυτα.6ο χλμ είναι η δική μου και ήθελα 200 ευρω βενζινη το μηνα.Ευτυχώς θα αργησω να γυρισω και θα γλυτώσουμε κάτι.Αλλά με τις νέες μειώσεις το ίδιο έρχεται...

Ξανθή,τι φοβερή ευκαιρία πέτυχες?Με ebay δεν πολυασχολούμαι,περισσότερο ψωνίζω απο amazon αλλά άναψες φωτιές τώρα...

omTVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά και εγώ τυχαία έψαχνα σήμερα για snowsuit και το είδα 35 δεύτερα πριν λήξει έκανα προσφορά τρέχοντας και το πήρα μιας και δεν είχε μπιντάρι άλλος και είναι και mothercare..Κορίτσια αφήστε τα με τις μειώσεις εγώ χάνω κάποια χρήματα που κάθομαι όπως το επίδομα πληροφορικής μας κάνουν και τρελές μειώσεις πληρώνω και το δάνειο και μου μένουν ψίχουλα...Μας έχουν ξεκάνει και με δεή , τέλη και δε συμμαζεύεται και τώρα έρχονται και τέλη για τα αυτοκίνητα πίκρα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθή, είναι τέλεια κ τα 2..πιο πολύ το 2ο μου άρεσε..

Κορίτσια αφήστε...Εμείς δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά και οι μισθοί σε λίγο θα πιάσουν πάτο..:rolleyes:

Πολύ καλή ευκαιρία η φόρμα! Από uk;Μεταφορικά;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

μεταφορικά τελικά 6 λίρες επειδή παραπονέθηκα ότι ο 9,99 που ζητάει είναι πολλές αλλά θα το στείλει συστημένο...Ναι από το αγγλικό αυτό είναι http://www.ebay.co.uk/itm/MOTHERCARE-PINK-SNOWSUIT-AGE-6-9-MONTHS-/170726635419?pt=Girl_s_Clothing&hash=item27c019b79b&autorefresh=true&autorefresh=true θα σας πω όταν έρθει αν άξιζε τελικά..

Παιδιά με το οικονομικό μας έχει πάρει από κάτω γιατί θέλουμε να αποπληρώσουμε και το δάνειο και να μπούμε σε αγώνα δρόμου για την βάφτιση μετά τα βασικά φωτογράφο,μπομπο,προσκλητήρια και γλυκά συν τα ρούχα μας που αυτό κάπως θα το βολέψουμε λέω να ρισκάρω να πάρω από εμπει θα δω ο άντρας μου έχει κουστούμια για τον μικρό κάτι θα βρω....Είμαι να σκάσω αφήστε...

Διαφημίσεις

Άσε έχω ένα καλάθι 450 δολάρια και έχω πάρει και κουπόνι 20% περιμένω την άλλη πέμπτη να δώσω μάχη να δω τι θα πάρω...ελπίζω να προλάβω κάτι έχει τέλεια ρουχαλάκια....

έχω ερωτευτεί αυτό τρελά http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306265122&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445994170&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1321536211210&productSizeSelected=0&fit_type=

και αυτό http://www.gymboree.com/shop/dept_outfit.jsp?pick=NONE&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306266144&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445998524&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1321536263409&productSizeSelected=0&fit_type=

Hello, ladies!!! Αυτό το σάιτ στην Αμερική είναι αν κατάλαβα καλά και συνεπώς δεν θα χρειαστεί εκτελωνισμό το δέμα? Έχεις ξαναπαραγγείλει, Ξανθή? Πως το χειρίστηκες?

120247mcv711uxx1.gif

Μαρόζ πες το στοκάδικο...

Λαέρτα πως πάνε τα twins;;;Αμερική είναι παραγγελία με απλό ταχυδρομείο και μέχρι 120 δολάρια είσαι οκ.έχω πάρει και εγώ και πολλές από το φόρουμ μέχρι στιγμής καμιά δεν πέρασε τελωνείο μία μάλιστα ψώνισε 150 δολάρια.

Είναι στα Γλυκά Νερά-δε βάζω το όνομα, μην μας την πει ο κύριος admin..σου στέλνω πμ το όνομα του μαγαζιού.

Βιοτεχνία Και Κατάστημα Ανδρικών Ενδυμάτων

Λεωφόρος Λαυρίου 51, Γλυκά Νερά , 15354, ΑΤΤΙΚΗΣ

Γεια σας κοριτσια. Μιλησα τελικα κ με καποια αλλη παιδιατρο η οποια μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κι οτι μπορει να ευθυνεται στο θηλασμο. Χαμομηλι νομιζω οτι δεν κανει να πινουμε, παντως αρχισα να τρωω ακτινιδια κ βλεπω οτι κατι γινεται. Εμεις θα τον βαπτισουμε 2η μερα του πασχα. Νονα απο ελβετια? Θα χεις κ λογο να πηγαινεις ταξιδακι!

Μην πάω να μείνω μόνιμα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα!!!! :-):wink:

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Μαροζ μου ευχαριστώ..Γραβάτες δεν φοράμε βέβαια αλλά θα πάμε μια βόλτα...Και για τον φωτογράφο περιμένω προσφορά από έναν συνάδερφο του άντρα μου που το κάνει δεύτερη δουλειά αν μας χτυπήσει κατακέφαλα θα σου που να δώσεις τηλ...

Τι θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια σας;;;

Μαρόζ πες το στοκάδικο...

Λαέρτα πως πάνε τα twins;;;Αμερική είναι παραγγελία με απλό ταχυδρομείο και μέχρι 120 δολάρια είσαι οκ.έχω πάρει και εγώ και πολλές από το φόρουμ μέχρι στιγμής καμιά δεν πέρασε τελωνείο μία μάλιστα ψώνισε 150 δολάρια.

Χεχε, τρέχω και δεν φτάνω!!! Τα μωρά είναι ζωηρά, δύσκολα κοιμούνται γιατί ενώ νυστάζουν (και συνεπώς γκρινιάζουν), ξυπνάνε ο ένας τον άλλον (την άλλη για την ακρίβεια) και τούμπαλιν και πάμε πάλι από την αρχή. Από τότε που αρρώστησε η μανούλα μου, βοήθεια έχω πολύ σπάνια, μόνο ο καλός μου με βοηθάει το βράδυ όταν γυρνάει από τη δουλειά. Οπότε καταλαβαίνετε. κατά τ'αλλα, όλα οκ, λίγο ακεφιές αλλά που θα πάει, θα μου περάσει. Δεν συμπαθώ και καθόλου αυτή την εποχή του χρόνου. Τα Χριστούγεννα σπίτι, θα στολίσω και δέντρο φέτος!!!

120247mcv711uxx1.gif

Έχεις δίκιο είναι ζόρι τα 2 μωρά μαζί...αλλά σκέψου ότι τα καλύτερα έρχονται για κανένα χρόνο με ενάμισι θα ταλαιπωρήστε ακόμα μετά θα στρώσουν όλα μαγικά...Εκτός και αν κάνεις και τρίτο μωρό....

Σήμερα έχει ωραία μέρα και λέμε να πάμε καμιά βόλτα να μαζέψουμε ήλιο....

Κορίτσια σε λίγο καιρό τα μικρά μας θα αρχίσουν να τρώνε και θα αλλάξουμε στάδιο, ήδη τα πρώτα μωρά πάνε 4 μηνών....

Εμείς θα πάμε στο χωριό να δουν και οι παππούδες την μικρή που έχουν να την δουν από το μαιευτήριο....Στην Άρτα θα πάμε...

Πάντως κορίτσια αυτές τις μέρες με έχει πιάσει μια υποτονία γιατί κάνω κάθε μέρα τα ίδια όλο δουλειές ταίσματα αλλάγματα και γενικά όλο τα ίδια.Να σας πω την αλήθεια μου εμένα ποτέ ο θηλασμός δεν μου φαίνεται η μαγική σχέση μεταξύ μαμάς μωρού και δεν τον ευχαριστιέμαι και απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες να αρχίσουμε στερεές για να ηρεμήσω λίγο...Πάντως με τίποτα δεν το σταματάω τώρα που φτάσαμε ως εδώ αλλά να λέω και την αλήθεια μου ευχαρίστηση για μένα δεν είναι...

Να σου πω την αλήθειαα Ξανθή μου...εγώ ανυπομονώ να θηλάσω μέσα στη μέρα! Νομίζω ότι κάθε μέρα έρχομαι πιο κοντά με το μπέμπη μου! Ίσως επειδή δεν έχω άλλο παιδί!:rolleyes:

Τα Χριστούγεννα για μας θα είναι μοναχικά..μιας κ ο μπαμπάς μας θα φύγει ταξίδι κ θα γυρίσει τέλη του μήνα!:( Ευελπιστούμε τουλάχιστον να έχει γυρίσει για Πρωτοχρονιά..

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ξανθή οφείλω να σου πω διπλό μπράβο αν νιώθεις έτσι για το θηλασμό που το παλεύεις και το κρατάς για το καλό της μπεμπούλας σου!!!!! Εγώ πάλι ανήκω στην κατηγορία της συνονόματης παρόλο που είναι δεύτερο παιδί ο μπομπίκος, δε βλέπω την ώρα κάθε φορά!!!!!! Τον απολαμβάνω πολύ το θηλασμό και ελπίζω αυτός να το κρατήσει λίγο παραπάνω από την αδερφή του που 11 μηνών σταμάτησε :P:p:p:p:p:p

Κατά τα άλλα έστειλα μπαμπά και κόρη στα IKEA για να πάρουν παπουτσοθήκες μπας και αδειάσουμε καμιά κούτα με παπούτσια που κάνει ψόφο κι εγώ είμαι με τη σαγιονάρα μέσα στο σπίτι και εγώ αφού τάισα - κοίμησα το μικρό έπεσα στα γόνατα να ξύσω το μάρμαρο στο πάτωμα της κουζίνας που είχε υπολείμματα από τσιμέντα και πιτσιλιές από μπογιές (βλέπετε μπήκαμε βιαστικά και δεν πρόλαβαν να γίνουν πριν αυτά οπότε τα κάνω λίγα λίγα) και τώρα μόλις τελείωσα και είπα να σας γράψω τίποτα, γιατί είπαμε καλό το φατσοβιβλίο αλλά μην παρατήσουμε και το καφέ μας ;);););)

Επίσης καμιά συνάντηση έτσι σε εορταστικό πνεύμα ενόψει γιορτών θα κάνουμε? Με τις άλλες μανούλες του 2009 για τη συνάντηση του Δεκεμβρίου (πάμε για καφέ μια φορά το μήνα) θα βρεθούμε στο mall, τι λέτε να ανοίξω μια και για μας στο γκρουπ μας στο φατσοβιβλίο για κανένα πρωινό μέσα Δεκέμβρη?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...